Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Τι ειναι το Happn? Δες ποιες περνάνε από δίπλα σου

Αν σε πετύχω σε γάμησα.

Καιρό είχαμε να αναλύσουμε κοινωνικό δίκτυο γνωριμιών. Τώρα με τα κινητά η εξέλιξη ήρθε. Ξεχάστε το μπουρδέλο το Badoo, το Zoosk και άλλα τυποποιημένα. Κατεβάστε το Happn στο κινητό σας.

Τι κάνει το Happn? Σας βοηθάει να βρείτε άτομο το οποίο περνάει από μπροστά σας σε ακτίνα περίπου 100-200 μέτρων. Ορίζετε τι άτομα θέλετε να βρείτε (π.χ. γυναίκες 18-30 αν ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει) και από εκεί και πέρα η εφαρμογή θα σας εμφανίζει μόνο συγκεκριμένα άτομα τα οποία πέρασαν από μπροστά σας.

Πως θα μιλήσεις μαζί τους
Κάθε προφίλ είναι κρυφό και δεν μπορείς να κάνεις chat με κάποιο νέτο παρά μόνο αν στείλετε και οι δύο καρδούλα.

Η εφαρμογή σας δίνει για αρχή 10 charms. Όπου charm σημαίνει ότι στέλνεις στην άλλη σήμα ότι ενδιαφέρεσαι. Αν σας τελειώσουν τα charms τότε πρέπει να πληρώσετε. Άρα προτείνω να ξοδέψετε τα charms σε:
- Ελληνίδες κι όχι περαστικές τουρίστριες που δεν ξέρετε αν έχουν φύγει από την χώρα.
- Σε πολύ δυνατά νέτα, HB 8-10.
- Σε ηλικίες λογικές. Δηλαδή αν είσαι 25άρης και δεις 30άρα γάμησέ την, πήγαινε σε άλλη.
- Σε όσες ΔΕΝ έχουν εισάγει Instagram στο προφίλ τους.

Η Ουκρανίδα με την οποία είχα βγει πρόσφατα της έστειλα καρδούλα και μου έστειλε και αυτή. Δεν ειδοποιείται καμία αν της στείλεις καρδούλα αλλά μόνο αν στείλετε και οι δύο τότε ενεργοποιείται το chat.

Instagram
Στο Happn κάθε νέτο συμπληρώνει στο προφίλ του αν θέλει Instagram και Spotify. Από αυτά τα social networks τις εντοπίζετε. Ειδικά μέσω Instagram, είναι πανεύκολο. Απλά κάνετε κλικ στις φωτογραφίες τους και στο κάτω μέρος διαβάζετε το Instagram τους. Το σημειώνετε και μετά πηγαίνετε στο Instagram και κάνετε πάνω της αποστολή μηνύματος. Ακόμα κι αν έχει κρυφό προφίλ θα διαβάσει το μήνυμά σας.

Κάντε κανένα καλό opener, όχι μαλακίες. Π.χ. εγώ μπαίνω με situational opener σε φάση "Καλησπέρα. Σε είδα σήμερα στην πλατεία Συντάγματος και μετά στο Happn (κι ας μην την είδες) και βρήκα από εκεί το Instagram σου. Ήταν καλή η Πάρος φέτος που πήγες; Γιατί σκέφτομαι να πάω με την παρέα μου"
Η κάτι ανάλογο που δεν θα σας καρφώσει ψυχρά ότι είστε stalker, πέφτουλας και τα συναφή.

Βασικά με το Happn βρίσκεις και άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Αν για παράδειγμα είσαι Γκάζι στο Socialista και την πετύχεις εκεί στην εφαρμογή της λες κάτι για το μαγαζί κ.ο.κ.

Το Happn είναι πολύ καλή φάση αν δεν σου έχουν τελειώσει τα charms και αν η άλλη έχει συμπληρώσει Instagram. Αλλιώς θα μείνεις με το Like (καρδούλα) στο χέρι. Πάντως και τα target μας ειδοποιούνται αν περάσουν από δίπλα μας οπότε αν ενδιαφέρονται θα σας στείλουν καρδούλα. Φροντίστε να βάλετε και Instagram στο Happn προφίλ σας για να σας βρίσκουν και απο εκει αν χρειαστεί.

Το χρησιμοποιούν κυρίως τουρίστριες σε ποσοστό 90% ειδικά το καλοκαίρι. Μην περιμένετε από ελληνίδες. Θα το μάθουν μετά από κάτι χρόνια. Εκτός κι αν διαβάζουν αυτό το blog και το διαδώσουν γρήγορα στις φίλες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου