Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Κομπλεξικιά μου την πέφτει, τα φτιάχνουμε και δεν κάνουμε σεξ!


Τα κόμπλεξ της με γάμησαν.

Ιστορία που έγινε πρόσφατα και είναι απολύτως αληθινή. Βγαίνω έξω με παρέα σε ένα μπαρ και κάθομαι στην άκρη του καναπέ κοιτάζοντας το κινητό μου. Έρχεται γκόμενα HB7 δίπλα μου και κάθεται στον βραχιόνα του καναπέ. Αδύνατη, καστανή, με κωλάρα. Στο πρόσωπο ήθελε κάμποση βελτίωση. Ωραία μάτια αλλά δεν ήταν αρκετή.

Κάνει δήθεν ότι κοιτάει στο χώρο:
HB7: Ωραία μουσική βάζει σήμερα.
Ξ: Ναι ισχύει. Έρχεσαι συχνά εδώ;
HB7: Έχω έρθει 2-3 φορές. Εσύ;
Ξ: Σχεδόν κάθε εβδομάδα. Το έχουμε κάνει εδώ στέκι με την παρέα (η οποία ευτυχώς δεν μας άκουγε).
(Μιλάμε για δουλειές, χόμπι, τα πάντα, σε κάποια φάση)
HB 7: Αν σου αρέσουν τα (και μου λέει ένα στέκι) τότε πρέπει να σε πάω σε ένα πολύ ωραίο στην περιοχή μου (IOI).

Δεν ήθελε και πολύ. Ανταλλάξαμε Facebook, κινητά κτλ. Εγώ φλέρταρα και με άλλες. Τις στέλνω 4 μέρες μετά στο Facebook

Ξ: Καλησπέρα, τι γίνεται? Τι θα έλεγες να κανονίσουμε αυτό που λέγαμε για... (και της λέω το μέρος, απαντάει μετά από αρκετές ώρες)
HB 7: Έλα, ναι εννοείται. Σε ευχαριστώ που έστειλες, δεν το περίμενα κιόλας! Πότε σε βολεύει;

Με τα πολλά βγήκαμε, φασωθήκαμε και τα φτιάξαμε.

Τα είχαμε για ένα μήνα. Βγαίναμε σε διάφορα μέρη, για καφέ, για φαγητό, χαλαρά πράγματα. Τις πρώτες μέρες όλα πήγαιναν καλά. Μετά όμως άρχιζα να διαπιστώνω με τι βούρλο έμπλεξα και να καταλαβαίνω γιατί ήταν...στο ράφι. Και παρότι είχε κάνει σοβαρές σχέσεις στη ζωή της, οι πρώην της την είχανε σουτάρει οπότε όπως όλα δείχνουν με τα μυαλά που κουβαλούσε θα παρέμενε εκεί στο ράφι...για πάντα.

Μέσα σε αυτό το μήνα λοιπόν έγιναν τα εξής. Κρατηθείτε:

1)Όσες φορές βγαίναμε ποτέ δεν πηδηχτήκαμε. Ένα χαρακτηριστικό βράδυ την πήγα με το αυτοκίνητο παραλιακή σε εντελώς ερημιά. Μέχρι το ποδαράκι της έπιασα κι αυτό...απ' έξω. Το χέρι δεν πήγαινε παραμέσα! Δεν..."το επέτρεπε". Ήταν μονίμως "νωρίς" για αυτήν. Λες και ήμασταν τίποτα πιτσιρίκια στο σχολείο. Μιλάμε για 28 χρονών καριόλα τώρα, χωρίς πλάκα! Ούτε βυζιά, ούτε κώλο, ούτε δάχτυλο, τίποτα! Εκείνο το βράδυ ήταν η 4η-5η φορά που βγαίναμε! Ο κύριος λόγος που αργότερα χώρισα φυσικά ήταν αυτός.

2) Μου είχε πρίξει τ'@@ να πάμε διακοπές. Και της έλεγα ότι μόλις γνωριστήκαμε κι ότι ήταν νωρίς (έψαχνε τον μαλάκα να της τα πληρώσει γιατί στις εξόδους έλεγε άλλωστε "Μου αρέσει όταν ο άντρας κερνάει). Σε κάποια φάση όταν το είχε παρακάνει και το ζητούσε σε κάθε έξοδο, η κουβέντα εξελίχθηκε έτσι:
Ξ: Κάτσε βρε, εδώ δεν έχουμε δει καλά καλά αν ταιριάζουμε στο κρεβάτι και σε άλλα βασικά πράγματα. Θα πάμε διακοπές;"
HB 7: Ε στις διακοπές γίνονται...τα ωραία πράγματα.
Ξ: Δεν μου το εγγυάται κανείς να σου πω την αλήθεια και σε βλέπω ότι πας με βήματα χελώνας.
HB 7: Έτσι είμαι εγώ.
Ξ: Μόνο που εγώ δεν είμαι 15 χρονών.

3) Είπαμε να βγούμε παρέα, δεν ήθελε να φέρω φίλο μου και μου το ακύρωσε τελευταία στιγμή. Και εδώ έφτασα στο αμήν. Ήταν να βγούμε δύο ζευγάρια και ένα πέμπτο άτομο, μια φίλη τους. Της είπα λοιπόν να φέρω κι έναν φίλο μου. Και μου λέει η (τότε δικιά μου, πλέον) πρώην μου:
HB 7: Γιατί να φέρεις τον φίλο σου?
Ξ: Γιατί πολύ απλά θα είναι και η φίλη σας εκεί. Μην κρατάει το φανάρι.
HB 7: Θα είναι κάπως ξέμπαρκος ο φίλος σου. Εμένα με ρώτησε η φίλη μου αν θέλει να πάμε και της είπα ότι θα φέρω εσένα.
Ξ: Οκ ωραία. Τώρα πες της ότι θα έρθει και ο φίλος μου.
HB 7: Χμμμ, οκ. Μου κάνει εντύπωση που επιμένεις.
Ξ: Να σε ρωτήσω κάτι, κερδίζεις πόντους αν οι φίλες σου δεν τα φτιάχνουν με φίλους μου? Υπάρχει κανένα παιχνίδι που παίζετε?
HB 7: Όχι, όχι, με παρεξήγησες, δεν σε καταλαβαίνω. Κάτσε να ρωτήσω την φίλη μου.
(την ρωτάει)
HB 7: Μίλησα με την φίλη μου. Κοίτα γενικά αυτή η φιλη της βγαίνει με ζευγάρια, δεν έχει θέμα. Της αρέσει.
Ξ: Τι της αρέσει ακριβώς; Να κρατάει το φανάρι; Είναι περίεργο πες της, να το κοιτάξει.
HB 7: Γιατί που το βρίσκεις το περίεργο;
Ξ: Ε κάποια στιγμή δεν πρέπει να κάνει κάτι με κάποιον να βγαίνουμε φυσιολογικά ζευγάρια; Και έπειτα είπα ότι θα φέρω έναν φίλο μου για παρέα να είμαστε ισομοιρασμένα, όχι ότι θα την βιάσει κιόλας.
HB 7: Κοίτα, η φίλη μου που θα έρθει με το αγόρι της και με κάλεσε, δεν θα ήταν και τόσο άνετα με τον φίλο σου και βασικά η φίλη μας που έρχεται μόνη, μάλλον κάτι πρέπει να παίζει με κάποιον...εεε, όλο και κάτι παίζει βασικά γιατί την προετοίμασε την φίλη μου ότι θα της πει διάφορα και...ξέρεις τώρα, θα θέλουν να πουν τα δικά τους.

Τελικά με τα πολλά τζάμπα χρόνος. Το ραντεβού ακυρώθηκε. Την πήρε ο ύπνος!

Το θέμα δεν ήταν μόνο το παραπάνω σκηνικό. Αλλά ότι είχε τα γενέθλιά της (τότε έγινε 28 βασικά) και κανόνισε στο σπίτι της πάρτι γενεθλίων. Μου είπε ότι θα είναι πολύ απλά τα πράγματα εκεί, ότι θα φέρει φίλες κτλ. Και της είπα ότι θα φέρω και φίλους μου. Και άρχισε τα "Καλά τώρα είναι ανάγκη;" και "Οι φίλες μου είναι πιασμένες όλες". Όλα αυτά στον ένα μήνα σχέση.

Πράγματι στο Undernet πρέπει να υπάρχει ένα παιχνίδι που παίζουν μόνο γυναίκες και που κερδίζουν πόντους όποτε καταφέρνουν και κάνουν κοκομπλόκο στις φίλες τους στο να γνωρίσουν άντρες και να κάνουν κάτι! Αντί να το δουν θετικά, ότι δηλαδή αν οι φίλες τους κάνουν σχέση μετά θα γνωρίζουν τους φίλους του αγοριού της καθεμίας, το βλέπουν ανταγωνιστικά. Ενώ με εμάς τους άντρες ισχύει φυσικά το αντίθετο. Η απόλυτη κατάντια. Στο τέλος καταλήγουμε να βλέπουμε παρέες μόνο άντρες ή μόνο γυναίκες ή μεικτή αλλά με μία γκόμενα κάποιου ή έναν γκόμενο κάποιας στην παρέα ως βοσκό και that's it. Εκεί φτάσατε τα πράγματα. Για κλάματα.

Ήθελα πάντως να γαμήσω για να ρεφάρω από την ξανθιλα γκόμενα νάρκισσο που μου έσπαγε τ'@@ . Η HB7 που είναι και η πιο πρόσφατη που χώρισα, μιλάμε ότι ήταν καρμπόν σε κόμπλεξ! Είχε παρόμοιο χόμπι με το οποίο έπρεπε να ξυπνήσει πρωί, ήταν το ίδιο νάρκισσος και το ίδιο ψωνάρα! Η βασική διαφορά δυστυχώς ήταν ότι η HB 7.5 με γούσταρε περισσότερο και θα γαμιόταν ευχαρίστως μαζί μου αν είχα κάνει τον μαλάκα όταν έπρεπε (περισσότερα στο παραπάνω link).

Τα τελικά συμπεράσματα:
Α)Ακόμα κι αν σας την πέσει γκόμενα, δεν είναι σίγουρο ότι θα γαμήσετε αν πέσετε σε στόκο.
Β)Με ΤΟΣΑ ΚΟΜΠΛΕΞ που κουβαλάει κάθε ελλεηνίδα σήμερα δεν γλιτώνουμε. Οι σχέσεις θα συνεχίσουν να λιγοστεύουν γιατί έχουν συμπεριφορά μεγάλης καριόλας. Γεννιούνται και πεθαίνουν ακατάλληλες για σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου