Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Βγήκα με ένα χρόνο μεγαλύτερη, την έβαλα friendzone

Είχε και μεγάλη μύτη.

Γνώρισα μία μέσω Facebook Dating. Πιάσαμε την κουβέντα για μέρες. Κανονίσαμε να βγούμε δήθεν για σωματική άσκηση. Πήραμε κι από ένα καφέ στο χέρι και πήγαμε για περπάτημα.

Στην πορεία ανακαλύψαμε ότι είχαμε διάφορα κοινά ενδιαφέροντα. Πιάσαμε κουβέντα για cinema, για σειρές στο Netflix, για fitness και για διάφορα αθλήματα που μας αρέσουν.

Η γκόμενα είναι HB 7.5 , ενάμιση χρόνο μεγαλύτερη από μένα και με κάπως πιο μεγάλη μύτη από το αναμενόμενο. Από σώμα είναι αρκετά αδύνατη και δυστυχώς άβυζη. Επίσης που και που έκανε και τον ναργιλέ της ή κάπνιζε αλλά σε φάση social και όχι ένα πακέτο τη μέρα ας πούμε.

Η κουβέντα πήγε στα χόμπι, τα ενδιαφέροντα, στον ελεύθερο χρόνο και αρχίσαμε να συνομιλούμε σαν geeks. Ξεφύγαμε από το ερωτικό. Μπορεί και η ίδια να ήθελε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω. Το θέμα είναι ότι καμιά φορά μου στέλνει στο Facebook πρώτη οπότε δεν έχω καταλάβει αν αυτό είναι που θέλει 100%. Εν τω μεταξύ, αν κάναμε σχέση, αυτή θα έπρεπε να κρατήσει ορισμένα χρόνια και μετά να πηγαίναμε στον γάμο και στα παιδιά κατευθείαν. Δηλαδή θέλω να πω, λόγω ηλικίας, χρονικά δεν την παίρνει για πάνω από 1-2 σοβαρές σχέσεις ώσπου να καταλήξει. Μετά περνάει τα 40 και το χάνει το τρένο.

Ναι ξέρω κάποιοι ή κάποιες στα σχόλια θα μου πείτε "Μα καλά ρε μαλάκα, τι άλλο θέλεις επιτέλους? Σε χάλασε η διαφορά ηλικίας? Η μύτη? Το τσιγάρο?" Οκ, λίγο απ' όλα αλλά κυρίως περίμενα ένα κλικ πιο πάνω σε εμφάνιση.

Καλώς ή κακώς, όταν έχεις καλομάθει σε μουνάρες και ξέρεις ότι μόνο με αυτές είσαι σωστός και δεν λοξοκοιτάς, ενώ σε σχέσεις με υποδεέστερα HB κάτι με χάλαγε, ε όσο να 'ναι θέλω η άλλη να είναι ισάξια ή (έστω λίγο) καλύτερή μου. 

Στην τελική καλύτερα έτσι, μπορεί ως φίλη να προκύψει κάτι άλλο, είτε από αυτήν, είτε από μένα, από τον κύκλο μας. Ελπίζω μόνο οι φίλες της να είναι και πιο όμορφες και μικρότερές της.

ΥΓ. Στις επόμενες δύο ιστορίες και ειδικά σε αυτή που θα ακολουθήσει σε δύο εβδομάδες, θα ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου