Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Όταν ο άντρας γίνεται παρηγορήτρα

[Email του αναγνώστη Apache]

Γεια σας και παλι,

Αυτη τη φορα μοιραζομαι μαζι σας ενα περιστατικο στο οποιο ενας πιτσρικικας 20 χρονων γουσταρει μια τυπισα 22 χρονων και περα απο το οτι της κανει ολα τα χατηρια, βγαίνουν βόλτα και της πληρώνει το ταξι, την παιρνει καθε μερα τηλ, της μιλαει ωρες ατο facebook δηλωνοτας ποσο ερωτευμενος ειναι μαζι της...πριν λιγες μερες την τσακωσε να φασωνεται με ενα αλανι εξω απο ενα μπαρακι σε ενα στενο.

Επειδη πιστευω οτι σχεδον ολοι, και εγω μεσα στο παρελθον εχουμε περασει απο παρομοιο σκηνικο ευχομαι ειλικρινα αυτη η πικρα ουτε στον εχθρο μου γιατι το ξερω ποναει πολυ.

Τι λαθος εκανε το παλικαρι μας? Απλα καθοταν και ακουγε ΟΛΑ τα προβληματα της γκομενας δεν της χωθηκε ξεκαθαρα εξ αρχης και αυτη στο τελος δεν τον πηρε για αντρα αλλα για παρηγορητρα και για μια ακομη ''φιλεναδα'' της.

Το γκομενακι το οποιο τυχαινει να γνωριζω προσωπικα (οπως και τον πιτσιρικα) μονο ηλιθια δεν ειναι, ουτε ειναι και ξενερωτη, εχει βρει τζαμπα συνοδο,ταξι,παρηγορητρα,τζαμπα κερασμα κτλ. το εκμεταλευεται στο επακρον, αλλα ΟΧΙ το μουνι της δεν το δινει... οχι σε αυτον τουλαχιστο.
Αυτη την τυπισα θα την χαρακτηριζα το λιγοτερο bitch γιατι δινει ψευτικες ελπιδες στο παιδι που λιωνει για παρτη της και δε του το ξεκοβει οτι δεν τον βλεπει ερωτικα (ειπαμε που αλλου θα βρει 5 ανεσεις σε 1 ατομο) και δευτερο και χειροτερο μιλαει πολυ απαξιωτικα πισω απο την πλατη του με λογια οπως "Το παιδακι, δεν ειναι ακομα αντρας" κτλ.

Μιλωντας τισ προαλλες με τον πιτσιρικα ο οποιος ειναι απαρηγορητος μετα το live χαμουρεμα που ειδε, εκατσα λιγο να μιλησουμε μηπως και μπορεσω σαν μια σειρα πιο παλιος να βαλω εστω μια πινελια να τον ανακουφισω λιγο (γιατι ο πιτσιρικας ειναι τοσο καλοκαρδος και ειναι μεγαλο κριμα να υποφερει για την bitch).
Του ειπα "Ακου Δημητρη οσο σκληρο και αν ακουγεται θα την πηδηξουν ολοι οι υπολοιποι εκτος απο σενα και το χειροτερο ειναι οτι σε εσενα θα ερχεται να λεει τον πονο της που δεν της φερθηκε καλα ο ενας η που την παρατησε ο αλλος".
Οπως ειχα διαβασει σε ενα αρθρο παλιοτερα η γκομενα δε παει να φαει απο κει που εχει κανει εμετο. Πιο λιαν: Εσυ εισαι ο σκουπιδοτενεκες της που λεει και πεταει ολα τα πραγματα που την ταλαιπωρουν, την διασκεδαση της θα την βρισκει αλλου,  συν το οτι δε σε σεβεται σαν αντρα και δε σου ξεκαθαρισε απο την αρχη οτι ηθελε να σε έχει για...κολλητη της φιλη.
Το ξερω ποναει πολυ, εχω περασει και εγω απο παρομοιο λουκι οταν ημουν στην ηλικια σου, απλα την ξεχνας, την γραφεις στα παπαρια σου φτιαχνεις την ψυχολογια σου και βρισκεις ενα γκομενακι που να σε γουσταρει πραγματικα για τον χαρακτηρα σου και να το γουσταρεις, και οτι βοηθεια θελεις εδω ειμαι.
ΞΕΚΟΛΛΑ. Δεν αξιζει να εισαι με μια που δε γουσταρει εσενα αλλα γουσταρει τις ανεσεις που της προσφερεις, Οι πιο πολλες γκομενες δυστυχως απο τη φυση τους μολις σε βρουν καλο και βολικο θα σε στυψουν σαν λεμονοκουπα θα παρουν οτι μπορουν απο σενα (εκτος απο sex φυσικα). Λιγες ειναι οι ξηγημενες που σεβονται τα καλα παιδια σαν τον Δημητρη.
Αυτα παιδια ακουω τις αποψεις σας πανω στο θεμα
Με πολλους χαιρετισμους
Apache


(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου