Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ρομαντικός vs Θεούσα: Διπλό


[Email του αναγνώστη Sam]

Φίλε ξενέρωτε σε χαιρετώ! Σ' ευχαριστώ πολύ για το blog που έχεις φτιάξει, με έχει βοηθήσει και με έχει μάθει πολλά.

Θα σου διηγηθώ μια ιστορία που με είχε στιγματίσει πριν από μερικά χρόνια. Αν θέλεις μπορείς να τη βάλεις στο blog, θα το εκτιμήσω. Ελπίζω να εγκρίνεις! Τα σέβη μου :)

Όλα άρχισαν όταν μια μέρα μπήκα στο facebook και βλέπω αίτημα φιλίας από μια κοπέλα. Δεν την ήξερα, αλλά είδα ότι ήταν κοινή φίλη με μια παλιά δική μου, και ήταν κοντά στην ηλικία μου (τότε 23). Κοιτώντας μερικές φωτογραφίες της, τη βάζω γύρω στο 7.5 της γνωστής κλίμακας. Φαινόταν καλό κομμάτι, για μένα αρκετά συνηθισμένο, κι έτσι την πρόσθεσα.

Δεν αργήσαμε να ξεκινήσουμε το τσατ, και να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Βρήκα τεράστιο ενδιαφέρον πάνω της λόγω του χαρακτήρα, πρώτη φορά βρήκα κοπέλα που πραγματικά να με "διαβάζει" τόσο εύκολα. Έτσι αναπτύχθηκε μια σύνδεση - κάθε μέρα μιλούσαμε για ώρες και ώρες, περνούσαμε ωραία, έστω online, και στο τέλος καταφέραμε να βρεθούμε και από κοντά, βέβαια με παρέα δική της. Από κει και πέρα το ήξερα - ήμουν ερωτευμένος. Αυτά που δεν ήξερα ήταν η καταστροφή μου. Για ένα διάστημα 3 μηνών περίπου προσπαθούσα να την πετύχω χωρίς παρέα για να της την πέσω, αλλά κάθε φορά κάτι γινόταν, κάθε φορά κάτι μου το χάλαγε. Πάντα βγαίναμε για καφέ, πάντα στο ίδιο μέρος, πάντα με 1 ή 2 φίλες της.

Τελικά κατάφερα και την έπεισα να βγούμε ένα ωραίο μεσημεράκι, και ενώ μιλούσαμε και είχα καταφέρει να την ανοίξω και ετοίμαζα να περάσω επιτέλους στην επίθεση, μου πετάει τη βόμβα ότι είναι θεούσα, και μάλιστα παρθένα! Η τύπισα άρχισε να λέει ότι πηγαίνει εκκλησία τακτικά, εξομολογείται (!), πιστεύει στο Θεό τόσο πολύ που το κρατάει για το γάμο, κλπ, κλπ. Εγώ φυσικά εκείνη τη στιγμή ξενέρωσα απίστευτα, και σίγουρα το είδε πάνω μου. Ήταν σαν να είχα φάει ένα τεράστιο χαστούκι. Μετά προσπάθησε να απαλύνει αυτό που είπε, λέγοντας ότι με όποιον είναι αν δεν έχει παντρευτεί θα κάνει κάποια βασικά σεξουαλικά πράγματα, όχι όμως το ακατανόμαστο! Δε σας κρύβω, εκείνη τη μέρα γύρισα σπίτι μου πολύ μπερδεμένος!

Όπως μαντέψατε είχα κολλήσει τόσο πολύ πάνω της που δε μπορούσα απλά να την αφήσω έτσι. Έπρεπε να κάνω κάτι! Πλησίαζε του Βαλεντίνου εκείνη την εποχή - και είχα μάθει ότι ήταν αρκετά κολλημένη με κάτι τέτοια ρομαντικά, οπότε έκανα κι εγώ την κίνησή μου. Της πήρα λουλούδια, σοκολατάκια, και κανόνισα να βγούμε. Αποφάσισα να τα ρίξω όλα, και έτσι και έκανα. Η απάντησή της τα κλασσικά "σε βλέπω σαν φίλο" κλπ. Εκεί με καλό τρόπο να της λέω να μου δώσει μια ευκαιρία, μπας και την καταφέρω, αυτή τίποτα. Τελικά μου είπε και την απίστευτη ατάκα "θα παντρευτώ μετά τα 38", το οποίο βέβαια ήταν φανερό ψέμα! Ήξερα ότι όσοι είναι κοντά στην εκκλησία θέλουν το αντίθετο, να παντρευτούν γρήγορα να κάνουν παιδιά. Οπότε τι έπαιζε; Απλά δε με γούσταρε, προφανώς δεν είχε και πολλούς φίλους όντας απομονωμένη, και βρήκε τον καλό μαλάκα να βασανίσει. Έτσι απομακρύνθηκα, δεν της έκανα τη χάρη να γίνω το σκυλάκι της.

Το θέμα μου είναι ότι έχασα πάρα πολύ χρόνο εξαιτίας της που θα μπορούσα να είχα παίξει μπάλα. Κοιτώντας πίσω, αν μου δινόταν η ευκαιρία να αλλάξω κάτι, θα ήταν η στιγμή που ασχολήθηκα μαζί της και έσπαγα το κεφάλι μου για το τι δεν πάει καλά.

Συμπέρασμα: μάγκες και φίλοι ξενερωμένοι, μη μπλέξετε ποτέ με θεούσα! Δεν αξίζει! Καλύτερα προσγειωμένη στην πραγματικότητα κι ας είναι λίγο πουτάνα!

(Το κερασάκι στην τούρτα: πρόσφατα έμαθα ότι παντρεύτηκε (στα 31 τελικά), και ο άντρας της πάει για παπάς!)


(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου