Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Πουτάνες ζητούν χορηγό

Πληρώστε ρε μουνόδουλοι!

Μπορεί το θέμα της πουτανιάς, κοινώς της γκόμενας που θέλει να της "τα σκάνε" να έχει χιλιοειπωθεί στα σχόλιά σας αλλά αξίζει ιδιαίτερη αναφορά σε ειδικό άρθρο. Άλλωστε η γαμημένη κρίση μας έχει ριμάξει όλους λίγο πολύ και τώρα ακόμα και οι χαζογκόμενες έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους.

Η θεωρία έχει ως εξής:
Το σύνολο της πουτανιάς μιας γυναίκας είναι ίσο με την ομορφιά της, συν την ανατροφή της μείον το σύνολο των ετών της ενηλικίωσής της.

Κοινώς, όσο όμορφη είναι μια γκόμενα και όσο πιο νέα, τόσο πιο πολλά λεφτά θέλει να σας πάρει. Με την πάροδο των χρόνων όμως και όσο η ομορφιά "φεύγει" κι αρχίζουν οι ρυτίδες, τόσο πρέπει να αφαιρούνται πόντοι πουτανιάς. Αντίθετα, αν μια γκόμενα είναι άσχημη τότε όσο πιο άσχημη είναι τόσο λιγότερο ενδιαφέρεται για το πορτοφόλι σας.


Πως μετριέται
Το παρακατω συστημα χρησιμευει σαν προχειρος "μετρητης πουτανιας" με σκοπο να βρειτε την οσο το δυνατον λιγοτερο απαιτητικη γυναικα. Με αυτη τη μεθοδο μπορειτε να βγαλετε συμπερασματα με οσο το δυνατον μικροτερο αποκλιση απο την πραγματικοτητα.
Η πουτανιά μετριέται στην κλίμακα του 30.
10 πόντοι χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση.
10 πόντοι για την ανατροφή από την μαμά.
Και 10 πόντοι για την ηλικία μείον τα χρόνια της ενηλικίωσης

Παράδειγμα 1ο:
Τα φτιάχνετε με γκόμενα HB10 ετών 18.
10 πόντοι για την εμφάνιση +10 πόντοι επειδή η μαμά την έμαθε να βρει χορηγό + 10 πόντοι επειδή είναι ακριβώς 18. Όλα τα αγοράκια στο σχολείο είχαν καυλώσει με την πάρτη της.
Σύνολο πουτανιάς 30/30.
Η γκόμενα ζει σε ΑΛΛΟ κόσμο.

Παράδειγμα 2ο:
Τα φτιάχνετε με γκόμενα HB9 ετών 20.
9 πόντοι για την εμφάνιση +5 πόντοι γιατι η μαμα της την εμαθε να βρει καλο παιδι αλλα να εχει ομως και καμια δουλεια της προκοπής +10-2 πόντοι (ειναι 20 ετων, αρα 2 χρόνια από τα 18 κι έπειτα)
Σύνολο πουτανιάς: 22/30.
Καλος αλλα απαιτητικος στοχος.

Παράδειγμα 3ο:
Τα φτιάχνετε με πολύ μέτρια γκόμενα. HB5, ετών 25.
5 πόντοι για την εμφάνιση, 0 πόντοι γιατι ειχε την καλυτερη μαμα στον κοσμο +10 -7 πόντοι (ειναι 25, αρα απέχει 7 έτη από τα 18).
Σύνολο πουτανιάς 8/30.
Εφόσον δηλαδή είναι 25 τότε μέχρι τα 33 της χρονια θα έχει φτάσει στο 0 αρα θα ειναι ανοιχτοι σε οποιοδηποτε πορτοφολι.

Παρθενιά
Έχει επίσης διαπιστωθεί ότι ο παράγοντας παρθενιά δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην πουτανιά. Οι Δημοπρασίες παρθενιάς από την Βραζιλία είναι εξαίρεση. Συνήθως, μια γκόμενα που είναι παρθένα νιώθει ανασφάλειες γιατί δεν πιστεύει ότι θα βρεθεί ο κατάλληλος από εμάς για να την σκίσει, αυτός που θα την "καλύψει" ρε παιδί μου συναισθηματικά. Είναι στην κοσμάρα της, έχει απογοητευτεί, είναι αλλού γενικώς.

Αστάθμητοι παράγοντες
Ο κύριος παράγοντας που καλλιεργεί την πουτανιά είναι η ανατροφή της μαμάς. Άμα η μαμάκα έχει μάθει την κόρη της να τα παίρνει χοντρά και της έχει μεταφέρει την λογική "Αν ο άντρας θέλει γκόμενα ας τα σκάσει" τότε την γάμησες. Μετά υπάρχουν δύο επιλογές για το νέτο. Η τα φτιάχνει με λεφτάδες και το νιμού της κονομάει ή τρώει 5-6 σφαλιάρες από σχέσεις και "ισιώνει". Ώσπου μεγαλώνοντας σε ηλικία αποκτά εμπειρίες, καταλαβαίνει ότι ρόλος μας δεν είναι νας τους τα σκάμε και αποφασίζει επιτέλους να σοβαρευτεί.

Τι πρέπει να κάνουμε
Οκ, μάγκες θα το πω απλά και θέλω να με ακούσετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.
Όλοι όσοι με διαβάζετε αυτή τη στιγμή είστε προσωρινοί. Κι εγώ μαζί σας. Σε μερικές δεκαετίες από τώρα θα έχουμε όλοι μας πεθάνει (έλα μην λέτε χτύπα ξύλο και μαλακίες, αφού δεν την γλιτώνουμε ρε :-P ).

Εάν θέλετε να κάνετε κάτι ουσιαστικό σε αυτό τον πλανήτη και να μην πεθάνετε άπραγοι τότε κάντε ένα πράγμα: ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Επί χιλιετίες μπορεί να τις είχαμε στο περιθώριο και να ήταν λάθος αλλά από τη στιγμή που στον προηγούμενο αιώνια τις κάναμε ισάξιες κι αντί να το εκτιμήσουν τα τελευταία 10-15 χρόνια φέρονται σαν πουτάνες μία είναι η λύση. ΑΠΟΧΗ!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Είναι πολύ απλό. Στ' αρχίδια μας, στα παπάκια μας, στο πούτσο μας λουλούδια. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα μείνουμε μόνοι σε αυτή τη ζωή, αν δεν θα κάνουμε οικογένεια ποτέ, αν δεν θα αφήσουμε απογόνους. Μας ενδιαφέρει ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Σωστή γυναίκα είναι αυτή που:
- Σας αγαπάει για αυτό που είστε.
- Σας καταλαβαίνει.
- Είναι διαθετιμένη να κάνει οικογένεια.
- Εκτιμάει όσα της προσφέρετε.

Πρέπει να καταλάβετε κάτι κοπελιές. Αφού είμαστε ισότιμοι στην κοινωνία θα στρώσετε το μουνί σας και θα δουλέψετε όλες. Μπορεί να μην βγάζετε όσα εμείς αλλά θα φροντίσετε όσα δίνουμε εμείς στο σπίτι να δίνετε κι εσείς. Τα υπόλοιπα του καθενός πάνε στην τσέπη του και κανονίζει τα δικά του έξοδα. Απλά. "Χορηγοί" δεν υπάρχουν κι όποια ψάχνει χορηγό και περιμένει ότι θα της έχει υπηρέτη στο σπίτι και θα της αγοράζει αμάξια να πάει να γαμηθεί. Κι άμα με διαβάζει κανένας επιχειρηματίας τώρα κι έχει τέτοια γκόμενα να της πει εκ μέρους μου να πάει να γαμηθεί από σήμερα κιόλας, όσο είναι νωρίς. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ και να σας εξουσιάζει το κάτω κεφάλι σας! Δεν θέλει καμία; Δεν τα φτιάχνουμε με καμία, πως το λένε.

Αν δεν ισχύουν και τα τέσσερα κριτήρια που έγραψα παραπάνω τότε...άσε μας κουκλίτσα μου. Τράβα στη μαμάκα σου. Δεν θα πάρουμε. Καλύτερα να πεθάνουμε μόνοι και να πεθάνετε κι εσείς μόνες παρά να σας τα σκάμε. Όταν θα μείνετε γεροντοκόρες τότε θα καταλάβετε να ξεχωρίζετε την αγάπη από την πουτανιά.

Όποτε θέλουμε θα σας κερνάμε και θα μας λέτε κι ευχαριστώ.
Τα δώρα μας θα είναι οτιδήποτε θέλουμε και θα μας λέτε επισης ευχαριστώ.
Πείτε ΟΧΙ στις πουτάνες και ΝΑΙ σε αυτές που αξίζουν και που εκτιμούν.

Ξαναθυμίζω ότι είμαστε όλοι προσωρινοί σε αυτό τον κόσμο. Κάποιοι θα θυσιάσουμε την ευτυχία μας αλλά όταν ψοφίσουμε μια μέρα θα ξέρουμε ότι σώσαμε τις επόμενες γενιές.

Χρόνια Πολλά στους αυριανούς "εορτάζοντες".

25 σχόλια:

  1. Διαβάζω τα άρθρα σου και αναφέρεις συχνά και πικνά ότι οι γυναίκες γενικά αποζητούν άνδρα που θα τις κερνάει, θα τις πληρώνει και θα τις κάνει τα χαρτίρια δείχνοντας πόσο άνετος οικονομικά είναι. Όποτε τα διαβάζω αυτά που λες απορώ... Δεν νομίζω ότι αποζητούν τόσο την οικονομική άνεση του φίλου τους όσο την αίσθηση ασφάλειας.Και επειδή πολλοί δεν έχουν βρει τη χρυσή λύση, νομίζουν ότι με τα λεφτα μπορούν να αποκαταστήσουν αυτή την αίσθηση.Και εσείς το εκλαμβάνετε αυτό σαν υποχρέωση ότι πρέπει να πληρώνετε για να αισθανθεί η γυναίκα άνετα μαζί σας. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, γιατί πραγματικά δεν νομίζω ότι είναι τόσο συχνό φαινόμενο. Να ξεχωρίσουμε βέβαια την κατηγορία των κοριτσιών που ενδιαφέρονται για 'επιχειρηματίες' προκειμένου να μην κοπιάζουν να βγάλουν οι ίδιες λεφτά, αλλά μιλάμε για λιλιπούτεια μειοψηφία. Οι περισσότερες θέλουν απλούς άνδρες. Προσωπικά δεν έχω ζητήσει ποτέ άνδρα να με κεράσει. Αντιθέτως, αυτοί επιμένουν και απορούν πως και δεν το δέχομαι και θέλω να πληρώνουμε από κοινού τον λογαριασμό. Μάλιστα, θα κεράσω και εγώ επί τη ευκαιρία αν αισθανθώ ότι θέλω να το κάνω. Οι περισσότεροι όμως επιμένουν ως δείγμα καλής θελήσεως και για να αναπαραγάγουν το στερεότυπο που τους έχει μπει στο μυαλό ότι έτσι θα με 'κερδίσουν'. Και αν τελικά με κεράσουν, τότε βάζω προυπόθεση ότι θα τους ξανακεράσω την επόμενη φορά επί ίσοις όροις. Γενικά, καλό είναι να απαλλαχτούμε όλοι μας από τα 'κόμπλεξ' και τα αναπαραγόμενα στερεότυπα. Αν θέλεις και έχεις κέφι κερνάς ανεξαρτήτου φύλου, αν δεν έχεις όρεξη δεν το κανεις. Επειδή είσαι γυναίκα απαγορεύεται να πληρώνεις, ενώ αν είσαι άνδρας επιβάλλεται να πληρώνεις διότι διαφορετικά είναι προσβολή: καθαρά προσχήματα. Αν αισθάνεστε εσείς οι ίδιοι καλύτερα με μια ευγενή κίνηση, κάντε το. Δεν σας το επιβάλλει κανείς παρά μόνο το στερεοτυπικό μυαλό σας! Άποψη μιας γυναίκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, εγώ πάντα κερνάω *τις περισσότερες φορές* από δείγμα καλής θέλησης. Πιστεύω οποιοσδήποτε θα το καταλάβει. Το παράδειγμα όμως του άρθρου αυτού αφορά ένα σημαντικό ποσοστό γυναικών. Έκανα και ανάλυση με βάση ηλικίες οπότε πιστεύω το κάλυψα το θέμα. Σωστές οι απόψεις σου.

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και μπορείς να ενεργείς με βάση το αν εκείνη τη στιγμή έχεις την επιθυμία να κεράσεις μια κοπέλα. Είναι μια όμορφη κίνηση που θα το εκτιμήσει (αν βέβαια το κάνεις με έναν ευγενή τρόπο και όχι λόγω ανάγκης επειδή πρέπει να σε εκτιμήσει). Εκτιμούμε την αξιοπρέποια του άλλου, αυτό δεν πρέπει να γίνεται αναγκαστικά με κέρασμα αλλά είναι μία από τις ενδείξεις (που μπορεί και να είναι και απλά ένα 'τρικ' του άνδρα που τον βοηθά κάπως στις κατακτήσεις) αν το κάνει καθαρά από ΔΙΚΗ του θέληση Δεν κρίνω κάτι από τα λεγόμενα σου. Απλά δεν συμφωνώ στο θέμα της κατηγοριοποίησης. Δηλαδή, με την ανάλυση του θέματος βάσει της ηλικίας θεωρείς καλυμμένο το θέμα σου. Δηλαδή στην κλίμακα σου θα έπαιρνα (αφού είμαι 19) ήδη 9 πόντους + ας πούμε 5 (δεν θέλω να κρίνω την εμφάνιση μου, άρα παίρνω απλά τον μέσο όρο) με αποτέλεσμα να είμαι από σύνολο πουτανιάς στο 14. Ε δεν το δέχομαι να σκέφτονται έτσι για οποιαδήποτε γυναίκα. Προτιμώ να είμαι στο -14 για οποιονδήποτε σκέφτετε έτσι... Εγώ θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες... Δηλαδή ο άντρας με βάση αυτή την κλίμακα τί είναι? Ακριβώς! Δεν υπάρχει κλίμακα για εσάς, γιατί δεν μπαίνουμε σ'αυτή τη διαδικασία. Θεωρώ πως έχω σεβασμό στο ανδρικό φύλο. Όσο να' ναι με πληγώνει να ακούω τέτοιες απόψεις και οι άνδρες να μπαίνουν στο όλο κόλπο να επαυξάνουν τέτοιου είδους κρίσεις.

      Διαγραφή
  2. Δήμητρα αγάπη μου μη δίνεις σημασία.. ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει τίποτα από τις γυναίκες και φαίνεται λίγο να διαβάσεις.Τι σχέση έχει η πουτανιά με την ηλικία έτσι κι αλλιώς?.. μπορεί η άλλη στα 27 της να είναι περισσότερο πουτάνα από τα 17 της γιατί στα 17 της ήθελε μόνο σεξ ενώ στα 27 ψάχνει τον λεφτά να την αποκαταστήσει.. μπορεί μία που είναι 10 να είναι ερωτευμένη με κάποιον που είναι επίσης 10, να την πηγαίνει βόλτα με το παπάκι του και να μην την νοιάζει και ένα 8άρι να έχει βρει τον εφοπλιστή και να του τα τρώει χοντρά. Δεν ξέρει τι του γίνεται του κυρίου, διαβάζεις άρθρα του και απορείς πραγματικά πώς γίνεται να έχει τέτοια πιστεύω και σε ποιον πλανήτη ζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη Τραβέλι, άκου.
      - Στα 17 η γκόμενα δε δουλεύει, στα 27 έχει δουλειά άρα λιγότερες απαιτήσεις.
      - Στα 17-20 η γκόμενα είναι κουκλάρα. Στα καλύτερά της. Στα 25 έχει τις πρώτες ρυτίδες. Μετά τα 30 δε...άστο καλύτερα.
      - Μία HB10 έχει όλη την πόλη να την παρακαλάει άρα ζητάει αυτόν που θα της κερνάει τα πάντα. Μία HB5 παρακαλάει η ίδια. Αυτό της έλειπε να έχει και απαιτήσεις.

      Σε συνέχεια αυτών όσο πλησιάζετε στα 30 σας γράφουμε στ'@@ μας. Κατάλαβες τώρα πως έχει το σύστημα; Αν είσαι λοβοτομημένη, γάμα το, άλλαξε blog.

      Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά λίγες.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Ξενερωμένε,

      το θέμα που θίγεις (όπως και τα περισσότερα σου θέματα) αποτελεί κομμάτι ενός μεγαλύτερου, δύσκολου και πολύπλευρου: αυτού της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Κάνεις επικίνδυνες γενικεύσεις και στοχοποιείς ολόκληρο το γυναικείο φύλο, έχοντας παράλληλα τη θρασεία βεβαιότητα ότι έχεις καταλάβει πώς λειτουργούν τα πράγματα.

      Ναι αυτά που λες ισχύουν και ναι υπάρχουν εξαιρέσεις. Αλλά ας το κάνουμε πιο συγκεκριμένο: Αυτά που λες ισχύουν για μία πολύ συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών κι οι εξαιρέσεις από αυτο που παρουσιάζεις εσύ ως κανόνα είναι πολλές και μεγάλες. Απλά εσύ δεν τις γνωρίζεις. Προφανώς οι εμπειρίες και οι εντυπώσεις σου πηγάζουν από τις συναναστροφές σου με *συγκεκριμένους* κύκλους ανθρώπων, πράγμα εντελώς λογικό. Όλοι έχουμε τους κύκλους μας, τύπους ανθρώπων για τους οποίους ξέρουμε λίγα πράγματα, και άλλους για τους οποίους έχουμε πλήρη άγνοια όσον αφορά τον τρόπο σκέψης, δράσης, αντίληψης, κ.λ.π.

      Εκεί έξω υπάρχουν όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί: ωραίες πουτάνες, άσχημες πουτάνες, ωραίες αξιοπρεπείς γκόμενες και άσχημες αξιοπρεπείς γκόμενες. Και προφανώς η λίστα δεν έχει τελειωμό αν βάλουμε μέσα και άλλες παραμέτρους. Το ότι τείνεις να γνωρίζεις περισσότερο ένα ή δύο είδη έχει να κάνει με τις κοινωνικές επιλογές σου. Όπως και να το κάνουμε δηλαδή, είναι πιο πιθανό να συναντήσεις έρημο στη βόρειο Αφρική και ζούγκλα στην κεντρική…

      Οπότε κράτα επιφυλάξεις για τα συμπεράσματά σου, τα οποία είναι προσβλητικά για πολλές γυναίκες, και πιθανόν να κατευθύνουν και λάθος κάποιους άντρες.

      Διαγραφή
    3. "Ελένη Τραβέλι, άκου". Ούτε τραβέλι δε θα σου καθόταν με τον τρόπο που μιλάς. Η Δήμητρα συμφωνεί μαζί μου αλλά τι ξέρει? Γυναίκα είναι απλά. Εσύ μας ξέρεις καλύτερα. Για αυτό διαβάζω συνέχεια pickup: Failed.
      Δεν έχεις μάθει να ακούς και είναι κρίμα. Για σένα δηλαδή, οι γύρω σου απλά θα εξαφανίζονται.

      Διαγραφή
    4. Δεν με ψήνουν τα τραβέλια.

      Δόξα το θεό και γκόμενα έχω και φίλους. Σε αντίθεση με σένα που σε έχει φάει η αγαμία η αλήθεια είναι...

      Διαγραφή
    5. Ξενερωτε τι εγινε νευρακια νευρακια?? όταν σε ταπωνουν γυναικες σε τσουζει κ σου βγαινει αυτομάτως κακια γιατι ξεμενεις από επιχειρηματα ε? ξυδακι καμαρι μου! οσο για την ερμη την γκομενα σου από την ενοτητα ''να χωθω??'' , φαινεται αβουλο ον από τις πανηλίθιες στιχομυθίες που ειχατε μεταξυ σας κ εσυ εισαι απίστευτα γλιτσας στο πεσιμο σου...Να το χαιρεσαι το φυτο που δεν αντιδράει σε ότι μαλακια κ να της πεις κ είμαι σιγουρη ότι χαζογελάει ρομποτικα σε οτι σαχλα κ να πεταξεις (γιατι είναι χαζογκομενα )εφόσον εσυ εισαι απο τους κομπλέξαρες τυπους που δεν γουστάρεις καθολου αντιλογο ουτε καν σε ευγενικα πλασια (γιατι οι κοπελες παραπανω ηταν καθολα ευγενικες μαζι σου τουλάχιστον μεχρι να τις βρισεις χυδαια)κ δη από γυναικα....Φανταζομαι λοιπον τι φρουτο θα είναι η δικια σου για να σε ανεχεται...Συνεχισε να δινεις fail συμβουλες στους αγαμητους ..Κανε τους αγαμητους for life ! Αμην

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ μαζί σου Ελένη. Να'σαι καλά! Αρχίζω πραγματικά να απογοητεύομαι πόσο πολύ στην εποχή μας επικεντρωνόμαστε στην επιφανειακή θεώρηση των πραγμάτων με βάση εξωτερικά αντικειμενικά 'στατιστικά' στοιχεία (ηλικία, ομορφιά, προβολή). Ίσως να παρερμηνεύει συμπεριφορές ο κύριος... Δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες σαν εξισώσεις στις οποίες υπάρχει λύση, αν αναμιγνύουμε τα διάφορα αντικειμενικά στοιχεία της καθεμίας. Δηλαδή, που είναι η ανίχνευση της υποκειμενικότητας του άλλου, που είναι η προσπάθεια να αναζητήσουμε βαθύτερες αξίες στη γυναίκα? Δεν θέλετε να αγγίξετε ψυχές? Αφού έτσι βαθιά μέσα μας θα αισθανθούμε την απόλυτη μοναξιά να μας κατακλύζει αν δεν ψαχτούμε συναισθηματικά όσο ορθολογικά. Από τη στιγμή που γράφετε για τις γυναίκες και προσπαθείτε να τις καταλάβετε, τότε ναι καλό είναι να τις αντιμετωπίσετε ως υποκειμενικό 'μυστήριο' που εξιτάρει και διεγείρει βαθύτερες αισθήσης (από μια οπτική έκσταση) και οδηγεί και στην τόσο δυναμική έλξη των δύο φύλων, και όχι ως απρόσωπη αντικειμενική εξίσωση που χρειάζεται για να βγει το αποτέλεσμα να δοθεί ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, ώστε να 'ξεκλιδώσει' η άλλη. Δηλαδή a priori θα έχετε ήδη σχηματίσετε μία συμβατική κοινωνική άποψη χωρίς ουσιαστικότερη κρίση? Με απογοητεύει η όλη προσέγγιση. Αφεθείτε τέλος παντων στη 'φύση' σας και κυνηγήστε ό,τι θέλετε, ερωτευτείτε και απογοητευτείτε. Γιατί ποτέ δεν έχω δει να μιλάτε για μια γυναίκα ως κάποια που μπορεί να την ερωτευτείτε λόγω της ιδιαιτερότητας της, μιλάτε για κριτήρια ομορφιάς και πουτανιάς. Απαλλαχτείτε από τον φόβο του έρωτα, απαλλαχτείτε από τις απόψεις του κοινωνικού περίγυρου και τη 'μαγκιά της παρέας σας που μπορεί να σας πεί: 'Πού την βρήκες αυτή? Τί την θέλεις το μπάζο?'. Αν είναι δυνατόν! Είμαι 19 χρονών και η παρέα μου ποτέ δεν μιλά για τα αγόρια με βάση το πόσα λεφτά έχουν και μην σου πω ότι ξενερώνουμε με την όλη κατ'επίφαση προβολή. Αν δούμε την εξίσωση δηλαδή κάθε γυναίκα θα μπει στην 'κλίμακα πουτανιάς'? Ενώ, οι άνδρες παραμένουν ακέραιοι, τα θύματα που 'πρέπει' να πληρώνουν και καλά... Ε όχι δεν θέλω να μπω σε καμία κλίμακα και κατηγορία! Αντιδράστε στις συμβατικότητες γιατί εμείς ούτως η άλλως δεν τις δεχόμαστε! Πάλι μακρυγόρησα... αλλά αγανακτώ γενικά με τις ενστερνισμένες συμβατικότητες της εποχής μας που έχουν στερεωθεί ως κανονικές, ενώ τις θεωρώ παράλογες! Και ναι, ίσως και να είμαι περίεργη για να μην την καταλαβαίνω την όλη θεώρηση αυτή. Στο τέλος είμαστε όλοι μας άνθρωποι, όχι στοιχεία και νούμερα. Μην γινόσαστε νούμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Δήμητρα. Είπα να κρατήσω το παραπάνω μου σχόλιο σχετικά σύντομο και στοχευμένο, αλλά έκανα και γω αντίστοιχες σκέψεις και χαίρομαι που ειπώθηκαν και κάποια πιο γενικά πράγματα.

      Διαγραφή
    2. Πολύ κέραιο το παραπάνω σχόλιο σου Μαρία μου. Συμπληρώνεις και τις δικές μου απόψεις. Απλά δεν άντεξα να μην γράψω πολλά, αισθάνθηκα ότι θίγεται η αξιοπρέπεια κάθε γυναίκας. Τόσο καιρό διάβαζα κάποια άρθρα για να καταλάβω το σκεπτικό τους, αλλά θεωρώ ότι πάντα υπάρχουν κάποια όρια στο πως να θεωρούμε το άλλο γυναικείο φύλλο και καλό είναι να αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι όλα κατασκευασμένα καλούπια.

      Διαγραφή
    3. Κορίτσια! Μη τρελαίνεστε και μη προβληματίζεστε!

      Οι απόψεις του καθενός, πηγάζουν από την αντίληψη που αναπτύσσει το εκάστοτε άτομο απ'το περιβάλλον γύρω του και απ'τα βιώματα του.

      Λογικό και επόμενο είναι όταν κάποιος άνθρωπος (ανεξαρτήτου φύλου) περιβάλλεται από άτομα με λάθος συμπεριφορές (διφορούμενο κι αυτό, αλλά ας το θεωρήσουμε ως δεδομένο στην προκειμένη περίπτωση) να σχηματίσει μια αρνητική εικόνα.

      Ως άντρας, έχω διαπιστώσει πολλές παρόμοιες συμπεριφορές με τις περιπτώσεις που περιγράφει ο ξενερωμένος και δεν του δίνω άδικο στα περισσότερα που γράφει.

      Είμαι σίγουρος πως δεν είναι μισογύνης όπως μπορεί να δείχνει, απλώς θίγει τα κακώς κείμενα κι αυτό ίσως δεν βολεύει και τόσο τις γυναίκες.

      Μη ξεχνάτε ότι το μπλογκ ασχολείται με τα κακώς κείμενα των ελληνίδων, το ίδιο αποτέλεσμα θα 'χε κι ένα μπλογκ που θα αναφερόταν στα στραβά των ανδρών (το οποίο και υπάρχει, απλά δεν είναι τόσο ενεργό όσο το παρόν).

      Ποτέ μα ποτέ σε όσα θα ειπωθούν από ένα άτομο δεν μπορούν να θεωρούνται δεδομένα για όλο το πλήθος της κατηγορίας που αναλύεται. Είναι λογικό και εξυπακούεται αυτό.

      Απλά ο ξενερωμένος κάνει προφανώς τη σούμα του και αναλύει τις κακοτοπιές.

      Διαγραφή
  4. Ας υποθέσουμε ότι όλες τα λεφτά σας θέλουμε. Εσύ έχεις δηλώσει επανειλημμένα ότι τη γυναίκα τη θες πρώτα για την εμφάνισή της και λίγο για το χαρακτήρα της, τι χαρακτήρα, αρκεί να μην είναι ενοχλητική. Σαφώς και είναι επιφανειακό αυτό, αλλά τι να πεις? Αν αυτές είναι οι προτιμήσεις του καθενός... Το να θες τα λεφτά του άλλου είναι επίσης επιφανειακό. Άρα, για να καταλάβω, είναι εντάξει εσύ να κυνηγάς την ομορφιά αλλά είναι πρόβλημα εμείς να κυνηγάμε τα λεφτά? Δύο μέτρα και δύο σταθμά έχουμε εδώ...

    Με τη δική σου λογική, όπου μια άσχημή δεν θα περιμένει να της τα πληρώνεις όλα, ενώ μια όμορφη θα θέλει, γιατί δεν τα φτιάχνεις με την άσχημη? Όχι τίποτα άλλο, απλά εδώ παραπονιέσαι ότι δεν θες να τα σκας. Μα έλα που οι ωραίες είναι πιο πουτάνες! (όπως λες) Αν θες από 8 και πάνω, θα τα σκάσεις. Εσύ έχεις την απαίτηση να είναι αυτή εμφανίσημη και αυτή από εσένα να την κερνάς. Γιατί το ένα είναι εντάξει ενώ το άλλο πουτανιά?

    Το σημείο που με εξόργισε (λέμε τώρα) είναι εκεί όπου αναφέρεις την αγάπη. Εσύ, μιλάς για αγάπη? Δηλαδή, όταν κάθε γυναίκα που βλέπεις αμέσως να της κολήσεις μια βαθμολογία ή να κάθεσαι να σχεδιάζεις βλακώδεις εξισώσεις και να σκέφτεσαι τα πιο μπουρδίστικα opener (και μετά λες γιατί τρως χυλόπιτα)την αγάπη έψαχνες? Γιατί εγώ κατάλαβα ότι έψαχνες μια όμορφη σοβαρή κοπέλα που να μη στα πρήζει και να σου κάνει ωραία παιδιά, όχι την αγάπη. Αλλά αν για σένα αυτά τα δύο είναι το ίδιο, είσαι άξιος της μοίρας σου.

    Θεωρείς ότι μια σωστή γυναίκα πρέπει να σε θέλει για αυτό που είσαι. Ένας σωστός άνδρας δηλαδή δεν πρέπει να θέλει μια κοπέλα για το ίδιο πράγμα? 'Η μήπως υπονοείς ότι δεν υπάρχουν σωστοί άνδρες?

    Δεν είναι οι γυναίκες με τις οποίες συναναστρέφεσαι περισσότερο πουτάνες από ότι εσύ, γιατί όπως κι εκείνες, κι εσύ τις θες για κάτι άλλο εκτός από αυτό που είναι. Μην περιμένεις λοιπόν να αλλάξουν αφού δεν θα αλλάξεις κι εσύ. Και μην λες ότι η εμφάνιση ενός ανθρώπου είναι πιο ουσιαστική από τα χρήματα γιατί είναι πιο αμετάβλητη. Μπορεί να χάνονται τα χρήματα πιο εύκολα, αλλά το γεγονός ότι αποφεύγεις τις 30αρες θα έπρεπε να σου λέει κάτι. Η ομορφιά δεν είναι για πάντα. Όταν είσαι 70 φεύγα τι θα κάνεις? Αν θες και τότε τις νέες και ωραίες, σίγουρα θα πληρώνεις, αφού δεν θα έχεις κάτι άλλο να προσφέρεις.

    'Οτι και να πω πάντως, δεν θα καταλάβεις. Είναι πολύ αργά για σένα. Μακριά από τέτοια άτομα... Βάστα γερά την τωρινή σου, που πληρεί όλα τα κριτήρια. Μετά ή με ωραία και ψωνισμένη θα καταλήξεις ή με μέτρια με καλό χαρακτήρα (που θα ήταν φοβερός ξεπεσμός). 'Η, αν προτιμάς, μόνος σου. Αλλά μην προσπαθείς να "αλλάξεις" τις γυναίκες. Και να προσπαθούσε κανείς, δεν θα μπορούσε να σε κάνει εσένα λιγότερο επιφανειακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ας υποθέσουμε ότι όλες τα λεφτά σας θέλουμε. Εσύ έχεις δηλώσει επανειλημμένα ότι τη γυναίκα τη θες πρώτα για την εμφάνισή της και λίγο για το χαρακτήρα της, τι χαρακτήρα, αρκεί να μην είναι ενοχλητική. Σαφώς και είναι επιφανειακό αυτό, αλλά τι να πεις? Αν αυτές είναι οι προτιμήσεις του καθενός... Το να θες τα λεφτά του άλλου είναι επίσης επιφανειακό. Άρα, για να καταλάβω, είναι εντάξει εσύ να κυνηγάς την ομορφιά αλλά είναι πρόβλημα εμείς να κυνηγάμε τα λεφτά? Δύο μέτρα και δύο σταθμά έχουμε εδώ..."

      "Και μην λες ότι η εμφάνιση ενός ανθρώπου είναι πιο ουσιαστική από τα χρήματα γιατί είναι πιο αμετάβλητη."

      Sorry αλλά με αυτά τα δύο έγινες ρόμπα ξεκούμπωτη στο φύλο σου. Κρίμα γιατί οι προηγούμενες τα έλεγαν ωραία κι εσύ τις έκανες ρόμπα. Δυστυχώς για να βρεις γκόμενο φραγκάτο θα πρέπει να αλλάξεις χώρα. Περαστικά σου.

      - Εσείς δίνετε εμφάνιση.
      - Εμείς δίνουμε χαρακτήρα.

      Απλά τα πράγματα. Μιλάμε για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Όχι για...υλικά αγαθά. Άλλο να φιλάω και να κάνω sex με μια ωραία γυναίκα κι άλλο αυτή ως ανταπόδοση να θέλει να της τα σκάω.

      Με μία λέξη λέγεται: Πουτανιά .

      Όσο για τη θεωρία μου, ακούστε κάτι. Αν οι περισσότερες δεν ήσασταν ξενέρωτες και βολευόσασταν με την φτωχοδουλειά του γκόμενού σας και τον παντρευόσασταν (γιατί φτάσαμε 30% ανεργία) τότε θα είχαμε περισσότερους γάμους και όχι υπογεννητικότητα. Εγώ δουλειά έχω, δεν υπάρχει θέμα. Απλά έχω 2-3 φίλους που βράζουν σε αυτό το καζάνι.

      Όταν θα αρχίσει να αυξάνεται ο πληθυσμός τότε βγείτε να μιλήσετε. Προς το παρόν είστε Νο.1 υπεύθυνες και όσες λέτε ότι δεν θέλετε κεράσματα είστε απλά εξαιρέσεις. Deal with it.

      Διαγραφή
    2. Seireina Δεν έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Άλλο το με ποια κριτήρια πλησιάζεις τον άλλον και άλλο αν τα εκτιμάς και για ποιούς λόγους παραμένεις μαζί του.

      Είναι λογικό πως ένας άνδρας θα πρωτοπλησιάσει συνήθως μια κοπέλα για την ομορφιά της, καθώς (πέραν περιπτώσεων όπως παιδικοί έρωτες κλπ) την γνωρίζει επιφανειακά άρα επιφανειακά θα είναι και τα κριτήρια της προσέγγισης. Εάν όμως διαπιστώσει ότι είναι σκύλα και κυνηγάει τα λεφτά του καλο θα είναι να της δώσει πόδι. Και αυτούς που δεν το κάνουν.. μάντεψε ποιούς έκραξε στο post αυτό ο Ξενερωμένος μαζί με τις "ξενέρωτες με πουτανιά". Οι οποίες και καλό παιδί να είναι ο άλλος κοκ έχουν την απαίτηση να τους είναι χορηγός και άν δεν είναι του δίνουν φιλάκια και γεία σας.. Το ίδιο ισχύει και για κάποιον ο οποίος θα χωρίσει την κοπέλα/γυναίκα του επειδή πλέον τριαντάρησε και δεν είναι όσο όμορφη όσο ήταν.

      Διαγραφή
    3. Καταρχάς δεν έγινα καθόλου ρόμπα ξεκούμπωτη γιατί αν διάβασες καλά το σχόλιό μου θα είδες πως στην αρχή είπα "ας υποθέσουμε" δηλ. δεν ισχυεί αλλά ας πούμε πως ισχυεί. Στην δική μου περίπτωση και όσων κοριτσιών γνωρίζω τα λεφτά δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.

      Οι κοπέλες πιο πάνω τα είπαν- εννοείται- πολύ ωραία και ότι ήταν σωστό είχε ήδη ειπωθεί, τι να σχολιάσω από αυτά? Συμφωνώ και επαυξάνω. Απλά ήθελα να θίξω το θέμα από μια οπτική την οποία δεν είχε αναφέρει καμιά.

      Σε πληροφορώ πως και οι κοπέλες κοιτάνε την εμφάνιση ακριβώς όσο εσύ, σε σημείο που να λέω "έλεος!" Δεν λέω ότι είναι σωστό, είναι άσχημο και για τα δυο φύλλα να το κάνουν αυτό, αλλά δεν μπορεί να λες οι γυναίκες δίνουν εμφάνιση και οι άντρες χαρακτήρα όταν και οι γυναίκες κοιτούν πρώτα την εμφάνιση στον άνδρα.

      Δεν μπορεί καν να συγκρίνεις τα δυο. Ο χαρακτήρας μένει, η εμφάνιση όχι. Αν θες να αλλάζεις γυναίκες κάθε 5-10 χρόνια καλώς. Αν μπορείς, κάντο. Αλλά από ένα σημείο και μετά θα σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου.

      Η εμφάνιση, αυτή η πρώτη εντύπωση είναι που τραβάει τους ανθρώπους αρχικά, αλλά ως εκεί. Δεν μπορείς να μείνεις σ'αυτό. Αν εσύ μπορείς να είσαι ευχαριστημένος με ένα όμορφο πρόσωπο και μόνο, άντε, και έναν ήπιο εώς αδιάφορο χαρακτήρα... Τι να σου πω?

      Μπράβο και συ Jimmani, σωστά τα λες. Ο κύριος εδώ μου δίνει την εντύπωση πως για την ομορφιά έρχεται και μένει, που να πλησιάσεις κάποια γι' αυτό είναι λογικό, όχι όμως να μείνεις ΜΟΝΑΧΑ γι' αυτό. Αν είναι καλό παιδί, εννοείται θα την κρατήσεις.

      Διαγραφή
  5. Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ, αν και έχω διαβάσει αρκετά posts. Κατ'εμέ αυτά που λέει ο Ξενερωμένος δεν είναι και τελείως εξωπραγματικά και έχουν μία κάποια βάση, αλλά πιστεύω πως κανει κάποια λάθη ή θα έπρεπε να ξεκαθαρίσει καλύτερα κάποια πράγματα. Άποψή μου.

    Το φαινόμενο αυτών των γυναικών στις οποίες αναφέρεσαι είναι αρκετά συχνό, από αυτά που έχω δει, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν αισθάνομαι πως είναι η πλειοψηφία αυτές που θεωρούν πως ο άντρας πρέπει να είναι "χορηγός" και οι υπόλοιπες η εξαίρεση, βέβαια έχουμε και μια διαφορά ηλικίας και έχεις λογικά πολύ περισσότερες εμπειρίες και ίσως έχω λάθος.. αλλά πιστεύω και ελπίζω πως δεν έχω.

    Επίσης αυτό που έβαλες ως αστάθμητος παράγοντας, η μαμά (και οι δύο γονείς θα έλεγα εγώ) πιστεύω πως είναι ο βασικός παράγοντας και η ομορφιά και η ηλικία έρχονται δεύτεροι. Γιατί πρώτα απ'όλα παίζει ρόλο πως έχει μεγαλώσει μια κοπέλα. Έτσι αν έχει μεγαλώσει σωστά (για τα δικά μας δεδομένα) δεν θα θεωρεί τους άντρες τράπεζα και ας είναι ΗΒ10.
    Αν έχει μεγαλώσει "στραβά" και είναι όμορφη πιστεύω λίγο πολύ, εκτός άμα τύχει κάνας μεγάλος έρωτας, είναι όπως τα λες, μέχρι και ΕΑΝ "μείνει στο ράφι". Αν δεν είναι όμορφη πάλι, πιθανόν θα φάει κάμποσες σφαλιάρες και θα συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα μάλλον με έναν πιο σκληρό τρόπο. Δεδομένων των παραπάνω, εκτός και εάν πιστεύεις πως η συντριπτική πλειοψηφία των οικογενειών, ανατρέφουν τα παιδιά τους λάθος νομίζω πως τουλάχιστον ποσοτικά είσαι λάθος και πρώτα έρχεται η ανατροφή και μετά η ομορφιά,ηλικία. Αν πάλι δεν συμφωνείς σε αυτό... τότε δεδομένου αυτών που έγραψες σε αυτό το post πιστεύω πως βλέπεις τις γυναίκες πολύ επιφανεικά ή παραείχες "άσχημες" εμπειρίες στον κύκλο σου όπως είπε και η Maria Gm.

    Επίσης είναι η πρώτη φορά που εγώ προσωπικά είδα να προσβάλλεις κάποιον σχολιαστή, άσχετα αν ίσως ήταν φαντάζομαι κάπως εκνευριστικό για σένα το σχόλιο του, και μπορώ να πω πως.... δεν είναι ήταν ωραίο τέλος πάντων. Βέβαια δεν θα σου πω εγώ τι θα ποστάρεις και τι όχι. Απλά λέω τη γνώμη μου.

    Με συγχωρείτε για την έκταση του σχόλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο "τραβέλι" αναφέρομαι ως προσβολη*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Jimmani άμα μπαίνει η συγκεκριμενη εδώ πέρα και λέει
    - "Ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει τίποτα από τις γυναίκες " ή
    - "Δεν ξέρει τι του γίνεται του κυρίου, διαβάζεις άρθρα του και απορείς σε ποιον πλανήτη ζει".
    Τι περιμένεις? Να της φερθώ με το "σεις" και με το "σας"? Η θα μιλάμε με επίπεδο ή θα την σκίσω στο τρολάρισμα. Δεν ψαχνω καριολες σε clubs, αλλα μεσω φιλων, σε παρτι, σε μπαρ, σε σοβαρα μερη τελος παντων, οποτε τι να κατσω να της εξηγησω. Οταν η Tr εχει καμενο εγκεφαλο και μπαινει να πει τη μαλακια της ευγενειες δε χωρανε.

    Για αυτά που γράφεις, σαφώς και παιζει ρόλο τόσο η ανατροφή όσο και η εμφάνιση. Και την καλύτερη μαμά να έχει κάποια, άμα είναι HB10 δεν θα το καβαλίσει το καλάμι να βρει τον "καλύτερο"? Και τα δύο παίζουν ρόλο, να το ξέρεις αυτό. Μια πρώην μου είχε τους καλύτερους γονείς στον κόσμο αλλά με 5 πεσίματα τη μέρα από διαφορετικά άτομα το είχε καβαλίσει.

    Όχι δεν μου έχουν τύχει πολλές τέτοιες, είναι η μειοψηφία. Αλλά τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες χορηγό ψάχνουν. Εννοώ ότι αν είστε 30 (εγώ σε κανα 2 χρονακια κοντευω) η πανω απο 30 τοτε δεν μπορειτε να καταλαβετε το μεγεθος βλακειας σημερα. Δεν εχει καμια σχεση η σημερινη εποχη με την παλια. Καποτε που ειχαμε λεφτα οι γυναικες ηταν σοβαρες. Τωρα που ο κοσμος πειναει θελουν ακομη περισσοτερα. Οπότε το οτι χασανε το μετρο ειναι οφθαλμοφανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει το ΗΒ10 ήταν τώρα που λέει ο λόγος. Όντως είναι πολύ πιθανό, όπως η μία τρώει τις σφαλιάρες και κάποια στιγμή πιθανόν "ισιώνει", η άλλη τρώει τα τόσα πεσίματά της και καποια στιγμή πιθανόν "στραβώνει"(αν και αν έχει κάποιες αρχές απο σπίτι, το στράβωμα ίσως να μην είναι τόσο σοβαρό).

      ΟΜΩΣ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Άλλο να ψάχνεις κάτι καλύτερο και άλλο κάποιον περισσότερο ματσωμένο.
      Άμα είναι κάποια τόσο κούκλα δηλαδή, λογικό δεν είναι ότι θα ανεβάσει και αυτή τον πήχη και θα θελήσει κάποιον "αντάξιό" της;
      Αυτό δεν θεωρώ πως είναι πουτανιά είναι απλή λογική.. Πουτανιά θεωρώ είναι, αν αυτή η κοπέλα δεν κοιτάει το "αντάξιο" ως άτομο στο σύνολο, αλλά ως βάθος τσέπης πρώτα. Δηλαδή όσο πιό όμορφη, τόσο μεγαλύτερο χορηγό θεωρεί πως πρέπει να έχει.

      Πάντως, όπως έχεις πει και εσύ νομίζω, κάτι τέτοια άτομα θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως το να βρουν τά φανταστικά αυτά ταίρια τους, είναι τουλάχιστον μέγιστη κωλοφαρδία και απίθανο έως αδύνατο ειδικά αν δεν δίνουν και καμμία ευκαιρία.

      Τέλος, νομίζω πως κατάλαβες λάθος την διαφορά ηλικίας.. 20 είμαι, έχω ακόμα για τα τριάντα :-) εξ'ού και οι λιγότερες εμπειρίες..

      Διαγραφή
    2. "Άμα είναι κάποια τόσο κούκλα δηλαδή, λογικό δεν είναι ότι θα ανεβάσει και αυτή τον πήχη και θα θελήσει κάποιον "αντάξιό" της;
      Αυτό δεν θεωρώ πως είναι πουτανιά είναι απλή λογική.. Πουτανιά θεωρώ είναι, αν αυτή η κοπέλα δεν κοιτάει το "αντάξιο" ως άτομο στο σύνολο, αλλά ως βάθος τσέπης πρώτα. Δηλαδή όσο πιό όμορφη, τόσο μεγαλύτερο χορηγό θεωρεί πως πρέπει να έχει."

      Λέγεται "πουτανιά" γιατί χρησιμοποιείς το νιμού σου για να έχεις λεφτά, άμεσα ή έμμεσα. Το 'πιασες?

      Το αν θέλουμε ο ένας τον άλλο έχει να κάνει μόνο με όσα διαθέτουμε όπως μας γέννησε η μάνα μας. Εμφάνιση, χαρακτήρα, ατέλειες κτλ.

      Κι εγώ έχω φίλο που είναι 35 και θα παντρευτεί 45άρα που έχει επιχειρήσεις και 2 παιδιά μόνο για να της τα τρώει. Κι αυτό πουτανιά λέγεται (ή αλλιώς ζιγκολό) και παίζει να γράψω και για αυτό άρθρο. Φυσικά σε εσένα θα πει "Δε με νοιάζει η εμφάνιση αλλά ο χαρακτήρας" και σε μένα θα πει την αλήθεια. Όπως αντίστοιχα οι κολλητές σου θα σου πουν ότι θέλουν ο άντρας να έχει λεφτά.

      Τα άρθρα τα γράφω για να αλλάξετε μυαλά εκείνες που πρέπει. Κατά βάθος καθεμία ξέρει αν είναι σωστή.

      Διαγραφή
    3. Πρώτον, είμαι άντρας.

      "Λέγεται "πουτανιά" γιατί χρησιμοποιείς το νιμού σου για να έχεις λεφτά, άμεσα ή έμμεσα. Το 'πιασες?"
      Το 'πιασα, και αυτό στην ουσία είπα και εγώ, άρα συμφωνούμε..

      "Το αν θέλουμε ο ένας τον άλλο έχει να κάνει μόνο με όσα διαθέτουμε όπως μας γέννησε η μάνα μας. Εμφάνιση, χαρακτήρα, ατέλειες κτλ"
      Αυτά όμως, άλλα λιγότερο, άλλα περισσότερο, διαμορφώνονται ή αλλάζουν/τα αλλάζουμε κατά την διάρκεια της ζωής μας πέρα από το πως μας γέννησε η μάνα μας.
      Αλλά εντάξει.. κατάλαβα τι θες να πεις και αυτά πάνω κάτω εννοούσα εγώ, όταν είπα "σαν σύνολο".

      Καλά κάνεις και γράφεις τα άρθρα σου και είναι πάρα πολλές αυτές που πρέπει να τα διαβάσουνε..


      Διαγραφή
  8. Η οικονομική δύναμη έλκει τους πάντες. Άντρες γυναίκες. Όμως υπάρχει κάτι που επισκιάζει τα πάντα. Η ανθρώπινη ομορφιά η οποία εμπεριέχει εξυπνάδα, εντιμότητα, μεγαλοψυχία, ταπεινότητα, σεβασμό προς τους πάντες και τα πάντα. Αν κάποιος υστερεί σ αυτά, το μόνο όπλο για να κατακτήσει το αντίθετο φύλο ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι το χρήμα το οποίο βέβαια από μόνο του, δίνει απλώς την ψευδαίσθηση ότι έχεις κατακτήσει. Στην πραγματικότητα έχεις αγοράσει. Κι ότι αγοράζεται, πουλιέται κι όλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοιταχτε κοριτσια εν μερη ο φιλος μας εχει δικιο γιατι ισως εχει καποιες ασχημες εμπειριες προσωπικες αλλα κ γνωστων-φιλων το οποιο καθοριζει με ενα βαθμο καποια πραγματα σε μια κατηγορια γυναικων κ δεν λεει γενικα.Απο προσωπικη μου εμπειρια που ειχα σχεσεις με κοπελες που ειχαν χρημα οι δικοι τους, αντιθετως απο εμενα που δεν το φισουσα αλλα ειχα το αυτοκινητο μου κ παντα λεφτα στην τσεπη χωρις μεγαλες καταθεσεις κλπ ξερετε τι ειδα;;;μια δειψα για αγαπη κ ερωτα χωρις να θελουν να δειχτουν,περασα ομορφες στιγμες με ωραιες αναμνησεις γιατι περνουσαν κ αυτες καλα,δεν ψαχναν για χρημα το ειχαν...αντιθετως με κοπελες της βιοπαλης οπως εγω να ειναι παντα με στυλακι γαματο αλλα μυαλα στον πατο οταν τις γνωριζα κ καναμε σχεση,πολλες το αλλαζαν το μυαλο κ με πολλες εφαγα τα μουτρα μου κυριολεκτικα !!!Τι συμπερασμα εβγαλα;;;ο καθε ανθρωπος πλουσιος ή φτωχος θελει αγαπη οχι χρηματα,να ταιριαζει ο ενας με τον αλλον πως το λενε...αν δεν το εκτιμησει τον διαγραφεις απ'την ζωη σου κ προχωρας θετικα γιατι για μενα υπαρχουν κ τα καλα της ζωης'keep walking'oσοι κ οσες πανε για το χρημα αργα ή γρηγορα τα κουσουρια κ τα στραβα βγαινουν δεν κρατουν πολυ η ζωη το εχει αποδειξει απειρες φορες γιατι η υπεριφανεια δεν γεννα αγαπη παρα μονο εγωισμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή