Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Badoo

Τώρα θα μιλήσουμε για την μεγαλύτερη απάτη ever. Το Badoo!

Το Badoo.com είναι κάτι σαν το Facebook. Με τη διαφορά ότι εκεί μέσα φτιάχνεις ένα προφίλ καθαρά για γνωριμίες. Συμπληρώνεις δηλαδή ένα μικρό όνομα, περιοχή και βάζεις όσες φωτογραφίες θες. Η μαγκιά είναι ότι μιλάς με όποια θέλεις κατευθείαν. Δηλαδή αν σου γυαλίσει η τάδε γκόμενα ανοίγεις το chat και ξεκινάει το e-καμάκι.

Τώρα όμως θα σας εξηγήσω γιατί το site είναι fail.

Καταρχήν εκεί μέσα οι περισσότεροι/ες δεν έχουν πραγματικά στοιχεία. Δηλαδή βλέπεις ξέρω γω ότι κάποιες βάζουν φωτογραφίες μοντέλων. Λες κι εμείς είμαστε αμοιβάδες και δεν ξέρουμε την Angeline Jolie ή την Cameron Diaz. Η λες και έχουμε όρεξη να χάνουμε τον χρόνο μας και να chatάρουμε με την οποιαδήποτε που παίζει χαλαρά να είναι και μπάζο.

Ο δεύτερος λόγος που το Badoo είναι πατάτα είναι γιατί οι περισσότερες εκεί μέσα όντως είναι μπάζα. Τι μπάζα δηλαδή, χωματερή και βάλε. Βλέπεις κάτι φάλαινες προς εξαφάνιση να ποζάρουν στο φακό λες και είναι στο Σουηδικό Big Brother. Με photos από τη μέση και πάνω για να μη φαίνεται το μπουρί της σόμπας που έχουν αντί για πόδια. Μερικές είναι πιο χοντρές κι από τον Πάγκαλο οπότε αναγκάζονται και τραβιούνται μόνο πρόσωπο ή σε κανένα καθρέφτη παρεμβάλοντας ταυτόχρονα κανένα κομοδίνο μπροστά και γενικά οποιαδήποτε μόντα-κλαπαρχιδιά μπορεί κάποιος να σκαρφιστεί.

Ο τρίτος κι ο βασικότερος λόγος είναι ότι οι ωραίες γκόμενες και εκεί είναι ξενέρωτες. Δηλαδή όχι απλά ξενέρωτες. Δεν μιλάνε ρε παιδί μου! Μιλάς σε 10, απαντάνε οι 9! Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται κυρίως στα παστάκια. Αν είναι μέχρι 25 δηλαδή δύσκολα θα ανοίξει το στοματάκι της. Θα μου πείτε τώρα, μπορεί να φταίει το ότι εκεί ο κάθε γλίτσης την πέφτει πρόστιχα, όπως επίσης υπάρχει ένα καραβάνι από τραβέλια, τρανσέξουαλ, πουτάνες (με κάρτες paysafe τις οποίες άμα ξύσεις θα ξύσει το μουνάκι της στην κάμερα) και παπάρια μάντολες στη νιοστή. Αυτό όμως δε σημαίνει ρε κοπελιά ότι είμαστε όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Για την ακρίβεια οι περισσότεροι είναι νορμάλ ατομάκια, αλλιώς θα είχαμε κάνει qq προ πολλού.

Κι επειδή βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες γκόμενες έχω μια απλή απορία χωρίς φυσικά να περιμένω απάντηση:
Τι στο πούτσο φτιάξατε το προφίλ άμα δεν πρόκειται να μιλήσετε?

Ο μέσος όρος αναμονής κάθε ωραίας γκόμενας στο Badoo είναι το πολύ 5 λεπτά. Δηλαδή άμα είσαι γυναίκα και κυρίως ελληνίδα, όπου η μαλακία και η αγαμησιά σε αυτή τη χώρα πέφτει σύννεφο, έχεις κάθε λόγο να κάνεις κολοτούμπες απ' τη χαρά σου. Γιατί με τόση ξηρογαμία που επικρατεί, όλοι έχουνε γίνει πέφτουλες. Άλλος είναι μόνος του έξι μήνες, άλλος ένα χρόνο, έχουνε μπαφιάσει τα αρσενικά. Σε περιμένουμε στη γωνία σαν τον λύκο. Και μετά σου λέει "πέφτουλες οι άντρες". Μωρή μαλάκω, άμα έχεις εμφάνιση μοντέλου πως δικαιολογείται το ότι έχεις πιάσει αράχνες ένα χρόνο τώρα και σε χάλαγαν όλοι όσοι στην έπεσαν; Ήταν άραγε και οι 100 από αυτούς εξωγήινοι ή μήπως είσαι εσύ; Για πάρε το μηδέν λίγο.

'Εχω μάλιστα φίλο που έχει καεί στο Badoo κάθε μέρα. Κατάφερε και βγήκε δύο φορές για καφέ. Ε και τις δύο του τύχανε γουρουνίτσες που δεν της πήδαγες ούτε καν αν ήσουν μεθυσμένος μετά από 5 μπόμπες στα Μάλια της Κρήτης. Αυτές που σίγουρα θα μιλήσουν είναι στις ηλικίες 35+. Ελεύθερες ή παντρεμένες, εκεί θα τα δώσουν όλα μπας και σκίσουν την γάτα ακόμα μία φορά για να δείξουν ότι "μετράνε ακόμα" και δεν αποσύρθηκαν. Έτσι θα καταντήσουνε και τα cock-teasers σε λίγα χρονάκια. Στο Badoo με τις ρυτίδες στις photos για παρέα.

Για όσους χρησιμοποιούν το παραπάνω site ένα θα πω. Παρότι όσες μπαίνουν εκεί θέλουν να γνωρίσουν κόσμο, κατά βάση δεν παύουν να είναι ξενέρωτες γιατί το έχουν στο DNA τους (κυρίως οι ελληνίδες). Μερικές έχουν κλείσει ήδη χρόνο εκεί πράγμα που σημαίνει ότι εκτός από ξενέρωτες ταυτόχρονα είναι και επίσημα αγάμητες.

Κορίτσια, περαστικά σας!

142 σχόλια:

  1. χαχαχαχα! Αψογος! Βρηκα το blog σου χτυπωντας "τι ειναι το badoo?" στο google.. Η απορεια μου ξεκινησε απ το οτι βρηκα ενα μωρο που ειχα τιμησει πριν 2 χρονια κ μετα το εχασα στο badoo... Το μωρο ηταν απαιχτο απο κορμι κ φατσα (απιστευτα ματια) κ απλα γουσταρε τρελλα την "ιππασια". Οποτε ημουν σιγουρος οταν τη βρηκα στο Badoo οτι ειναι εκει γι αυτο.. το badoo ομως δεν ηξερα τι ειναι κ μια χοντρη (θεοχοντρη) φιλη μου που εχει προφιλ εκει μου ειπε οτι ειναι "ηλεκτρονικος γαμηστρονας". Μου εκανε εντυπωση η "τοποθετηση" της κ γι αυτο η αναζητηση μου στο google.. Οποτε επιβεβαιωνεσαι οτι οι γκομενες εκει μεσα ειναι χοντρα μπαζα που δεν βλεπονται (οι τακτικες οπως η φιλη μου) κ το μωρο που σου λεω αποδυκνυει οτι τα καλα (ακομα κ αυτα που ξερουν τι θελουν) δεν ασχολουνται κ πολυ μ αυτο (αφου η συγκεκριμενη δειχνει στο προφιλ της οτι εχει να μπει πανω απο μηνα).

    Υ.Γ. Σορυ για το μακροσκελες σχολιο.. ειμαι λιγο πολυλογας :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gia ta mpaza einai oles ntivaroun.gnorisa mia kopela poli omorfi mia xara alla exei mpleksei me olous tous mpixtes kai ta mpaza. kargiolitsa diladi . einai kai rosida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν αξιζουν μια ολες ξενερωτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ama re file tin pefteis se gkomenaki p vlepeis apo xlm makria oti einai ksenerwth eisai aksios ths moiras sou .. alla genika h alitheia einai oti wntos exei polla mpaza mesa k oti wntos oi pio polles einai kana xrono ekei mesa k zhtan k grafoun ta idia opote nai einai fail...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσεις ρε μαγκες που γραφετε ολα αυτα τι ειστε να σας παρει και να σας σηκωσει? οι θεογκομενοι που το μονο που ψαχνετε ειναι να πηδηξετε γιατι μονο αυτο ξερετε αν και αμφιβαλλω αν το κανετε κι αυτο....που ανοιγετε το στομα σας και ξεπηδουν βατραχια? που το παιζετε απελευθερωμενοι και βριζετε τις ελληνιδες και πατε και πεφτετε στις ρωσοσλαβοπουτανες που σας τα τρωνε? και καλα σας κανουν δηλαδη...μπαζα ειστε εσεις καζανοβες του κερατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ο άντρας μου είναι ναυτικός. 17 χρόνια μπαρκάρε σε διάφορα λιμάνια και έπερνε πόρνες στην καμπίνα του με τον μήνα και οτι έβγαζε τους τα ακουμπούσε κανονικά. Την τελευταία που είχε το 2011 ήταν μια ασιάτισα "μοντέλο". Έκανε όλη μέρα shisha, ένα ναρκωτικό που το καπνίζεις, εθίζεσαι αμέσως και έχεις χρόνο ζωής περίπου 6-8 μήνες. Μια μέρα την βρήκε σχεδόν πεθαμένη στην καμπίνα του, την πήγε σε νοσοκομείο και την άφησε εκεί χωρίς να δωσει τα στοιχεία του για να μην έχει μπλεξίματα με την εταιρεία του. Από τότε φοβήθηκε πάρα πολύ και δεν ξεναπήγε με καμία. Μια άλλη ρωσσίδα, του έφαγε πολλά και δεν του έκατσε κιολας...μαγκιά της. Και άλλες πολλές που γράφω βιβλίο αν τις πω όλες. Μέσα σε ένα χρόνο όλες αυτές του φάγανε πανώ από 45.000 euro (χωρίς να έχουν σχέση σοβαρή κτλ.) και τελικά κατέληξε να πάρει ελλείνίδα...εμένα. Γιατί αφού όλες αυτές ήταν "τέλειες", "ξέπεσε" σε εμένα? Και γιατί όλοι αυτοί που γράφουν τα χειρότερα για τις ελλεϊνίδες, αντί να κάνουν την ζωή τους με άλλες έκατσαν και έφτιαξαν ολόκληρο blog?

      Διαγραφή
    3. Ξεχνάς κάτι. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι.
      Ας δούλευε ιδιωτικός υπάλληλος, να περνούσε και κάτι χρόνια άνεργος και θα σου λεγα εγώ αν έμενες μαζί του.

      Διαγραφή
  6. fb-fatsa-badoo-datplanet-klp όλα είναι μια από τα ίδια στην ίδια μοίρα μπαίνουν μέσα κάνουν ένα προφιλ άδειο με φώτο η όχι δεν έχει καμία σημασία για μένα αυτά που γράφεις έχουν σημασία σε ένα προφιλ και δείχνουν τα πραγματικά σου θέλω και όχι να χρειάζεσαι μαντικές ικανότητες το τι θέλει κλπ με απώτερο σκοπό να λαμβάνουν μηνύματα για να εξασφαλίζουν την καθημερινή τους ανασφάλεια.Παιδιά συμφωνώ με τα περισσότερα εδώ μέσα τουλαχιστον από αυτά που διάβασα αλλά θα πρέπει όλοι οι άνδρες να καταλάβουν κάτι αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξουν οι γυναίκες και ειδικά οι ελληνιδες θα πρέπει να σταματήσουμε να της μιλάμε και να της δίνουμε τόση σημασία και αξία μην νομίσετε ότι αντέχουν για πολύ σαν τα ψάρια θα σπαρταράν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα αδιαφορίας προς αυτές αλλά αυτό να το κάνουνε όλοι οι άνδρες και όχι μόνο κάποιοι ελάχιστοι επιτέλους αποκτήστε αξιοπρέπεια και γίνεται ποιοτικοί άνδρες και δείξτε ανωτερότητα από όλες αυτές της ντίβες που μας το παίζουν γκόμενες και θηλυκά της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άποψη μίας θεόχοντρης ξενέρωτης... Λοιπόν... οι άντρες που υπάρχουν στο badoo, θέλουν μόνο να πηδήξουν τσάμπα. Οι περισσότεροι (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) είναι αγράμματοι που δηλώνουν "μεταπτυχιακές σπουδές", κοντοί, άσχημοι, καράφλες, φαφούτηδες, αγενείς, πρόστυχοι, ανώμαλοι, άσχετοι στο να φλερτάρουν, τεμπέληδες άφραγκοι, κομπλεξικοί, κυρίως παντρεμένοι που θέλουν τσάμπα γκόμενα εδώ και τώρα, ψωνισμένοι με την πάρτη τους, ψεύτες, κολόγεροι που θέλουν 18χρονες, διχασμένες προσωπικότητες και με όσους τελικά έκανα sex, με προβλήματα στητικής δυσλειτουργίας κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π. και η πλάκα είναι ότι όλοι αυτοί... θέλουν γυναίκα και τη θέλουν και ωραία και έξυπνη και πλούσια και να τους λέει και σε όλα ναι... μην τρελαθούμε τελείως, μαζευτείτε λίγο και σκεφτείτε τι δικαιούστε και τι σας αξίζει. Γιατί θα πρέπει το μπάζο άντρας να δικαιούται μία αξιόλογη ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως επισης υπαρχουνε και τριμπαζα που πιστευουνε οτι τους αναλογει ο brad pitt , το 90% ειναι αγραμματες και ασχολουνται με τριχες κοινως (κομμωτριουλες) επαναλαμβανω οπως και ο συντακτης ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ γκομενες που ενω τους αρεσει ενας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αρνουνται να ριξουνε τον εγωισμο τους με τον φοβο μιας χυλοπιτας (φαντασου ανασφαλεια) για να του μιλησουνε πρωτες και παντα περιμενουνε απο τον αλλον ,γκομενες που το φτιαξανε απλα για να εισπραττουνε κομπλιμεντα (φαντασου παλι ανασφαλεια) γκομενες που το φτιαξουνε για να εκμεταλλευτουνε οικονομικα τους αντρες (paysafe) , γκομενες που ενω εχουνε γλειψει χιλιαδες πεη στην μιζερη ζωη τους καταφερνουνε να παιρνουνε πιπα παντα χειροτερη απο την προηγουμενη και να μας ειναι πληγιασμενος οσο δεν παει απο την περιτομη που μας κανατε με τα δοντια!!!

      Διαγραφή
    2. Για τις γυναίκες του goomena δηλαδή τι έχεις να πεις?!

      Διαγραφή
  8. πωπωωωωωωωωωωωωωω απαιχτοι ειστε...δεν ηξερα καν την υπαρξη τετοιων ατομων...χαχαχαχααααααααααα
    ακομα γελαω με τις βλακειες που εχω διαβασει εδω μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ε ρε χυλοπιττες που εχουν πεσει και το φυσσατε και δεν κρυωνει...μηπως να κοιτουσατε εσεις στον καθρεφτη και να αναρωτιοσασταν λιγο τι φταιει...γιατι βλεπουμε εξω αντρες κουκλους που εχουν και γκομενες και απο ολα...
    the truth is in the mirror

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και που να κορυφωθεί η κρίση! Α ρε θα παρακαλάτε σε λίγο καιρό να τα έχετε με τον μανάβη και τον μπακάλη, τον λαδέμπορα.... ΚΑΤΟΧΗ ρε να δείτε για πότε ξεχνάτε τα γούστα... Ξετσίπωτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν και απλώς οι άντρες που δεν είναι Έλληνες,ως επιλογή. Καλύτεροι από εσάς δεν είναι ?

      Διαγραφή
  11. μπα?μονο οι αντρες δικαιουνται γουστου?οι γυναικες γουρουνι στο σακι??
    οκα τα καινουρια απο σας τ'ακουμε,..
    ευτυχως υπαρχουν και πραγματικοι αντρες που τιμανε τα παντελονια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και τι εχει ο μαναβης ο μπακαλης και αο λαδεμπορας ρε φιλε?εσυ εισαι καλυτερος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κοιτατε λαθος γυναικες...κατεβαστε κι εσεις λιγο τη μυτη..ξερω για ποες τυπισσες μιλατε εδω μεσα αλλα εσεις τις εχετε κανει ετσι...το χουν πιστεψει αλλα δεν φταινε αυτες 100% η ευθυνη ειναι μοιρασμενη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι "τύπισσες" αυτές είναι οι "ωραίες-ψώνια", μη φοβάσαι να το πεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μιλάμε μόνο για αυτές αλλά και για τα σκέτα "ψώνια", τα οποία αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Όπως όλοι οι άντρες θεωρούμαστε πιο "εύκολοι", το ίδιο πρέπει να γίνει και με τις γυναίκες για να αρχίσει να τσουλάει το πράμα. Και φυσικά δεν εννοώ τα one-night stand.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κανεις δεν πρεπει να ειναι ουτε ευκολος ουτε δυσκολος..γυναικα η αντρας καλο ειναι να ξερει τι θελει και τι δεν θελει και να προσπαθει να το πετυχει...και οποιοι δεν θελουν σιγα το πραγμα..νιωθω οτι πολλοι δινουν στις σχεσεις μεγαλυτερη βαρυτητα απο οτι θα επρεπε...χανεις, κερδιζεις γουσταρεις δεν γουσταρεις and so on...στο τελος θα γινουν οπως πρεπει...δεν ειναι απαραιτητο ο αλλος/η να ειναι ωραιος...εγω τουλαχιστον προσπαθω να απαλλαγω τελειως απο αυτη την ταμπελα και να επικεντρωθω μονο στην προσωπικοτητα του αλλου..νομιζω σιγα σιγα θα το καταφερω και αυτο να ξερεις φιλε μου ειναι ελευθερια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. vaaaaaaaaav , epatha plaka me ola avta pu diavasa....krima pu milate etsi...kathenas...oti anaggi ke exi kseri pos ine gia tus alus ????? Exi di ton eavto tu ston kathrevti ??? Ke ti simasia exi ???? Xodtos , xodri kondos kondi....epikenonia den thelun oli ???? Aman pia, den ine mono to gamisi pu exi simasia...Aman pia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ειμαι λιγουσ μηνεσ σε αυτη σελιδα και τα εχω χαμενα.πιστεωα πωσ υπαρχει σεβασμοσ αλλα εκανα λαθοσ.εγω δεν εχω να κρυψω τιποτα,δεν ειμαστε ολοι σκαρτοι οπωσ διαβασα πιο πανω.αν εισαι κυριοσ η κυρια θα βρεισ κατι αξιολογο.η σκεψη και ο τροποσ μετρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. pedia dosate proagogi stin balitsa kai egine mpaoulo me apotelesma na paei poli makria. ta provlimata ksekinane panta apo to spiti opou oi gonois afinoun ta paidia tous na anaptisoun apopsis me vasi ta protipa pou vlepoun ( tin tileorasi kai tous anthropous giro tous ) me apotelesma na oneireyonte megali zoi ktlp. oi men kopeles vlepoun oti kathimerina tous tin peftoun kamia 50 an vleponte esto kai ligo apo tin mia apo tin alli theoroun oti to magazaki pou tous edose i fisi an theloun ginete kai polikatastima kai prospathoun na petixoun to kalitero dinato ( sponsora ) analoga me to pou kimenonte oi metoxes tous sto xrimatistirio ton "sxeseon" fisika ola ayta mexri na xtipisi to viologiko roloi, meta peftoun apetisis kai stantar kai psaxnoun gia ton iroa. oi antres apo tin alli vlepontas to klima pou epikrati kinigane oti kinite mpas kai gini tipota kai fisika me tis panolethries pou exoun pathi sto parelthon afarmozoun pleon tin taxtiki psekaste skoupiste teliosate kai kala imaste. kai ta dio fila feroun eythini. to thema einai naanoiksoume ta matia mas kai na siniditopoiisoume oti exoume dipla mas anthropous kai oxi antikimena. episis i poio diskoli sxesi ston kosmo einai i sxesi enos zeygariou giati apla ta perilamvani ola. prepi na einai filoi sinergates sineteroi erastes k.a. apomenos an den paroume o kathe enas mas mia apofasi na alaksoume ayto pou zoume kai na eimaste oloi mas diaforetikoi ..... ta xoirotera erxonte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η δική μου εμπειρία από αυτό το site ήταν επίσης μέτρια όπως την περιγράφετε. Είμαι κοπέλα αρκετά εμφανίσιμη και όχι ψωνάρα όπως λέτε μερικές, με καλή δουλειά, μόρφωση και ανεξάρτητη, απλά επειδή είχα λίγο καιρό που ήρθα στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους και δεν είχα σχεδόν κανέναν γνωστό εδώ, είπα να το δοκιμάσω με τις καλύτερες των προθέσεων. Έφτιαξα προφίλ με αληθινές φωτογραφίες και στοιχεία και ασχολήθηκα πραγματικά στο να περιγράψω και μερικά πράματα για μένα, γιατί πίστευα ότι έτσι είναι το σωστό να κάνω αν ήθελα να με δουν σοβαρά αλλά και να βρω σοβαρά άτομα.

    Το αποτέλεσμα ήταν να μην πιστεύουν ότι υπάρχει όντως τόσο καλό και όμορφο άτομο εκεί μέσα, να με βρίζουν ότι οι φώτο είναι ψεύτικες, να μου κάνουν συχνά report στην εταιρεία χωρίς να έχω μιλήσει σε κάποιον προσβλητικά ή άσχημα και να σβήνεται το προφίλ μου αρκετές φορές, έως ότου βαρέθηκα και δε τον ξαναέκανα. Και όλα αυτά σε διάστημα 2 μηνών.

    Παραθέτω επίσης και το γεγονός ότι και τηλεφώνησα και έγραψα mail στην εταιρεία διαμαρτυρόμενη για το γεγονός, αλλά απάντηση δεν πήρα ποτέ, ούτε καν το σηκώσανε (!!) πράγμα που για μένα μαρτυρά ότι δεν πρόκειται για σοβαρή εταιρεία από μόνη της, όταν δεν έχει οργανωμένο τηλεφωνικό κέντρο και τεχνική υποστήριξη.

    Τα λίγα άτομα που πρόλαβα να γνωρίσω ήταν 50-50. Δηλαδή: Οι μισοί ήταν άτομα με ψεύτικες φώτο που όταν τελικά άλλαζες μαζί τους msn και βλεπόσασταν πλέον στις κάμερες, (πριν βγεις για τον 1ο καφέ), εγώ ήμουν ή ίδια, εμφανίσιμη όπως στις φώτος που δεν πίστευαν και εκείνοι το εντελώς αντίθετο, οπότε εκεί παθαίνανε σοκ, προσπαθούσανε να τα μπαλώσουν και σχεδόν πάντα κλείναμε την σύντομη συνομιλία μας (γιατί δεν ήταν τόσο η άσχημη εμφάνιση που με χαλούσε, όσο το εξ αρχής ψέμα) με την ερώτηση από μέρους τους "καλά εσύ τόσο όμορφη, τι κάνεις εδώ μέσα?".... Οι άλλοι μισοί ήταν όντως όπως οι φώτος, αλλά ψώνια που λέτε. Με στυλάκι "είμαι ωραίος, πρέπει να μου κάτσει και σου κάνω και χάρη". Ο ένας συγκεκριμένα ήταν πολύ όμορφος, ψηλός και πολύ καλό σώμα και ωραίο χαμόγελο. Για λεφτά δεν ενδιαφέρθηκα τόσο, γιατί είμαι ανεξάρτητη και δε είμαι από αυτές που το ψάχνουν, με ενδιαφέρει να είναι στα δικά μου εμφανισιακά στάνταρ και να μπορώ να συνεννοηθώ. Για την ιστορία, ήταν στρατιωτικός με ένα μέσο κάπως καλό μισθό, όχι και αμάν αμάν να πεις. Στην κουβέντα φάνηκε σοβαρός και με χιούμορ, οπότε μετά από μερικές συνομιλίες κάποιων ημερών κανονίστηκε ποτάκι. Βγήκαμε 1-2 φορές και το φλερτ πήγαινε καλά, άρχισε να δείχνει με λόγια και έργα ερωτευμένος, να ανυπομονεί να με δει μετά από ταξίδια που έφευγε με τη δουλειά, με sms και τηλέφωνα ενθουσιασμού αλλά την 3η-4ηφορά που είχαμε κανονίσει να βγούμε, είχε ξαφνικές επισκέψεις στο σπίτι και έκτοτε ήταν πολύ δύσκολο να τον βρεις στο τηλέφωνο, δεν απαντούσε σε κανένα sms και τελικώς χάθηκε, όσο και αν προσπάθησα και ζήτησα εξηγήσεις για την ανεξήγητη εξαφάνιση. Εκ των υστέρων έμεινα με την εντύπωση ότι αυτό συνέβη επειδή στο 2ο ραντεβού, που με πήγε σπίτι του να μου δείξει το κουτάβι που είχε μόλις αγοράσει και ήταν πολύ χαρούμενος για αυτό, και έκανε κίνηση και με φίλησε και ανταποκρίθηκα ένθερμα, δε του έκατσα και επί τόπου...Δε ξέρω... Ίσως πίστευε ότι λόγω εμφάνισης δικής του έπρεπε να το θεωρώ και υποχρεωσή μου να του κάτσω αμέσως... Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς πως κάποιος δείχνει ενδιαφέρον και μετά χάνεται.

    Για να κλείσω και το μακροσκελές σχόλιο, ο επίλογος μου είναι ότι αυτό το site πρώτον δε το κατέχει σοβαρή εταιρεία και πολύ πιθανόν να τρέχει και αυτόματα εντελώς, απλά εισπράτοντας λεφτά για τα άπειρα ξεκλειδώματα που θέλει (γιατί πραγματικά δε σε αφήνει να κάνεις και πολλά από αναζήτηση με κριτήρια και άλλες λειτουργίες βασικές για dating site) και 2ον δεν έχει μέσα άτομα normal στην πλειοψηφία τους. Είτε κάποιο σωματικό πρόβλημα θα έχουν, είτε κάποιο ψυχολογικό (φόβος δέσμευσης, ακατάσχετη νυμφομανία, υπέρμετρο εγωισμό και ναρκισσισμό κλπ.) και μόνο αν έχεις πολύ τεράστια υπομονή και κοφτερό μάτι θα καταφέρεις να διακρίνεις το καλό μέσα από το σωρό...Και πάλι δε στο εγγυώμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρώτο σοβαρό σχόλιο, που θα μπορούσε και άνετα να αντικαταστήσει το παρών, αλλά και όλα τα σχετικά με το Badoo άρθρα.

      Διαγραφή
  20. Στειλε μου ενα email να σου πω 2 καλες ιστοριες με στρατιωτικους. Κι άλλη 1 με μπάτσο.

    ΥΓ. Κι εμένα μου αρέσουν οι barwomen και οι σερβιτόρες αλλά δε πάω σα μαλάκας να κάνω κονέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να στο στείλω, αλλά γιατί δε τις γράφεις και εδώ να συνεχίσεις τις περιγραφές ιστοριών? Θα θέλουν και άλλοι πιστεύω να τις διαβάσουν. Ειλικρινά, επειδή δεν ασχολήθηκα πολύ γιατί νωρίς κατάλαβα τη φάση, θέλω από καθαρή περιέργεια και κοινωνικοψυχολογικό ενδιαφέρον να καταλάβω το προφιλ των ατόμων που υπάρχουν εκεί μέσα και τι στο καλό υπάρχει μέσα στο κεφάλι τους. Είναι πράγματι τα dating sites τρόπος να βρεις το ταίρι σου ή έναν έστω νορμάλ άνθρωπο για φίλο ή φίλη? Ή κάτι τέτοιο είναι τελείως ουτοπικό ή τελος πάντων δύσκολο? Γιατί έχω έναν γνωστό που θεωρεί ότι δεν έχει καμία διαφορά με το καμάκι στο μπαρ, και ίσα ίσα είναι και καλύτερο γιατί βλέπεις πολλά για τον άλλον στο προφιλ του και δεν είναι δύσκολο σε περίπτωση αποτυχίας να αποσυρθείς από την κουβέντα ανά πάσα στιγμή, χώρια που οι επιλογές είναι εκθετικά μεγαλύτερες σε σχέση με τις επαφές που θα κάνεις σε ένα νυχτερινό μαγαζί, σε μία και μόνο έξοδο ή τις φίλες που θα σου φέρει η παρέα να γνωρίσεις...και άλλα τέτοια. Θα ενδιέφερε πολύ όλους μας πιστέυω να συνεχίσεις το θέμα με τα Dating site και τις ιστορίες ανθρώπων μέσα από αυτά, γιατί πρόκειται για φαινόμενο της εποχής μας που μεγαλώνει με τρελά γρήγορους ρυθμούς και έχει ενδιαφέρον να αναζητήσουμε το γιατί και το πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για να τις γράψω εδώ θα πρέπει πρώτα να μου τις στείλεις με email να τις τσεκάρω. :-)
    Ναι, συμφωνώ με όσα είπε ο φίλος σου. Αρκεί να πέσεις στο κατάλληλο άτομο. Απλά στο Badoo πέφτει πολύ ανωμαλία. Στο Facebook που κανείς δεν κρύβεται είναι όλα πολύ καλύτερα. Εκτός κι αν κρύβεται (no photos) οπότε τον ψιλιάζεσαι με τη μία και τον κάνεις block.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι να σου στείλω εγώ? Εσύ δεν είπες ότι έχεις να μου πεις 2 δικές σου ιστορίες με στρατιωτικούς και 1 με μπάτσο? Εγω θα σου πω τι θα μου πεις? Πας καλα?

    Ο ίδιος φίλος μου επισης που η δουλειά του είναι το ίδιο το FB (marketing και social media, διότι αν δε το ξέρετε μερικοί, την ώρα που εσείς ψάχνετε γκόμενες, κάποιοι άλλοι βγάζουν λεφτά με αυτά τα εργαλειάκια τύπου FB, Twitter κλπ.) έχει να σου πει ότι στο μέρος αυτό κυκλοφορούνε εκατομμυρια ψευτικα προφιλ με ψευτικες φωτος και ονόματα και τα πάντα. Άνοιξε τα μάτια σου και συ και όσοι ψάχνετε γκόμενα από εκεί μεσα. Δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο πράμα από αυτό. Και μιας και είσαι κατά του ξενερωτισμού, σταμάτα να το κάνεις και συ. :)

    Άκου "Στο FB κανείς δεν κρύβεται..." Χαχαχαχα!! Αν του το πω του μαρκετινίστα θα βάλει τα γέλια!! χαχαχαχα!! Τι ακούσαμε πάλι νυχτιάτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επ, με μπέρδεψες.

    Στείλε ένα email στο ksenerotes@gmail.com για να σου στειλω τις ιστοριες που σου λέω. Γιατί αν τις δημοσιεύσω είναι τόσο χαρακτηριστικές που παίζει και να καταλάβουν αμέσως ποιος είμαι!

    Ναι στο FB κανείς δεν κρύβεται. Εννοώ ότι ΑΝ κρύβεται τότε οι άλλοι δεν τον κάνουν add. Απλά τα πράγματα. Εκτός κι αν κάποιος/κάποια είναι τόσο στόκος που θα πάει να πιάσει κουβέντα με κάποιον/κάποια που έχει 3-4 photos μόνος του. Μυρίζει fake από χιλιόμετρα ξέρεις. Δεν είναι Badoo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ώπα βρε διάσημο αγόρι μου!! Αμέσως κιόλας?!?! Ποιος είσαι για?!?! :Ρ

    Δε σου στέλνω... Είσαι έξυπνος εσύ, θα βρεις τρόπο με το συγγραφικό σου ταλέντο να τις γράψεις συγκαλυμμένα. Όπως όταν οι συνταξιοδοτημένες πασίγνωστες porn stars "δίνουν στεγνά" τα σημαίνοντα πρόσωπα με τα οποία πήγαν κατά την διάρκεια της λαμπρής καριέρας τους και αποκαλύπτουν σκάνδαλα με διάσημους,(αλλά με έντεχνη κάλυψη) στις αυτοβιογραφίες τους, που γίνονται βιβλία προς τέρψιν του κοινού, χωρίς όμως να λένε ονόματα και να αφήνουν περιθώρια να καταλάβεις ποιον εννοούν, έτσι και συ... Θα βρεις τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποιος είμαι γιαβρίμ? Ποιος είμαι?

    Είπαμε, αυτά δεν δημοσιεύονται. Μόνο τις ηλικίες να γράψω ή το επάγγελμα και το τι κάνανε δεν θέλει και πολύ.

    Ευχαριστώ, αλλά porn star δεν είμαι. Αν ήθελα να παίξω σε τσόντα θα μίλαγα με τον Σειρινάκη. Τα προσόντα τα έχω, αλλά με πουτάνες δεν πάω, sorry.

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το παράδειγμα porn star είναι για τον τρόπο που αποκαλύπτουν σκάνδαλα χωρίς να λένε ονόματα...Δε σε είπα Porn star! Σου είπα να κανεις το ίδιο με τις ιστορίες σου. Να τις γράψεις εδώ αλλά με τρόπο συγκαλυμμένο τον οποίον θα βρεις εσυ, ξέρεις...

    Τι παθαίνεις όταν σχολιάζεις σε αυτή την ανάρτηση καλό μου και όλο μπερδεύεσαι?! Για κάνε ένα restart λίγο... :Ρ

    Άϊ!!! Πολύ το συζητήσαμε!! Γράψε τώρα τις ιστορίες με τους μπάτσους και τους στρατιωτικούς να γίνει λίγο σούσουρο! Άϊ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κύριε κύριε! Να τις ακούσω κι εγώ; Δεν έχω σχέση με Αθήνα και ο μόνος μπάτσος που ξέρω είναι οι τρεις-τέσσερις που έδιναν διπλώματα (έδινα και πολυ καιρό). Όσο για στρατιωτικούς, μόνο το θειο μιας γκόμενας που η μάνα της την παρακάλαγε να κάνει κατάσταση μαζί μου αλλά αυτή δεν ήθελε. Και είχε για γκόμενο έναν ΠΟΛΥ μαλάκα που μια φορα που παίζουμε μπάλα κόντεψα να του σπάσω το πόδι με μια καλαμιά γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα. ΠΡΙΝ γνωρίσω τη γκόμενα του. Off topic, αλλά είχε πλάκα. Λοιπόν, ζα μου πειιιιθ;

    Λέω να ανοίξω κι εγώ μπλογκ. Θα είχα ανοίξει αλλά γαμιέται το yahoo κι ο blogger. Να ένα καλό θέμα για άρθρο αυτή η παπαριά.




    Λοιπόν εσύ διάβασε "μπλα μπρου για για να γκουντρουν θα μου πεις;" Πωπω μαλακία που με έπιασε τέτοια ώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε σεις το 'παμε 2 φορες. Μην τα λεω και 3η. Μονο μεσω email!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. OK dunnowhatusertoput@yahoo.gr! Είναι του blogger το email

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να μπειτε σε ενα site για να γνωρισετε μια κοπελα? δεν μπορειτε δηλαδη στην εξοδο σας να πλησιασετε μια κοπελα με ωραιο και αντρικο τροπο? εχουμε καταντησει οτι να ναι! βγαινεις εξω, σε κοιταει ο αλλος ολο το βραδυ και μετα φευγει χωρις να σου μιλησει και παει να βρει γκομενα στο διαδικτυο! δηλαδη η χεστης ειναι που αυτο δεν κολαει με την λεξη αντρας η απλα περιμενει να κανεις εσυ την κινηση το οποιο το θεωρω πολυ ελλεινο! μετα λενε δεν υπαρχουν αντρες και δεν υπαρχουν γυναικες! αν χανουμε τους ρολους και το θαρρος μας ολα σε λιγο θα εξαφανιστουν! θα εξαφανιστει και η πραγματικη εννοια του αντρα και η πραγματικη εννοια της γυναικας, θα εξαφανιστει το φλερτ και οι φυσιολογικες γνωριμιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχχαχα τρολλαρεις τωρα? οι μισες κοιτατε για να κολλησουμε και να μας φτυσετε και οι αλλες μισες κοιτατε καποιον που ειναι απο πισω μας..χαχαχαχαχα εγω δεν ξερω κανεναν , ουτε κι εγω καταφερα ετσι να βγαλω κοπελα και δοκιμασα πολλες φορες...σε αντιθεση με το facebook, badoo, zoosk, parea κτλ που απο ολα αυτα τα σαιτ γνωρισα κοπελες και εκανα και σχεσεις πολλων μηνων μαλιστα :) αμ δε σφαξανε λοιπον...να μας την πεφτετε εσεις πλεον να μην διαμρτυρεστε LOL

      Διαγραφή
  32. Καλή ερώτηση!
    Είναι η τελευταία ελπίδα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ναι μόνο που:
    1ον)Μέσω Facebook έχουν γίνει περισσότερα κονέ απ' ότι να πας και να μιλήσεις σε μια άγνωστη (στο Facebook έχεις και 5-10 κοινούς φίλους, σου λέει η άλλη "Εντάξει, γνωστός μας είναι, δεν είναι κανένας ανώμαλος).
    2ον)Εχει απαντηθει πολλές φορές ότι οι γυναίκες φοβούνται τους άγνωστους. Αρα τι το ζαλίζουμε; Ναι, κίνηση κάνουμε. Εγώ προσωπικά άντε να μην έκανα στα 18,19. Μετά είδα ότι δεν είχα να χάσω τίποτα. Αθηναίος είμαι, ότι πιθανότητες έχω θα τις παίξω. Στη τελική δε θα με ξαναδεί κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ξανασκεψουτο! ετσι οπως εχει καταντησει το φατσοβιβλιο το 90% απο τους φιλους των φιλων σου δεν ειναι πραγματικα φιλος του και ουτε καν γνωστος του! αν ειναι να γνωρισεις καποιον πραγματικο φιλο των φιλων σου τοτε τους γνωριζεις σε καμια εξοδο η καμια συγκεντρωση η γιορτη! οσο για τον κινδυνο που λες, δεν ειπαμε να γνωρισεις εναν σε ενα μαγαζι και να βρεθεις διακοπες μαζι του, ξεκινα απο εναν καφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Fraulitsa, ωραία τα λες.... εμένα που είμαι νορμάλ, δεν είμαι ανώμαλος, ούτε άσχημος, ούτε θα απαιτώ να μου κάτσεις με την πρώτη (ούτε κι εγώ θα σου κάτσω άλλωστε), ούτε χρειάζομαι να μου ταίσεις το ναρκισσισμό μου, ούτε ψώνιο είμαι και απλά θέλω μια σοβαρή σχέση με προοπτική, αλλά έχω βαρεθεί τις ηλίθιες του badoo, θέλεις να με γνωρίσεις και ό,τι προκύψει?

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Egw pantws mia xara tin vriskw sto badoo... ;) Kai gnwrimies ekana me "apotelesma" kai polu wraies gunaikes vriskw...Kai pistepste me...EXW GOYSTO se simeio dld pou na ginomai sxolastikos mexri aidias...Twra auto pou sumvainei dustuxws re file se sena k oles tis pernas gia ksenerwtes, mallon esu telika eisai to mpazo :D Giati mia gkomena 8ea na asxoli8ei me sena i me opoion allon dn tin elkuei??? To idio dn sumbainei k eksw px se ena bar i ena club??? Diladi automatws oi gkomenes pou se ftunoun einai ksenerwtes??? La8os...skepsou ligo oti oses ftunoun esena, kapoioi alloi tis "xairontai" kai episis skepsou pws isws 8a eprepe na rikseis ligo ta standards sou...

    Auta eixa na pw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. P.S. Fraulitsa 8a i8ela na eixa kapoia stoixeia sou na ta poume kapoia stigmi. Fainesai endiaferon atomo.An exeis akoma Badoo mporeis na me deis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος 26/9 11:39. Με 2 φατσούλες και τριπλα ερωτηματικάκια, γυναίκα είσαι και μάλιστα καραμπινάτη.

    Στη πουτάνα πουτανιές δε κάνουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. εχεις φτιαξει σελιδα στο facebook και blog με θεμα τις ξενερωτες στο badoo και στα σαιτ γνωριμιων?εχεις μεγαλο προβλημα αδερφακι μου ,,καλυτερα να μην ασχολεισαι αφου δεν βρισκεις αυτο που θελεις,,αν και εχω την εντυπωση οτι τα εχεις βαλει με τις γυναικες γενικα και οχι με το badoo
    επισης δεν μπαινουν ολοι στα σαιτ αυτα για να βρουν γκομενο ,γκομενα ,η να πηδηξουν απλως,
    μπορει να θελουν να πουν καμμια κουβεντα με κανεναν ανθρωπο
    εσυ που βλεπεις ποσο καιρο ειναι μελος η καθεμια στο σαιτ ,εσυ ποσο καιρο εισαι μελος?
    οχι οτι εχω καμμια καλη εντυπωση για το badoo ,,αλλα ολα ειναι θεμα τυχης και μεσα και εξω απο το ιντερνετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εσύ σαν αρχιξενέρωτη που έχεις πιάσει αράχνες εδώ και καιρό, έχεις πάρει πρέφα ότι το Badoo είναι site γνωριμιών?

    Πως κατάλαβα ότι είσαι γυναίκα, ε? Γιατί μόνο μια γυναίκα μπορεί να πει για το Badoo το "μπορει να θελουν να πουν καμμια κουβεντα με κανεναν ανθρωπο". Αμα θελω να πω κουβεντα, παιρνω κανενα φιλο ή φίλη τηλέφωνο. Αλλιώς αν είναι να το κάνω αυτό στο Badoo...τότε χάνω τον χρόνο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. αυτοι που καθονται και ασχολουνται με αυτο παει να πει οτι δν εχουν ενδιαφεροντα φιλους σχεσεις και τα λπ επειδη εγω σαν γυναικα το θεωρω χαζομαρα να καθεσαι και να μαλακιζεσαι με τν εναν και με τν αλλον αμα εχεις ενδιαφεροντα κανεις αλλα πραγματα πιστευω γνωμη μου οποιος εχει αντιθετη σκεψη να τν ριξει...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ναι ειμαι γυναικα ,,πριν ενα χρονο εμπαινα στο badoo για 2 μηνες,,εχω διαγραφει,,επισης δεν εχω πιασει αραχνες,,lol ,,,μαλλον εσυ εχεις πιασει,,αν εχεις τοσο αρνητικη διαθεση απεναντι στις γυναικες ,να τις αποκαλεις ξενερωτες και τετοια,,,ειναι δυνατον να περιμενεις να βρεις γυναικα? χαλαρωσε λιγο
    η αποψη μου για το badoo καταλαβαινεις ποια ειναι φυσικα αφου δεν ειμαι καν μελος,,
    ps: οι φιλοι θα σου πουν αυτο που θες να ακουσεις,,ενας αγνωστος ειναι πιο αντικειμενικος..γιαυτο μπορει να υπαρχουν καποιοι που οντως θελουν να μιλησουν μονο ή απλως χαζευουν,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. οκ παιδες χαλαρωστε ελεος ολλα μεσα στο προγραμμα ειναι μην συγχηζεστε απλως μου εχουν πει μπαινουν αρωστα ατομα και ψαχνονται...................................οποιος εχει αποψη να το πει..........και ο φιλος που ειπε για της αραχνες ολλα τα ξερει νομιζει..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμη 3:06 γιατί να μην βρω γυναίκα? Μήπως ξέρει καμία ποιος είμαι? Χεχεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. γιατι εσει ξερεις ποιες ημαστε; χαχαχαχαχαχααααααααααααααααα και αμα βρεις καμια κομπλεξικοι θα ειναι σαν και εσενα και ξερολα τωρα γελαμε χαχαχαχαχαααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χοχοχο, μόνη σου τα λες μόνη σου γελάς!
    Μη σκας, εχει γραψει χιλιομετρα το κοντερ μου. Σε αντίθεση με το δικό σου που έχει σκουριάσει. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. χαχαχααααααααααααααα μια δικια σου νυχτα ειναι ολλη μου η ζωη καταλαβες και το κοντερ μου εχει χτυπησει κοκκινο με αντιθεση με το δικο σου κτλ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. gia synexiste!! thelw na mathw ti egine meta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. τη να συνεχισει για να καταλαβω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ρε παιδια ποια πουτανακια τη λετε...................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. α! μιλαμε εχει παρει τρελη τροπη η συζητηση! δωστεεεεε μη μασατε πουθενα! βγαλτε τα απο μεσα σας! ξαλαφρωστεεεεεεεε! χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Α! Α! Α! Συντάκτη! Εδώ θα σε μαλώσω...Παρακολουθώ τόσες μέρες τα σχόλια και δε μιλάω, αλλά τώρα θα σε μαλώσω... Δλδ ένας άντρας που πάει με πολλές είμαι ο μαμιας της γειτονιάς και η κοπελιά που σου λέει ότι είχε πολλές εμπειρίες είναι πουτανάκι? Εσύ δεν χτυπιέσαι εδώ μέσα ότι οι γυναίκες είναι ξενέρωτες και τώρα που βρήκες κάποια να χαίρεται την σεξουαλικότητά της, την λες πουτανάκι και κάνεις μαζί της και διαγωνισμό για το ποιος έχει πηδηχτεί με περισσότερο κόσμο?! You 're missing the point dear...

    Επίσης, παρατήρησα ότι τα λίγα σχόλια που έγραψα είχαν μια ξαφνική απήχηση στο κοινό σου, σε βαθμό που με έκπληξή μου είδα να έχω 2 προτάσεις για γνωριμία! Ειλικρινά παιδιά αισθάνομαι πολυ κολακευμένη. Θα πρέπει όμως να αρνηθώ ευγενικά και απλά να πω ευχαριστώ πολύ που διακρίνατε καλά στοιχεία του εαυτού μου στα σχόλιά μου. :) Δε το περίμενα, εγώ απλά έγραψα μια εμπειρία μου από το badoo για να βοηθήσω λίγο την κουβέντα για το τι παίζει με αυτό το μέρος...

    Το οποίο είναι και το θέμα μας! Μπορείτε λοιπόν λίγο σας παρακαλώ να γυρίσετε στο θέμα μας?! Ε! Συζητούσαμε το γεγονός του γιατί γίνεται τόσος χαμός εκεί μέσα, τι παίζει με τα site γνωριμιών και γιατί υπάρχει η ανάγκη να τα χρησιμοποιούμε? Γιατί όλοι εμείς οι άνθρωποι δε μπορούμε να βρεθούμε σε normal μέρη και συνθήκες και συμβαίνει αυτό? Τι μας αποξενώνει?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. - "χαχαχααααααααααααααα μια δικια σου νυχτα ειναι ολλη μου η ζωη καταλαβες και το κοντερ μου εχει χτυπησει κοκκινο με αντιθεση με το δικο σου κτλ..................."
    Επειδη το δικο μου κοντερ ειναι οσο η ηλικια μου δια δύο, αν ειναι χαμηλο οπως μας λεει, αρα τρέχει στις 2.000 στροφες. Οποτε, εφοσον το δικο της "βαραει κοφτη" σημαινει οτι παιζει στις 8.000-9.000 στροφες αναλογα με το αμαξι. Αν ισχυουν τοσα "μησια", τοτε αυτη λεγεται πουτανακι και ο αντρας..."πουτανακιας". Δεν υπαρχει αντίστοιχη αντρικη λεξη.

    Ασε τις δηλωσεις και πες μας αν εισαι ελευθερη. Γιατι αν εισαι ελευθερη και δεν δεχεσαι προτασεις τοτε εισαι ξενερωτη. Και μη μου το αναλυσεις, ουτε να το δικαιολογησεις. Straight μια κι εξω απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Άιντε πάλιιιιιιιι… ΤΙ πράμα είσαι ρε παιδάκι μου;! Δηλαδή δε συγκράτησες τίποτα από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ και ΟΥΣΙΩΔΗ που σου είπα παραπάνω;!! Βλέπεις!! Πήγα να κάνω μια φιλότιμη προσπάθεια να επαναφέρω και πάλι την συζήτηση στο αρχικό της θέμα και συ πάλι θεωρείς ότι το σημαντικότερο είναι αυτή τη στιγμή να μιλάμε πάλι στο τοίχο σχολίων για το πόσο κόκκινο είναι το κοντέρ σου/της και το αν ΕΓΩ (εγώ, μια τυχαία που αρνείται ευγενικά τις τυχαίες προτάσεις που τις κάνουνε σε ένα τυχαίο τοίχο σχολίων μιας τυχαίας ανάρτησης ενός τυχαίου blog…αν είναι δυνατόν να δίνεις σημασία σε αυτό…) έχω σχέση ή όχι;! Συγνώμη αλλά δε θα πέσω στην παγίδα της προσωπικής αντιπαράθεσης. Δεν κρίνομαι εγώ ούτε κανένας άλλος σε αυτό τον τοίχο, αλλά το θέμα που έβαλες προς συζήτηση και δε θα σου λύσω δυστυχώς την απορία του γιατί δεν ήρθα να σε βάλω τελικώς για ύπνο από κοντά... :ΡΡ (αστειεύομαι, με όλο το θάρρος που σου χω...)

    Πολύ στοργικά και με αγάπη θα το πω ξανά-μανά και αν θέλεις σαν συμβουλή, κράτα την ή άφησέ την: Σου έχουμε πει εκατό φορές και γω και ο Master , (που σχολιάζουμε εδώ πέρα, μαζί με μερικούς ακόμη, με σοβαρό λόγο, επιχείρημα και λογικό ειρμό σκέψης, χωρίς βρίσιδια ανευ λόγου και αιτίας που δεν προωθούν την συζήτηση), να μην τρέφεις τα troll. Σαν οικοδεσπότης αυτού του blog, αν σε ενδιαφέρει να κρατήσεις ένα κοινό κάποιου επιπέδου (και να χτυπήσεις και κάνα σοβαρό χορηγό όπως κόπτεσαι και έχεις πολλάκις δηλώσει… :ΡΡ αστειάκι…) που το ενδιαφέρει να διαβάζει τακτικά αυτά που γράφεις καθώς και το διάλογο που αναπτύσσεται από κάτω, με αφορμή το θέμα που θέτεις, καλό θα ήταν να επαναφέρεις την τάξη σε μια κατάσταση που ξεφεύγει και να μην πέφτεις θύμα του/της καθενός/καθεμιάς που σπεύδει να έρθει απλά να πετάξει την λαλακία του, να κάνει χαβαλέ και να φύγει. Δείχνεις να έχεις να πεις κάποια πράματα σημαντικά, που απασχολούν πολύ κόσμο, είναι αλήθειες και έχουν ευρύ φάσμα ανάλυσης και ανταλλαγής απόψεων. Γόνιμο θα ήταν να συζητηθούν και να βρεθούν για αυτά λύσεις ή τρόποι βοήθειας για άτομα που πιθανόν πραγματικά να ψάχνουν απεγνωσμένα μια συμβουλή και ένα φως στο πρόβλημά τους… Please, αναλογίσου την πιθανή ευθύνη που φέρεις και ενήργησε ανάλογα… Έλα… Please… :). Αν ξανασχολιάσεις άσχετα από κάτω και συνεχίσεις την τύπου «κουτσομπολιό-κατινιά και ποιος είναι ο πιο ΓΑΜΑΟΥΑ τύπος» κουβέντα, να ξέρεις ότι θα στεναχωρηθώ πολύ και δε θα συνεχίσω, απαντώντας…στο λέω… :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. kalispera kai apo emena...mia filh mou pou einai melos tou badoo alla kai ego mou eipe gia to sigekrimeno sait kai tha hthela na paratheso kai ego mia gnomi gia to badoo.
    an ta paroume apo tin arxi ftene kai ta dio fila giati apo istories pou ksero yparxoyne kai gunaikes pou psaxnonte gia xrimata kai enan na tous ta akoumpaei alla kai normal pou apla mpenoun gia na sizitisoune.
    prepei na baloume sto nou mas oti o kathenas pou mpenei ekei eite andras eite ginaika den einai mono to sex kai simferon.
    allos mporei na mpei gia na perasei ti ora tou , allos apo sinithia giati apla thelei epikinonia epeidi mporei na niothei monos tou.
    ego prosopika empaina mexri pou esvisa to profil mou gia na vro enan anthropo zohs giati oxi?oti anthropoi kikloforoun ekso yparxoune kai mesa den allazei kati apla to net einai ena ergalio pou apla mporeis na peis dio pragmata gia ton eafto sou pou den mporeis na ta peis ekso me megaliteri apla apixish.
    apo ekei kai pera einai poso dioratiki einai kapia kopela na sou dosei kai na tis dothei mia efkeria na gnorisei kati aksiologo.
    opos h ahtlia simperifora orismenon andron mas pernei i mpala kai emas to idio simvenei kai me tis ginaikes.

    telos os prologo thelo na sas po ena aisiodokso minima apo gnorimies mou kai apo atoma pou exo gnorisei mporo na sas po oti exo kanei arketes files apo ekei kai eimai kai me mia kopela me tin opia teriaksa kai tora eimaste mazi.
    opote pote min xanete to kouragio sas opios den sas milaei paei na pei oti kati den tou aresei kapia pragmata prepei na ginontai aviasta prepei na mathoume na dinoume efkereies stous anthropous kai na min ginomaste oloi ena paketo me tous (anomalous,mperdemenous,opious den kseroune ti theloune) APLA VAZOUME TO MIALO MAS LIGO NA DOULEPSEI KAI TO ENSTIKTO MAS......

    blue eyes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. +1 στον blue eyes για την θετική του ενέργεια και για την απαλαγμένη από πάθη και προκαταλήψεις άποψή του. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. As katanoisoume oloi oti einai enas enallaktikos tropos an gnwrizeis kosmos.epishs na katalaboume oi andres oti ama sou milane 1000 atoma tautoxrona kai o ka8enas leei thn blakeia tou kai thn prostuxia tou duskola meta na asxoleithi kai mazi sou.Omws kai oi gunaikes efoson kaneis ena kalo sxoleio kai blepeis oti o allws suzhtah omorfa dwstou mia eukeria kai mhn ton kaneis ksafnika blig xwris logo (to exw pa8ei kai egw kai fantazomai kai eseis).To thema tha htan na mhn ftasouem sto shmeio na xreiazomaste to badoo h opoiodhote paromio tropo gnwrimion.Efoson oi gunaikes eginan toso duskoles kai epilektikes kai en sunexeia oi andres giname ligouria kai na milame poio prostuxa kai arxisame na thn peftoume sta mpaza kai peiran kai auta aksia kai oi omorfew meinane sto rafi mhn gkriniazoume gia to ti ftaiei.Auto pou mporw na prwtino egw einai as arxisouem oi andres na milame omorfa kai an hmaste diakritikoi kai as dwsoun kai oi gunaikse mia eukeria kai sigoura mporoun na ginoun endiaferouses gnwrimies...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. h alithia einai oti kai ego parolo pou eimai emfanisimos kai mpika na po etsi ena gia kai na gnoriso oses kopeles mporo na po oti mou aresasan den mou milagane oles.
    outos i allos oloi kanoume epiloges stin zoh mas etsi kanoun kai oi ginekes, omologoumenos eixa ena profil me ola ta thelo mou kai poli vathistoxasta pragmata pou pisteva.
    kapies kopeles eitane dioratikes kai mou dosane tin efkeria na me gnorisoun kai apo konta alles pali eixane endiasmous sto na pistepsoun kati normal.
    as min ksexname kati poli basiko.

    1) ok gnorises kapion i kapia apo ekei kai pera pezei o paragon tixi kai to basikotero olon einai h EMPISTOSINH.
    an den empistevese tipota tote pios o logos na spatalas toses ores se ena pc?an den exeis elpida gia tipota.mporoume na eimaste kaloproereti sto na theloume na kerdisei o allos tin empistosini mas alla prepei na ginei kai apo ta dio fila.

    2)oi epiloges ton ginaikon se sxesi me tous andres einai 10 plasies alla min ksexnate oti oi ANDRES me pantelonia einai metrimenoi sta daxtila opote einai antistorofos analoga gia na baloun kati kalo stin zoh tous.

    etsi kai allios kai stin ekso zoh to idio simvenei opote afto pou metraei einai to mialo kai to enstikto. valte ta na doulepsoune opoz yparxoun aparadektes simperifores apo ginaikes pou theloun tin kali zoh kai oxi apla ena paidi na mporoun na empisteftoun to idio kai oi andres me ta lefta tous agorazoun tin parea tous kai ton paragonta sex.

    distixos i zoh mas etsi einai alla den simainei oti den yparxei kai h anthropinh plevra thelei ypomoni kai xalara........

    blue eyes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. episis kati pou ksexasa na po parapano otan gnorisoume kati aksiologo se endiksi kalis theleisis svinoume to profil giati ypotithete oti vrikame kati kai den mas xreiazete pia....

    blue eyes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @Fraulitsa: Το blog το έφτιαξα καθαρά για την καύλα μου επομένως εδώ πέρα μπορώ να γράφω ότι μαλακία μου κατέβει (μα ότι). Δε πα να ταϊζω τα trolls, να μπινελικώνω οποιαδήποτε, δικό μου θέμα είναι. Δεν ήρθα σπίτι σου να σου πω πως να φτιάξεις το παστίτσιο ή τον μουσακά.

    Επίσης το αν έχεις σχέση ή όχι, αυτά τα λέω για να κόψω κίνηση. Γιατί αν η photo που είδα στο FB είναι αληθινή και τέτοια κούκλα είσαι ελεύθερη πάνω από εξάμηνο τότε σε βάζω αυτόματα στη κατηγορία της ξενέρωτης και δε παίρνω σοβαρά ότι κι αν μου λες. Εχεις κοψει μέχρι τα Add και τα μηνύματα, δεν εστελνες email τις προαλλες, οποτε ολα οδηγουν εκει. Στην κατηγορια "δεν θέλω να έχω επαφές με κανέναν μέσω Internet". Κοινως, μας θεωρεις ολους "μαλακες", "αλλου επιπεδου" και "δεν γνωριζω κανεναν μεσω Internet η αγνωστους σε μπαρ γιατι δεν ξερω τις παρεες τους και δεν ξερω τι θα μου βγει". Θεωρεις οτι περνιεσαι για εξυπνη, για εμας θεωρεισαι ξενερωτη. Sorry που στο χαλαω.

    Αλλά επί του θέματος, απάντησες για λογαριασμό της κοπέλας σχετικά με τα "κοντέρ" και τα σχετικά. Και σου το σπασα σε κερματα να το νιωσεις. Δηλαδή άμα κάποιος βρεθεί στη ζωή του με πάνω από 35-40 σχεσεις/πηδηματα, ε τότε παει στην κατηγορια "εχω χτυπησει οτι κινειται". Ειπαμε, μη τα ισοπεδωσουμε κιολας.

    Όσο για το "θα στεναχωρηθεις και δεν θα συνεχισεις" ξερεις ειχα μια φαγουρα το βραδυ και δεν κοιμηθηκα, ε?

    @blue eyes : Η συμπεριφορα των αντρων ειναι οντως απαραδεκτη στο Badoo. Οπως αντιστοιχα υπαρχουν γκομενες που ξεπουλιουνται με καρτουλες paysafe. Η και τραβελια. Δυστυχως το site εχει παρεκτραπει εντελως. Και τα report δυσκολα πιανουν. Στο FB πεφτει συρμα σε ολα τα status gia fake profile και ο Zucherberg κοβει πατους με τη μια.

    Γραφε επισης σχολιο με το "Οpen ID" για να αφηνεις και nickname και να μη φαινεσαι ανωνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. file kalispera an kai den se ksero magia sou na exeis ena sait min ksexnas omos oti se diavazoyn ekatomiria atoma kai sinithos xaraktirizomaste apo ta grafomena mas akoma kai otan vriskomaste anonima piso apo ena profil.
    mporeis na eisai pio kosmios sta legomena sou otan milas kai anaferese se mia kopela oti kai na einai afti dixneis oti exeis kaliergeia anthropou kai ta legomena sou apoktoun kiros.
    ksero oti exeis ksenerosei trela me simperifores isos na einai kai h ilikia sou , alla pistepse me tha erthei kai to kalo giati panta yparxoyn kaliergimeni anthropoi me kiros kai hthos oi ypolipoi as kanoun parea metaksi tous.
    en meri dikaiologo tin aganaktisi sou alla frontise toulaxiston na kratiseis ena epipedo stin sizitisi gia na mporei na sinexistei o dialogos.

    filika panta blue eyes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ναι "ειναι και ηλικια μου". Σε λιγα χρονια γινομαι 30. Μηπως πρεπει να παω με το ενα ποδι στο ταφο για να μπορω να σου μιλησω?

    Σε αυτο το blog ακριβως επειδη γραφω ανωνυμα, γραφω οπως μου κατεβει. Οταν μου ριχνουν μια φαπα απανταω με τρεις φαπες. Κι αν δεν σου αρεσει και σε σενα και σε οποιονδηποτε το κουβαδακι σας και σ' αλλη παραλια. Για την πλακα μου το εφτιαξα το blogακι, οχι για να ακουω την γκρινια του καθε μαλακα.

    Ενταξει Mr...blue eyes? Για σενα λεει η Πετρουλα? Κι εγω εχω μπλε ματια ρε ψωναρα αλλα δε το διατυμπανισα κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Mάστορα να πω κι εγώ την άποψη μου, δεν έχεις άδικο για το μπαντου και το καθε μπαντού. Ναι όντως έχει και φόλες και ετσι και γιουβέτσι. Αλλά παίζει πάντα και το πως θα προσεγγίσεις κάποια, έστω τη φραουλίτσα και τη κάθε φραουλίτσα που είπες οτι είναι και εμφανίσιμη. Εσυ στέλνεις ενα μήνυμα και μαζι σου στέλνουν αλλοι 60..80.. Εχεις μπει σε προφίλ φίλης σου να δείς τι γίνεται.? Απόγνωση. Σε σένα να σου στέλνανε 50 γυναίκες δεν θα απαντούσες σε όλες ή θα έκανες επιλογή. Δεν μπορείς να μοιράζεσαι σε 100 κομμάτια και να κανεις κονέ ταυτόχρονα με πολλές. Κουράζει , να λες τα ίδια σε όλες. Ναι οκ καποιες θα πανε για κρεβάτι αλλα πριν καταλήξεις εκεί..θελει και λίγο μπλα μπλα. Εκτος αν ειναι σαύρα η άλλη η ο αλλος είναι θεος..και γίνει αμεσα. (πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις βέβαια). θέλω να καταλήξω στο οτι για να είναι κάποια μέσα σε προφίλ μιλάει με καποιους/καποιον. Αν δεν απαντήσει σε μενα σε σενα, είναι επειδή βαριέται ..επειδη δεν της αρέσεις ή επειδή εχει αλλα 150 μηνύματα στυλ, γεια σου μωρο, μσν? καμερα/ παμε για καφε? θες να δεις το τρυπανι μου κ.τ.λ και μαζι με αυτά χάνεται και το δικό σου που έχει καλή διάθεση για γνωριμία και οτι άλλο σκέφτεσαι να κανεις μαζί της.. Ναί εχει ψωνάρες ναι..εχει σαβούρες, ναι δνε μιλανε..σε σενα και στον αλλο, αλλα μιλάνε αλλου. Κανείς δεν κάθεται σε προφίλ χωρίς λόγο. Πιστεύω οτι θέλει τύχη, σωστή στρατηγική η προσέγγιση και χημεία. Τώρα αν καποιος θέλει μονο σεξ και ολα γρηγορα οκ χαιρω πολυ θα τρωει άκυρα.Κι εσυ κι εγω αν ακουγες συνεχεια για σεξ και τετοια, χωρις αλλη θεματικη ενότητα θα βαριόσουν (υποθετω). Εκτός αν είναι αυτοσκοπός ζωής το σεξ. Κλείνοντας εχω ενα παράδειγμα, μιας τυπισσας πολυ εμφανισιμης και ωραιο στυΛ. Δεν μιλουσε συχνα, την λεγανε ψωνιο μαλακίες το ενα το αλλο, εν τέλει μιλήσαμε με αφορμή καποια μπλογκ της, και οταν μου είπε τι γινεται στη ζωη της και γιατί δνε απαντάει και στα 300 μηνυματα που εχει συχνα πυκνα εμεινα με το στομα ανοιχτο. Θεματα υγειας, καρκίνους μαλακίες το ένα, το αλλο. Το πίεσα να βρω τρόπο να τη γνωρίσω σαν χαρακτηρα γιατι φαινόταν αξιόλογη. Οταν μιλήσαμε στη κάμερα ητνα η πιο προσεγγίσιμη κοπελα στο κοσμο. Δεν ειναι πάντα ολα οπως φαινονται. Δεν ειναι ολα απόλυτα και πρεπει να μπαινει και νερο στο κρασί μας μαστορα. Ωραιο το συγκεκριμένο μπλογκ, γελασα αρκετα, λίγο σκληρο και ωμό αλλα κατα 80% εχεις ενα δίκιο.Αυτά και απο μένα. Plou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Το άρθρο σου,κατά την γνώμη μου,είναι μια αποτυχία σκέτη.Και δεν σημαίνει πως είσαι σωστός σε όσα γράφεις επειδή ένα μάτσο λιγούρια,που μάλιστα το παίζουν θιγμένοι σε υποστηρίζουν.Καταρχάς,το γεγονός ότι στο badoo μπορούν να μιλάνε όλοι σε όλους είναι και ο λόγος που οι περισσότεροί σας δεν παίρνετε απάντηση στα όσα λέτε.Γιατί?Γιατί μια γυναίκα που ανοίγει το chat της και βλέπει τρία μηνύματα του τύπου "τι κάνεις καύλα μου?" ή "τι ωραία βυζιά που έχεις..." ή ακόμα το πολύ απεγνωσμένο "πόσα θέλεις για ένα βράδυ?" και ένα μήνυμα "γειά σου κοπελιά...είδα τις φώτο σου και με ενδιαφέρεις.αν θέλεις,επειδή ξέρω πως εδώ μέσα κυκλοφορούν πολλοί πρίχτες,απάντησέ μου να τα πούμε.φιλιά" λογικό είναι να απαντήσει σε αυτό που κάνει την διαφορά.Γιατί,κύριοι,ο αληθινός άντρας όσο αναμμένος κι αν είναι δεν ξεχνάει να είναι κύριος.Εγώ είμαι μια από αυτές τις "ξενέρωτες" που έχουν badoo,και δεν διστάζω να πω πως κάποιες φώτο μου είναι προκλητικές.Ωστόσο,υπήρξαν και άντρες που δεν στάθηκαν μόνο στο μπούστο μου και μου μίλησαν,αν μη τι άλλο,με σεβασμό.Οπότε η καραμελίτσα κάποιων που λέει πως "αν θέλεις να μην σου μιλάω πρόστυχα,μην πετάς τα βυζιά έξω" δεν ισχύει.Βλέπεις την φώτο και επιλέγεις.Ή θα μιλήσεις σαν μαλάκας που το μόνο που τον νοιάζει είναι να πηδήξει (σκέψη του μέσου νεοέλληνα) ή θα σκεφτείς πως το ότι έχω μια προκλητική φώτο δεν σημαίνει ότι πάω με το κιλό και ξεπουλιέμαι στο badoo ή οπουδήποτε αλλού και θα συμβιβαστείς με ένα απλό "είσαι πολύ όμορφη".Επίσης,αν όλοι συμφωνείτε με το ότι στο badoo όλες είναι μπάζα,ποιοί είναι αυτοί που κάνουν τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες των "μπάζων"???Μήπως σας τσούζει που επειδή δεν είστε διαφορετικοί και δεν ξέρετε να προσεγγίσετε κάποια,τρώτε Χ και δεν σας απαντάνε ΟΥΤΕ ΚΑΝ αυτά τα "μπάζα"?Μήπως εσείς έχετε το πρόβλημα?Μην κοροιδεύετε αυτές που δεν έχουν την εμφάνιση αυτωνών που βλέπετε στα όνειρά σας...Γιατί ακόμα κι αυτές είναι επιλεκτικές,και δεν απαντάνε σε λιγούρια.Έτυχε χθές που ήμουν online να μπω στο προφίλ μιας κυρίας 31 χρονών,η οποία έλεγε στα στοιχεία της ότι είναι δεσμευμένη και επίσης ήταν εύσωμη,ή όπως λέτε εσείς οι παίδαροι "χοντρή"..Και παρόλα αυτά,στις φώτο της (που δεν ήταν και καθόλου προκλητικές) είχε πολλά σχόλια τελείως πρόστυχα,όπως "τι μάνάρι είσαι εσύ" και "πότε θες να βγούμε να σε γλείψω από πάνω μέχρι κάτω?".Και ο ίδιος μαλάκας που μιλάει σε μια δεσμευμένη με τέτοιο αηδιαστικό ύφος,έρχεται εδώ και παραπονιέται για τις "χοντρές" και για τα "μπάζα" που κυκλοφορούν εκεί μέσα???Κι εμένα μου έχουν στείλει πολλοί φαλακροί,κοιλαράδες αλλά δεν το έπαιξα γκόμενα,ούτε τους πρόσβαλλα γράφοντας κάποιο άρθρο.Το badoo είναι ένα site γνωριμιών,"κύριοι",όχι πιάτσα.Αν μια σας φαίνεται πολύ πρόστυχη από τις φώτο της και σας ενοχλεί την ηθική σας,προτιμότερο είναι να μην της μιλήσετε καν παρά να της κάνετε χυδαίες προτάσεις.Γιατί μπορεί,μια στο εκατομμύριο,να έχει περισσότερο μυαλό από όσο υπολογίσατε και στην καλύτερη των περιπτώσεων να μην σας απαντήσει,στην χειρότερη?Ίσως να σας ξεχέσει για την άνανδρη προσέγγιση που κάνατε.Πάρ'τε το χαμπάρι,ο λόγος που δεν σας απαντάει κάποια δεν είναι ούτε ότι έχει την μύτη ψηλά ούτε ότι δεν της γεμίζετε το μάτι.Υπάρχουν,βέβαια,και αυτές,αλλά οι περισσότερες δεν απαντάνε γιατί τo 80% των μηνυμάτων που λαμβάνουν είναι σαν copy-paste.Δεν έχει να κάνει με το πόσους κοιλιακούς έχετε.Έχω απαντήσει σε άντρες 40 ετών και έχω απορρίψει με την πρώτη κάτι αγοράκια 24 και 25 ετών που με προσέγγισαν λάθος.Τουλάχιστον να έχετε το θάρρος να παραδεχτείτε πως φέρεστε σαν μαλάκες,όχι να τα ρίχνετε όλα στις "ξενέρωτες".Αν το πάρουμε έτσι,πως όλες στο badoo είναι ξενέρωτες,μάλλον κι εσείς είστε τα ίδια και χειρότερα γιατί ασχολείστε μαζί τους......Αυτά είχα να πω,ξέρω πως θα φάω πολύ κράξιμο,αλλά επίσης ξέρω πως υπάρχουν και κάποιοι που θα διστάσουν να με κράξουν γιατί θα καταλάβουν πως έχω δίκαιο.=)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ola einai thema tixis kai karmiko sto an tha mporeis na eisai mazi me ena atomo.prosopika den metraei toso i emfanisi tora to pos tha ksexoriseis isxiei kai stis ginaikes emena ana mou aresoun 5 kopeles px. an den theloun na mou milisoun den tha katso na skaso kiolas gia olous tous parapano logous kai pistevo pos eimai kai efmanisimos kai ksero pos na fertho se mia ginaika.
    doksa to theo exo kanei kai files opos eipa pio pano alla exo vrei kai enan anthropo pou eimai mazi.
    einai diskolo den leo alla thelei regoula ypomoni anixto mialo kai enstikto.
    skartoi anthropoi kai katastaseis yparxoun kai se andres kai se ginaikes kai emena me aporipsane poles kai as eimai afto pou theloune apo plevras eilikrinias-sebasmou-empistosinis kai parola afta epeidi to egrafa sto profil mou mou efxontousan na to vro.
    xero poli gia na sou milao paei na pei oti me endiafereis alla an den thes na pistepseis osa leo i na mou doseis mia efkeria na sto apodikso den fteo ego THA VRETHEI AFTI POU THA TO EKTIMISH!!!
    opos kai vrethike kai eimai poli xaroumenos kai eftixismenos.pros to paron toulaxiston

    blue eyes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανωνυμη 11/10 11:07 που βαριεσαι να γραψεις και ονομα:
    1ον)Ακουσε να δεις, επειδη λες οτι υπαρχουν ανωμαλοι. Ναι υπαρχουν, οπως υπαρχουν και πουτανες που ζητανε καρτες paysafe για να μας εμφανιστουν γυμνες. Αλλα αυτο δεν μας ξενερωνει απο το να chatαρουμε.
    2ον)Λες οτι σας την πεφτουν προστυχα. Εγω που εχω ενα normal προφιλ με 15-20 φωτογραφιες, που θεωρουμαι αρκετα εμφανισιμος και στις photos ειμαι μονος ή με φιλους, οποτε βλεπουν ποιος ειμαι, απο τα 600-700 καμακια που εχω κανει (καπου εκει πρεπει να ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), τα 500 ξερεις που καταληξανε?

    - Καλησπέρα
    (Καμία απάντηση).

    Μηπως επρεπε να γραψω το παραμυθι της προτασης των 10 λεξεων για να προειδοποιησω οτι δεν ειμαι λιγουρης? Να ξερω να το εχω copy-paste ετοιμο. Υπαρχει ειδικος κωδικας συννενοησης?

    Γι' αυτό λοιπόν βγαλτε το σκασμο λιγο και διαβαστε το blog να μαθετε πεντε πραγματα γιατι το παιζετε πολυ ιστορια.

    Και όχι, οι αναγνωστες εδω περα δεν ειναι ζωα, ουτε επιβητορες. Οι περισσοτεροι ξερουν να συμπεριφερονται σωστα κι εχουν ενα επιπεδο. Αν κανεις μια γυρα στα σχολια θα το καταλαβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Δεν βαριέμαι να γράψω όνομα αλλά δεν έχει καμία σημασία το όνομα αφού ούτως ή άλλως μιλάμε απρόσωπα.Μην νομίζεις ότι ξέρεις κάτι παραπάνω,έχεις δώσει υπερβολική αξία στο θέμα.Ασχολείσαι πολύ με κάτι που δεν έχει σημασία.Αν δεν το γουστάρεις το chat,απλά κάνεις διαγραφή του λογαριασμού σου.Δεν κάθεσαι να προσβάλλεις και να μπινελικώνεις ένα σωρό κόσμο που,στην τελική,άλλη όρεξη δεν είχε παρά να ασχοληθεί με την πάρτυ σου.Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ότι πιστεύει.Δεν μπορείς να κρίνεις καταστάσεις που δεν ξέρεις καν ποιός τις δημιούργησε.Και αν τα επιχειρήματά σου ήταν ισχυρά,θα μπορούσες να τα θέσεις με ευγενικό τρόπο.Το ότι τα χώνεις σε όποιον έχει διαφορετική άποψη δεν δείχνει ότι είσαι open mind και "μπροστά"..Κάνεις υπερβολική φασαρία χωρίς να λες τίποτα ουσιαστικό.Συνοπτικά,αν δεν γουστάρεις το badoo και τις ξενέρωτές του,βγες.Και ίσως,αν το κάνουν κι άλλοι με τα δικά σου μυαλά,να αποκτήσει νόημα το chat!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Εχει σημασια το ονομα γιατι δεν ειμαστε εγω κι εσυ. Γραφουνε 10 Ανωνυμοι και χανεις την μπαλα. Αμα βαριεσαι να βαλεις ενα ονομα που παιρνει 5" δειχνει ποσο βαρεμενο ατομο εισαι (γενικα).

    Παμε παλι για 1.500η φορα. Εγω γουσταρω και μπινελικωνω. Αμα δεν σου αρεσει παρε το πουλο και σ' αλλη παραλία. Δεν ηρθα στο οικοπεδο σου να σου πω πως θα φυτεψεις τις ντοματες. Η ΑΠΑΝΤΑ σε οτι σε ρωτανε η βγαλε σκασμο.

    *Συνοπτικα, για να μιλαμε λοιπον επι του θεματος, πολυ απλα εκανες ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ την ερωτηση μου για ποιο λογο δεν απαντατε ΟΥΤΕ στο καλησπερα! Πολυ απλα παραδεχεσαι εμμεσως οτι ειστε ξενερωτες.

    Επισης οι μισες που εχετε αντιθετη αποψη εδω μεσα ειστε κωλοτουμπες by default. Μια ζωη θα σας βαζω το μαχαιρι στο κοκκαλο λοιπον, ετσι για να σας ποναει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. λοιπον για τν συντακτη εβγαλε πορισμα οτι επειδη σαν γυναικα εχω εμπειριες παει να πει οτι ειμαι [πουτανακι] δηλαδη εσυ θες την γυναικα υπο και χωρης βουληση αλλα κανεις λαθος μεγαλε παντα ενας αντρας φοβαται την δυναμικη γυναικα για αυτο μας την μπαινεις...................και λες πραγματα ανουσια...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αμα εχεις παρει με 30-35 πουτανακι εισαι. Κι ενας αντρας αν παει με τοσες στην ιδια κατηγορια μαλακα ειναι γιατι δε μπορει να κατασταλαξει. Μετα δεν ανοιγεις σπιτι. Μπουρδελο ανοιγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κυρ- Συντάκτα δε το πας καλά. Άν είναι να κράζεις σε κάθε αντίθετο σχόλιο τότε απενεργοποίησε τα σχόλια μια και καλή να ξεμπερδεύεις.

    Ξεκίνησα να διαβάζω το blog σου και ομολογώ ότι διασκέδαζα με τον χιουμοριστικό τρόπο γραφής σου αλλά τελευταία έχεις ξεφύγει λίγο.

    (ξέρω ξέρω, το κουβαδάκι μου και σε άλλη παραλία :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Πολύ μάγκας το παίζεις παλικάρι και δεν θα σου βγεί σε καλό.Και βαρεμένο να πεις το χάλι που βλέπεις όταν στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη.Εγώ ξέρω να τα λέω και έξω χύμα όπως τα λέω κι εδώ χωρίς όμως να γίνομαι μισητή...Αντίθετα εσύ μου φαίνεσαι κότα,η οποία κακαρίζει πίσω από μια οθόνη και μπινελικώνει όποιον τολμήσει να εκφράσει αντίθετη άποψη από την δική της.Αμφιβάλλω αν μπορείς να με ταπώσεις χωρίς να με προσβάλλεις.Δεν έχεις επιχειρήματα,απλά κράζεις ένα σωρό γυναίκες και μάλιστα με τρόπο τελείως άνανδρο.Αφού δεν δέχεσαι άλλη γνώμη πέρα από την δική σου,ανέβα σε ένα βουνό και ζήσε εκεί.Συγχαρητήρια στους γονείς σου αλλά και σε εσένα,που κατάφερες να γίνεις ένα όρθιο ζώο.

    Α...και για να τελειώνει το θέμα με το όνομα,αν επιλέξεις να μπινελικώσεις εμένα,με λένε Ναταλία ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αφού είμαι κότα τότε στείλε μου με μήνυμα στο FB ένα μέρος να βρεθούμε να δούμε ποιος είναι κότα. Αυτό δεν είναι ο ορισμός της κότας?

    Ωραία Ναταλία, ρωτάω λοιπόν για 3η φορά, μπας και νιώσουν τα εγκεφαλικά σου κύτταρα.
    "Για ποιο λόγο δεν απαντάτε ΟΥΤΕ στο καλησπέρα"?

    Όσο για το ζώο, sorry ρε κοπελιά αλλά το τελευταίο διάστημα είμαι πάρα πολύ καλά. Εσύ είσαι το αγάμητο ζώο που μπήκε εδώ μέσα να trollάρει γιατί δεν της κάθεται κανένας και τους θεωρεί όλους μαλάκες!

    Α και που 'σαι, Ανωνυμίες κομμένες από σήμερα. Κάνε login πριν μπεις να σχολιάσεις. Οχι τιποτα αλλο, αλλά αφήνεις 3-4 ανώνυμα σχόλια κι έχεις την εντύπωση ότι θα μασήσω το παραμύθι ότι είσαι διαφορετικό πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ξέρεις ποιά είμαι και τί ρόλο βαράω?Ξέρεις αν είμαι αγάμητη ή αν δεν μου κάθεται κανένας?Στο πρώτο μου μήνυμα βλακάκο,έγραψα ότι οι πιο πολλοί στέλνετε τα ίδια και τα ίδια,οπότε η κοπέλα λογικό είναι να απαντήσει μόνο σε εκείνα που διαφέρουν.Κάθε μέρα έχω 20 μηνύματα που λένε "καλησπέρα" και δεν είμαι τόσο απελπισμένη και αγάμητη ωστέ να απαντήσω σε όλα!Όσο για το τελευταίο,άλλη όρεξη δεν είχα από το να κάθομαι και να γράφω όλη μέρα σε σένα για να σε παραμυθιάσω.Μια χαρά παραμυθιασμένος είσαι και από μόνος σου,μην αγχώνεσαι!Και δεν είσαι τόσο γαμάτος ωστέ να μην μπορείς να πιστέψεις αυτό που γίνεται,ότι δηλαδή σε κράζουν κι άλλοι εκτός από μένα...Κατέβα λίγο από τα κλαδιά και σταμάτα να παριστάνεις την μαιμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μωρή χοντρή πατσαβούρα με βυζιά, δε χρειάζεται διαπίστευση να το καταλάβω. Αν είχες γκόμενο ΔΕΝ θα έμπαινες Badoo. Θα καθόσουνα με το δικό σου. Οπότε ή αγάμητη είσαι ή πουτανάκι και πας να τον κερατώσεις. Η (υπαρχει και το 3ο) μπαινεις Badoo γιατι θελεις επιβεβαιωση! Θελεις να στην πεφτουνε για να επιβεβαιωνεσαι ως γκομενα! Εσυ σκεφτεσαι "Κακο ειναι?" Ολοι εμεις σκεφτομαστε "Εισαι ξενερωτη". Οπως θα πας σε ενα club και θα φορεσεις σουπερ μινι και θα ανεβεις στο μπαρ να χορεψεις μονο για να σε κοιτανε (αλλα δεν θελεις να μιλησεις σε κανεναν) ετσι την ιδια cockteaserια πουλατε και στο Badoo.

    Το Badoo δεν είναι Facebook να μιλάς με τα φιλαράκια σου. Είναι site γνωριμιων. Θελεις να γνωρισεις καποιον? Θα μπεις εκει. Αμα δεν θελεις να γνωρισεις καποιον και μπαινεις για την καυλα σου, ετσι κι εμεις δεν ειμαστε μαλακες να χανουμε το χρονο μας. Το αρθρο γι' αυτο το λογο ανεβηκε. Για να καταλαβουν ολοι οτι ειναι χασιμο χρονου εκει μεσα.

    Οσο για τα 20 μηνυματα την ημερα που λενε "Καλησπερα", σιγα τα αυγα μη σπασεις. Εχω φιλες που παιρνουν 1 μηνυμα/3-4 λεπτα. Δοκιμασε να ανεβασεις photos ολοσωμες να δουμε ποσες "καλησπερες" θα ερθουν.

    Οσο για το τελευταιο....Ναι "με κραζουν κι αλλοι". Τα παπαρια μου σκιαχτηκαν κοπελιά :-). 1.200 comments μεχρι σημερα υπερ μου και καμια 20αρια τον τελευταιο μηνα απο 3-4 ιδια ατομα σαν εσενα. Τωρα που πρεπει να κανετε login ειδαμε ποσοι "πολλοι" κραζετε.

    Τα περαστικα μου!
    http://www.youtube.com/watch?v=tMIMKM1Sihw

    Μην ασχολεισαι με πουτανοsites, χανεις το χρονο σου. Χιλιες φορες να κανονισεις καφε μεσω FB με κανα γνωστο. Τουλαχιστον δεν θα χανουν τον χρονο οσοι σου λενε "Καλησπερα" στο Badoo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Σε πληροφορώ πως έχω ανεβάσει και ολόσωμες...Και δεν μπαίνω για επιβεβαίωση.Σιγά την επιβεβαίωση!Επειδή ένα μάτσο λιγούρια θα μου πουν ότι είμαι ωραία?Εγώ το badoo το έχω δύο χρόνια,από εκεί έχω γνωρίσει αρκετά καλά παιδιά,με τα οποία ακόμη κρατάω επαφές και αυτό μου αρκεί.Χοντρή πατσαβούρα?Τα μπέρδεψες.Ούτε χοντρή είμαι ούτε πατσαβούρα.Εσύ είσαι πολύ αγενής και στην κοσμάρα σου.Αν εσύ είσαι τόσο παίδαρος και δεν σου άρεσα εγώ,για ανέβασε καμία φώτο σου να σε δούμε.Ξέρω πολύ καλά τί είμαι οπότε όσο κι αν βρίσεις δεν με επηρεάζει.Το δικό σου επίπεδο ρίχνεις,όχι εμένα που δεν με έχεις δει ΠΟΤΕ στην ζωή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ε μα επειδή έχω δει το προφίλ σου, κάτι ξέρω που σου λέω.

    Αφού έχεις γνωρίσει καλά παιδιά και περνάς καλά μπράβο σου. Η απέναντι πλευρά δεν έχεις ιδέα όμως πως είναι. Μιλάμε για 1/20 απαντήσεις σε ένα απλό "Καλησπέρα". Το γιατί δεν απαντάτε (βάζω κι εσένα μέσα επειδή το είπες) είναι ακόμα ανεξήγητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Συνεχίζεις να γίνεσαι προσβλητικός αλλά σου είπα πως δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν με ενδιαφέρει η άποψή σου.Anyway,δεν το συνεχίζω...Και κακώς που ασχολήθηκα,αλλά που να ήξερα πως δεν δέχεσαι άλλη γνώμη πέρα από την δική σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Συντάκτη,δεν αφήνεις το Badoo και τις μαλακίες να βγεις λίγο να φλερτάρεις καμιά γυναίκα. Περιμένεις από το internet να βρεις γκόμενα ρε κακομοίρη. Μας έχεις τρελάνει στις μαλακίες τόσο καιρό αλλά έχεις να φας πολύ κράξιμο εντός ολίγου από άνδρες και γυναίκες. Καλά κάνουν οι γκόμενες και δεν μιλάνε στον κάθε λιγούρη (όπως εσύ) στο internet γιατί πολύ απλά δεν επιθυμούν να τον γνωρίσουν ή πολύ απλά να συζητήσουν μαζί του. Που το βλέπεις το περίεργο; Για αυτό σου λέω λες πολλές μαλακίες και στο τέλος θα σε κράξουν όχι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες.Άλλαξε τακτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. @Natalia
    Βρε κοπελιά αφού είσαι τόσο σίγουρη για τον εαυτό σου, διαφώτισε με σε παρακαλώ.
    α)Γιατί όποιον είναι μόνος του και σε προσεγγίζει τον κατατάσσεις κατευθείαν στην κατηγορία "λιγούρη"; Δεν αναφέρομαι σε όσους σε προσεγγίζουν πρόστυχα (εκεί καλά κάνεις και τους φτύνεις). Αναφέρομαι στα 20 "καλησπέρα" που λες ότι σου στέλνουν και δεν απαντάς.
    β)Αφού δεν έχεις σκοπό να βρεις γκόμενο αλλά διάφορους φίλους (έτσι κατάλαβα από τα γραφόμενα σου) γιατί βάζεις ολόσωμες και προκλητικές φωτογραφίες;

    @kostas
    Θα συμφωνήσω μόνο στην προτροπή για το Badoo. Μια σκέτη απάτη είναι για να σου ρουφάει την τσέπη. Εγώ το παράτησα όταν είδα ότι ακόμα και για απλά πράγματα ζητάει να πληρώσεις.
    Όμως λες:
    "Καλά κάνουν οι γκόμενες και δεν μιλάνε στον κάθε λιγούρη (όπως εσύ) στο internet γιατί πολύ απλά δεν επιθυμούν να τον γνωρίσουν ή πολύ απλά να συζητήσουν μαζί του."
    Για απάντησε μου και εσύ.
    α)Γιατί όποιος είναι μόνος και προσεγγίζει μια κοπέλα να θεωρείτε λιγούρης (ίδια ερώτηση με Ναταλία)
    β)Αφού δεν έχουν σκοπό να γνωρίσουν ή να μιλήσουν (και μάλιστα "καλά κάνουν όπως λες)γιατί τότε έφτιαξαν τον λογαριασμό; Ας τον κλείσουν, ώστε να μείνουν μόνο όσες καταδέχονται τον "κάθε λιγούρη", και να μην μας ταλαιπωρούν στην τελική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. @Periptera
    Έχεις δίκαιο,είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου και για το τι κάνω και λεω.Πολύ ευχαρίστως να σε διαφωτίσω αν και νομίζω πως η συζήτηση έχει γίνει πλέον ανούσια,αφού δεν καταλαβαινόμαστε.
    α)Σκέψου να είσαι εσύ μια γυναίκα με προφίλ στο badoo και ανοίγεις το chat σου.Βλέπεις λοιπόν 20 μηνύματα,από τα οποία τα 10 είναι τελείως χυδαία,τα άλλα 8 είναι τα πολύ κλασικά τύπου "καλησπέρα,τι κάνεις?" και μόνο τα 2 καταφέρνουν να σου τραβήξουν την προσοχή.Θα κάτσεις να απαντήσεις σε όλα για να μην σε χαρακτηρίσουν ξενέρωτη?Όχι βέβαια.Έχεις κάθε δικαίωμα να απαντήσεις εκεί που θέλεις και που νομίζεις πως αξίζει τον κόπο.Και δεν είπα ότι όλοι είναι λιγούρια.Όπως είπα και πιο πάνω,έχω γνωρίσει αρκετά καλά παιδιά.(και δεν εννοούσα φιλικά,όπως διαπίστωσες μόνος σου.)
    β)Λάθος κατάλαβες από τα λεγόμενά μου.Δεν περιμένω από ένα badoo να βρώ τον έρωτα της ζωής μου,αλλά δεν απορρίπτω αυτή την πιθανότητα.Όλα μπορούν να συμβούν,αυτό έχω μάθει από τις εμπειρίες μου μέχρι τώρα.Όσο για τις φωτογραφίες,δεν νομίζω πως όποια βάζει ολόσωμες ψάχνει απεγνωσμένα γκόμενο.Και το ποιά φωτογραφία εννοείς εσύ προκλητική και ποιά εγώ,είναι άλλο ζήτημα.Μην βάζετε καλούπια,τύπου "όποια βάζει ολόσωμες και προκλητικές φώτο είναι αγάμητη και απελπισμένη".Καλώς ή κακώς αυτή η "αξιολόγηση" γίνεται πίσω από μια οθόνη.Αν δεν δείς τον/την άλλο/η από κοντά δεν γίνεται να έχεις μια ολοκληρωμένη και σωστή άποψη γι'αυτόν/ήν.Οπότε,ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος μπορεί να καταλάβει ποιά είναι και τί...Όποιοι κρίνουν από μια φωτογραφία που τραβήχτηκε μια δεδομένη στιγμή,κατ'εμέ είναι τελείως ανώριμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. α)Ρωτάς τι θα έκανα. Στα 10 πρόστυχα μηνύματα δεν θα απαντούσα καν, για να μην πάρουν αξία και οι ηλίθιοι που τα γράφουν. Στα 8 του στυλ "Καλησπέρα τι κάνεις;" θα απαντούσα με μια απάντηση του στυλ "Μια χαρά εσύ;" που θα την είχα έτοιμη σαν copy - paste. Μπορεί να μην γίνει τίποτα αλλά δεν θα κάψω το ηθικό σε κάποιον που είναι σοβαρός. Στα 2 ίσως αφιέρωνα λίγο χρόνο παραπάνω.

    Όντως δεν είπες ότι όλοι είναι λιγούρια αλλά φέρεσαι σαν να ήταν στο 90% (εσύ είπες ότι απαντάς στους 2 στους 20 ενώ πρόστυχα φέρονται οι 10/20).

    Επίσης είπες:
    "Εγώ το badoo το έχω δύο χρόνια,από εκεί έχω γνωρίσει αρκετά καλά παιδιά,με τα οποία ακόμη κρατάω επαφές και αυτό μου αρκεί."
    Συγνώμη που νόμιζα ότι κρατούσες φιλικές επαφές.

    β)
    Εσύ είπες ότι ανέβασες ολόσωμες και προκλητικές φωτογραφίες. Πιθανά να θεωρούμε διαφορετικά μια προκλητική φωτογραφία αλλά μιας και δεν έχω δει τις δικές σου, απλά δέχομαι ότι είναι. Επίσης εγώ δεν είπα ποτέ ότι "όποια βάζει ολόσωμες και προκλητικές φώτο είναι αγάμητη και απελπισμένη". Όμως εάν δεν ψάχνεις για γκόμενο ποιος ο λόγος να ανεβάσεις φωτογραφίες που προκαλούν; Απλά για να ανάψεις τον άλλο και μετά να του πεις ότι δεν ψάχνεσαι; Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο άδικο αυτό;

    Τελειώνοντας, συμφωνώ ότι η όποια "αξιολόγηση" δεν γίνετε μέσω φωτογραφίας αλλά από κοντά. Σκέψου λοιπόν σε πόσους στέρησες αυτήν την ευκαιρία. Δεν αναφέρομαι μόνο στο badoo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Τώρα δηλαδή εσύ τι κάνεις?Με κρίνεις?Όπως έχει δικαίωμα ο κάθε μαλάκας να με πρίζει και να μου λέει ότι του κατέβει,έτσι και εγώ έχω κάθε δικαίωμα να ανεβάζω ότι φωτογραφία γουστάρω.Όσο για τις επαφές,δεν θα αναλύσω τώρα τι επαφές είχα και νομίζω πως δεν νοιάζει και κανέναν αυτό.Είναι δικό μου θέμα αποκλειστικά.Ποιός ο λόγος να ανεβάσω φωτογραφία ολόσωμη?Ίσως γιατί έτσι θέλω?Το πιο απλό.Ούτε με αφορά να ρίχνω άκυρα δεξιά και αριστερά.Όσο για το "σε πόσους στέρησα αυτήν την ευκαιρία",άσε να το κρίνω εγώ καλύτερα και όχι εσύ.Πολύ μπλά μπλά για το τίποτα...Υποθέσεις και σου ξου μου...Εγώ ξέρω ότι κάθε άντρας μπορεί να μιλάει όπως θέλει αλλά και κάθε γυναίκα να απαντήσει όπου θέλει,ανάλογα με τα δικά της γούστα.Τα υπόλοιπα είναι περιττά.Όποιος δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό,απλά βγαίνει από το site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Φτάσαμε στο ζουμί :)
    Α.
    "Όπως έχει δικαίωμα ο κάθε μαλάκας να με πρίζει και να μου λέει ότι του κατέβει,έτσι και εγώ έχω κάθε δικαίωμα να ανεβάζω ότι φωτογραφία γουστάρω"
    και
    ".Γιατί,κύριοι,ο αληθινός άντρας όσο αναμμένος κι αν είναι δεν ξεχνάει να είναι κύριος"
    Ποιο από τα δύο ισχύει; Γιατί και τα δύο εσύ τα είπες;
    Β.
    "Όσο για τις επαφές,δεν θα αναλύσω τώρα τι επαφές είχα και νομίζω πως δεν νοιάζει και κανέναν αυτό.Είναι δικό μου θέμα αποκλειστικά."
    Δεν χρειάζεται να αναλύσεις αλλά δεν είναι και αποκλειστικά δικό σου θέμα. Αφορά και αυτόν που έχει σχέση μαζί σου. Για να το καταλάβεις, σκέψου εάν η σχέση σου είχε εσένα και 2-3 άλλες και έλεγε ότι η κατάσταση αυτή είναι "αποκλειστικά δικό του θέμα", το πως θα ένιωθες.
    Γ.
    "Όπως είπα και πιο πάνω,έχω γνωρίσει αρκετά καλά παιδιά.(και δεν εννοούσα φιλικά,όπως διαπίστωσες μόνος σου.)"
    Εσύ λες για "αρκετά καλά παιδιά". Για πες μας λοιπόν, αφού γνώρισες το πρώτο καλό παιδί, γιατί συνέχισες το ψάξιμο; Όταν γνώρισες το δεύτερο καλό παιδί, τι είπες στον πρώτο; "Συγνώμη είσαι καλό παιδί αλλά βρήκα ένα καλύτερο" ή "Είσαι καλό παιδί αλλά πια σε βλέπω σαν φίλο" ή μήπως τίποτα και πέρναγες καλά και με τους δύο και συνέχισες το ψάξιμο μέχρι να βρεις αρκετά "καλά παιδιά";
    Δ
    "Όσο για το "σε πόσους στέρησα αυτήν την ευκαιρία",άσε να το κρίνω εγώ καλύτερα και όχι εσύ."
    Εσύ είπες ότι απαντάς σε 2 από τα 20 μηνύματα. Επίσης εσύ είπες ότι "Αν δεν δείς τον/την άλλο/η από κοντά δεν γίνεται να έχεις μια ολοκληρωμένη και σωστή άποψη γι'αυτόν/ήν" αλλά και "Όποιοι κρίνουν από μια φωτογραφία που τραβήχτηκε μια δεδομένη στιγμή,κατ'εμέ είναι τελείως ανώριμοι.". Όπως σου είπα εγώ συμφώνησα με αυτά αλλά μάλλον εσύ διαφωνείς με τα λεγόμενα σου, αφού τους 8/20 τους απορρίπτεις χωρίς να έχεις την ευκαιρία να τους γνωρίσεις. Και δεν εννοώ τους πρόστυχους αλλά αυτούς που σου στέλνουν σωστό μήνυμα.
    Ε.
    "Εγώ ξέρω ότι κάθε άντρας μπορεί να μιλάει όπως θέλει αλλά και κάθε γυναίκα να απαντήσει όπου θέλει,ανάλογα με τα δικά της γούστα.Τα υπόλοιπα είναι περιττά.Όποιος δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό,απλά βγαίνει από το site."
    Είναι λάθος αυτή η άποψη. Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω με απλά λόγια. Για να βγει ραντεβού μια γυναίκα μέσω badoo, πρέπει απλά να είναι σχετικά όμορφη και να βγάλει μερικές καλές φωτογραφίες. Έπειτα θα διαλέξει κάποιο από τα πολλά μηνύματα. Αντίθετα ο άντρας πρέπει να είναι εμφανίσιμος, να στείλει πολλά μηνύματα για να λάβει μια ή καμιά απάντηση, να μην απογοητεύεται και να συνεχίζει λες και δεν είναι άνθρωπος αλλά ρομπότ χωρίς αισθήματα και φυσικά σε κάθε μήνυμα να γράφει έκθεση ιδεών μιας και το "Καλησπέρα, είσαι όμορφη και θα ήθελα να σε δω από κοντά" είναι μπανάλ και δεν θα πάρει απάντηση. Θεωρείς ότι αυτό είναι σωστό; Εγώ πάλι όχι και για αυτό δεν ασχολούμαι με το badoo. Εάν θεωρείς ότι είναι σωστό, καλά κάνεις αλλά μην έρθεις αύριο να πεις "Δεν υπάρχουν πια άντρες", διότι απλά θα έχουν βαρεθεί την φάση "μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα"
    Ζ.
    Τελειώνοντας, δεν σε έκρινα. Αντίθετα προσπάθησα να βρω το νόημα από τα γραφόμενα σου. Καλά κάνεις και είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου αλλά είσαι μικρή ακόμα και έχεις να μάθεις πολλά. Για να σε προλάβω, και εγώ έχω να μάθω πολλά και αυτό προσπαθώ να κάνω με την κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. @kostas: Τι να βγω να φλερτάρω ρε μαλάκα? Ήδη είμαι σε σχέση καιρό τώρα. Όσες ιστορίες βλέπετε έχουν γίνει χρόνια πριν. Μάλλον εσύ έχεις "τρελαθεί στη μαλακία" όπως λες.

    Οσο για το κράξιμο, το ξαναλέω. Μια 1.000αρα comments υπερ μου και καμια 10αρια φεμινιστες σαν εσένα.

    Οσο για το "καλα κανουν και δεν μιλανε σε κατι λιγουρια σαν εσενα" το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν σε λενε "Κωστα"!

    Μπα δεν αλλαζω τακτικη. Θα συνεχίσω να παιζω 4-3-3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. @Periptrea
    Μην πιάνεσαι από τα παραδείγματα που δίνω,για να μου αποδείξεις ότι είμαι λάθος...Και τα παιδιά που λέω ότι γνώρισα τα γνώρισα σε διάστημα 2 χρόνων.Είπα εγώ ότι έχω σχέση?Μόνος σου έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.Απλώς είπα ότι δεν ψάχνομαι και πως δέχομαι ότι καλό έρθει,αν έρθει.

    Α
    Η δεύτερη πρόταση δεν αναιρεί την πρώτη.Είναι σίγουρο πως ένας αληθινός άντρας δεν ξεχνάει να είναι κύριος.Αλλά ακόμη κι αν το ξεχάσει,που είναι δικαίωμά του,πρέπει να είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες.Και αυτές,στο συγκεκριμένο ζήτημα,είναι να φάει άκυρο και να μην λάβει την απάντηση που θέλει.Οπότε,όπως καταλαβαίνεις η άποψή μου δεν διχάστηκε πουθενά.Απλά εσύ πήγες να με μπερδέψεις για να φανώ η λάθος.Αν τα διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά,θα καταλάβαινες ότι δεν είναι απαραίτητο να πιστεύω μόνο το ένα από τα δύο.

    Β
    Ξαναρωτάω,είπα εγώ ότι έχω ή είχα σχέση με κάποιον από εκεί ή από αλλού??Το θέμα είναι να μιλήσουμε για αυτό που μιλάει το άρθρο,όχι για το τί κάνω εγώ στην ζωή μου.Απλώς ανέφερα ότι έχω γνωρίσει και καλά παιδιά από εκεί για να μην νομίζει κανένας ότι τους κατατάσσω όλους στην κατηγορία "λιγούρια".

    Γ
    Ξέρεις εσύ πότε γνώρισα το πρώτο καλό παιδί και τι έκανα μετά??Χαχα,προσπαθείς να βάλεις στο στόμα μου λέξεις που δεν είπα.Εγώ είπα ότι έχω λογαριασμό στο badoo 2 χρόνια,όχι οτι αυτά τα 2 χρόνια κάθομαι και ψάχνω χωρίς κανένα διάλειμμα.Τα μπερδεύεις συνεχώς νομίζω...

    Δ
    Όπως είπα και πιο πάνω,αυτό ήταν ένα παράδειγμα για να καταλάβεις λίγο τι συμβαίνει συνήθως στο παράθυρο του chat μιας γυναίκας.Κολλάς εκεί και από εκεί θες να αποδείξεις ότι έχω στερήσει σε πολλούς την ευκαιρία?Ε λοιπόν,πολλές φορές το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό που λές,αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχει κανείς που να μπορεί να προβλέψει με σιγουριά από εδώ ποιός του αξίζει και ποιός όχι.Απλά κινείσαι βάση ενστίκτου και εμπειριών.Και ότι προκύψει.Θα'πρεπε να έχω τύψεις γιατί έχω στερήσει την ευκαιρία να με γνωρίσουν από κάποιους?Όλα γίνονται για κάποιο λόγο!

    Ε
    Κανόνας ζωής.Όλα είναι άδικα σε αυτήν την κοινωνία.Όπως και το ότι μια γυναίκα χαρακτηρίζεται πουτάνα αν πάει με πολλούς ενώ ο άντρας αν πάει με πολλές είναι μάγκας.Μπορώ να σου αναφέρω ένα κατεβατό από πράγματα που αδικούν κάποιους.Δεν είναι απαραίτητο να μην λάβει καμία απάντηση ή λίγες.Και στο κάτω κάτω,αν είναι τόσο κελεπούρι και τον αδικούν εκεί μέσα,ας βγεί έξω από το γυαλί να φλερτάρει με τα μάτια.Μπορεί???Αν ναι,γιατί να σκάσει?Αλλιώς,δικό του είναι το πρόβλημα.Αν έχει μάθει μόνο με το πληκτρολόγιο να το παίζει κυνηγός,ας λιώσει μέσα στο badoo μέχρι να τσιμπήσει κάποια.Αυτό το είδος της αδικίας,απασχολεί ιδιαίτερα αυτούς/αυτές που μόνο από ένα site γνωριμιών μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά και να κυνηγήσουν αυτό που τους/τις αρέσει.Αλλά και πάλι,δεν πάει έτσι.Μπορεί μια γυναίκα να βρεί έυκολα κάποιον για γνωριμία,αλλά αν τελικά αποδειχτεί ότι ήταν κάποια που το'παιζε και στην real life δεν λέει μια,ο άντρας θα την κάνει.Οπότε,ούτε οι γυναίκες που το παίζουν κάποιες κερδίζουν,αν το δείς μακροπρόθεσμα,ούτε οι άντρες.Το παν είναι να είσαι αληθινός όπου κι αν είσαι,ακόμα και πίσω από μια οθόνη.Δεν κερδίζεις κάτι αν δείχνεις κάτι άλλο.Αυτές λοιπόν που αξίζουν στο badoo,μετά από λίγο καλό ψάξιμο σίγουρα θα βρούν τον κατάλληλο.Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες.

    Ζ
    Τώρα πιστεύω να βρήκες κάποιο νόημα από τα γραφόμενά μου και να κατάλαβες πάνω κάτω τι θέλω να πω τόσες μέρες που γράφω κατεβατά.Μια άποψη,όσο πιο ολοκληρωμένη είναι,τόσο πιο περίπλοκη είναι.Μπορεί να είμαι μικρή,αλλά από τα 14 μου ασχολούμαι με το internet(όχι badoo και ιστορίες,για να μην μου την πει κανείς ;) ) και έχω μιλήσει με πολλά άτομα.Παίζει κάποιο ρόλο και αυτό.Σίγουρα έχω να μάθω πολλά ακόμα,αλλά όσα έχω μάθει δεν με εμποδίζει κανείς να τα υποστηρίζω και να τα λέω.=)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Συντάκτη βρήκες γκόμενα ρε μάγκα; τι λες ρε συγχαρητήρια! Και δεν μου λες της λες και εκείνης όλες αυτές τις μαλακίες που λες και σε εμάς εδώ μέσα (περί ξενέρωτων γυναικών και διάφορα άλλα) ή κάνεις την κότα μη τυχόν και σε κλάσει και σηκωθεί και φύγει. Γιατί όπως και να το κάνουμε "το νινί σέρνει καράβι" που λέει και μία φίλτατη αοιδός μας. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί έχω μία απορία, η γκόμενά σου δεν είναι ξενέρωτη ή μήπως ανήκει στις ελάχιστες γυναίκες σήμερα που σύμφωνα με σένα δεν είναι ξενέρωτες. Γιατί αν κατάφερες και βρήκες μια μη ξενέρωτη γκόμενα που να αντέχει την καφρίλα σου και την πολυξεροσύνη σου τότε σου βγάζω το καπέλο.
    Όσο για τα 1000 σχόλια υπέρ σου όπως λες αυτό από που το είδες για να καταλάβω. Έναν περιπτερά έχεις που σε υποστηρίζει και κάνα δυο άλλους που συμμερίζονται τις απόψεις σου, όλοι οι άλλοι σε κράζουν, γυναίκες-άνδρες. Για αυτό στο ξαναλέω άσε τις εξυπνάδες και τις μαλακίες γιατί θα φας το κράξιμο της ζωής σου. Κάτσε με τη γκόμενά σου (τη χείρα σου) και άσε τις μαγκιές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. @kostas: Το ξαναλεω. Εσυ και 3 γκομενες εχετε κραξει μεχρι σημερα. ΟΛΟΙ οι αλλοι οπως θα δεις κι απο τα σχολια ειναι υπέρ του blog. Δε θα κατσω να μετρησω αν ειναι 80 η 120 για να αποδειξω ποσο τουβλο εισαι που δεν εχεις μαθει ακομα αριθμητικη 1ης Δημοτικου (το μετρημα δηλαδη).

    Οσο για το τι κανω με τη δικια μου, δε θα σου δωσω λογαριασμο. Τραβα μια μαλακια να ασβεστωσεις το δωματιο σου για 1.550η ημερα και συνεχισε να ζεις στη μιζερια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Εγώ συντάκτη και αριθμητική ξέρω και γραμματική και ορθογραφία (βάζε και κανένα τόνο δεν σε μάθανε στο σχολείο!). Το βρισίδι και το κράξιμο που είχες φάει τις τελευταίες ημέρες δεν είχε προηγούμενο, για αυτό άλλωστε δεν μας υποχρέωσες να κάνουμε login; Μη βλέπεις που σβήνεις όσα σχόλια δεν σε συμφέρουν γιατί είσαι φασίστας. Άνδρες-γυναίκες σε κράζανε.
    Όσον αφορά το ποιος ασβεστώνει το δωμάτιό του καθημερινά αυτό είναι "ηλίου φαεινότερο". Εγώ ούτε κατηγορώ τις γυναίκες, ούτε τις βρίζω αλλά ούτε τις λέω ξενέρωτες όπως κάνεις εσύ. Γιατί πολύ απλά δεν έχω απωθημένα μιας και τα πάω πολύ καλά με το γυναικείο φύλο (έχω και την ανάλογη πέραση άλλωστε!). Από την άλλη εσύ από αυτά που γράφεις, δείχνεις ότι έχεις φάει τις χυλόπιτες της ζωής σου, είσαι λιγούρης και καταστρώνεις ολόκληρα σχέδια πεσίματος και θεωρίες επί θεωριών, πορίσματα και γενικότερα παπάρια μάντολες και κολοκύθια τούμπανα. Μέχρι και αρώματα με φερορμόνες προτείνεις μπας και τραβήξεις καμία από την μύτη. Έλεος, μα τόσο ξελιγωμάρα πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Οχι, ούτε αριθμητική ξέρεις, ούτε γραμματική, ούτε την τύφλα σου ξέρεις. Για την ακρίβεια είσαι μυρωδιάς φουλ. Το "βρισιδι και το κραξιμο" απο 2 ατομα στα παπάρια μου το γράφω. Γιατί οι "Ανώνυμοι" ήσασταν 2-3 ατομα απ' ότι έβλεπα από τις IP. Με το που έβαλα το login ξαφνικά "οι πολλοί" γίνατε δύο. Πολύ λαό έχεις. Χωράς να μπεις σε ταξί? Εκτός κι αν θες να μας πεις ότι όσοι διαβάζουν το blog δεν ξέρουν να κάνουν register.

    Ναι, τα πας πολυυυυ καλά με το γυναικείο φύλο. Κι αναρωτιόμουνα που πάνε τόσα μπάζα αυτές τις μέρες που έχουν απεργία οι σκουπιδιάρηδες. Σπίτι σου έρχονται, οκ.

    Και για να μάθεις και λίγο αριθμητική καθ' ότι είσαι και στόκος από κούνια:
    - 79 μέλη: www.facebook.com/ksenerotes
    - 475 σχόλια εκ των οποίων πάνω από 400-420 θετικά
    - 10 δημοσιεύσεις e-mail και καμιά 100αριά που δεν ήθελαν δημοσίευση

    Οπότε τώρα μπορείς να πιεις το γαλατάκι σου και να γράψεις και τις λέξεις για την καρτέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. παλικαρι απο τα λιγα ειναι ο αdmin...
    τα λεει καλα. ολοι οι αλλοι ειστε κομπλεξαρες, και τσουλιτσες που υπερασπίζεστε τη μαλακια σας!!!
    ΤΕΛΟΣ
    ΤΑΚΗΣ ΜΑΝΤΟΥΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. τοσες μερες παρακολουθω το αρθρο και τα σχολια αλλα δεν γινεται να μην μιλησω.αγαπητε συντακτη,ακομα κι αν ειχες απολυτο δικαιο σε οσα γραφεις παραπανω,το χανεις απο τον τροπο σου και το υφος σου οταν μιλας.ειναι απολυτα δεκτη η αποψη σου για εμας τις γυναικες.αν νομιζεις πως ολες ειμαστε ξενερωτες και δεν θελουμε να διευκολυνουμε την επικοινωνια μας μαζι σας,ειναι δικο σου θεμα και εχεις καθε δικαιωμα να το λες και να το υπερασπιζεσαι.νομιζω,ομως,πως εφοσον επελεξες να μιλας τοσο χυμα και προσβλητικα οφειλεις να δεχεσαι να σου μιλανε με τον τροπο που τους δειχνεις οτι αξιζεις να σου μιλανε.εσυ αντιθετως,δεν μπορεις να βγαζεις συμπερασμα για το τι ειναι ο καθενας που δεν συμφωνει μαζι σου,γιατι πολυ απλα εκεινος δεν εκατσε να γραψει ενα αρθρο μεσα απο το οποιο να φαινεται πανω κατω ποια ειναι η ιδεολογια του.τα παιδια αναφερονται στα οσα γραφεις και στο ποια φαινεται να ειναι η εικονα σου μεσα απο αυτα,οχι για σενα σαν ατομο.εσυ ομως καθεσαι και βριζεις (π.χ. πατσαβουρα με βυζια που ειπες παραπανω στην κοπελια) χωρις να ξερεις καν ποια ειναι αυτα τα παιδια.ειναι σωστο αυτο?ειδα επισης πως εγραψες σε ενα σχολιο οτι μπορεις να γραφεις οτι γουσταρεις και αν δεν αρεσει σε καποιον ας μην ασχοληθει.αφου ανεβαζεις ενα τετοιο προκλητικο αρθρο,πρεπει να περιμενεις πως θα υπαρξουν αντιδρασεις.και εκτος αυτου,για να ανεβαζεις ενα αρθρο,παει να πει πως θες να συλλεξεις αποψεις και να συζητησεις.εγω αυτο ξερω.καλα θα κανεις λοιπον,οταν ανεβαζεις ενα αρθρο να εισαι ευγενικος και με αυτους που σε επαινουν αλλα και με αυτους που σε αποδοκιμαζουν,διαφορετικα δινεις δικαιωμα στον καθενα να αμφισβητησει και τα λεγομενα σου αλλα και το επιπεδο της νοημοσυνης σου.εγω δεν θα κανω τιποτα απο αυτα.ισως να εισαι πολυ ενταξει,αλλα δεν αφηνεις να φανει με αυτην αγενεια.μαλακωσε λιγο και μιλα πιο ομορφα.θα δεις πως η συζητηση θα γινει πιο ευχαριστη γιατι οι δυο πλευρες θα σεβονται η μια την αλλη και κανενας πια δεν θα εχει δικαιωμα να προσβαλλει κανεναν.=) αυτα απο μενα,ελπιζω να μην με βρισεις!=P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. @Maria Xaldeopoulou. Να σου πω λοιπόν πιο αναλυτικά ότι όπως με μπινελικώνουν έτσι θα μπινελικώσω. Και συγκεκριμένα σου παραθέτω τα πρώτα μηνύματα της κοπελιάς απ' όπου ξεκίνησαν τα μπινελίκια:

    "Το άρθρο σου είναι μια αποτυχία σκέτη."
    "Τουλάχιστον να έχετε το θάρρος να παραδεχτείτε πως φέρεστε σαν μαλάκες"

    Με το ίδιο ύφος που μου μιλάει κάποια, με το ίδιο ακριβώς ύφος θα της τα χώσω. Εκπτώσεις δεν κάνω! Δεν πάει να πει ότι επειδή είμαι o blogger ότι υποχρεούμαι να κρατήσω και επίπεδο και να δέχομαι το κάθε μπινελίκι. Απαντάω στα ίσα και χειρότερα. Γι' αυτό και ήμουνα εξ αρχής ανώνυμος blogger. Όποιος γουστάρει τα άρθρα μένει. Όποιος δεν τα γουστάρει το λέει απλά και το συζητάμε εξίσου απλά. Όποιος τα χώσει θα του τα χώσω και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Είδα πως μίλησε η κοπελιά,αλλά νομίζω πως της έδωσε δικαίωμα ο τρόπος που ήταν γραμμένο το άρθρο σου...Αν μιλούσες και εσύ πιο ευγενικά για τις κοπέλες που δημιουργούν πρόβλημα στο badoo,ίσως και εκείνη και ο οποιοσδήποτε να απαντούσε και να έλεγε την γνώμη του με άλλο τρόπο.Δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά,άλλωστε,γιατί όποιος τα χώνει,τα χώνει στα όσα λες και όχι σε εσένα,όπως έκανες εσύ με τον χαρακτηρισμό που της έδωσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Μακρια απο το badoo, μονο μπάζα και πουτανάκια εχει που κρατάνε ενεργό εναν στρατό απο αγαμητους ψολαράδες...δηνοντας ελπιδες και κανουν το μουνί τους τούνελ περνοντάς τον απο ολη την γή, το παιζουν μυξοπαρθένες και απο πίσω το κέρατο σύνεφο, (κέρατο στην 30κοστή ταυτόχρονη σχέση τους)

    Μακρια, μακρια! αν θελετε πουτάνες πληρώστε μια δηλωμένη να ειστε κ ήσυχοι, και αν θελετε καλα παιδια, ψαξτε τα σε μεροι κ με τροπο που ψαχνουν τα καλα παιδια, στο badoo μονο μπάζα κ κατακάθια, απο γυναίκες κ απο αντρες, τι αλλο θα μπει εκει μεσα αλωστε?? η πουτάνα που θελει να τον παιρνει απο παντού, και ο παντρεμένος που θα της το παιζει single.

    αυτά, Frapedas :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ένα σωρό δηλωμένοι στα προφίλ τους ετρεροφυλόφιλοι που καυλώνουν με άντρες, πιο πολύ ετερο μου την έπεφταν παρά γκέι

      Διαγραφή
  96. Ρε φίλε σσσωραίος!!!

    Από τα καλύτερα και πιο γαμάτα glog Που έχω δει ποτέ. Keep going !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Με το θέμα της προσέγγισης των γυναικών προσπαθούμε να ασχοληθούμε και εμείς! Ελάτε στο www.ginekes.com να τα πούμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. λοπον παιδακια για να καταλαβαιτε τι γινεται εφτιαξα ενα προφιλ γυναικιο στο badoo μπορειτε να μπειτε με username : afro_diti_12@hotmail.com kai password: 12345678 δειτε τι μαλακιες στελνουν τα μαλακισμενα τα afc μαι μετα μπες στην θεση της αφροδητης ,και μετα κλεισε το blog μολις καταλαβεις οτι δεν φτεναι οι γομενες , το προφιλ θα μεινει για 3 μερες ανοιχτο μπειτε δειτε οι ιδιοι. και μετα βαλτετα με τους afc και τους ευατους σας γιατι το ιδιο θα κανατε MAN UP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη , μπήκα μια στιγμή να χαζέψω το προφίλ σου...... η γυναίκα που έβαλες τις φωτό της είναι μπόμπα απλά...οπότε λογικό να πέσουν απάνω τις ενα σωρό λυγούρια..είναι ακαταμάχητη ειδικά εκει με το μαγιό στη θάλασσα...άνετα την χαρακτήριζες HB9 ή 10, πάντως τα κομμεντς που της λένε δεν είναι και κάτι παράλογο , εκτος απο δυο-τρια ,φιλοφρονήσεις τις κάνουνε και προσπαθούν να κανονίσουν μαζί της αφου και αυτή λέει "θέλει να βγεί με ενα αγόρι για εναν καφέ".. Η Αφροδίτη πιστεύω οτι μάλλον θα έπαιρνε τα πάνω της και θα γούσταρε που τόσοι και τόσοι της την πέσανε - πήρε την αυτοεπιβεβαίωση της δηλαδή - όπως λέει και ο Συντάκτης στο θέμα..... τέτοια γυναίκα πράγματι να ψάχνεται απο το Badoo πάντως μου φαίνεται αδιανόητο

      Διαγραφή
  99. Vicky — 10:52 μμ
    pios eixe mono 55??
    Dimitris — 10:53 μμ
    esy exeis mono 55 episkeptes oooooooooooooooooooooooooo
    Vicky — 10:54 μμ
    kai poloi einai!!!!!
    Vicky — 10:55 μμ
    axxaxaxaxaxaa
    Vicky — 10:55 μμ
    molis diavasa to profile sou....kai gelasa me tin teleftaia ataka
    Dimitris — 11:11 μμ
    malakia twra noiwtho poly asteios gia na sou milisw .
    Vicky — 11:12 μμ
    giati???
    Dimitris — 11:12 μμ
    euxaristw pantos gaiti molis vrika tin sosti stratigiki gia to badoo prpei na vreis kapoion pou exei xamili episkepsimotita . a
    Vicky — 11:12 μμ
    axxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaaxa
    Vicky — 11:15 μμ
    xeromai pou exo sumvalei ..esto kai athela mou sto na vris tropo na rixnis gunaikes edo mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Dimitris — 11:34 μμ
    mono 51 episkeptes simera oooooooooooooooooooooo
    Dora — 11:37 μμ
    ???????
    Dimitris — 11:38 μμ
    nai pou paei na pei oti prepei na exeis parei ligotera apo 4 minimata tin teleutaia ora
    Dora — 11:38 μμ
    και????
    Dimitris — 11:40 μμ
    austiroi ypologismoi me vasi tin ilikia sou kai tin emfanisi sou (polu kali ) opote diavazontas kai to profil mou kai theorontas me poli endiaferon mporoume na milisoume giati variese mexri na pas gia ypno
    Dora — 11:40 μμ
    χαχαχαχχαχα.....στατιστικολόγος είσαι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Τους έκανε και shit test,κανονικά!

    Εγώ θέλω να κάνεις shit test σε λεσβία.Παίρνεις photos από προφίλ στο facebook,τις βάζεις στο Badoo,δίνεις κινητό φίλης, κλείνεις date και πας εσύ μαζί με τη φίλη σου.

    (Σατανικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. το τελευταίο που εχω να πω ειναι σορρυ για τα ποιο πανω post απλα εχω μεγάλο σεβασμό και εμπιστοσύνη στους άντρες και είμαι αυστηρός μαζί τους. Επίσης θέλω να πω ότι αν μισείς κάτι μοιραία το απωθείς. Σκέψου αν δεν σου άρεσε να αρθρογραφείς θα ειχες ανεβάσει το blog ;θα είχες τραβήξει ολους αυτούς τους ανθρώπους; και τα σχόλια ;οταν μισεις της γυναικες τις απωθείς. πως θα θες να γεμίσεις τον κοσμο σου με αυτές πως θα θες να περάσεις στιγμές μαζί τους . Καλή τύχη και συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Όπως το είπες:
    "Όταν μισείς κάτι το απωθείς".

    Ο τίτλος του blog λέει:
    "Γιατί οι περισσότερες γυναίκες είναι ξενέρωτες".

    Το συμπέρασμα λοιπόν είναι απλό. Οι περισσότερες γυναίκες είναι ξενέρωτες, δεν γουστάρω τις ξενέρωτες και μου αρέσουν όλες οι υπόλοιπες. Γραμματική Δημοτικού με απλά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Τι εγινε ρε παιδια μετα απο τοσο καιρο, γαμησατε κανενα μουνι απο το badoo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. paideia to badoo einai ola ta lefta akomh k gia emas tous pantremenous.mesa se kana 4mhno xwris na asxolhthw polu gamhsa ena mpazo (ta exei k afta to epaggelma) kai enan mounaro pou ekana poso kairo na thn xeperasw.an to synexiza tha xalousa k to spiti mou.pan metron ....axreiston!gamate giati xanomaste!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. I prosfora anebazei tin zitisi paei antistrofa sta lykotsat.Ti simainei an sou tin peftoun 1000 gkomenes ginese epilektos giati exeis epiloges kai einai prokathorismeno oti tha pswnisteis.Oi perissoteres einai komplexikes eite giati einai asximes eite giati exoun antikoinwniko xaraktira.To kseroun oti to 99.9% ton andron theloun na pidiksoun kai to 99.9% ton gynaikwn tha sou pei oti eimai sto X chat gia na milaw me kosmo kai diafores alles pipes.Kai stin teliki min perimeneis na gnwriseis kati kalo mesw chat kai mono pou ftaneis sto se auto to epipedo thewrise teliwmenos (opos thewrw kai egw ton eauto mou).Pleon Fb na milaw me gnwstous kai filous gia gkomenes pairnw to amaksi tin peftw se ena club i se kana bar kai einai standar oti tha kanw mia nea gnwrimia to elaxisto ypospin makria apo ladies night ekei kai an syxnazoun teliwmenes.I pare ton skylo an exeis kai opoia se goustarei tha erthei gia na piasei koubenta.Kai prwsopiko mou biwma gynaika pou me exei pei exw profil sto tade chat i exw paei se ladys night exei faei kokkini sto thema sxesi opote koroidia prologos fiki fiki kai ante geia.A kai kati teletaio einai para polla poustrakia pou kanoun gynaikeia profil me fwtografies klemenes gia na psarepsoun an goustareis na gamas poustides kai tetoies malakies .Giorgos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Όταν λες "lykotsat" τι εννοείς?
    Και καλά "To chat όπου όλοι την πέφτουν σαν τους λύκους?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Nai alla den paei gia tous andres mono yparxoun kai gynaikes lykaines sinithos einai auto pou lew internet virgins einai agamites gia ton abg logo einai zitianes tou peous kai mpikan sto internet me skopo na gamithoun einai opoios prolabei prwtos ekei kai sinithos einai apo allo nomo i allos meros apo auto pou lene giati den theloun na matheytei to skiniko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Λοιπον ... να παραθεσω και εγω την αποψη μου και τα παραπονα μου . Εφτιαξα ενα λογαριασμο στο badoo απο περιεργεια και μονο ( με κανονικα στοιχεια και φωτογραφιες .. το λεω με πασα ειλικρινεια ) . Το αποτελεσμα ηταν να λαμβανω μυνηματα διαφορα απο πουστηδες ή απο τιποτα τελειωμενες καριολες που εχουν ψευτικα προφιλ . Προσπαθουσα και προσπαθω παντα να αποφευγω πραγματικα ευγενικα ...λεγοντας ...σας ευχαριστω αλλα δεν ενδιαφερομαι ... κατι τετοιο τελος παντων , με αποτελεσμα ( ακουσον..ακουσον ) ενα πρωϊ να διαπιστωνω οτι ο λογαριασμος μου διαγραφηκε . Μπαινω στο mail ...κοιταω ... και μου λεει το badoo ( ο λογαριασμος σας εχει αναφερθει για ρατσισμο , ασεμνο υλικο .. και κατι τετοια ... χωρις φυσικα να εχω μιλησει ασχημα σε κανεναν και χωρις να ειμαι ρατσιστης , ουτε να εχω ασεμνο υλικο . Καποιος λοιπον εκανε ψευδη αναφορα , με αποτελεσμα να με διαγραψουν προφανως χωρις να ελεγξουν .
    Απανταω στο mail του badoo , ζητωντας εξηγησεις , και δεν λαμβανω καμια απαντηση .
    Φτιαχνω νεο λογαριασμο , κανω δηλαδη νεα εγγραφη , και προσπαθω να μιλησω με τα λιγοστα ατομα που ηξερα απο εκει μεσα , και μιλουσα καθημερινα .
    Το ιδιο ακριβως σκηνικο που σας προανεφερα επαναλαμβανεται ... με αποτελεσμα πανομοιοτυπη διαγραφη .
    Απανταω στο mail που ελαβα απο το badoo και με ενημερωνε για την διαγραφη με καπως πιο εντονο υφος , ζητωντας εξηγησεις , χωρις φυσικα να βριζω , και δεν λαμβανω καμια απαντηση .
    Ψαχνω να βρω τροπο επικοινωνιας μαζι τους ...δεν βρισκω ... θελω να τους στειλω εξωδικο ( δεν ξερω που να το στειλω ) ... θελω να τους στειλω αγωγη ...παλι δεν ξερω που να την στειλω .
    Παρεπιπτοντως ειμαι ηδη στα δικαστηρια με το FB και εχω ηδη κερδισει πρωτοδικα , και εκρεμει σε δευτερο βαθμο ( ειμαι δικηγορος στο επαγγελμα ).
    Μπορει καποιος απο εσας παιδια αν ξερει πραγματικα στοιχεια απο το badoo να με βοηθησει ?
    Και να ριξω και μια ιδεα κλεινοντας : Δεν θα ηταν ασχημα ..μια ομαδικη αγωγη ... με αξιωση χρηματικης αποζημιωσης απο αυτους αχαρακτηριστους τυπακους που λυμαινονται το διαδικτυο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. καλησπερα....την ιδια ιστορια εχω βιωσει εδω και 1 χρονο καθε μερα μου διαγραφουν το προφιλ και ενοειτε δεν βριζω,δεν ειμαι αγενης,και πολλες φορες ενω εχω να μπω μεσα καιρο αυτοι μου το διαγραφουν.....στοιχεια επικοινωνιας υπαρχουν στο αρχικο προφιλ ,εχει διευθηνση της εταιριας που ειναι στο λονδινο.
    Επισης με ενοχλει η διατυπωση πουστηδες....υπαρχει και αλλες λεξεις να χαρακτηρισεις μια ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. To gay ή το παλιοπούστηδες?
    Συγγνώμη βγήκε πάλι ο Μιχαλολιάκος από μέσα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. den isxuoun k polla aposa les!apla upervoles!ama de mporeis...allakse athlima...de mporei na ginoun oloi e-fuckers axxaxaxxa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΟΛΕς ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΥΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΤΥΠΙΣΕς ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΕΙΣΕΙς ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΑΜΟΥΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΦΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΙΣΤΑΔΙΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Καταρχήν ΟΛΟΙ οι γαμιάδες μπήκανε εδώ μέσα? Ηρεμήστε λίγο παλικάρια κ γοργόνες!!!! Βασικά ένα θα πω.... ΕΪΣΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΈΝΑ ΖΩΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ!!!! Το Badoo σας δουλεύει ψιλό γαζί.... Μην κατηγορείτε ΑΔΙΚΑ τις κοπέλες γι'αυτό... Τουλάχιστον ΟΧΙ ολες γιατί μερικές το αξίζουν... Λοιπόν στο θέμα μας... Το badoo το ίδιο δημιουργεί ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ τονίζω ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ τουλάχιστον από κοπέλες που είναι είτε όμορφες, είτε εντυπωσιακές, είτε "πρόστυχες" στις φωτογραφίες τις οποίες ψαρεύει μέσω Facebook γιατί ένα κ το αυτό πλέον είτε από άλλα site!!! Δημιουργεί λοιπόν αυτά τα προφίλ που τα περισσότερα είναι έτσι (αν δεν το έχετε παρατηρήσει είστε άξιοι της μοίρας σας γι'αυτό πάψτε να νιαουρίζετε σαν γατιά εδώ μέσα!!!) για να "ΞΥΠΝΑΕΙ" τα "κοιμισμένα" μέλη του ή οχι κ απαραίτητα, για να γίνεται παιχνίδι κ έτσι το ΣΚ@ΤΟBADOO μένει στα ύψη.... κ ΒΓΑΖΕΙ ΤΡΕΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕς ΑΛΛΩΝΩΝ που μπορεί να είναι οι ίδιες οι αδερφές σας, κοπέλες σας ή φίλες σας. Θα έχετε παρατηρήσει φυσικά ότι από τις 50 γυναίκες που μπορεί να είναι μέλη οι 40 είναι με ψεύτικες φωτό ή ξέκολα που βρήκε το ίδιο το badoo ή διάφοροι ανώναλοι που φυσικά μιλάνε κ καλά αντί αυτές, από πορνοsite με ονόματα ξένα. Γι'αυτό μην κατηγορείτε άδικα ΟΛΕΣ τις κοπέλες αν τις λέτε ένα γειά κ δεν σας απαντούν οι επισκέπτονται το προφίλ σας διάφορα τέτοια προφίλ που σας λένε ένα γειά μόνο ή θέλουν να σας προσθέσουν στους φίλους σας!!!!! Είναι μια αποτυχία λοιπόν το badoo !!!! Θα μπορούσα να πώ πολλά ακόμη αλλά έχε χάρη.... ΠΡΟΣΈΞΤΕ που δίνεται τα προσωπικά σας δεδομένα κ τις φωτογραφίες σας!!!! Το ΙΝΤΕΡΝΕΤ είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ!!!! Να ξέρετε πως να το δουλεύεται!!!! Πηγαίνετε στην ασφάλεια κ κάντε μηνύσεις ή ρωτήστε για τυχόν προβλήματα που δείτε με βάση τα προσωπικά σας δεδομένα!!!!! Ευχαριστώ σε όσους έκατσαν κ διάβασαν το σχόλιο μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Παντρευτικα 2 χρονια πριν με γνωριμια απο date site 3 χρονια πριν αλλοδαπη .. οποτε εχω μια σχετικη εμπειρια ..1ον δεν μιλας αν δεν πληρωσεις εστω για ενα ανοιγμα δεν σε αφηνει η δεν την αφηνει το συστημα ..μιλησες? δινεις-δινει skype me thn μια κανεις μια videoκληση kai telos ..καθαρα πραγματα a ..to badoo παιζει να einai to monadiko site pou me ''τροπο''σου παιρνει ολες τις φωτο απο το τo facebook --εχω βρει κοσμο που εγραφε το πραγματικο ονομα σε κατι φωτο που ειχαν σαν καρτες για γενεθλεια κλπ-- ..μετα οντως πρεπει να κανουν fake profile με αυτες ..τους χαρακτηρισμους τα μπαζα και τα σχετικα τα βλεπω μπροστα μου οταν τελικα παντρευεστε γιατι ειναι "καλη κοπελα για σπιτι " ενω η μοντελα που εβγαλες καποια στιγμη ..πηρε 3 κολλητους σου σιγουρα και πιθανολογεις και για αλλους δυο :P Tεσπα στα date site μονο πολυ γρηγορες επαφες και ανταλαγη σαιτ με καμερα αν θελει αν δεν θελει ..παρακατω ..με ασφαλεια .. και αν σας ερθει το e-mail της πιατο ..με την μια ψαξτε το και στο google καποια αναφερωνται ως scam ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Το δοκίμασα κι εγώ και μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένος.Πολλά fake προφύλ, έδωσα τσάμπα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Απορω τι φταει η ιστοσελιδα αν δεν σας απανταν στα μηνηματα η αλλα πραγματα που δεν σας αρεσουν στα μελη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε κανείς ότι μας φταίει το site?Η εταιρεια?
      Μηπως καναμε και παράπονα για τα γραφικα του η κατι αλλο?
      Αλλο αρθρο θα διαβασες.

      Διαγραφή
  118. Μπορειτε παρακαλω να κρινετε και την ιστοσελιδα onlove.gr ειναι επισης για γνωριμίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Sto onlove i mamba i wamba kathws k sto badoo, exw faei kala egw proswpika, paliotera vevaia pou den ypirxan tosoi polloi kamenoi k peiragmenoi k agamitoi pou taizane, kernagane, plirwname to kathe mpazo pou forage ena mini k ena ksovyzo, mpas k pidiksoun............genikos me ena kafe, ante ena poto, iksera an tha synexisw...............me ola omws afta oles oi badoogomenes (vasika ellinides) piran tharos k tin eidan k gynaikes........as prosexate oloi sas. Oi ellindes einai to 90% mpaza k to allo 9% peiragmenes, to 1% einai joker ekei. OI allodapes to 90% einai mounares alla afragkes pou psaxnoun xwrigous, to 9% einai pornes kathares k to 1% einai metaksy k twn dyo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. xaxaxaxa paidia auto pou ksekinisame tin kouventa gia to badoo kai kataliksame na ta lete stin fraoulitsa me ksepernaei!!!! eimai perifanos pou eimai ellinas monos emeis ta kanoume auta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Και εγω προσωπικα εχω τη χειροτερη εικονα για το badoo και λογω προσωπικης εμπειριας μπορω να πω οτι η κοινωνικη δικτυωση ειναι ο,τι χειροτερο μας πλασαρε το συστημα... Τεσπα καμμια σοβαρη κοπελα που εχει μια εντοιμη εικονα και σεβεται τον εαυτο της δε θα κατσει να κανει προφιλ στο badoo , εκτος απο λογους trolling . Οι κοπελες οι σοβαρες βγαινουν εξω δε ψαχνονται απο υπολογιστη . Γνωρισα μια κοπελα απο κει και η δικαιολογια της οταν τη ρωτησα γτ εκανε badoo ηταν οτι και καλα το εκανε απο περιεργεια...Anyway ειχε μονο φωτογραφιες απο το στηθος και πανω οπως και στο fb που ανταλλαξαμε και μιλαγαμε αργοτερα. Καναμε σχεση αλλα κρατησε ουτε ενα μηνα και ουσιαστικα δε καναμε τιποτα παραπανω απο το να πηδιομαστε γιατι μονο αυτο ηθελε και μαλιστα κατηγορουσε και τους αντρες οτι μονο να πηδανε θελουνε ενω εγω αυτη την κοπελα την ερωτευτηκα.. Αρα απο ενα απλο παραδειγμα καταλαβαινει κανεις οτι ακομα και αυτες που λενε οτι "εφτιαξα badoo απο περιεργεια" η "επειδη ειχε μια φιλη" ειναι μπουρδες.. Τα σοβαρα ατομα ειναι εξω και οι αληθινες συμπεριφορες ειναι face to face οχι απο υπολογιστη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. εγω εχω την χειροτερη εικονα γενικα αν κ εχω κανει φασης στα τοσα χρονια ιντερνετ αλλα ρε παιδι μου για να τυχει να κανεις φαση τρως ατεειωτες ωρες ιντερνετ κ μετα στην τελικη τιποτα,για το badoo εχω την χειροτερη γνωμη γιατι αν καποιος σου κανει αναφορα χωρις να σε ενημερωσουν σου διαγραφουν το προφιλ πραγμα ανηκουστο.οσο για τα υπολοιπα σαιτ για της γκομενες δεν μπορω να πω τιποτα αλλα οσο για καποια αντρακια που ψαχνουν για φασεις κ καταληγουν να αναζητανε cyber sex που δεν ξεκουβαλανε απο τον καναπε τους ακομα κ αν η αλλη τους το δωσει στο πιατο τι να πω,η μαλακια τους παει συννεφο.ζητανε απο την γκομενα να κανει αρχειοθετηση φωτογραφιων τον υπολογιστη της μεχρι να το παρουν αποφαση να βρεθουν μαζι της ζητωντας της πρωτα ενα σορρο φωτογραφιες ε η γκομενα τι να σου κανει εχει βαρεθει κ σε στελνει απο εκει που ηρθες.αμ το αλλο ζητανε απο την γκομενα καμερα ναι οκ κ καλα κανουν μην πεσουν σε τιποτα fake αλλα ρε φιλε αν εσυ την παιζεις μεσω καμερας κ απο κοντα τιποτα μην τα ριχνεις ολλα στις γκομενες μικροι μεγαλοι αγαμητοι κ ακομα δεν εχετε καταλαβει τι εχετε μεσα απο το σοβρακο σας κ μια ζωη θα σας τρωει η μαλακια κ η αγαμια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Τελικά είστε απίστευτα κολλημένοι. Και δεν αναφέρομαι σε ηλικίες 40+ που οκ, είναι αλλης γενιάς, αλλά οι 20-40 έλεος! Μέσα στο ιντερνετ έχουμε μεγαλώσει, γιατί τέτοια προκατάληψη? Το ίντερνετ, θες baddoo, facebook κλπ, είναι μια μικρογραφία του "έξω", τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Ότι "φρούτα μπορείς να πετύχεις έξω θα τα πετύχεις και διαδικτυακα. Απλά χάρη της "ανωνυμιας" και του ότι ο καθένας/καθεμία ειναι πισω από μια οθόνη, δεν έχει ταμπού να πει ότι του κατέβει γιατί αν πιασει επιασε, αν οχι σου ρίχνει και ενα block και καθάρισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Σε μια εποχή που ο καθένας δεν έχει λεφτα να βγαινει εξω με την συχνότητα που έβγαινε κάποτε, και όσοι έχουν είναι επειδή κανουν 2-*3 δουλειές, οπότε δεν έχουν χρόνο, είναι ο εύκολος και γρήγορος τρόπος να γνωρίσεις κόσμο. Και ναι, και τις χυλόπιτες θα φας και δεν θα σου απαντήσουν στο μνμ. Γιατί παλιά όποτε ρίχνατε τα διχτυα σας στον κοπελίτσα στο μπαρ, ξυπνούσατε μαζί το επόμενο πρωι? Όλα μεσα στο παιχνιδι ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Διαβαζω τα σχολια ενος αρθρου του 2011 και βλεπω λες και διαβασω για οτι γινεται σημερα εν ετη 2019.Τα ιδια πουτανακια επικρατουν που δεν απαντανε και το παιζουν σνομπ,οι κλασσικες χοντρες που το παιζουν ντιβες γιατι ολοι οι αγαμητοι τους στελνουν ολη μερα (καλη ωρα) και οι κλασσικες πατσαβουρες που ειτε ανηκουν στις χοντρες ειτε στα σνομπ πουτανακια.Απο μπαντου εκανα σχεση,φασεις και πηδηξα αλλα κανοντας μια σουμα ολων των ετων βγηκα ζημιωμενος ψυχικα και σιγουρα χειροτερεψε τον τροπο με τον οποιο φερομαι στις γυναικες στον πραγματικο κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Εδώ και μια εβδομάδα έχω φτιάξει προφίλ στο badoo οι περισσότερες είναι απλά και μόνο να σκοτώνουν την ώρα τους βάζουν προπολεμικές φωτογραφίες διάφορα τοπία κατοικίδια.δεν απαντάνε ακόμα και σε μυνήματα που είσαι ανοιχτος λες ποιος είσαι τι ψάχνεις αποσαφηνίζεις διευκρινίζεις είσαι ξεκάθαρος.θα πω κομπλεξικες να ειρωνεύονται και να προσβάλουν ειναι πρώτες.και οι άντρες δεν πάνε πίσω.για να βρεις νορμάλ φυσιολογικό άνθρωπο χωρίς ψυχολογικά και συναισθηματικά ακρωτηριασμένος πρέπει να σου χρωστάει ο θεός πολλή τύχη.Αυτο που βλέπουμε στο badoo και όχι μόνο αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας η απόλυτη παράνοια δυστυχώς είναι η έλλειψη παιδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή