Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Άλλο ένα cock-teaser στο γραφείο

[Email του αναγνώστη Archon]

Αφου περασε ενα ευλογο χρονικο διαστημα ας μοιραστουμε αλλη μια προσφατη ιστοριουλα

Νετο στην δουλεια ΗΒ8 , 24 ετων , πολυ ομορφο , αερατο , χαμογελαστο και γενικα μονιμως ευδιαθετο μου ειχε κινησει το ενδιαφερον. Δεν ειχα βρει καποιο καλο πατημα για να της την πεσω , αλλα να που μου δοθηκε ευκαιρια!

Παω στο γραφειο της για δουλεια και την βλεπω καπως μαγκωμενη , λεω δεν μπορει ακομα να προσαρμοστει αυτη , μετα απο μισο χρονο εδω? Ελα ομως που σκανε αλλες δυο συναδελφισσες που με ηξεραν γυρω στα 10 χρονια και αρχιζουμε τα χα χα χα και τα χου χου χου και βλεπεις το νετο να λυνεται μα την μια!

Φευγουν αυτες και το συνεχιζω μαζι της και τα IOI να πεφτουν βροχη απο μεριας της!

Της πεταω την μουφια λοιπον οτι δεν μπορω να σου τα πω ολα εδω και καλο θα ηταν να κανονισουμε να τα πουμε καπου εκτος μιας και ειμαστε και γειτονακια..δε προλαβαινω να το πω και μου γραφει σε ενα post it το τηλ και το fb της !!!

Pick Up Success? Για να δουμε λεω...

Κανονίζοντας τις λεπτομέρειες
Το βραδακι που γυριζω σπιτι , της στελνω αιτημα , το αποδεχεται με την μια και αρχιζουμε τα μηνυματα...ολα καλα μεχρι εδω.

Καθημερινα απο τοτε και μετα την πετυχαινα στην δουλεια ολως τυχαιως και πηγαιναμε για να παρουμε καφε το πρωι , στα διαλειμματα μαζι κτλ και να βλεπουν και αλλοι συναδελφοι οτι ψηνεται με ματιες και χιλια δυο αλλα που μονο απλο ενδιαφερον δεν υποδηλωναν και να μου λενε "Μαλάκα χωσου ειναι ετοιμο λεμε!"

Το μονο κακο που μου ειχε κακοφανει ηταν οτι οταν της εστελνα μνμ στο fb εκανε περιπου 12 με 24 ωρες για να απαντησει. Δεν εδωσα και πολυ σημασια ομως , λεω αφου την εχω ολη μερα στα ποδια μου...δεν προκειται να κατσω να της παραπονεθω για κατι τετοιο, αλλωστε ειναι ηδη ψημενο!

Ερχεται μια ωραια Παρασκευη απογευμα και της στελνω μνμ για ραντεβού την βλεπω να μπαινει και να ειναι Online ανοιγει τα μηνυματα της και με την μια απο κατασταση διαβαστηκε το αλλαζει σε non-read..

Περναει μια-δυο μερες περναει και μια τριτη και ανεβαζει φωτο στο προφιλ της με συνοφρυωμενα χειλη στην θεση του συνοδηγου και να οδηγαει ενας καλυνηχτακιας ("εδω ειμαστε" λεω). ΔΕΝ ειχε γκομενο ΚΑΡΑτσεκαρισμενο απλα δε μπορω να γραψω περισσοτερα για να μην καρφωθ!

Οπως καταλαβαινετεακομα απανταει και δεν την πηρα ουτε καν τηλ γιατι λεω ετσι κι αλλιως ειναι χαμενη υποθεση! Με εγραψε σε αυτα που δεν εχει κανονικότατα!

Pick Up Failed.

Προσφατα ειχα παει σε διπλανο γραφειο για δουλεια και με ακουει οτι ειμαι εκει και δινει μια εκτυπωση. Θα καθησε κανενα τεταρτο απο πανω απο τον εκτυπωτη μπας και κανω την παπαρια και παω και της μιλησω..θα πατησε οτι κουμππι υπηρχε απο πανω λοιπον για να περασει η ωρα και πιθανοτατα δε θα λειτουργησε εκτοτε ο εκτυπωτης! Δηλαδη τι περιμενε οτι θα πηγαινα ξανα μετα το επικο γραψιμο να παω να της κανω πλακιτσα και να το παιξω "Όλα καλα"?

Σοβαρευτειτε.


(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου