Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Οι άνδρες δεν είμαστε μισογύνιδες

Θέλουμε να αλλάξουμε την νοοτροπία σας.

Με βάση τα emails που λαμβάνω βλέπω ότι ένα ποσοστό χρηστών αυτού του blog είναι αναγνώστριες. Μειοψηφία μεν, σεβαστό δε και λογικό, αφού απευθύνεται κυρίως προς αντρικο πληθυσμό. Αφήστε δε που φοβούνται να σχολιάσουν γιατί πολλές φορές πέφτουμε σαν τα κοράκια να τις φάμε στα σχόλια.

Παρατηρώ όμως ότι ορισμένες, με βάση τα όσα γράφω, έχουν κολλήσει στο μυαλό τους ότι όσοι άντρες τις λέμε "ξενέρωτες", "πουτάνες", ότι "δεν ξέρουν τι θέλουν", όσοι τις κατηγορούμε ή τις θάβουμε εδώ μέσα, πως είμαστε μισογύνιδες, φαλλοκράτες και δεν ξέρω κι εγώ ποια άλλη μαλακία τους καρφωθεί. Για να ισιώσετε λίγο θα σας το κάνω πενηνταράκια:
- Αν το blog έθαβε ταινίες, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και τα συναφή, θα ήταν άκυρο να μου πείτε ότι "Μισώ το cinema" γιατί θα έπρεπε να το παρακολουθώ στενά για να έχω άποψη, συν ότι δεν θα ήταν όλα τα άτομα το ίδιο.
- Αν το blog έθαβε ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, το στοίχημα και πάει λέγοντας, θα ήταν άκυρο να μου πείτε ότι "Μισώ το ποδόσφαιρο".
- Αν το blog έθαβε αντίστοιχα τραγουδιστές θα σήμαινε ότι δεν ακούω μουσική και δεν σέβομαι κάποιους?

Είναι στη φύση μας
Τα πράγματα είναι απλά και θα τα κάνω τόσο απλά όσο και γελοία. Είναι στο DNA μας να εξελίξουμε το είδος και να αναπαραχθούμε με ένα ταίρι που μας αρέσει. 5 εκατομμύρια χρόνια πριν είχαμε τους πρώτους..ανθρωπόμορφους πιθήκους. Πηδιόμασταν κυριολεκτικά σαν τα ζώα. 400.000 χρόνια πριν αρχίσαμε να φοράμε τα πρώτης μορφής ρούχα από δέρμα ζώων αλλά πολύ νωρίτερα από πριν είχαμε μάθει να ζούμε σε ζευγάρια. Ξαφνικά δηλαδή μας έπιασαν οι ντροπές. Δεν σταματήσαμε να αναπαραγόμαστε όμως. Μέχρι πριν από κάτι χιλιάδες χρόνια να θυμίσω ότι δεν υπάρχαν νόμοι και το κάθε αρσενικό έπιανε το κάθε θηλυκό (πολλές φορές με τη βία) και δεν το σταματούσε κανείς.

Τα αρσενικά του πλανήτη έχουν γεννηθεί για να αναπαράγονται με τα θηλυκά. Άρα πως γίνεται να αναπαραχθείς με το αντίθετο φύλο και να θεωρείσαι "μισογύνης"? Δηλαδή ο μισογύνης δεν θα αράξει νομίζετε με κάποια για το υπόλοιπο της ζωής του? Η μήπως θα αράξει και θα της τα χώνει κάθε μέρα, θα την μπινελικώνει, θα την υποτιμά κι αυτή σαν κορόιδο θα κάθεται μαζί του? Ποια θα το κάνει το 2016 ας πούμε? Και στην τελική πως γίνεται να είσαι μονίμως με κάποια και να σε βαφτίσουν "μισογύνη"? Προφανώς λοιπόν είτε gay θα πρέπει να είσαι, είτε ισόβιος μπουρδελιάρης γιατί δεν σε αντέχει καμία ή στη χειρότερη βιαστής. Μόνο σε αυτές τις ειδικές κατηγορίες θα μπορούσα να "κολλήσω" τον συγκεκριμένο όρο. Κάτι που το μισείς μόνο σαν σκουπίδι θα θέλεις να του φέρεσαι και τίποτα παραπάνω.

Αν είσαι πολυγαμικό ον πάλι δεν μπορώ να σου κολλήσω τον όρο γιατί πολύ απλά θες να δοκιμάσεις όσο το δυνατόν περισσότερα θηλυκά. Είναι στην ανδρική φύση σου, στο DNA. Δεν στηρίζω κάτι τέτοιο βέβαια, αλλά δεν μπορώ να το θεωρήσω "μισογυνιστικό".

Ο ρόλος του blog

Αυτό που θέλουμε να καταλάβετε όσες αναγνώστριες διαβάζετε το blog είναι ότι όχι μόνο το φτιάξαμε για να λέμε τον πόνο μας και τα θέματά μας, αλλά γιατί θέλουμε να αλλάξετε. Βάλτε μυαλό δηλαδή. Ξυπνήστε γαμώ το κερατό σας!

Πόσες φορές είδατε ένα ωραίο παιδί και είτε δεν του μιλήσατε, είτε του ρίξατε χυλόπιτα γιατί ντραπήκατε να του δώσετε τηλέφωνο? Μήπως γιατί θα σας έλεγε "πουτάνα"? Όχι! Αντιθέτως, αν ενδιαφέρεστε, έκατσε κι έχασε κάτι ώρες για πάρτη σας και του ρίξατε άκυρο στο τέλος θα σας πει "καριόλα"! Να είστε σίγουρες για αυτό και σας το υπογράφω και με τα δύο χέρια. Ποντάρω και το πουλί μου στην τελική.

Ξενέρωτη σημαίνει "Είμαι ελεύθερη και ρίχνω άκυρο γιατί έτσι. Γιατί δεν ξέρω τι θέλω". Αν στην παραπάνω περίπτωση ήμασταν ελεύθεροι και μας την έπεφτε ένα HB 9-10, σοβαρά τώρα, για κοιτάχτε με, πως με κόβετε, υπήρχε περίπτωση να της ρίξω άκυρο? Όχι απλά θα χωνόμουνα. Θα της το εδινα ΣΤΟ ΧΕΡΙ! Στεγνά όμως όπως και οποιοσδήποτε εδώ μέσα.

Έχω βαρεθεί να βλέπω:
- Να κοιτάτε τον κάθε άγνωστο λες και είναι κανένας δράκος ξέρω γω και θα σας κάψει ζωντανές αν βγείτε έναν απλό καφέ μαζί του.
- Να βλέπετε τους γκόμενους σαν χρηματοκιβώτια που θα σας κερνάνε τις εξόδους, λες και δεν μπορείτε να δουλέψετε για να τα βγάλετε μόνες σας.
- Να κωλοτρίβεστε οι πιτσιρίκες cock-teasers στα club και να φασώνεστε με όσους βρίσκετε σε ένα βράδυ. Δηλαδή να δουλεύετε πολλά άτομα ταυτόχρονα. Όλο μέλι κι από τηγανήτα τίποτα.
- Να μας γαμάτε την ψυχολογία.
- Κάθε ΣΚ να προτιμάτε κατινάζ με τις φίλες σας από το να βγείτε με φίλους και μεγάλες παρέες.
- Να κολλάτε με τους πρώην σας μετά από μήνες χωρισμού, ακόμα κι όταν έχετε φάει κέρατο.
- Να λέτε ότι "δεν υπάρχουν άντρες" όταν ρίχνετε 5 άκυρα κάθε εβδομάδα "γιατί έτσι".
- Να "πιάνετε έναν βράχο" και να τον αφήνετε μόνο όταν "πιάσετε τον επόμενο". Λες και άμα βγεις έξω δεν μπορείς να βρεις όσους θέλεις και ακόμη καλύτερους.
- Να είστε ελεύθερες, αλλά να μην ξέρετε τι θέλετε ακυρώνοντας καφέδες, ρίχνοντας μέχρι και στήσιμο κτλ.
- Αντίστοιχα άντρες να ξενερώνουν από τις τόσες χυλόπιτες που τους ρίχνετε και να καταλήγουν ηθικομαλάκες.


Δεν ξέρουμε σε τι ποσοστό ακριβώς είστε ξενέρωτες. Υποθέτω όμως ότι ξεπερνάει το 60-70% με βάση τις ήττες που τρώμε όταν βγαίνουμε για cold approach. Και ναι πονάει. Γιατί στο πρώτο πέσιμο λες "Πάει στο διάολο". Μετά από 4-5 απανωτά και παρά τα phone close, όταν τα Χ έρχονται στο έτσι αρχίζουν να σε πιάνουν οι αμφιβολίες. "Α σιγά μην του το σηκώσω και βγω με άγνωστο". Σιγά μωρή, τα αυγά μη σπάσεις! Δηλαδή αν τον γνώριζες από την παρέα της φίλης σου τότε θα εκτιμούσες την εμφάνισή, τον χαρακτήρα, την μόρφωση ή ότι άλλο έχει αλλά ο άγνωστος στα τέτοια σου?

Επίσης να ρίξω και λίγο λάδι στη φωτιά. Νόμιζα όταν είχα την σχέση 3 χρόνια και με βάση τα πεσίματα που μου γινόντουσαν (και φυσικά έριχνα άκυρο γιατί είχα σχέση) ότι η κατάστασή σας έχει βελτιωθεί και αρχίζετε οι ξενέρωτες να μειώνεστε. Λοιπόν ΔΕΝ έχει βελτιωθεί. Ήμουνα "εκτός αγοράς" και δεν είχα ιδέα τι παίζει. Η κατάσταση έχει γίνει τραγική! Χαρακτηριστικά θα πω ότι κάνω έρευνα σε πολύ μεγάλες ιστοσελίδες flirt, ετοιμάζω τεράστια άρθρα και έχω απογοητευτεί από το πως εξαφανίζονται οι γκόμενες από ένα σημείο και μετά ή πως στήνουν σε ραντεβού ή δεν σηκώνουν τηλέφωνα. Ακόμα και όσες έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται.


Ακόμα κι από τα emails όμως που λαμβάνω από αναγνώστριες. Παλιά είχε τύχει να γνωρίσω κόσμο από εδώ, κάποιες φορές να κάνω κάποιες μικρές σχέσεις. Τώρα έχω δει και το φαινόμενο να εξαφανίζονται τελείως και να μην απαντάνε στα emails, ακόμα κι όταν γίνεται...απλή συζήτηση και φλερτ 0! Οπότε μην ξανακούσω πάλι μαλακίες σε φάση "Είστε μισογύνιδες" γιατί αν σας μισούσαμε δεν θα σας την πέφταμε. Αυτό που περιμένουμε όλοι είναι να βρούμε με μία λέξη το "Όμορφο και καλό κορίτσι". Έναν συνδυασμός που είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις.

Συμπέρασμα
Άρα η φάση κατά που πάει? Πάει γάμα τα! Και πάει γάμα τα γιατί έχει αυξηθεί η προσφορά και η ζήτηση κάνει ΟΤΙ της καυλώσει μέχρι να βρει το μεγαλύτερο bid! Διότι αγαπητές καριόλες ελεύθερες έχετε φαγωθεί να παίρνετε επιβεβαίωση και το έχετε πάρει πάνω σας! Και έχετε την ψευδαίσθηση ότι επειδή έχετε 100 μηνύματα το μήνα στο Facebook, ότι θα βρεθεί 1 στους 100 να είναι θεογκόμενος με πολλά φράγκα και καλή δουλειά, και λίγο παντοφλάκιας, θα χωρίσει από καμιά καριόλα που του φέρθηκε σκατά ή του τα φόρεσε και θα καταλήξει σε εσάς.Και όσο ψάχνετε τον ψύλλους στα άχυρα και δεν τον βρίσκετε ο χρόνος μετράει, δεν σας καίγεται καρφί και έχετε πάθει ανοσία στο να ρίχνετε τις χυλόπιτες αντί να δώσετε έστω μια ευκαιρία σε όσους την αξίζουν.

Πετυχαίνω ακόμα και 30+ ελεύθερες. Σε αυτές τις ηλικίες οι μέτριες κυνηγάνε με το ντουφέκι άντρα να του περάσουν κουλούρα και γεμιζουν μεχρι και το Facebook wall τους με καψουροτράγουδα, αλλά οι HB8-10 συνεχίζουν να πουλάνε την πάρτη τους ακριβά μην έχοντας καταλάβει ότι μόλις μπήκαν στη δεκαετία όπου κάπου προς το τέλος ο χρόνος θα αρχίσει κάποια στιγμή να μετράει εναντίον τους. Κι εκεί κοιτώντας όσους ρίξατε χυλόπιτα γιατί ψάχνατε τον ιππότη στο άσπρο άλογο, θα καταλάβετε ότι κάθε μούτσος που γαμήσατε θα γίνει καπετάνιος.

3 σχόλια:

  1. Φωστήρα μου Άκου λοιπον να μαθαίνεις εμείς οι γυναίκες δεν χαλασαμε τώρα έτσι ημασταν ανεκαθεν ,απλα κάτι μπάσταρδοι καλη ωρα σαν εσένα απο τα αρχαία χρόνια μας είχανε με το βουρδουλα και με το μπουνιδι υπο ελεγχο στα παντα,το μυαλό μας,το σωμα μας, το Μούνι μας,όσο όμως προχωρούσαν οι αιώνες και άλλαζε αργά και βασανιστικά ο ρους της ιστοριας, ξεφυγαμε απο την υποδούλωση μας και για κοιτά διαολε! Πιστεύουμε οτι έχουμε το δικαίωμα να ρίξουμε οσες χυλοπίτες θέλουμε, να μην ξέρουμε τι θέλουμε,να ζητάμε επιβεβαιωση , να πηδαμε και μετα να πετάμε και όταν δεν μας αρέσει το κάθε μπαζο-καλο παιδι που ψάχνει να γαμησει κανενα Μούνι να του το λέμε στη μούρη η να μη μπαίνουμε καν στον κόπο να απαντήσουμε ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ γιατί είμαστε άνθρωποι κι εμείς βρε αδερφέ! Εσύ δεν κανεις καφριλες? Εσύ δεν αδικησες γκομενες? Εσύ δεν πληγωσες γκομενες? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΥΜΑ?? Και αλήθεια τώρα ΠΟΣΕΣ ΑΡΑΓΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΞΕΝΕΡΩΤΕ??νομίζετε οτι μονο εσείς οι αρχιδατοι έχετε προβλήματα με εμας εμείς οι γυναίκες να ξέρες ποσο έχουμε πληγωθεί και εξαπατηθεί απο καθάρματα που αν τους πεις και μισογυνιδες θα παρεξηγήσουν κιόλας. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΙ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ ?????Αντε γιατί μονο εσείς νομίζετε οτι έχετε προβληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωστήρα μου Άκου λοιπον να μαθαίνεις εμείς οι γυναίκες δεν χαλασαμε τώρα έτσι ημασταν ανεκαθεν ,απλα κάτι μπάσταρδοι καλη ωρα σαν εσένα απο τα αρχαία χρόνια μας είχανε με το βουρδουλα και με το μπουνιδι υπο ελεγχο στα παντα,το μυαλό μας,το σωμα μας, το Μούνι μας,όσο όμως προχωρούσαν οι αιώνες και άλλαζε αργά και βασανιστικά ο ρους της ιστοριας, ξεφυγαμε απο την υποδούλωση μας και για κοιτά διαολε! Πιστεύουμε οτι έχουμε το δικαίωμα να ρίξουμε οσες χυλοπίτες θέλουμε, να μην ξέρουμε τι θέλουμε,να ζητάμε επιβεβαιωση , να πηδαμε και μετα να πετάμε και όταν δεν μας αρέσει το κάθε μπαζο-καλο παιδι που ψάχνει να γαμησει κανενα Μούνι να του το λέμε στη μούρη η να μη μπαίνουμε καν στον κόπο να απαντήσουμε ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ γιατί είμαστε άνθρωποι κι εμείς βρε αδερφέ! Εσύ δεν κανεις καφριλες? Εσύ δεν αδικησες γκομενες? Εσύ δεν πληγωσες γκομενες? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΥΜΑ?? Και αλήθεια τώρα ΠΟΣΕΣ ΑΡΑΓΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΞΕΝΕΡΩΤΕ??νομίζετε οτι μονο εσείς οι αρχιδατοι έχετε προβλήματα με εμας εμείς οι γυναίκες να ξέρες ποσο έχουμε πληγωθεί και εξαπατηθεί απο καθάρματα που αν τους πεις και μισογυνιδες θα παρεξηγήσουν κιόλας. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΙ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ ?????Αντε γιατί μονο εσείς νομίζετε οτι έχετε προβληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοπελιά που θίχτηκες προφανώς ανήκεις κι εσύ στις ξενέρωτες-για να μη σου πω τίποτε χειρότερο.Για το ότι έχετε γίνει καραπουταναρες, ειδικά στη ψυχή,δεν σας φταίνε οι άντρες αλλά τα σκατα που έχετε στο κεφάλι σας. Θα ακουστεί σκληρό μα όσο σας είχαν με το βουρδουλα εισασταν υπόδειγμα συζύγου και μάνας, ενώ τώρα που το κράτος σάς παρέχει όλες τις ελευθερίες(ναι, σας τις παρέχει όσο και να σκουζετε για το αντίθετο),παντρευεστε για να γαμησετε πατόκορφα τον άντρα σας και για να τον κρατάτε από τα αρχιδια κάνοντας παιδιά μαζί του τα οποία έχετε παντελώς χεσμενα.Στη τελική, αν βαρεθείτε, τον χωρίζετε και σπιτωνετε το γκομενο, έτσι, για να ακούει το παιδί σας τα βράδια πόσο ωραία σας γαμαει. Γίνατε τα χειρότερα τσουλια της υφηλίου κι αυτό το ονομάζετε ελευθερία και ισότητα.Και το ότι όπως λες, τραβήξατε τα πάνδεινα από άντρες, δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα να πληγωσετε ανθρώπους που δεν το αξίζουν μα το γεγονός πως το κάνετε αποδεικνύει το ποσο πουτανες είστε.Κι αφού έχετε πάρει μέχρι και τις κολώνες της ΔΕΗ, ξαφνικά στα 40 θυμάστε τη μητρότητα. Έλα μου ομως που κανείς πια δε σας θέλει. Δεν φτάνει που έχετε γαμηθει με όλους, είστε και ανεπροκοπες.Δεν σας παίρνουν λοιπόν και πολύ καλά κάνουν.Προφανως υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις ανάμεσα σας που τιμούν τη γυναικεία τους ιερότητα και δεν καταδεχονται να γίνουν η τρύπα του καθενός όμως είναι ελάχιστες. Οι υπόλοιπες γίνατε σα τα τηλεοπτικά πουταναρια και νομίζετε ότι κάτι κάνετε. Αράξτε λοιπόν κι απολαύστε το ράφι που σας περιμένει. Μόνο για αυτό αξίζετε.

      Διαγραφή