Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Hot or Not


Θέλεις ή δεν θέλεις?

Το site HotorNot.com το οποίο τρέχει και σε εφαρμογή για κινητά είναι η πιο αρχαία μέθοδος γνωριμιών με εικόνες. Ξεκίνησε το 2000 όταν δεν υπήρχε το Facebook, το MySpace, το Hi5, το Badoo, το Omegle, το Chatroulette, ε εκείνη την "χρυσή" εποχή λοιπόν τι είχαμε; Το παλιό IRC που ήταν ξερό chat και το HotorNot!

Θυμάστε οι παλιοί τι κόσμο είχαμε γνωρίσει από το mIRC; Είχα γνωρίσει νέτο HB7.5 τότε στα 18 μου, 18 και αυτή και ήμουν ο πρώτος που φίλησε. Κατά τύχη είχα ανοίξει ένα κανάλι στο IRC, είχε μεσαίο κόσμο σχετικά, αυτή μπήκε, ανταλλάξαμε κουβέντες, 1-2 φωτογραφίες και έγινε το κονέ. Τότε το mIRC ήταν ξερό chat και έβλεπες μόνο φώτο. Τι Facebook μου λέτε τώρα; Άλλες εποχές. Πιο ρομαντικές μπορώ να πω.

Σήμερα το HotorNot συνεχίζει να κρατάει καλά. Η λογική του είναι απλή. Εμφανίζονται φωτογραφίες γυναικών (ή για εσάς αγαπητές αναγνώστριες και ανδρών αντίστοιχα), πατάτε "Hot" ή "Not" και από τον μέσο όρο αυτών προκύπτει μια βαθμολογία με άριστα το 10 του πόσο...HB είναι το νέτο που Like-άρατε.

Εν τω μεταξύ άααμα σπάσει ποτέ ο διάολος το ποδάρι του και σας πατήσει Hot κάποια θα είναι για να εμφανιστεί λίγο πιο πάνω στις αναζητήσεις το προφίλ της! Βλέπετε όσο πιο πολλά "Hot" πατάτε τόσο πιο ψηλά εμφανίζεται το προφίλ σας. Άρα τώρα ξέρεις ότι σε δουλεύουν ψιλό γαζί. Δυστυχώς το Hotornot δεν επιτρέπει να βάλετε πληροφορίες από άλλα κοινωνικά δίκτυα για να μην πετύχετε ο ένας τον άλλο αλλού. Θα πρέπει να βάλει καρδούλα ο ένας στον άλλο για να μπορέσετε να μιλήσετε ή σε κάποιες περιπτώσεις μιλάτε απευθείας.

Το HotorNot χρησιμοποιείται λίγο περισσότερο στα κινητά, έτσι για να καυλαντίζουμε και να περνάει ώρα όταν είμαστε έξω. Να καυλαντίζουμε όλοι δηλαδή αναγκαστικά αφού οι Ξενέρωτες μόνο για αυτό μπαίνουν, άρα παίρνει και εμάς η μπάλα.

Δεν το συστήνω. Μπορεί να κάτσει, μπορεί και όχι. Μάλλον προς το όχι τείνω με βάση το διάστημα που το δοκίμασα.

Καλή Χρονιά και μην ξενερώνετε ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου