Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Αντώνης Αλεξανδρίδης: Δυστυχώς με τέτοιους μπλέκετε

Big Brother: Απομακρύνθηκε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για χυδαία σχόλια

Παρελθόν από το Big Brother αποτελεί ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, μετά τα χυδαία σχόλιά του για τις γυναίκες και τον βιασμό.

Συγκεκριμένα σε συνομιλία που είχε με δύο συμπαίκτες του είπε ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τους συμπαίκτες του.

Μετά από αυτό το περιστατικό, οι φωνές που ζητούσαν την ακύρωση του συγκεκριμένου ριάλιτι, με πρώτο trend στο Twitter να είναι εδώ και ώρες το #cancelbigbrothergr, πλήθαιναν όλο και περισσότερο.

Τελικά μετά τον σάλο προκλήθηκε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», αποφασίστηκε η άμεση αποχώρησή του από το ριάλιτι.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ακολούθησε ο εξής διάλογος με τον «Μεγάλο αδελφό»:

- Αντώνη, σχετικά με τη χθεσινή σου κουβέντα με τον Χρήστο και τον Παναγιώτη ακούστηκαν απόψεις απαράδεκτες και άκρως καταδικαστέες. Σε ρωτάω ευθέως, έχεις ασκήσει ποτέ στη ζωή σου βία σε γυναίκα;
- Ποτέ.

- Η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεξουαλικής βίας υπονομεύουν τα δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες στο Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, αυτά τα θέματα δεν χωράνε πλάκα.
- Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασε σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές, έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή μπροστά σ' αυτό το θέμα. Και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω».
Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς, το 'χω καταλάβει, το 'χω κατανοήσει. Δεν έχω κατέβει από βουνό και ούτε είμαι 15 χρονών να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω.
- Αντώνη, στο ξαναλέω. Σε αυτά τα θέματα δεν χωράει πλάκα. Η τελική μου απόφαση είναι να αποχωρήσεις άμεσα από το σπίτι.



Μετά τη δήλωση του Αντώνη Αλεξανδρίδη, κάποιοι χορηγοί του ριάλιτι αποφάσισαν να «λύσουν» τη συνεργασία τους με το κανάλι και συγκεκριμένα η Candia και η Rigas Furtniture.

Αυτοί οι ψευτονταήδες χαλάνε την πιάτσα
Έψαξα το προφίλ αυτού του "πολλά βαρύ" κατεστραμένου ψευτόμαγκα. 31 χρονών. Κρητικός με καταγωγή από Κύπρο (σαν Κρητικός μιλάει βασικά). Καταρχήν απορώ πως από την αρχή δεν τον είχαν πετάξει έξω όταν είχε πει "Δεν μπορώ τους γκέι". Ομοφοβικό σχόλιο αλλά βέβαια οι γκέι είναι το 2% του πληθυσμού, ενώ οι γυναίκες το 55% και βέβαια το να πεις "τις βιάζω" ε αυτό είναι ομολογία εγκληματικής πράξης.

Πάμε στο παρασύνθημα όμως. Φυσικά και δεν πηδάει μία την ημέρα, αλλιώς 365x10=3.650 νέτα το χρόνο και θα είχε περάσει ήδη τον Σπαλιάρα. Αλλά και με μία την εβδομάδα να πηγαίνει, το ότι προτιμάνε αυτόν από άλλους, εμένα μου λέει πολλά.

Το προφίλ αυτού του Βαρύμαγκα που μαμάει και δέρνει είναι αυτό που δυστυχώς έχει περάσει προς τα έξω. Οι εποχές όπου οι γκόμενες θέλανε τα καλά παιδιά πέρασε. Λένε καλά παιδιά μεταξύ τους για να το...πιστέψουν. Στην πραγματικότητα τους θεωρούν φλώρους. Θέλουν τον αλήτη. Να βγάζει αλητεία, μαφία, να φαίνεται ότι και καλά μπορεί να σου παρέχει προστασία. Εδώ έχουμε το αρχέτυπο πρότυπο στο μυαλό των γυναικών. Αυτό που στα προϊστορικά χρόνια έπαιρνε το ρόπαλο και το δόρυ και έσφαζε όποιον του στεκόταν εμπόδιο. Του και καλά ήρωα. Εδώ είχε μπει φυλακή και για ξυλοδαρμό.

Μόνο που είμαστε στο 2020. Πως γαμάει αυτός ο μαλάκας ρε? Πως γίνεται οι γκόμενες να τρέχουν και να σέρνονται πίσω από τα πόδια του; Πως γίνεται να έχει βιάσει και να μην τον έχουν καταγγείλει? Ακόμα κι αν τον έχουν καταγγείλει, μάλλον θα ήταν άρχοντας και στις δικαιολογίες, του στυλ "Λέει ψέματα, ήρθε στο σπίτι μου γιατί αυτό ήθελε", "Έχω και τα μηνύματα εδώ" κτλ. Πραγματικά αν αυτός έχει βιάσει διάφορες και δεν τον έχουν καταγγείλει ή ξέρω γω σε κάποιες άρεσε κιόλας, τότε έχουμε φτάσει σε σημείο ξεφτίλας.

Σκεφτείτε λοιπόν στο παρελθόν πόσες είχατε φλερτάρει, τι ποσοστό επιτυχίας είχατε, τι δικαιολογία σας είπαν και για όσα πρώτα ή δεύτερα ραντεβού απέτυχαν και δεν κατέληξαν σε σεξ, σκεφτείτε ότι κάποιες από αυτές ο Αλεξανδρίδης τις είχε καρφώσει. Μετά ρίξτε άλλη μια ματιά στους φίλους σας βλέποντας πόσα μπακούρια υπάρχουν γύρω σας την στιγμή που το κάθε ξέκωλο στα club τριβόταν γύρω από τον χψ Αλεξανδρίδη και τέλος διαπιστώστε για άλλη μια φορά το πόσο καθυστερημένη κοινωνία είμαστε.

3 σχόλια:

  1. Γι αυτούς είστε μόνο. Αυτοί σας αξίζουν γι αυτό καθίστε μαζί τους κι αφήστε τους φυσιολογικούς άντρες να τραβήξουν το δρόμο τους.
    Red pill forever💊💊💊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα πες του, μην μαμας πολυ! Οπου ακους για πολλα κερασια, κρατα μικρο καλαθι...κλισε εκφραση, αλλα ταιριαζει γαντι εδω...απο την αλλη, αμα την δηλωση την εκανε ο μπαγκλαντεσιανος, που αποχωρησε την προηγουμενη Παρασκευη, πιθανοτατα, δε θα κουνιοταν φυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι θα το γνωρίζεις αυτό που θα σου πω Άρχοντα. Όλοι οι βουτηγμένοι στα στεροειδή μουτζουρωμένοι και τριχωτοί εννοείται ότι αξιοποιούν τα "προσόντα τους" σε καθημερινή βάση. Πιο στημένο σενάριο κι από τους PUA

      Διαγραφή