Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Όμορφη στρατιωτικός με ματάρες μου ρίχνει άκυρο στο μισάωρο

Ήταν ένα χρόνο μόνη της

Η παρακάτω ιστορία έγινε μέσω Facebook όπου βρήκα μια γκόμενα στους προτεινόμενους φίλους. Είναι στρατιωτικός και είδα ότι κάνει παρόμοια δουλειά με έναν συγγενή μου και έτσι σχολίασα κάτι και πιάσαμε την κουβέντα.

Πάνω στην κουβέντα λοιπόν, λέγαμε να έρθω προς τα μέρη της να γνωριστούμε και με την ευκαιρία να συζητήσουμε και τρόπους συνεργασίας γιατί αυτό που κάνει σχετίζεται και με τον συγγενή μου και με την δικιά μου δουλειά και θα μπορούσε να το εξελίξει περισσότερο. Εν τω μεταξύ η γκόμενα δουλεύει ΕΠΟΠ και ήταν ΘΕΟΜΟΥΝΟ!

Σκεφτείτε εικόνα τώρα. Καστανό μαλλί, 1.68, 30 χρονών, ΓΑΛΑΖΙΑ μάτια, ΣΩΜΑΤΑΡΑ, ΚΩΛΑΡΑ. HB9. Εντάξει η γκόμενα ήταν διαστημική μουνάρα. Στις φωτογραφίες φαίνεται για 10.

Τέλος πάντων κανονίζουμε μία μέρα. Εν τω μεταξύ έπρεπε να πάω στην άλλη άκρη της Αττικής και ρίσκαρα, αλλά επειδή έχω χαρτί δουλειάς θεωρούμαι καλυμμένος για κάθε μέρα.

Έρχεται η ημέρα εκείνη και το πρωί της ημέρας αυτής μου το μεταθέτει για την επόμενη ημέρα γιατί λέει είχε "υπηρεσία και μετά από 4 ώρες ύπνο δεν την πάλευε". Την επόμενη μέρα είναι να συναντηθούμε. Μου λέει:
HB9: (3-4 ώρες πριν το ραντεβού μας) "Επειδή έχουμε οικογενειακό τραπέζι μήπως να το αναβάλουμε για άλλη μέρα?"
Ξ: Να σου πω, μήπως δουλευόμαστε? Είναι η 2η φορά που πας να μου το ακυρώσεις. Έχω ένα πρόγραμμα. Δεν γίνεται να το αλλάζω συνέχεια για σένα.
ΗΒ9: Όχι εντάξει, το έλεγα κιόλας για σένα για να μην ταλαιπωρείσαι κιόλας, τόσο δρόμο (μαλακίες, δικαιολογία πούτσες μπλε, τέλος πάντων το κρατάμε το ραντεβού)

Πάω στην περιοχή της. Συναντιόμαστε. Χαιρετιόμαστε με χειραψία. Χαμογελάει. Παίρνουμε καφέ και πηγαίνουμε βόλτα σε πάρκο. Της λέω:
Ξ: "Έχεις ωραία μάτια. Τι χρώμα είναι?"
HB9: Και εσύ έχεις ωραία μάτια (IOI εδώ. Μου λέει το χρώμα τους).
Ξ: Χμμ...μάλιστα. Έχουμε το ίδιο χρώμα ματιών. Κάνεις την ίδια δουλειά με (λέω με ποιον συγγενή μου). Έχεις ήδη 2 πόντους. Βέβαια...έχασες ένα πόντο γιατί πήγες να μου ακυρώσεις το ραντεβού, οπότε είσαι στο +1 (neg).
HB9: (Γέλασε, πήραμε τους καφέδες και αρχίσαμε την βόλτα μας).

Εκεί μιλήσαμε αρχικά για δουλειές. Μου είπε ότι δεν την πάλευε στο στρατό, ότι ήταν εκεί μόνο για τα λεφτά και ότι θα ήθελε να εξασκήσει το επάγγελμα για το οποίο πιάσαμε την κουβέντα. Μετά μιλήσαμε για ελεύθερο χρόνο. Είχαμε τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα της άρεσε η πεζοπορία, το rafting, το σκί (έχω κάνει 3 φορές, μέτρια εμπειρία), εγώ είμαι πιο χαλαρός τύπος.

Προσπαθώ να προχωρήσω το attraction. Της κάνω cold reading γιατί την είδα πεσμένη:
Ξ: Φαίνεσαι κάπως πεσμένη σήμερα. Είναι οκ η ψυχολογία σου;
HB9: Ναι, είμαι εντάξει. Απλά...οκ, έχασα πρόσφατα τον παππού και την γιαγιά μου, οπότε...καταλαβαίνεις.
Ξ: (Της λέω για τους δικούς μου συγγενείς που έχω χάσει για να δείξω συμπόνοια, αλλά αλλάζω το θέμα σε μισό λεπτό).

Της κάνω πόρτες. Στην κόκκινη πόρτα είδε ότι ήταν σε ένα κλειστό δωμάτιο και είχε μέσα έναν ταύρο, ο οποίος έβγαζε φλόγες και ήταν έτοιμος να της ορμήξει. Στην μπλε πόρτα είδε ένα λειβάδι που είχε διάφορα δέντρα και αραιή βλάστηση αλλά και ένα βουνό. Της κάνω επεξήγηση ότι ο ταύρος που βγάζει φλόγες συμβολίζει πιθανόν κάποιον πρώην της ο οποίος την απασχολεί ακόμη. Όσο για το λειβάδι με διάφορα δέντρα, βλάστηση και βουνό, το βουνό δείχνει ότι βλέπει τις σχέσεις σαν μια δυσκολία, ένα...βουνό που θα πρέπει να περάσει. Μου είπε ότι έπεσα μέσα σε αρκετά πράγματα. Κατά τα άλλα, μου είπε ότι είναι μόνη της αυτή την περίοδο και ότι είχε ένα χρόνο να κάνει σχέση. Ο πρώην της είπε κιόλας ότι ήταν στρατιωτικός αλλά είχε μετάθεση σε άλλη μονάδα και κατάλαβα ότι χώρισαν λόγω απόστασης.

Μιλήσαμε μετά και για δουλειές και πως θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε.  Και ερχόμαστε στο εξής κουφό. Στο μισάωρο πάνω:
HB9: Θα πρέπει να φύγουμε σε καμιά δεκαριά λεπτά.
Ξ: Να φύγουμε? Δεν καταλαβαίνω.
HB9: Ε με περιμένουνε.
Ξ: Sorry, με φώναξες για...40 λεπτά δηλαδή?
HB9: Ναι, δεν μου είπες ότι με ήθελες περισσότερο.
Ξ: Ούτε εσύ μου είπες ότι θα κάτσουμε τόσο λίγο. Δηλαδή έκανα μία ώρα να έρθω και μία να γυρίσω, περισσότερο από όσο θα κάτσουμε.
HB9: Οκ, θα κανονίσουμε άλλη φορά.
(μετά από κάνα δεκάλεπτο)
Ξ: Πότε θα σε βόλευε να κανονίσουμε;
HB9: Κοίτα, αύριο έχω ρεπό, μετά το επόμενο μπορεί να πάρει πάνω από εβδομάδα.
Ξ: Οκ, αύριο δεν δουλεύω, οπότε βολεύει (σύντομα δέχτηκα να κανονίσουμε, αλλά όντως δεν δούλευα)
HB9: Ωραία, απλά επειδή πρέπει να πάω στη θεία μου για να την βοηθήσω με κάτι στο σπίτι, γιατί ο θείος είναι ναυτικός και λείπει, καταλαβαίνεις, να μιλήσουμε πρώτα.
Ξ: Οκ, θα μιλήσουμε μέχρι αύριο για την ώρα τότε.
HB9: Να σε ρωτήσω...όταν θα βγούμε θα μιλήσουμε μόνο για δουλειά;
Ξ: Όχι. Θα μιλήσουμε γιατί μου αρέσεις και θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα (αποκάλυψη προθέσεων).

Απλώνω το χέρι να την χαιρετήσω...την ώρα που έστριβε το κεφάλι της για να μπει στο αυτοκίνητο...και δεν απλώνει καν το χέρι! Άραγε λόγω κορωνοϊού ή λόγω...αναισθησίας;

Την επόμενη ημέρα της έστειλα μήνυμα για την ώρα...και φυσικά έμεινε στο "Διαβάστηκε"!

9 σχόλια:

  1. Έχουν το μαχαίρι, έχουν και το καρπούζι. Η συγκεκριμένη είναι όμορφη στα 30 της με δουλειά, οπότε δεν βιάζεται.
    Για μένα λίγο λάθος που στο τέλος αποκάλυψες τις προθέσεις σου.
    Έπρεπε να το παίξεις λίγο αόριστα του στυλ βλέπουμε. Όταν της το έδωσες στο πιάτο, απλά δεν είχε νόημα για εκείνη. Πήρε την επιβεβαίωση που ήθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ακούσει από τόσους PUA "Να κάνεις αποκάλυψη προθέσεων για να ανεβάσεις την έλξη".
      Από τη μία αυτό, από την άλλη να το παίζω αδιάφορος, ε τι σκατά, σε ζυγαριά θα πρέπει να ισορροπήσουμε για να βρούμε κάποια?

      Και σκέψου τώρα αυτή HB9 ΕΝΑ χρόνο μόνη! Δηλαδή πόσους μαλάκες "τραβάει" πάνω της σε chat και χάνουμε εκατοντάδες άτομα τον χρόνο μας για χιλιάδες τέτοιες καθημερινά. Brain Draining. Κωλόζωα.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου, σε διαβάζω χρόνια τώρα, μπορεί και δέκα, δεν θυμάμαι πλέον. Με όλο μου το σεβασμό, το PUA είναι απαρχαιομένο πια από μία ηλικία και μετά. Αυτά τα neg και cold reading πιάνουν σε ανασφαλή κοριτσάκια. Τώρα μια κοπέλα που έχει αυτοπεποίθηση δεν θα κομπλάρει με κάτι τέτοια, ειδικά εάν δεν καίγεται να τα φτιάξει μαζί σου. Μετά, μην περιμένεις και πολλά από γνωρημίες από facebook, οι πιο πολλές κόπελες εκεί είναι για τα μπάζα στο μυαλό. Άςε που έχει χαλάσει και η πιάτσα και πλέον σε βλέπουν αυτόματα σα λιγούρι όταν κάνεις καμάκι από facebook. Στην Ελλάδα, το μόνο που παίζει είναι κονέ από φίλους/ες.

    Πρέπει να έχουμε ην ίδια ηλικία (είμαι 37), αλλά το μόνο που πιάνει πλέον είναι ένας συνδιασμός red pill/mgtow. Αν είσαι και μάγκας, έχεις χαρέμι 2-3 γυναικών. Αλλιώς, την βγάζεις μόνος σου, φτιάχνεις καριέρα, γυμνάζεςαι, βάζεις λεφτά στην άκρη, κτλ. Έχω κάμποσους φίλους που την βγάζουν έτσι. Οι blue pill μένουν με το πουλί στο χέρι ή/και τους γαμάνε στα διαζύγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλος ο κόσμος έχει Facebook. Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει? Στην καραντίνα πως γνωρίζονται? Facebook και Insta. Είμαι λίγο νεότερος, μικρή διαφορά.
      Όταν λες "το μόνο που πιάνει" τι εννοείς? Δηλαδή αν γίνω "Red Pill/MGTOW" το μεταφράζεις ως "Bad Boy", οπότε "Τις γράφουμε όλες" και θεωρείς ότι αυτό δουλεύει? Δεν είναι όλοι MGTOW όμως και οι περισσότεροι χαλάνε την πιάτσα.
      Επίσης το από που θα την πέσεις δεν παίζει ρόλο, Φίλος από το Badoo παντρεύηκε (βέβαια την γνώρισε πριν 8 χρόνια) και τον έχει βασιλιά. Ένας άλλος γαμούσε αβέρτα από το Instagram στην καραντίνα, αλλά έχει φτιάξει προφίλ με 15Κ followers και ταξίδια.

      Διαγραφή
  4. https://datingmastery.gr/ola-osa-preepi-na-kseris-gia-na-breis-tin-katallili-ginaika-gia-sxesi-gamo/#comment-1531
    ενα αρθρο(μπορει να το ξερετε ηδη) με πολυ τροφη για σκεψη.Βεβαια αμφιβαλλω εαν μπορεις να βρεις τετοια κοπελα για σοβαρη σχεση και γαμο οπως γραφει το αρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα PUA είναι απάτη για να τρώνε λεφτά από αγάμητους. Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρελή καριόλα αδερφέ. Από τις χειρότερες που σπαταλάνε απλά το χρόνο σου. Δε ξεκαθαρίζουν ότι δε θέλουν δε γουστάρουν και πουλάνε ιστορία. Το χειρότερο είδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή