Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Omegle


Μπήκαν τα σπόρια στο μαντρί.

Το Omegle.com είναι το πιο γνωστό site για live chat.

Κάποτε όταν ήμασταν μικροί μπαίναμε στο mIRC. Θυμάστε τότε με το κανάλι #Hellas και κάτι υποκάναλα που γινόντουσαν ωραίες συζητήσεις; Αξέχαστες εποχές. Στέλναμε φωτογραφία σε νέτα κι αυτές σε εμάς και περιμέναμε ένα λεπτό για να κατέβουν κάτι kb μίας φωτογραφίας!

Τέλος πάντων οι εποχές άλλαξαν. Omegle έμπαινα το 2012 και το χρησιμοποίησα πάλι το φθινόπωρο του 2016. Πλέον σου έχει και επιλογή να συνδεθείς με άτομα από την ίδια σου την χώρα. Δηλαδή μιλάτε μόνο με Έλληνες. Το θέμα είναι...ελληνίδες που θα βρεις και πόσο χρονών θα είναι.

Το Omegle έχει επιλογή για chat με κείμενο ή με κάμερα. Με βάση τα όσα είδα στο chat και με την αναλογία αντρών-γυναικών στη χώρα μας δεν με έψησε καν να ανοίξω κάμερα μην πετύχω κανένα γνωστό. Μέσω chat, Από τις 60 φορές που δοκίμασα, μόλις τις 3 έτυχαν γυναίκες. Και τις 4 φορές οι ηλικίες ήτανε...15-22. Οπότε μιλάμε για μικρό ηλικιακά κοινό. Μαζεύει κυρίως σχολεία.

Οταν ξεκινάει το chat πέφτει το κλασικό διαχρονικό Α/Γ ? (Αγόρι ή Κορίτσι?) ή για τους πιο παλιούς (πάλι από mIRC) a/s/l (age/sex/location). 9 στις 10 φορές και βάλε είναι άντρας οπότε την διαδικασία αυτή θα την επαναλάβετε πολλές φορές.

Από τις συνομιλίες που είχα, τα νέτα ήταν από HB4 μέχρι HB7.5 και 3 στις 4 σε τοποθεσίες εκτός Αθήνας. Ειλικρινά στατιστικά μιλώντας το σύστημα δεν δουλεύει. Θα προτιμούσα να μπορώ να μιλήσω μόνο με άτομα από Αθήνα και να επιλέγω και φύλο. Αυτό το κάνει το Unichat με το οποίο θα ασχοληθούμε την άλλη Δευτέρα και θα κλείσουμε τα άρθρα των sites γνωριμιών γιατί δεν έχω βρει κάποιο άλλο αξιόλογο.

Α επίσης παίζει και πολύ spam στο Omegle. Δείτε εδώ:


Δεν υπάρχει καν moderator άρα υποθέτω ότι αν άνοιγα κάμερα θα σκάγανε μπροστά μου πολλά καυλιά αφού δεν μπορώ να διαλέξω φύλο. Θα το έψηνα να βάλω καμιά φίλη με κάμερα να κόψουμε αντιδράσεις με τους συγκεκριμένους τύπους. Θα πεθαίναμε στα γέλια. Και το ανάποδο να συνέβαινε, δηλαδή να άνοιγες κάμερα και να έβλεπες μπροστά σου ένα μουνί, σίγουρα θα σου φαινόταν περίεργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου