Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Η χυλόπιτα

Σερβίρεται ζεστή ή κρύα.

Το θέμα δεν είναι το αν θα φας χυλόπιτα ή όχι. Το θέμα είναι να παραδεχτείς ότι την έφαγες. Όσοι παραδέχονται ότι έχουν φάει χυλόπιτα είναι δικοί μας. Υπό ιδανικές συνθήκες, δηλαδή: α)Γνωριμία, β)Κινητό, γ)1ο ραντεβού, δ)Χυλόπιτα, έχεις κάθε δικαίωμα να βγεις και να πεις ότι η άλλη ήτανε ξενέρωτη. Αν όμως φτάνεις μέχρι το α) ή το β) τότε δεν δικαιούσαι να πεις τίποτα. Πολύ απλά το νέτο σε έφτυσε όπως εσύ θα έφτυνες κάποια άλλη που δεν γούσταρες.

Όσοι δεν παραδέχονται ότι τρώνε χυλόπιτες είναι μαλάκες, εγωίσταροι και ψωνάρες. Έχω βαρεθεί να ακούω από κάτι νούμερα ατάκες του στυλ "Εγώ δεν τρώω ποτέ χυλόπιτα γιατί ξέρω πως θα μιλήσω". Όχι βρε μαλάκα. Άπαξ και σου αρέσει κάποια, από την στιγμή που θα πας να κάνεις κίνηση να της μιλήσεις και μετά δεν θα της το σφυρίξεις, έχεις φάει χυλόπιτα. Πάρτο χαμπάρι. Δηλαδή θα σου πέσει ο κώλος να το παραδεχτείς.

Έτσι είναι ο νόμος της φύσης. Οι άντρες από τα παλαιοληθικά χρόνια ήτανε κυνηγοί σε όλα. Έτσι κι εδώ. Γκόμενες που να την πέφτουνε δεν υπάρχουνε, ξεχάστε το. Μόνο στις Αμερικάνικες ταινίες. Άντε το πολύ πολύ να σου πετάξει κανένα υπονοούμενο για να σε τυλίξει. Την πρόταση για την έξοδο και το πρώτο φιλί εσύ θα πρέπει να τα κάνεις. Αυτή δε θα ρίξει τον κώλο σου. Άρα είναι υποχρέωσή σου να κάνεις το καμάκι κι όχι να κάτσεις στάσιμος. Πρώτα θα κάνεις και 5 και 10 και 20 πεσίματα και μετά θα πεις "Είναι όλες ξενέρωτες". Μην κάνεις τις μαλακίες που κάνουν τα ψωνάκια των ΒΠ που λένε "Δεν υπάρχουν άντρες" και όταν πάει να τους μιλήσει κάποιος του γυρνάνε και πλάτη.

Επίσης ποτέ δεν θα φοβηθείς να την πέσεις σε κάποια που σου αρέσει. Έχω ακούσει μερικές να λένε "Έλεος πια. Την έχει πέσει σε όλες τις φίλες μου". Ε καλά έκανε γαμώ το κερατό σου. Άμα το παιδί είναι ελεύθερο, άμα έχεις ωραίες φίλες και κυρίως άμα βλέπει ότι τον παίρνει εμφανισιακά γιατί να μην πάει να την πέσει; Αντίθετα, άμα έχει κάτι άλλο και κοιτάει να ανοίξει "παράρτημα" τότε ναι, βγες και χώστου τα όπως πρέπει. Δεν θα ποινικοποιήσουμε και το καμάκι τώρα. Εξάλλου ειδικά με άγνωστες τι έχεις να χάσεις; Μήπως θα σε ξαναδεί;

Είδη χυλόπιτας
Με αυτά και μ' αυτά, οι χυλόπιτες χωρίζονται στα παρακάτω είδη.

Light χυλόπιτα: Είναι αυτό που λέμε "σε βρήκε ξώφαλτση". Είναι η μικρή χυλόπιτα, που την έφαγες και είσαι στ'@@ σου. Που δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας.

Παράδειγμα 1: Την πέφτεις σε μία γκόμενα σε club, πιάνεις την κουβέντα για 5-10 λεπτά και σου ρίχνει άκυρο με τον τρόπο της. Ε αυτό είναι μια light χυλόπιτα. Δες επίσης την αρχική εικόνα για να πάρεις μια ιδέα. Το συγκεκριμένο είναι πραγματικό καμάκι με τη μέθοδο της τρίλιζας ("Η επόμενη κίνηση είναι δική σου") το οποίο όπως μπορείτε να δείτε κατέληξε σε fail.

Κανονική χυλόπιτα: Είναι η χυλόπιτα στην οποία το νέτο έχει επίγνωση ότι εσύ την γουστάρεις. Το πράμα κυλάει ομαλά, μαθαίνει ότι την γουστάρεις κι αυτή απλά δεν ενδιαφέρεται. Θες γιατί είναι αλλού; Θες γιατί το timing ήταν άκυρο; Όπως και να 'χει, δε γουστάρει, χώνεψέ το. Η φάε μια χυλόπιτα να σου περάσει. Τώρα, αν την βλέπεις κάθε μέρα στο σχολείο, στη σχολή ή στη δουλειά αυτό σίγουρα δε βοηθάει. Το θέμα είναι ότι ακόμα κι αν είσαι καρακατακαψούρης, η καλύτερη τακτική είναι να μην την κοιτάς. Όσο την κοιτάς, τόσο θα σου βγαίνει το ένστικτο αναπαραγωγής και θα θες να την καρφώσεις σουβλάκι. Ασχολήσου λοιπόν με μια άλλη, από τις εκατομμύρια που υπάρχουν (και που μπορεί να είναι και πιο ωραίες από αυτή). Γιατί αν δεν το κάνεις, όσο γελοία είναι τα κοριτσάκια που κολλάνε με ένα γκόμενο, άλλο τόσο γελοίος θα είσαι κι εσύ.

Βαριά χυλόπιτα: Αυτή πονάει γάμα τα. Είναι η χυλόπιτα που δεν περιμένεις από το πουθενά, γιατί έχεις την κατάσταση σίγουρη. Γνωρίζεις κάποια, αρχίζετε και βγαίνετε και την βλέπεις όλο χαμόγελα και ενδιαφέρον. Ε και αφού έχετε βγει πας να κάνεις κίνηση (1ο, 2ο, 3ο ραντεβού, δεν έχει σημασία) και αυτή τραβιέται. Ε, εκεί έφαγες το άκυρο. Μετά φτάνεις στο σημείο να είσαι τόσο μαλάκας ώστε να κατηγορείς μέχρι και τον εαυτό σου που βιάστηκε. Δεν σου περνάει καν από το μυαλό ότι μπορεί να είδε ότι δεν της κάνεις; Δε πειράζει, πάρε βαθιές ανάσες και διάβασε τις οδηγίες πως να ρίξεις γκόμενα για να δεις μήπως έκανες κάποια από αυτές τις πατάτες.

Αν πάλι τα έκανες όλα σωστά, τότε στ' @@ σου. Coolαρε και προχώρα παρακάτω. Αυτή θα χάσει στην τελική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου