Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Έμπλεξα με 18χρονο πιπίνι που αποδείχτηκε επίσης πουτάνα!

Όταν τα θέλεις και τα παθαίνεις.

Έχω να μπλέξω με 18άρικο ούτε κι εγώ ξέρω πόσα χρόνια. Όταν ήμουν στην 2,5 ετών σχέση με την πουτάνα που χώρισα ένα μωρό 18,5 χρονών μου έστελνε διάφορα μηνύματα στο Facebook καθώς απ' ότι φαίνεται με είχε βάλει στο μάτι.

Τι το ήθελα και μίλησα; Τι το ήθελα κι έπιασα την κουβέντα; "Α κι εσύ χώρισες?" μου κάνει. Εν τω μεταξύ οι photos της στο Facebook με είχανε καυλώσει όσο δεν παίρνει. Τον είχα παίξει και 3 φορές για πάρτη της.

Κανονίζω καφέ. Την έριξα επιτόπου στο μισάωρο. Βιάστηκα. Μαλακία. "Εσύ βιάζεσαι" μου κάνει. Τι να κάνω που ήθελα να ξεκολλήσω από την πρώην. Εν τω μεταξύ η πρώην όποτε βρισκόμασταν στη δουλειά όλο μου κωλοτριβότανε. Βράχος εγώ. Πιστός.

Τα προβλήματα άρχισαν όταν η μικρή μου έκανε παράπονα που έβλεπα την πρώην στη δουλειά. Και "Τι δουλειές έχετε πάλι να κάνετε μαζί?" και "Για ποιο λόγο να σε βοηθήσει αυτή? Εγώ θα σε βοηθήσω" και να σου οι ζήλιες μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Ναι, για κακή μου τύχη τα έμαθε όλα αφού η πρώην δεν της έφταναν οι πουτανιές που είχε κάνει συνέχιζε να παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα.

"Όταν το γαμάς...ξανανιώνεις!"
Αυτή είναι η αγαπημένη ατάκα ενός καλού φίλου που το πάει σε άλλο επίπεδο. "Ρε φίλε οι μικρές είναι άλλο πράγμα. 18 χρονών? Εκεί όταν βάζεις μέσα το καυλί σου ξανανιώνεις, πως να το κάνουμε! Με το που μπαίνει μέσα γεμίζουν οι φλέβες μέσα σου ζωντάνια. Πηγή νεότητας".

Ναι ηταν και πολύ γλυκό μουνάκι γαμώ το κέρατό της. Βέβαια σαν χαρακτήρας ήταν κάπως νευρικιά και ανασφαλής. Ευαίσθητη από τη μία, έβγαζε κακία από την άλλη. Στο σεξ φώναζε η μαλάκω και κατέληγα από εκεί που είχα την ησυχία μου ξαφνικά να με ακούνε οι γείτονες. Μα ρε πούστη μου χάθηκε ο κόσμος να είναι ήσυχη σαν την πρώην; Τι φωνάζουν μερικές βλαμένες; Σε τσόντα της Sirina πρωταγωνιστούν;

Η πλάκα ήταν ότι μέσα στη σχέση μου άρχιζε τα "Μωρό μου" και "Αγάπη μου" από την αρχή. Είχα φάει μέχρι και παραμύθι του στυλ "Ε εντάξει κοντεύω 19, εγώ είμαι σοβαρό κορίτσι, δεν θέλω να πάω με πολλούς στη ζωή μου. Θέλω να κατασταλάξω με κάποιον" και στο μήνα πάνω να ψάχνεται για αλλού.

Οι πουτανιές
Δεν μου έφτανε η μία πουτάνα, απέκτησα και δεύτερη. Στις 2 εβδομάδες πάνω γνωρίζω μια φίλη της η οποία ντυνόταν τέρμα ξέκωλο. Όταν μιλούσαν τα δυο τους η φίλη της ήθελε να γαμηθεί με ότι αρσενικό γνωρίζει (και δεν γνωρίζει). Μου κάνει η μικρή "Εγώ δεν είμαι σαν την φίλη μου, μην με παρεξηγήσεις, απλά την ξέρω χρόνια από το σχολείο". Χμμμ, ναι, "Μαζί με άλλα 5 ξέκωλα από το χωριό που δεν τα ξέρεις."

Τελικά αποδείχθηκε και το μικρό ξεκωλάκι σαν την φίλη της και πουτανάκι σαν την πρώην, οπότε στο τσακ γλίτωσα το κέρατο. Ο λόγος; Πολύ απλά είχε βγει με γνωστούς μου κι επειδή έχω μεγάλο κύκλο γνωριμιών έμαθα μεταξύ άλλων ότι την έπεσε:
- Σε 2 γνωστούς μου.
- Στον συγγενή ενός φίλου μου.
- Και...σε κάτι "κολλητούς" της τους οποίους είχε βαφτίσει "φίλους".

Το βασικότερο πρόβλημα της μικρής ήταν ότι ήθελε συνέχεια να βγαίνει. Με "κολλητούς", με φίλες, με παρέες, γενικώς από εδώ και από εκεί. Και πάντα να βρίσκει δικαιολογία να είμαι στην απ' έξω. Δεν λέω ρε παιδί μου, ας βγαίνει. Αλλά η λογική τη μία "Α θα πούμε τα δικά μας", την άλλη "Να βρεθώ πάλι με τον κολλητό μου γιατί χώρισε και θέλει να μου πει τα δικά του" χτυπάει κάπως.

Αυτό που χτυπάει χειρότερα απ' όλα όμως είναι ότι είχε τύχει να βγει και με άτομα που ΔΕΝ γνώριζε καλά! Π.χ. ένα παλικάρι το είχε πετύχει μία μόνο φορά (!) και επειδή μιλούσαν χρόνια στο Facebook ήθελε να βγει μαζί του. Ε τελικά βγήκε και κάπου εκεί με τους τσακωμούς το διαλύσαμε το "ρημάδι". Γιατί σχέση δύο μηνών δεν το λες ακριβώς "σχέση". Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι ήθελε να βγει με δύο φίλους μου κι εμένα να μην με καλέσει καν, οπότε κάπου εκεί την έστειλα. Και πολύ άντεξα.

Στο τσακ γλίτωσα το 2ο σερί κέρατο.Εν τω μεταξύ με το που την χωρίζω έκανα την μαλακία και ξαναπηδήχτηκα με την πρώην μου. Ναι, με την βιζιτού. Πείτε με μαλάκα όσο θέλετε. Τα ξέρετε αυτά πως πάνε με τις πρώην. Ειδικά όταν τα έχεις με HB9 αυτά συμβαίνουν. Βέβαια εννοείται ότι όχι απλά κοιτάω αλλού, έχω θερίσει όλο το Facebook και όσες είχα στη λίστα μου από παλιά και ψάχνομαι ήδη να κανονίσω τα ποτάκια μου. Σιγά μην κάτσω να τα "ξαναφτιάξω" (μακριά) με την καριόλα. Ας πάει να πηδηχτεί με τους λεφτάδες της. Για περισσότερα σχετικά με την προηγούμενη ιστορία με τις βίζιτες δείτε το πρώτο link αυτού του άρθρου.

Μακριά από τις μικρές
Έχω την ατυχία ο κοινωνικός μου κύκλος να έχει πολλές γκόμενες στις ηλικίες 18-22. Λίγο fail αυτό. Μακάρι να ανέβαινα λίγο ηλικιακά και να έκανα κάτι πιο σοβαρό γιατί όπως φαίνεται αυτό μόνο με Pickup θα το πετύχω ή από τις ελάχιστες γνωριμίες που παίζουν στο 22-30 (κάπου εκεί στο περίπου). Στις μικρές το μυαλό "δεν έχει πήξει".

Από την άλλη θυμάμαι καλά κάποιες άλλες εποχές όπου ακόμα και οι μικρές ήξεραν τι ήθελαν. Όταν ήμουν 21 τα είχα με μία συνομίλικη 2,5 χρόνια μέχρι τα 23,5. Έφυγα καθαρά και μόνο από θέμα εμφάνισης (HB 6,5) και το έχω πει σε παλιότερο άρθρο ότι έπρεπε να την είχα κάνει ήδη από τον 1ο χρόνο και να μην την αφήσω να χάσει κι αυτή κι εγώ τόσο χρόνο. Βέβαια 2,5 χρόνια μέχρι φέτος με την μία πουτάνα, 2,5 χρόνια από εκεί, άλλον 1,5 χρόνο με την πουτάνα που παντρεύτηκε, ε τι σκατά ρε πούστη μου. Ο χρόνος περνάει, περάσαμε τα 30 και σε λίγο την βλέπω την δουλειά θα αρχίσουμε να αγχωνόμαστε κιόλας.

Πάντως από αυτή την περιπέτεια με την μικρή έμαθα κάτι καλό που άλλωστε επιβεβαίωσε και η προηγούμενη σχέση μου. ΟΤΙ μα ΟΤΙ κι αν σου πουν οι γκόμενες ΜΗΝ το πιστεύεις! Τίποτα. Μηδέν. Δεν πα να σου πούνε ότι είσαι ο άντρας που περίμεναν μετά από 5 ζωές και 10 μετενσαρκώσεις? Παπάρια ρε. Τα περισσότερα είναι παραμύθια. Άμα δεν πιστεύεις τίποτα τότε δεν έχεις και λόγο να απογοητευτείς.

Α κι ένα δεύτερο. Μακριά από τις μικρές. Ε δεν πάει άλλο. Έχουμε κάει.

ΥΓ. Δευτέρα ή Τρίτη το επόμενο άρθρο. Επιστολή αναγνώστη έχει προγραμματιστεί για την άλλη Παρασκευή. Εσείς στέλνετε τα emails σας πάντα στο ksenerotes@gmail.com (για δημοσίευση ή όχι εσείς το κρίνετε). Τώρα που είναι και καλοκαιράκι έχουμε πολλά να πούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου