Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Μόνιμη σχέση με HB4 - Part 2


[Email του αναγνώστη Dream]

Ενώ ζούσα ένα όνειρο συζώντας με την κοπέλα μου, ξαφνικά πριν καμιά δεκαπενταριά μέρες "μεταλλάχτηκε" αρχίζοντας όχι μόνο να μη με καλύπτει λέγοντάς μου άλλες φορές ότι έχει πονοκέφαλο, άλλες φορές ότι είναι κουρασμένη, κλπ αλλά και να μου μιλάει αρκετά απότομα.
Την ίδια περίπου περίοδο άρχισε να με φλερτάρει μέσω Facebook (αρχικά διακριτικά και αργότερα πολύ χοντροκομμένα) μια ΘΕΑ "φίλη" της (ψηλή ξανθιά με ατέλειωτα πόδια και μεγάλο στητό στήθος). Για παράδειγμα στην αρχή με ρώταγε πως είναι η σχέση μου με τη φίλη της, μετά με ρώταγε τι της βρήκα, έπειτα άρχισε να μου λέει ότι η ίδια είναι πολύ ομορφότερη και καλύτερη σε όλους τους τομείς και ότι θα έπρεπε να είχα σχέση μαζί της και όχι με την "άσχημη" φίλη της. Σκεπτόμενος τα "νούμερα" που άρχισε να μου κάνει η κοπέλα μου ήμουν στο όριο να ενδώσω αλλά τελικά κρατήθηκα και της απάντησα ότι είμαι σε σχέση και δεν ενδιαφέρομαι. Τότε μου έστειλε καυτές φωτογραφίες της με εσώρουχα και μου έγραφε να το ξανασκεφτώ.

Πριν 4 ημέρες όταν γύρισα σπίτι είδα την κοπέλα μου να κλαίει και να μου ζητάει να τη συγχωρέσω και να μην την παρατήσω! Όταν την ρώτησα τι συμβαίνει μου απάντησε ότι επειδή είχε τελειώσει η μπαταρία του κινητού της και ήθελε να στείλει ένα μέιλ πήγε να χρησιμοποιήσει το λάπτοπ μου, είδε ότι δεν είχα αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό μου στο Facebook και από γυναικεία περιέργεια είδε τα μηνύματά μου. Εκεί διάβασε τα μηνύματα της "φίλης" της (για καλή μου τύχη είδε και τις απαντήσεις μου) και έφριξε. Για να μη μακρυγορούμε έμαθα ότι η κοπέλα μου, μου έκανε "νούμερα" τόσες μέρες γιατί η εν λόγω "φίλη" της τη συμβούλεψε ότι αν συνεχίσει να μου κάνει τα χατήρια θα τη βαρεθώ και θα την παρατήσω! Φυσικά μετά από αυτό το γεγονός έκοψε κάθε επαφή με τη "φίλη" της.

Από τότε η κοπέλα μου ξαναέγινε πολύ πολύ γλυκιά και τρυφερή (πιο πολύ και από πριν την "μετάλλαξή" της) και έτσι φαίνεται ότι θα συνεχίσω να ζω ένα όνειρο.

Επίλογος
Για να τη συγχωρέσω:
Α)μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναεπηρρεαστεί από φίλες και "φίλες" της και θα με εμπιστεύεται και Β(για να κερδίσω και κάτι από το όλο θέμα) ξηλώθηκα και της αγόρασα ως χριστουγεννιάτικο δώρο άλλα 3 σύνολα με τη στολή που λατρεύω (βλέπε προηγούμενο άρθρο μου) και της ζήτησα να ντύνεται με αυτή κάθε βράδυ. Η κοπέλα  μου όχι μόνο δέχτηκε με χαρά να φοράει κάθε βράδυ τη στολή που μαρέσει αλλά επειδή έχει καταλάβει ότι λατρεύω να χαιδεύω τα μπουτάκια της με παροτρύνει με διάφορους τρόπους να το κάνω. Για παράδειγμα ενώ κάθομαι στον καναπέ και βλέπω τηλεόραση έρχεται και κάθεται στα γόνατά μου και με ρωτάει αν θέλω να της βάλω κρεμούλα στα μπουτάκια της, κλπ. Νιώθω την απόλυτη ευτυχία, αλλά σε κάθε περίπτωση της ξεκαθάρισα ότι αν "ξαναμεταλλαχθεί" και γίνει χειρότερος άνθρωπος θα την χωρίσω.


Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου