Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Φτύσιμο στις διακοπές

[Email του αναγνώστη Bourne]
Ημουν μαθητης λυκειου και το καλοκαιρι του 2010 πήγα σε ενα νησι στις κυκλαδες για 10 μερες διακοπες με την μανα μου και με μια παλια οικογενειακη φιλη οπου καταγοταν απο εκει. Τις πρωτες 2 μερες ηταν ηρεμα και την τριτη ημέρα η οικογενειακη φίλη μου συστηνει την ανιψια της (τότε μου εριχνε 2 χρονια) γνωριστήκαμε, τα λεγαμε και παει λεγοντας. Η κοπελα δεν εμενε στην πρωτευουσα του νησιου αλλα σε μικρο χωριο του νησιου.

Εμφανισιακα ήταν ασχημη προς μετρια με πολλες ανασφαλειες και μοναχικο ατομο στην τελική. Τις πρωτες 3 μερες της γνωριμιας ηταν φιλικα αλλα μετα την 4η μερα αυτη αρχισε να μου εξομολογει διαφορα προσωπικα μυστικα της και ηθελε πολυ να με φιλησει εκεινη τι στιγμη. Φασωθηκαμε σε ενα σημειο οπου ηταν απομονομενο γιατι ντρεποταν, ετσι κρατησε αυτη η "σχεση" για 2 μερες ακομα την επομενη οταν πηγα να την συναντησω και να χαιρετησω φιλωντας την μου ειπε αιφνιδιαστικα "δεν θελω να σε φιλησω", την ρωτησα γιατι και αρχισε να μου τα μασαει και το περασα στα ψιλα επειδη ηταν τελευταιες δυο μερες απο τη διαομονη μου στο νησι και συναντιομασταν φιλικα παλι μονο.

Τελειωσανε οι διακοπες και τοτε δεν ξαναμιλησαμε ωσπου ενα απογευμα μετα απο λιγους μηνες σκαει μηνυμα απο αυτην ξαφνιαστηκα λιγο αλλα δεν εδωσα και πολλη σημασια μιλουσαμε για πολυ γενικά πραγματα μια φορα καθε 15 μερες μεσω μηνυματων για να μην εχω τις γκρινιες και τα παραπονα της. Μερικες φορες που εστελνα μηνυνμα δεν απανταγε αλλα δεν τρελαινομουνα στην τελικη. Κρατησαμε ετσι επαφες και διαφορες αναβολες της συναντησης μας μεχρι πριν 2,5 χρονια στο σπιτι της θεια της στην Αθηνα ξαναβρεθηκαμε, οταν την ειδα τα ειπαμε πολυ λιγο και δωσαμε ραντεβου την επομενη μερα το πρωι και της ειχα πει να βρεθουμε νωρις επειδη θα εβρεχε εκεινη την μερα και ειχε δωσει 100% υποσχεση οτι θα ερθει στη συναντηση.

Ξυπναω εγω νωρις την αλλη μερα το πρωι και περιμενα να χτυπησει τηλεφωνο και να πει οτι θα ξεκινησει για το σημειο που θα συναντιομασταν, περνανε μια δυο ωρες τιποτα κανενα σημειο ζωης απο αυτην, παιρνω τηλεφωνο το ειχε κλειστο εστειλα μηνυματα τιποτα, 4 ωρες συνολικα μετα ειπα "Φτανει ως εδω η μαλακια και η ανεκτικοτητα.", ειχα παει βολτα για να ξεθυμανω και ειχα πει στην μανα μου αν θα επαιρνε τηλεφωνο η θεια της να της ελεγε οτι "Δεν θελω καμια αλλη επαφη απο αυτην γιατι εχω και εγω τα ορια μου σε μερικα πραγματα". Ετσι δεν ξαναμιλησαμε και συναντηθηκαμε απο τοτε.  Μερικοι μου ειπαν οτι ηταν αρκετα σκληρο απο μερος μου αλλα δεν πηγαινε αλλο η κατασταση.

(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου