Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η δικια μου είναι Facebook Cock-Teaser!

Την επιασα στα πράσα!

Ναι ειναι αληθεια. Τσακωσα τη δικια μου να κανει περιεργα chat στο Facebook με αλλους.

Ενω ολα πηγαινουν πολυ καλα μεχρι τωρα κι ειμαστε αγκαλιτσες, αγαπες, τρελιτσες κτλ. οταν εκανε το λαθος να μπει στο προφιλ της απο το σπιτι μου, της αρχιζω τα "Κανε κλικ εδω" και σιγα σιγα ξετύλιξα το κουβάρι και είδα ότι οι κουβεντούλες που ανοίγει...δεν είναι και τόσο αθώες!

Δυο μερες πριν την ειχα ρωτησει γενικα με ποιους μιλαει στο facebook και μου ειχε πει μερικα ονοματα. Ξεχασε ομως να αναφερει ενα απο τα ονοματα αυτα. Οι περισσοτερες συνομιλιες στο chat λοιπον ηταν εντελως αθωες και με γνωστους της χωρις να λεει κατι σπουδαιο. Παρολα αυτα το ονομα το οποιο δεν μου ανεφερε + ενα ακομη ανακαλυψα οτι ειχε μιλησει μαζι του 5 και 2 ωρες αντιστοιχα!

Τι ελεγε λοιπον με αυτα τα δυο ατομα τα οποια (παρενθεση) τα ξερω προσωπικα και την ειχα προειδοποιησει οτι μπορει να της την πεσουνε; Πολυ απλα...κωλοτριβοτανε. Cock-teaser ενα πραμα! Συγκεκριμενα με αυτον που μιλησε συνολικα 2 ωρες στο chat δεν ελεγε κατι σπουδαιο. Ομως, με αυτον που μιλουσε 5 ωρες (συνολικα και σε μια εβδομαδα) της ελεγε πραγματα του στυλ "Θελω να τα πουμε" και να του απανταει "Ναι οκ, να κανονισουμε" (αργοτερα μου το αιτιολογησε οτι εννοουσε με παρεα) ή να τις λεει "Ελπιζω να μην ενοχλω" και να του λεει "Οχι, αν ηταν θα στο ελεγα". Η πιο κατω "Εγω παντως θελω οταν σου μιλαω να σε κοιταω καταματα" και να του λεει "Πραγματι οι λεξεις εχουν μεγαλυτερη σημασια αν τις λες απο κοντα".

Βεβαια οποτε της προτεινε για καφε αυτος αυτη εκανε την κινεζα. Ελεγε "Αν γινει κατι τετοιο θα εχω θεμα με το αγορι μου" ή "Δεν γινεται". Κανονικα αν ητανε κυρια επρεπε να του το ξεκοψει μια κι εξω. Του ελεγε φυσικα "Ειμαι με καποιον και τον αγαπαω". Αυτος ομως συνεχιζε το βιολι του κι αυτη συνεχιζε να του απανταει. Πολυ μπερδεμα το πραμα.

Εδω εχουμε και το αλλο περιεργο ομως. Και με τους δυο ειχε ανταλλαξει τηλεφωνα. Οκ με τον ενα που της μιλησε δυο ωρες και τον ξερω καλα δεν ειχα θεμα. Ημουνα μπροστα και της ειπε το κινητο του λεγοντας "Κανε μου αναπαντητη" οποτε η δικια μου αναγκαστηκε να του κανει. Με τον αλλον ομως; Απο που κι ως που;

Μου ειπε ταχα μου ως δικαιολογια οτι δουλευει σε καλη εταιρεια κι οτι την ενδιεφερε να δουλεψει εκει γι αυτο και ηθελε να κρατησει επαφη. Εδω ομως εχουμε κατι ακομα. Κοιταξα κρυφα το κινητο της για να βρω τα εξης.

Με τον πρωτο που ειχε μιλησει 2 ωρες στο chat βρηκα μια εισερχομενη κληση στο κινητο στην οποια ειχαν μιλησει 10 λεπτα. Δυο μερες μετα της εστειλε μηνυμα "Εισαι να παμε για ενα καφε να τα πουμε καλυτερα?" Δεν του απαντησε.

Με τον δευτερο που ειχε μιλησει 5 ωρες βρηκα δύο εισερχομενες κλησεος στο κινητο, 10 και 5 λεπτα η καθεμια. Μηνυματα δεν θυμαμαι, νομιζω ενα δικο του που την ελεγε "Κουκλα" η κατι τετοιο.

Αφου λοιπον εκανα ολο αυτο τον ελεγχο μετα της τα εψαλα ενα χερακι και την στριμωξα καλα. Η επίσημη δικαιολογια ηταν οτι αγαπαει μονο εμενα κι οτι αυτοι οι δυο ειναι κακασχημοι και ποτε δεν θα ενδιαφεροτανε να κανει κατι μαζι τους. Οντως ειδικα αυτος που μιλαγε πολλες ωρες δεν βλεπεται, ο αλλος ψιλομετριος. Δεν ξερω αν θα πρεπει να την πιστεψω μιας και ειμαστε συνεχεια μαζι και δεν εχει βγει ποτε με αλλον. Αλλα πεσανε χοντρα μπινελικια μεχρι να υποσχεθει οτι δεν θα ξανακανει την παραμικρη μαλακια. Γιατι καταλαβαινετε οτι αν το μικρο ξετσοτσουνιζει απο τωρα φανταστειτε στο μελλον.

Γιατι το εκανε λοιπον αυτο; Γιατι πολυ απλα "δεν της εδινα σημασια στο chat". Ηθελε επιβεβαιωση. Ε και...την πηρε απο αυτους. Βασικά δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρομαι για αυτήν. Την αγαπάω κι εγώ κι έχω δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα. Απλά η αλήθεια είναι ότι δεν προλάβαινα να της δώσω σημασία με τόσα κέρατα που εχω να κανω. Αλλα τουλάχιστον φρόντιζα να την βλέπω μέρα παρά μέρα. Δεν της αρκεί. Όσο κι αν της λες οτι ειναι τελεια, οτι γαμαει και δερνει, οτι ειναι τα παντα για μενα (και να σου λεει κι αυτη το ιδιο)...εκεινη να επιμενει...θελει να σου βγαζει την Παναγια.

Κατα τα αλλα εμεις απαγορευεται να μιλαμε με αλλες και πεφτει ελεγχος στο προφιλ. Και φυσικα οποτε εχει πεσει ελεγχος δεν εχει βρει τιποτα γιατι πολυ απλα δεν τρεχει και τιποτα.

Από σήμερα ξέρω πολύ καλά για ποιο λόγο μια γυναίκα ειναι Cock-Teaser. Κατα τα αλλα δεν θελω να ακουσω ξανα καμία μαλακία του στυλ "Εισαι ζηλιαρης για ποιο λογο ψαχνεις το κινητο/facebook μου" και κατι τετοια. Δεν ειπα οτι θελω να εχω τον κωδικο σου, αλλα θα στο ψαξω θες δεν θες. Κι οταν θα βρω δαχτυλικα αποτυπωματα...

Μία συμβουλή σε όλες σας: Το κωλοτρίψιμο είναι πουτανιά. Ευχομαι αν το κανετε ο γκομενος σας να σας χωρισει. Ωριμάστε πριν την ωρα σας γιατι η προηγουμενη γενια ειχε αρχές. Καριόλες.

15 σχόλια:

  1. Πω ρε φίλε, ανατρίχιασα. Ειλικρινά σου λέω, αυτό το έργο το έχω ξαναδεί πολλές φορές στους γύρω μου, και παραλίγο και σε μένα. Αντί να κάθεσαι να μοιράζεσαι ιστοριούλες από το παρελθόν σου, θα μπορούσες στον ίδιο χρόνο να διαβάζεις μπλογκς, φόρουμ, βιβλία, κλπ. μπας και μάθεις 5 πραγματάκια για τη γυναικεία φύση και τις ανθρώπινες σχέσεις, γιατί τώρα, λυπάμαι που στο λεω, έχεις μεσάνυχτα. ΔΕΝ στη λέω, απλά να σε ταρακουνήσω λίγο θέλω.

    Πρώτον, την κοπελίτσα που έχεις τώρα, θεώρησέ την ξεγραμμένη. Αν είσαι άντρας με αξιοπρέπεια δηλαδή, που θέλω να πιστεύω ότι είσαι. Έχεις αποσπασματικές γνώσεις των γυναικείων συνηθειών που απορρέουν από τη φύση τους, αλλά και την κοινωνική κατάσταση των ημερών μας, και νομίζεις ότι με έναν όρο (facebook cock-teaser)που κάπου διάβασες, ξεμπέρδεψες, έβαλες μια ταμπελίτσα και καθησυχάζεις τον εαυτό σου. "Ok, είναι μια τέτοια και η δικιά μου...εντάξει, πουτανιά το κωλοτρίψιμο αλλά τώρα που τη μπινελίκωσα θα βάλει μυαλό, άλλωστε την αγαπάω"

    Μεγάλε, έχεις μπερδέψει τα αυγά και τα πασχάλια. Να ήξερες πόσες πτυχές της γυναικείας συμπεριφοράς και σκέψης δεν γνωρίζεις, αλλά ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι γνωρίζεις...αυτό λέγεται και ημιμάθεια. Το να μιλάς 5 ώρες και 2 ώρες στο chat ΔΕΝ είναι απλό cock-teasing. Είναι major red flag που θα έλεγαν και στο Αμέρικα. Να στο πω πιο λιανά; Η δικιά σου είναι σφόδρα πιθανό να έχει κάνει μια κουτσουκέλα (μπορεί και ένα απλό φασωματάκι)και αν δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής, θα το κάνει συντομα. Ποιες υποσχέσεις...Ιδέα δεν έχεις για το πώς λειτουργούν οι γυναίκες και πόσο ικανές είναι στο να λένε ψέματα, τα οποία, και εδώ είναι το κουφό, δεν παραδέχονται ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό! Όπως τις οδηγήσει το συναίσθημα της στιγμής...

    Με λίγα λόγια: η δικιά σου έχει στρώσει το δρόμο για το κέρατο και ακόμα και αν τη... φυλακίσεις θα το κάνει, αργά ή γρήγορα. Αν όχι με τους συγκεκριμένους, με άλλους θαυμαστές.

    Εκεί που τραβάω τα μαλλιά μου είναι ότι ξέρεις και εσύ προσωπικά τους κυρίους αυτούς...Περιττό να σου πω ότι κανονικά θα έπρεπε να ζητήσεις εξηγήσεις από τον δεύτερο, και μετά φυσικά να διακόψεις σχέσεις μαζί του, ειδικά αν είναι "φιλικές"!

    Καλά, δεν το συζητώ το άλλο, ότι σου απαγόρευε να μιλάς στο facebook με άλλες. Είχε πάρει το frame σου και το έχει κάνει χίλια κομματάκια. Να στο πω πιο ωμά; Σε κάνει ότι θέλει...

    Τι θα έκανα στη θέση σου; Όσο σκληρό και αν ακούγεται, θα τη χώριζα ΚΑΙ θα την κρατούσα για fuck buddy. Η "σχέση" με τέτοια συμπεριφορά από την πλευρά της δε σώζεται, λυπάμαι που στο λέω. Ξέρω βέβαια ότι δεν θα το κάνεις, γιατί φοβάσαι ότι δεν θα βρεις άλλη, είσαι ερωτευμένος, κλπ. Μην πεις ότι δε σε προειδοποίησα όμως, όταν θα σου ζητήσει κάποια στιγμή να χωρίσετε. Καλύτερα δεν είναι νομίζεις να τη χωρίσεις εσύ πρώτα; Και να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου; Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιβεβαιωση φιλε,αλλα αργα η γρηγορα θα στην κανει την παπαρια της και τοτε ειναι που θα νευριασεις με εσενα πιο πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα με την internet πουτανιά της γυναίκας δεν έχει τελειωμό. Ειδικά οι Ελληνίδες, βρήκαν να παίζουν και να κωλοτρίβονται εκ του ασφαλούς. Ηλιθιότητα και καθόλου αυτοεκτίμηση.

    Από την ιστορία σου κατάλαβα ότι θέλεις αυτό που θέλουμε κι όλοι μας, ΣΕΒΑΣΜΟ. Οι γυναίκες είναι παντελώς πυροβολημένες, δεν σέβονται τον ίδιο τους τον εαυτό και περιμένεις να σεβαστεί μία σχέση; Μετά φτάνουν τα 30-35 και είναι ανύπαντρες και μόνες.

    Επειδή έχω βαρεθεί αυτά τα ηλίθια παιχνίδια και τις ηλίθιες δικαιολογίες. Έχω κουραστεί. Ακολουθώ τον εξής κανόνα: Κάνεις πραγματική παρέα με 2-3 φίλες σου; και έχεις πάνω από 80 φίλους στο facebook; Πάρε τον μπούλο, χωρίζουμε.
    Σε βρίσκω όλη μέρα να μιλάς στο facebook με τις ώρες; Άλλη πιο σοβαρή δουλειά δεν έχεις να κάνεις; Πάρε πάλι τον μπούλο. Άντε γεια.

    Κι όλες οι κουτοπόνηρες για να αμυνθούν σου επιτίθενται από πιο νωρίς, ελέγχοντας το δικό σου προφιλ στο facebook. Μπες και δες μωρή ηλίθια. Τίποτα δεν έχω να κρύψω. Αλλά για να ψάχνεις σίγουρα εσύ κάνεις χειρότερα και φοβάσαι μην κάνω κι εγώ το ίδιο.

    Ασ μάθουν να σέβονται τον εαυτό σου και να είναι ξεκάθαρες. Αλλιώς, μόνες τους θα μείνουν. Έχει κάτι ξένες που πραγματικά ξέρουν τι θα πει ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!

    Άει σιχτιρ κουτοπόνηρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπαρχει ήδη πρόβλημα..δεν πιστευω να μετανιωσε μετά απ'ολα όσα της ειπες, τωρα θα βρει αφορμή και πάτημα κι'απο εδω και στο εξής θα σου κάνει τη ζωή πιο δύσκολη με το να σου βάζει συνέχεια και να σε ζηταει να κάνεις δύσκολα πράγματα , έτσι ώστε μ'αυτά να αποδεικνύεις κάθε φορά ότι την αγαπάς κατ'αυτήν..θα δεις και θα με καταλάβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα πω και εγω οτι μαλλον πρεπει να το παρεις αποφαση οτι η σχεση εχει τελειωσει.
    Μην της το πεις, κρατα την για μερικους πηδους (παντα προφυλαξεις, δεν ξερεις με ποιον αλλον μπορει να πηγαινει τον ιδιο καιρο) και οταν αυτη βαρεθει (επειδη της συμπεριφερεσαι οπως της αρμοζει) θα φυγει μονη της. Μεχρι τοτε εσυ θα εχεις μια γκομενα να πηδας αλλα θα μπορεις να ψαχνεις (διακριτικα) για καμια αλλη, ισως πιο σοβαρη αυτην την φορα.

    Οσο για τους αλλους δυο, ποσο καλα τους ξερεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους ξερω πολυ καλα. Οι συγκεκριμενοι ξερω οτι ηθελαν να την ξεσκισουνε βεβαια, ειδικα ο ενας, αλλα απο την αλλη περα απο τα λιγα λεπτα που μιλησαν στο τηλεφωνο, στο facebook ειχε πει και στους δυο οτι ειχε σχεση. Δηλαδη απο τη μια κωλοτριψιμο κι απο την αλλη "Εγω δεν βγαινω οταν εχω σχεση και ως εδω". Ειχε δηλαδη τις κοκκινες γραμμες της.

      Διαγραφή
  7. μην τα ισοπεδώνετε όλα ρε παιδιά. Το παιδί την θέλει τόσο κακό είναι αυτο...? Δηλαδή τι το παίζεται όλοι σας "αρσενικά" και ιστορίες, όταν θα δαγκώσετε λαμαρινάκι τότε να δω συμβουλές!!!
    Η δικιά μου γνώμη είναι η εξής: μην πολυσκοτίζεσαι, δείξε της οτι εισαι cool και οτι δεν πολυ-χαμπαριάζεις απο facebook-twitter pipper και οτι άλλη μαλακία έχει εφεύρει η silicon valley! Στο κάτω κάτω όταν θές κάποιον πολύ, φροντίζεις να του το δείχνεις εμπράκτως συνέχεια, αν το καταλάβει αυτό καλώς αν όχι τότε..δικό της πρόβλημα, όχι δικό σου!
    Επίσης.. ώθησέ την να βγαίνει και να βλέπει τις φίλες της. Αυτό θα την αναναιώσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην έχει ανάγκη τα σουξου/μουξου με διάφορους τύπους μεσω internet. Στο κάτω κάτω η κάθε γυναίκα θέλει επιβεβαίωση, λογικό είναι.
    Η Γνώμη μου εν τέλει είναι οτι επειδή δεν έκανε κανα έγκλημα να μηλήσει με κάποιον μεσω facebook μην το κάνεις περισσότερο θέμα απ ότι έχει ήδη γίνει. Αξίζει να παίξεις μια τελευταία μάχη και μακάρι να την (ξανα)κερδίσεις. Και στο κάτω κάτω αν τύχει και δεν είστε μαζί τουλάχιστον ας σε θυμάται για τα καλά σου και τον σεβασμό που της εμπνέεις, και όχι για την γκρίνια και το πρίξιμο που της προκαλείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1ον μην εύχεσαι στους άλλους κάτι που δεν (θέλεις να) κάνεις εσύ ο ίδιος και 2ον υπάρχουν δύο ωραιότατοι τρόποι να "αντιδράσεις" σε αυτό το σκηνικό, αντί να γράφεις τον πόνο σου στο μπλόγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θυμήθηκα το άρθρο σου φίλε μου γιατί την πάτησα και γω!
    Τελικά το Blog σου έπρεπε να λέγεται karioles και όχι ksenerotes...
    Μετά από 1 χρόνο σχέσης, τρελής και μοναδικής αγάπης (δικά της λόγια) και μοναδικού έρωτα που δεν έχει ξαναζήσει ποτέ και ότι άλλη μαλακία μπορείς να σκεφτείς που έχω ακούσει (μέχρι και ότι βρήκε επιτέλους τον πατέρα των παιδιών τους), προσγειώθηκα τυχαία μια από αυτές τις μέρες. Ζώντας στον κόσμο μου επί 1 χρόνο, κάποια στιγμή μου δώθηκε η ευκαιρία να δω το facebook της και απλά έμεινα μαλάκας.

    Η καριόλα επί 1 χρόνο πίσω από την πλάτη μου χαλβαδιαζόταν με διάφορους τύπους, μέχρι και με έναν παντρεμένο κωλόγερο 50-φεύγα. Καλά το τι έκανε πριν να είμαστε μαζί, χέστηκα, δεν με ένοιαζε αν και τα διάβασα για να καταλάβω πόσο καριόλα ήταν. Έπαιζε ταυτόχρονα με 3-4 μόνο στο fb, ποιος ξέρει τι άλλο έκανε εκτός αυτού.
    Μπροστά μου ήταν η καλύτερη σύντροφος, όπως ήμουν και εγώ για αυτήν, μιας και δεν έχω ξαναδώσει τόσα πολλά σε γυναίκα. Πολλά εννοώ συναισθηματικά, γιατί οικονομικά απλά τα βγάζω πέρα να ζω μόνος, οπότε σίγουρα δεν ήταν ο λόγος να είναι μαζί μου. Με το που γνωριστήκαμε, σταμάτησα να παίζω με άλλες γυναίκες και από τότε παρόλο που με πλησίαζαν πολλές (ακόμα και χύμα μπροστά της), δεν κοίταξα ούτε μια! Τόσο μέσα ήμουν! Αυτή ωστόσο μου έκανε παράπονα πως μου την πέφτουν οι άλλες και μου κράταγε μούτρα, ένιωθα άσχημα που δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι' αυτό και αυτή πίσω από την πλάτη μου έκανε απίστευτα πράγματα. Μόλις διάβασα τις συνομιλίες της δεν το πίστευα.
    Χωρίς να είμαι σίγουρος, από τις συνομιλίες της δεν φαίνεται να πηδήχτηκε με κάποιον από το fb, αλλά με αυτές τις καριόλες που να ξέρεις. Δεν με νοιάζει κιόλας πλέον, απλά το αναφέρω σαν στοιχείο.

    Τέλος πάντων με το που τα διάβασα την σούταρα την καριόλα, της είπα ότι τα ξέρω όλα, της πήρα και τα κλειδιά του σπιτιού μου που της είχα δώσει. Ακόμα και όταν της είπα ότι τα ξέρω, μου έλεγε ψέμματα στα μούτρα μου ότι δεν ισχύουν όλα αυτά, αλλά δεν ήξερε ότι είχα μπει στο fb της, γιατί της είπα πως τα έμαθα μέσω κάποιου τρίτου. Τέλος πάντων, ήταν και αρκετά ηλίθια να το πιστέψει.

    Την επόμενη ημέρα με περίμενε έξω από το σπίτι όταν γύρισα από την δουλειά. Κλάματα, οδειρμός, χαμός, υποσχέσεις, τέτοιο πράγμα δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου και απ' ότι ξέρω δεν το έχει ξανακάνει ποτέ, γιατί όλους τους έπαιζε και τους είχε στο κλάσιμο και έτρεχαν σαν τα σκυλάκια από πίσω της (τουλάχιστον από τα Logs). Οι καριόλες τον θρήνο τον έχουν, όπως τα μωρά το κλάμα. Η άμυνα των μωρών είναι το κλάμα και η γλυκήτητά τους, στις καριόλες είναι ο θρήνος και ο οδυρμός. Πραγματικά την λυπήθηκα τόσο πολύ εκείνη την στιγμή που παραλίγο να της ζητήσω και συγγνώμη! Φυσικά αφού μου είπε ότι μαλακία της κατέβαινε και έκλαιγε ασταμάτητα και μου τράβαγε τα χέρια την παράτησα στο αμάξι της και σηκώθηκα και έφυγα. Δεν είμαι κακός άνθρωπος και με πλήγωσε πολύ που την είδα έτσι, γιατί την αγάπησα με όλη μου την ψυχή, αλλά χάρηκα! Ας συγχωρεθώ, αλλά χάρηκα όταν είδα στο βλέμμα της ότι συνηδιτοποίησε πως είναι τελειωτικό. Τα μάτια της νέκρωσαν και η έκφραση του προσώπου της πάγωσε. Το μόνο που της έμεινε ήταν ότι κατάλαβε τι μαλακία έκανε και ότι έχασε κάτι το οποίο δεν πρόκειται να ξαναβρει ποτέ της, όσο και να προσπαθήσει. Το ξέρει αυτό πλέον. Και αυτό με έκανε να χαρώ, γιατί αυτή θα είναι η τιμωρία της, θα έχει άπειρους άνδρες στην ζωή της (το έχει από φυσικού της εξάλλου), αλλά θα είναι κενή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την άλλη και εμένα όμως μου έκανε καλό, γιατί δεν μου είχε ξανατύχει κάτι παρόμοιο ποτέ μου. Πάντα στην σχέσεις μου έδειχνα απόλυτη εμπιστοσύνη λόγο του χαρακτήρα μου, πλέον όμως ξέρω ότι θα πρέπει να κρατάω και την πισινή μου. Όχι ότι πριν δεν το ήξερα θεωρητικά, αλλά πλέον θα το εφαρμόσω κιόλας. Επίσης έμαθα τι μπορώ να προσφέρω συναισθηματικά σε έναν άλλο άνθρωπο και μου ξύπνησε ένστικτα τα οποία μέχρι και τα 30 φεύγα που είμαι τώρα, δεν είχα ξαναζήσει.
      Την ευχαριστώ πολύ γι' αυτό, γιατί πλέον ξέρω τι μπορώ να δώσω και ξέρω τι θέλω να πάρω από την επόμενη και δεν πρόκειται να πω πως δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος. Πλεόν θα τα δίνω όλα, μέχρι να βρεθεί αυτή που θα τα εκτιμήσει. Και σίγουρα δεν θα είναι ποτέ ξανά αυτή η καριόλα.
      Αν τύχει να το διαβάσεις αυτό κάποια στιγμή, σου θυμίσει κάτι και το όνομά σου ξεκινά από Αρ- και τελειώνει σε -ίνα, θα ξέρεις πως η παραπάνω καριόλα είσαι εσύ.
      Να πω, πως δεν θεωρώ πως όλες οι γυναίκες και άνδρες είναι ίδιοι. Υπάρχουν καριόλες και μαλάκες, απλά προσοχή. Τελικά ποτέ δεν θα μάθεις τι είναι ο άλλος, αν δεν δεις τα μυστικά του.

      Συμβουλή:
      Σκέφτομαι ότι ποτέ δεν είχα μυστικά απέναντί της και ότι όλα ήταν ξεκλείδωτα και είχε πρόσβαση σε αυτά (κινητό, υπολογιστή, facebook κτλ), ενώ αυτή τα κλείδωνε καλά-καλά. Δεν είχα δώσει σημασία καθώς σέβομαι απόλυτα την προσωπική ζωή του άλλου. Άνθρωποι που τα φυλάνε όλα τριπλοκλειδωμένα να μην τους εμπιστεύεστε. Καθαρός ουρανός βροντές δεν φοβάται και η μυστικότητα πάντα κρύβει κάτι. Το ξέρω ότι θεωρητικά το ξέρετε όλοι αυτό, όπως και εγώ, αλλά αν δεν σου τύχει καμιά φορά δεν μαθαίνεις. Επίσης, αν κάποια στιγμή φτάσετε στο σημείο να προχωρήσετε κάποια σχέση σοβαρά (πχ γάμος), μην νιώσετε άσχημα να ψάξετε τα μυστικά του άλλου, καλύτερα να ξέρετε από πριν παρά να ανοίξει η Γη κάτω από τα πόδια σας. Και ας μάθει και αυτή τα δικά σας, καλύτερα να ξέρει και αυτή ποιος είστε, αν και αν κρύβεστε τότε έχετε και σεις πρόβλημα...

      Χαιρετισμούς στους ομοιοπαθούντες και να μην χαλιούνται, όμορφες, καλές, έξυπνες και ότι άλλες γυναίκες θέλετε υπάρχουν πάρα πολλές και απλά περιμένουν να μας βρουν. Μην γυρνάτε στα παλιά και μην συγχωρείτε τέτοια πράγματα. Η απόλυτη εμπιστοσύνη είναι μοναδική και όταν παραβιάζεται είναι ασυγχώρητη, χωρίς σκέψεις, χωρίς συναισθηματισμούς, χωρίς ενδιασμούς. Να είστε όλοι καλά όσο για σένα καριόλα, αντε γειά και καλή ζωή με ότι σου αξίζει :)

      Διαγραφή
    2. Και τυχερός είσαι. Εγω εδωσα πολλα ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ αλλα ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (και μιλαω για ποσα οχι για μαλακιες, μονο να βαλεις κατω τα πενταστερα στα οποια πηγαιναμε --και δεν ηταν μονο αυτα) και παλι συμπεριφορα χειριστη. (Την αγαπουσα αρκετα και την εμπιστευόμουν).

      Παλι καλα που δεν ειχες να δωσεις περισσοτερα γιατι στο υπογραφω θα αισθανοσουν ΔΕΚΑ φορες πιο σκατα (και πιο μαλακας) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

      Εχω ξενερωσει τρισαθλια και δυστυχως δεν μπαινω καν στον κοπο να ψαξω μετα απο ενα χρονο (και βαλε) που ειμαι μονος.

      Επειδη ΟΛΟΙ την πατανε απο καπου αν ηταν να την πατησεις ετσι μαλλον τυχερο σε κοβω...

      Διαγραφή
    3. Και τυχερός είσαι. Εγω εδωσα πολλα ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ αλλα ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (και μιλαω για ποσα οχι για μαλακιες, μονο να βαλεις κατω τα πενταστερα στα οποια πηγαιναμε --και δεν ηταν μονο αυτα) και παλι συμπεριφορα χειριστη. (Την αγαπουσα αρκετα και την εμπιστευόμουν).

      Παλι καλα που δεν ειχες να δωσεις περισσοτερα γιατι στο υπογραφω θα αισθανοσουν ΔΕΚΑ φορες πιο σκατα (και πιο μαλακας) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

      Εχω ξενερωσει τρισαθλια και δυστυχως δεν μπαινω καν στον κοπο να ψαξω μετα απο ενα χρονο (και βαλε) που ειμαι μονος.

      Επειδη ΟΛΟΙ την πατανε απο καπου αν ηταν να την πατησεις ετσι μαλλον τυχερο σε κοβω...

      Διαγραφή
  10. Muaxaxaaxxa pali gelasa poli re si, orea ta les re ksenerommene. Eixa piasi kai tin dikia mou, tin proin diladi, nane kala i psixoula tis, na kanei kati tetia... tis eriksa ena doulema, tora pou to skeftome akoma mou pernaei ena xamogelo apo ta xilia.

    Opote, mages, ama piasete tin dikia sas na kanei teties malakies, (o pirasmos einai megalos giaftes) min enoxlithite. Ama eiste pligomenoi vathia stin kardia, xoriste tin, thelete skliragogisi akoma kai afto pou pathate molis itan to proto vima, den eisate etoimoi akoma gia monimi gineka tipou 2013, exoune pola na sas kanoune akoma kai den tha epizisete xoris vathia travmata.

    Oi ipoloili, rikste tis ena xondro doulema gia to to poso gelia, cliche, sinesithimatika endeis kai anasfales xazogomenaki cock teaser einai kai prosferthite na tin voithisete na vrei ena kalitero gomeno, dinondas tis kouragio gia tin diskoli diadromi pou vriskerte brosta tis. Min paralipsete na eksigisete poso xaireste kai eseis pos theli na exete anoixti sxesi... mipos exei kana gomenaki na sou protini kai esena, giati olo ta idia kanete teleftea kai eixes arxisi na variese kai si. Eftixos, giati tora den tha xriastis na niothis tipsis otan ksenokoitas ktl. Ama eisai cool, kai i sxesi sas einai kapos dinati, tha psixagogithis, kai tha exeis ta epithimita apotelesmata. Ama eina poutanaki pou tha se keratone etsi kai allios, tha to kanei oti kai na peis, thema xronou itane. Ama oxi, kalos, sinexisete mazi kai dinata kai me ligo perisotero mialo sto kefali tis, elpizoume. Min ksexnas na tis rotas ana kairous pos kanei o tade (pou tis tin epefte) kai ama i sxesi tous pai kala, allios na voithisis opos boris kai esi... pes tis na tou pari kana frago giati vgeni to GTA V kai irthe megalos o logarismos tis deh, den bori na plironis kai ta dio, ase pou sindiris kai aftin. Sindoma tha vlastimisi tin imera pou kolotriftike sto FB. To doulema omos bori na sinexisi ep'aoriston, na pernai i ora... einai stin efxeria sou.

    Afto tha litourgisi mono ama to pistepsete, ama ondos eisai pligomenos/tsandismenos bori na diskoleftis na ta feris pera me aftin tin taktiki. Emena mou vgike etsi afthormita mia fora... Gia na eimai elikrinis, kai ego prin ta 30 mou eimouna ena evesthito plasmataki, thima gynekon kai tha ta eixa pari ama mathena oti i dikia mou flertari me allous online. Idanika tha pandrevomastan oloi tin proti mas, tha glitoname olo afto to martitrio, kai tha zousame emeis kala kai oi iplolipoi episis. Opios den theli na to kanei afto (iparxoune xireotera pou bori na pathis) as pari mia simvouli apo enan geroliko kai kali sinexia mages!

    ΑπάντησηΔιαγραφή