Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Γαμώ τον Άγιο Βαλεντίνο σας και τις απόκριες - Part 3


Οι ξενερωμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ.

Πως περάσατε του Αγίου Βαλεντίνου και στις απόκριες; Αν είστε μόνοι δεν χρειάστηκε να αγοράσετε τίποτα. Άρχοντες. Αν είστε με κάποια τότε με τέτοια κρίση παίζει κάποιοι να έχουν τέτοιο θέμα ρευστού ώστε να σκέφτονται ακόμα και το δωράκι...ή μπορεί να μην πιστεύετε.

Πέρυσι τέτοια εποχή χώρισα την γκόμενά μου γιατί έγινε πουτάνα. Γλίτωσα το δωράκι στο παρά πέντε, μιας και έκανε την παπαριά να αφήσει το Facebook της ανοιχτό σπίτι μου. Φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν μπορώ να πω ότι γιόρτασα του Αγίου Βαλεντίνου. Από εκεί που ήμουν ρομαντικός, τώρα οι καταστάσεις τείνουν να μου αλλάξουν άποψη.

Ημι-σχέση
Είναι αυτή η μαλακία που λέμε "Τα έχουμε και δεν τα έχουμε". Ποτέ δεν ήμουν αυτής της λογικής γιατί πολύ απλά ή θα είσαι με κάποια κανονικά ή δεν θα είσαι. Το ενδιάμεσο είναι το να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει με όποιο άτομο γουστάρει. Και μετά τι; Δεν θα ζηλέψει ο άλλος; Ζώο είναι να το πάρει στο χαλαρό;

Επί της ουσίας, είχα και έχω όλη την καλή διάθεση να είμαι με κάποια που σημαίνει κάποια πράγματα για μένα. Λίγες μέρες πριν του Αγίου Βαλεντίνου βρισκόμαστε. Ενώ αρχικά είχαμε ξεκινήσει σχέση γνωρίζοντας ότι υπάρχει θέμα διαφοράς ηλικίας, στο καπάκι εμφανίζονται κι άλλα σύννεφα κι ένα εξ αυτών ήταν το εντελώς κουφό "Δεν θέλω σχέση". Είπα να πάρω ένα μικρό δωράκι έτσι για το καλό όταν θα ξαναβρισκόμασταν.

Στο τέλος κόπηκαν όχι μόνο οι βόλτες, αλλά ακόμα και τα τηλέφωνα και τα μηνύματα. Που όταν ξέρει ότι σου έχει παίξει πουστιά και σε έχει ξεκόψει, όλες οι "πρώτες κινήσεις" είναι για πάρτη της. Κι αν δεν θέλει έχει κι αλλού. Δεν είμαστε οι μαλάκες της υπόθεσης να αγαπάμε μόνοι μας, ούτε θα παρακαλέσουμε καμία.

Άρα το δώρο μάλλον θα πρέπει να το βάλω στον κώλο μου υποθέτω. Αυτός ήταν ο Άγιος Βαλεντίνος. Πας αγοράζεις κάτι, η άλλη σε πετάει σαν στημενη λεμονόκουπα και δεν την ενδιαφέρει καν η κίνησή σου την στιγμή που κάτι μέρες πριν σου πούλαγε αγάπες, σχέση κι ένα σωρό ψέματα στη μούρη. Και φυσικά εξαφανίστηκε όπως οι περισσότερες ξενέρωτες που κράζουμε, κάνοντας παράλληλα σκηνές ζηλοτυπίας. Αυτό είναι η μεγαλύτερη υποκρισία στη γυναίκα. Να σε χωρίζει και μετά να σου ζητάει και τα ρέστα αν πας με άλλη ή να απαιτεί να περάσεις και ένα διάστημα "κηδείας/νηστείας" και να μην κάνεις σεξ! Ρε κοπελιά χώρισες; Άντε τράβα να δεις αν έρχομαι που θα κάθομαι και στα αυγά μου όταν δεν ξέρεις τι θέλεις. Την επόμενη ημέρα πάω με όποια θέλω. Τελεία.

Απόκριες
Στις απόκριες το "party hard mode" και η διάθεση για γνωριμίες ανεβαίνει. Βλέπω στο Facebook άφθονες φωτογραφίες από κάτι ξεκωλάκια φίλες μου που κατέβηκαν Πάτρα για να αγοράσουν όλα τα οικόπεδα με αγγουριές που υπάρχουν. Εγώ χαλαρός. Αθήνα, δουλειά και το βράδυ βόλτες.

Βγήκα όλο το ΠΣΚ για να έχω υλικό προς εξέταση. Ανοίξαμε σετάκια με ένα φίλο αναγνώστη, ο οποίος πήρε τα πάνω του και πλέον ανοίγει σετάκια με μεγαλύτερη ευκολία από μένα έχοντας αυτοπεποίθηση. Εγώ απροπόνητος μετά από αλλεπάλληλες σχέσεις, είχα ένα ζόρι. Γενικά με τα αποκριάτικα πάρτι όμως ήταν ευκαιριάρα μέσα από τον χορό να γνωρίσουμε κόσμο.

Όταν σκας με wingwomen
Η μία φίλη μου έφυγε στο νησί της και επιστράτευσα την δεύτερη που την ξέρω χρόνια απ' τη σχολή (δύο καλές φίλες έχω σύνολο), που κι αυτή με την σειρά της έφερε μια φίλη. Ο αναγνώστης μου έφερε κι αυτός μια φίλη του κι έτσι γίναμε πεντάδα (2 άντρες-3 γυναίκες).

Η αντιμετώπιση στο μπαρ εκείνη τη μέρα από τα γύρω θηλυκά ήταν τελείως διαφορετική. Έβλεπες μια άλλη αύρα γύρω σου. Σε κοιτούσαν. Προφανώς κοιτούσαν και τις φίλες σου για να "κόψουν κίνηση" και για να συγκρίνουν τον εαυτό τους με αυτές. Ότι έχουν γράψει οι μεγάλοι PUA για το pre-selection ισχύει. Δεν είναι η πρώτη φορά που είμαι με 1-2 φίλους στην παρέα και γύρω μας άφθονες φίλες. Γίνεται συχνά. Τόσο ο φίλος αναγνώστης όσο και ένας φίλος μου από το χωριό (είναι απ' το χωριό δεν τον ξέρετε) έχουν πάγκο από πίσω. Ειδικά ο δεύτερος έχει φυτώριο και βγάζει ασταμάτητα. Και η φάση είναι ότι όλες τις έχω friendzone γιατί καμία δεν μου γυαλίζει.

Δεν είναι ότι φοβάμαι μην με παρεξηγήσουν. Αν μου γυάλιζε όντως θα χωνόμουν. Όπως αντίστοιχα με την καλή μου φίλη που την ξέρω χρόνια απ' τη σχολή. Σε αυτήν παίζει να έχω χωθεί στις περισσότερες φίλες που μου έχει γνωρίσει, δίχως έλεος. Ήταν καλή η φουρνιά της, το ομολογώ. Τεσπά στη συγκεκριμένη παρέα που φτιάξαμε δεν με τράβηξε καμία.

Είδαμε λοιπόν με τον φίλο μου ότι γύρω μας τα νέτα χόρευαν μαζί μας για πλάκα. Πολύ πιο εύκολα. Σκέφτονταν "Αυτός έχει το pre-selection, τον κάνουν παρέα, άρα μετράει, δεν είναι κανένας επικίνδυνος ή λιγούρης". Συν τις άλλοις οι γκόμενες ζηλεύουν όταν είστε με άλλες γυναίκες. Θέλουν να σας διεκδικήσουν. Τους βγαίνει υποσεινήδητα.

Τα σετάκια
Τα target μου αυτές τις μέρες ήταν κάπου 2-3. Χτύπησα αρχικά ένα ξανθό HB 9.5 γύρω στα 26 το οποίο χόρεψα στην ημέρα που ήμουν με τις φίλες μου. Είχε ντυθεί χήρα αν θυμάμαι καλά. Ήξερε να χορεύει πολύ καλά κάτι που δεν ισχύει εξίσου για μένα. Όταν αλλάζει το τραγούδι κάθεται στη θέση της. Σε ένα από τα επόμενα πηγα να την ξαναπιάσω αλλά δεν ήθελε.

Μετά πιάνω κουβέντα με ένα HB 7.5-8 το οποίο ερχόταν πρώτη μέρα στο μπαρ. Είχε ντυθεί γκέισα. Πήγα να μπω σε 2 set πιάνοντας θέμα για ασχολίες, σπουδές, δουλειά κτλ. Η τύπισσα δεν είχε σπουδάσει τίποτα, δεν δούλευε πουθενά και υποσεινήδητα την έκανα disqualify. Θα μπορούσες έστω να ξαναδώσεις εξετάσεις ρε κοριτσάκι μου. Ήμαρτον. Ωστόσο το χτύπαγα άνετα. Αλλά δεν μου βγήκε. Επίσης η γλώσσα του σώματός της έδειχνε σαν να μην με κοιτάει μπαμ στα μάτια αλλά περισσότερο προς τη φίλη της. Δεν έβαλα τη φίλη της στο παιχνίδι (απροπόνητος τελείως). Σημαντικό αρνητικό το ότι μου έριχνε 3-4 πόντους με το τακούνι. Προφανώς θα ήταν περίπου στο ύψος μου (1.77) αλλά με το τακούνι πήγαινε παραπάνω.

Το Σάββατο βγαίνω μόνο με ένα φίλο μου. Χορεύω με ένα HB8 γύρω στα 19 που δεν ντύθηκε ούτε αυτή κάτι. Μου κωλοτριβόταν απίστευτα. Της πιάνω την κουβέντα, ήταν φοιτήτρια σε θεωρητική δημόσια σχολή. Δεν με ρώτησε καν με τι ασχολούμαι μπας και ξεδιπλώσω το value από τις δουλειές μου και της το αμολύσω να το "νιώσει" λιγουλάκι. Την ρώτησα τα κλασικά αν έρχεται συχνά στο συγκεκριμένο μπαρ και μετά από 5 λεπτά ήταν εμφανές πως η γλώσσα του σώματός της ("Κοιτάω προς τον καθρέφτη μαλάκα και όχι εσένα") έδειξε ότι δεν είχε όρεξη για κουβέντα.

Σε κάποια φάση σκάει κάτι το αναπάντεχο. Έρχεται στο εντελώς άκυρο μια HB 8.5 , ξανθιά, 30άρα και κάθεται ακριβώς δίπλα μας στο μπαρ! Στο διπλανό σκαμπό Εδώ γίνεται η μαλακία ότι στην αρχή δεν μου είχε κάνει κλικ γιατί γενικά κοιτάω κάτω από 30. Την πασάρω στο φίλο μου. Της πιάνει την κουβέντα. Την είδα σε κάποια φάση χαμογελούσε λίγο αλλά γενικά ψυχρή. Μου λέει "Άσε, ψυχρή η τύπισσα, δεν λέει". Της πιάνω την κουβέντα κι εκεί ανακαλύπτω ότι όντως είχε δίκιο ο φίλος μου. Είχε μια άλλη παρέα στην άλλη άκρη του μπαρ, στην οποία ήταν μεταξύ άλλων και ο πρώην της, οπότε θα ήρθε ως..."ξενερωμένη" στην άλλη άκρη του μπαρ, αποκομμένη από την παρέα της, για να μην την ενοχλεί ο τυπάς. Δούλευε ως γυμνάστρια, επομένως άλλο target group θα έψαχνε και φαντάζομαι τυπάδες με μύες. Όταν μιλήσαμε για λίγο συνέχισε στο ίδιο ψυχρό υφάκι της. Απαντούσε με λίγες λέξεις. Γενικά κοιτούσε ευθεία προς το κέντρο του μαγαζιού (μάλλον προς την παρέα της) και σχεδόν καθόλου προς εμάς. Ήταν στην κοσμάρα της και μάλλον ήθελε μόνο επιβεβαίωση και τίποτα άλλο. Η απλά "μας έπαιζε" για να μας κόψει "αν της κάνουμε".

Φτάνουμε στην Κυριακή, πριν από λίγες ώρες, όπου η λίμπιντο ανεβαίνει λόγω αποκριάτικου ρυθμού. Εδώ λοιπόν (κρατηθείτε) σκάσαμε μία παρέα τρεις άντρες! Λες και το μυρίστηκαν λοιπόν όλες γύρω μας και μας έριξαν τα περισσότερα άκυρα από ποτέ. Έφαγα άκυρο από μια τύπισσα που είχε ντυθεί μάγισσα και ο φίλος μου ο αναγνώστης από μια άλλη. Μία ωραία κοντούλα HB8 που είχε ντυθεί ζόμπι την μάρκαρε ένας από άλλη παρέα και δεν πρόλαβα να χωθώ. Κατέληξα να χορεύω με μία που είχε ντυθεί μπατσίνα. Μελαχρινό HB8 που αν πρόσεχε το σώμα της θα έφτανε άνετα HB9.5. Ύψος 1.82 μαζί με τα τακούνια, μου έπεφτε κι αυτή πολύ ψηλή (τι πάθατε όλες εκεί μέσα; πεντάδα πάτε να φτιάξετε;) Πάντως ένιωθα την ανάσα της. Ήταν κάπως...αναμμένη. Παρά την διαφορά ύψους έπιασα την κουβεντούλα και το πήγα σχετικά καλά, απλά σε κάποια φάση τραβιέται για να καπνίσει κι εκεί βλέπω τον γκόμενό της να της κάνει σκηνικό επειδή χόρεψε μαζί μου. ΕΜΠ1 πάντως μάγκες μου και σκεφτείτε να μου άρεσαν κιόλας οι στολές.

Αν κάποιοι από εσάς κάνατε φάση ή έχετε να πείτε κάτι για τα παραπάνω, περιμένω να γράψετε σχόλια ή να στείλετε κείμενα προς δημοσίευση στο ksenerotes@gmail.com . Α και όσοι κατεβήκατε Πάτρα λίγο προσοχή, ε; Ξέρετε εσείς.

Δείτε ακόμη:
Γαμώ τον Άγιο Βαλεντίνο
Γαμώ τον Άγιο Βαλεντίνο - part 2 από αναγνώστη