Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Οχι sex με σβηστά φώτα

Ανάψτε το ρημάδι!

Καταρχήν ζητάω συγγνώμη γιατί εξαφανίστηκα για πολύ καιρό. Σας ξεκαθαρίζω ότι φταίνε οι δουλειές και όχι η γκόμενα. Γιατί εδώ που τα λέμε όταν έχεις γκόμενα και είσαι έστω 3 μέρες τη βδομάδα μαζί της οι δουλειές πάνε πίσω.

Στο θέμα μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλές γκόμενες έχουν μανία με τα σβηστά φώτα.

Όταν κάνω σεξ με σβηστά φώτα μετά...δεν θυμάμαι πως ήτανε ένα πράμα. Κι επειδή όπως ξέρετε οι άντρες σε θέμα εμφάνισης είμαστε "ψείρες" το να τα φτιάχνεις με ψιλομέτρια και να νομίζει ότι το σκοτάδι την σώζει...ε απλά δεν υπάρχει.

Αλλά πέρα από αυτό έχω συμπεράνει το εξής. Όποια γκόμενα έχει ανασφάλειες ή είναι ντροπαλή θέλει τα φώτα σβηστά. Η εστω χαμηλωμενα. Οπότε καταλήγουμε στο εξής. Ότι ακόμα κι αν τα έχετε με το απόλυτο θεόμουνο, αν ντρέπεται τότε δεν μπορείτε να την δείτε ολόκληρη και να την απολαύσετε. Άκυρο τελείως.

Οπότε θα δώσω άλλη μια φιλική συμβουλή σε όσες διαβάζουν το blog. Ρε κορίτσια, πραγματικά πιστεύετε ότι για να φτάσουμε στο σημείο να το κάνουμε δεν θα σας θεωρούσαμε όμορφες; Η έστω αν δεν είστε τόσο όμορφες όσο θέλουμε, με τα σβηστά φώτα θα καταφέρετε να κρυφτείτε; Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, ε σε κάποια φάση θα πάρετε πούλο. Ενώ άμα γουστάρουμε, είτε με προβολείς, είτε με σκοτάδια, ένα και το αυτό.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την ώρα του sex γουστάρουνε μέχρι και να λένε προστιχόλογα ή να τον...βλέπουν να μπαίνει μέσα τους, αλλά όταν π.χ. σηκωθούνε να πάνε τουαλέτα, τυχαίνει να κρύβουνε το στήθος ή την γατούλα τους. Έλεος δηλαδή. Τόσα κάναμε πριν, όταν σηκωθήκατε ένα λεπτό απ' το κρεβάτι σας έπιασαν οι ντροπές;

Και στην τελική για να σας κάνω να νιώσετε καλύτερα: Περισσότερο ντρεπόμαστε όταν βλέπουμε τον εαυτό μας γυμνό παρά όταν βλέπουμε το αντίθετο φύλο. Οπότε ξεκολλήστε λίγο και σταματήστε να έχετε κόμπλεξ και φοβίες. Εκτός κι αν είστε χοντρούλες. Ε εκεί...πρώτα "το ράβετε", χάνετε όσα πρέπει να χάσετε και μετά το ξανασυζητάμε.

3 σχόλια:

  1. αυτο με τα φωτα ισχυει αλλα ισως υπαρχουν πολλοι λογοι... μπορει καποιες απλα ετσι να την βρισκουν να τους αρεσει η δεν ξερω τι αλλο.. ειναι και αυτο που λες σε αρκετες γκομενες οτι ντρεπονται, αλλα σε αλλες απλα τους αρεσει πιστευω.. η αληθεια ειναι οτι και εμενα μου αρεσει να υπαρχει χαμηλος φωτισμος που δεν ειμαι γυναικα, οχι ομως οτι θα ειχα προβλημα και ας πεφταν προβολεις οπως λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό έχει να κάνει με τα σημεία του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται στις γυναίκες όταν φιλάνε,κάνουν σεξ,τους βγάζουν συναίσθημα τελος πάντων. στις γυναίκες εκείνη τη στιγμή είναι ο συναισθηματισμός στο 100% ,ενώ οι άντρες είναι σαν να βλέπουν τσόντα....θέλουν να παίρνουν και λίγο μάτι!!
    για όποιον το έχει παρατηρήσει....οι γυναίκες φιλάνε με κλειστά τα μάτια,ενώ η πλειοψηφία των αντρών όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1ον με σβηστά φώτα οι αισθήσεις οξύνονται. Νιώθεις, μυρίζεις, αγγίζεις και η φαντασία οργιάζει. .
    2ον με χαμηλό φωτισμό χαλαρώνεις καλύτερα. Δεν θέλουμε να αισθανόμαστε σαν να βρισκόμαστε σε γυρίσματα πορνό.. Η γυναίκα φτιάχνεται εγκεφαλικά συνεπώς χρειάζεται την απαραίτητη ατμόσφαιρα.
    3ον την ώρα του σεξ πνίγεσαι από ηδονή και είσαι πιο τολμηρός, ενώ μετά το σεξ ενστικτωδώς από την πρώτη μέρα του ανθρώπου η γυναίκα νιώθει ευάλωτη λόγω του ότι ο σπηλαιάνθρωπος την παράταγε μετά το φικι-φικι για να πάει για κυνήγι !! κουλό αλλά το λένε οι επιστήμονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή