Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Μην μπλέκετε με αδερφές/ξαδέρφες φίλων


[Email του αναγνώστη Bourne]

Αγαπητοί αναγνώστες και συναγωνιστές,

Θα σας πω μια πρόσφατη ιστορία με μια ξαδέρφη ενός γνωστού φίλου συναδέλφου από την δουλεία που δεν είχε καλή κατάληξη και από εκ μέρους μου μεγάλη μαλακία που ασχολήθηκα μαζί της.

Την είχα γνωρίσει το χειμώνα 2015 πρώτη φορά στο σπίτι του γνωστού φίλου στην Αθήνα και εκείνη την περίοδο είχε σχέση. Η γκόμενα είναι στην ηλικία μου περίπου, χαμηλό ανάστημα και εμφανίσιμη. Αλλά ας πάμε στα αρνητικά. Δεν δίνει σημάδια ζωής για πολύ καιρό, χορτοφάγος κάτι που συνεπάγεται με εκατομμύρια κόμπλεξ και πολύ νευρική και από τότε δεν την ξαναείδα αυτοπροσώπως. Μάθαινα νέα της από τον γνωστό φίλο και ρώταγα από ενδιαφέρον.

Κάποιους μήνες αργότερα μαθαίνω ότι είχε χωρίσει και της έφταιγαν όλοι οι άντρες. Άφησα ένα περιθώριο χρόνου να ξεπεράσει τον πρώην και μετά είπα μέσω του γνωστού φίλου άμα θέλει βγούμε έξω για καφέ και η απάντηση ήταν "Κάνω αποχή από τους άντρες". Ήταν να την συναντήσω μια φορά όταν θα βγαίναμε παρέα με τον γνωστό φίλο, αλλά μου έτυχε κάτι σημαντικό με ένα δόντι και έπρεπε να το φτιάξω. Περνάει ο καιρός, ο γνωστός φίλος μου λέει ξαφνικά ότι η ξαδέρφη του τον ρώτησε "Αχ που είναι αυτός ο (τάδε) καιρό έχουμε να πλακωθούμε". Δεν έδωσα σημασία γιατί εκείνη την περίοδο οι επαφές με τον γνωστό φίλο αρχίσανε να αραιώνουν για σοβαρούς λόγους εκ μέρους μου.

Την είδα τυχαία μια φορά πριν κάποιους μήνες στο αεροδρόμιο και δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν αυτή επειδή ξέχασα την φυσιογνωμία της. Κάπου εκεί πέρα αυτή με κοίταζε επίμονα αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία. Πριν από κάποιες εβδομάδες συνάντησα τον φίλο μου και του είπα "Πες στην ξαδέρφη σου να βγει με μένα μια φόρα και αν δεν θέλει την αφήνω στην ησυχία της μια για πάντα"  αυτός είπε έντάξει και οτι θα το πει και δεν έλαβα απάντηση και έπαψα να ασχολούμαι.

Χαζομάρα εκ μέρους μου που επέμεινα να ασχοληθώ μαζί της. Επίσης ανοησία να σου γνωρίζει ο γνωστός φίλος σου αδελφή/ξαδέλφη γιατί δεν έχει καλή κατάληξη στο τέλος και η μεγαλύτερη χαζομάρα ήτανε μέσω τρίτου ατόμου.

Γι αυτό μην μπλέξετε με αδελφές/ξαδέλφες γνωστών και φίλων όπως το έπαθα και εγώ.


Στείλτε τα emails σας για δημοσίευση στο ksenerotes@gmail.com.