Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Unichat: Κάντε συνομιλίες με φοιτητές/φοιτήτριες

Αν είσαι άντρας ατύχησες.

Φοιτητές όλου του κόσμου ενωθείτε. Ήρθε το μέρος για να κάνετε γνωριμίες...ή μήπως όχι;
Εμ, sorry, ήθελα να πω φοιτήτριες όλου του κόσμου ενωθείτε.
Ναι, αυτό το μέρος είναι ο παράδεισός σας. Για εμάς πάλι όχι.

Το Unichat φτιάχτηκε σε μια χώρα όπου οι γνωριμίες μέσω Internet είναι taboo για τις περισσότερες γυναίκες, άρα το 95% εκεί μέσα είναι άντρες.

Λες και θα πρέπει υποχρεωτικά να γνωρίσεις κάποιον από κοινή παρέα...γιατί "στο Internet κυκλοφορούν περίεργοι"...ναι αλλά κι αυτός που γνώρισες από την κοινή παρέα ψάχνεται μέσω Internet...ναι αλλά κι εσύ δεν θέλεις να σου κάνουν προξενιά οι φίλες σου...ναι αλλά τότε ΠΩΣ στο μπούτσο θα γνωρίσεις κάποιον που σε γουστάρει;

Το Unichat είναι το chat για τις ακομπλεξάριστες φοιτήτριες, ενώ μαζεύει και κατά έως -2 χρόνια μικρότερα ή κατά + 5-6 χρόνια μεγαλύτερα άτομα που απλά δηλώνουν μια σχολή και ξεκινάνε το chat. Απλά πράγματα. Δηλώνεις σχολή, φύλο και μετά φύλο που θέλεις να γνωρίσεις.

Αν λοιπόν γεννήθηκες άντρας τότε φίλε μου ατύχησες. Τον Σεπτέμβριο που έμπαινα για πρώτη φορά Unichat κατάφερα και μίλησα με 3-4 περιπτώσεις. Η αναμονή ήταν μεγάλη και μιλάμε για 3-10 λεπτά. Τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου η αναμονή ξεπέρασε κι αυτή στην ουρά του ΙΚΑ. Περνούσαν ΩΡΕΣ ολόκληρες και δεν υπήρχε καμία απάντηση! Κάποιες φορές παίζει να είχε ξεμείνει μόνο μία κοπέλα στο Unichat και κάποιες άλλες φορές όπου κολλούσα στην ουρά του chat σε μονοψήφιο αριθμό (π.χ. 5) είχα την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει καμία μέσα κι ότι όλοι είμαστε σε μια ουρά, όπως θα περίμεναν 50 λύκοι στην αγέλη για να έρθει ένα πρόβατο και ότι προλάβουν να κατασπαράξουν. Γιατί μιλάμε για τέτοιο αριθμό αντρών που περίμενε.

Όταν τελικά καταφέρεις και μιλήσεις, βλέπεις την σχολή από όπου συνδέεται το νέτο που θα πετύχεις. Αν είσαι όντως φοιτητής έχεις ελπίδες να γνωριστείς. Ανταλλάσσεις Facebook και παίζεις μπαλίτσα. Αν δεν είσαι φοιτητής τότε ετοιμάσου για shit test μαλάκα μου. Σε φάση "Τι θέλει εδώ ένας 30άρης;" ή "Ήρθες να ψαρέψεις πιτσιρίκια?" Η σχολή που θα δηλώσεις θα είναι προφανώς αυτή που τελείωσες. Αν έχεις τελειώσει ιδιωτική σχολή, ε βάλε κάτι παρεμφερές.

Το Unichat είναι καλή φάση καθότι δωρεάν και πιο άμεσο από ένα site και μπορεί να εξελιχθεί και να γίνει viral αρκεί το αντίθετο φύλο να ξυπνήσει για τα καλά σε θέμα γνωριμιών. Για ορισμένους δεν είναι μόνο για γνωριμίες, αφού μπορεί να θέλουν να συζητήσουν θέματα εξεταστικής, σημειώσεων, πληροφορίες κτλ. Αλλά κατά βάση ναι, όπου υπάρχει chat με αγνώστους, παίζει συνήθως γνωριμία. Το ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα, είναι κάτι που μπορεί να ρίξει τις "ασπίδες" στις αγαπητές μας ξενέρωτες και να τις κάνει πιο εύκολες στο φλερτ. Όπως όταν πηγαίνεις π.χ. σε σχολή χορού, ναυαγοσωστικής, σκακιού ή αντίστοιχα σε Facebook groups με κοινά ενδιαφέροντα. Αν έχεις κάτι κοινό να μιλήσεις, το μυαλό της άλλης δεν κομπλάρει το ίδιο στο τι θα σε ρωτήσει για να σου κάνει qualification. Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες μας διαβάζετε "χτυπήστε" το και βουρ στον πατσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου