Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Στην profile pic σας να μην κοιτάτε την καμερα και να μην χαμογελάτε

Σήμερα θα ξεκινήσω στα άρθρα της Τετάρτης με το να σας δίνω συμβουλές για τα προφίλ σας σε Facebook, Instagram και άλλα social media.

Πως πρέπει να είναι η φωτογραφία προφίλ σας σε Facebook-Insta
Οι περισσότεροι PUA μας διδάσκουν ότι είναι σημαντικό να γελάμε κατά την προσέγγιση γιατί έτσι μεταδίδουμε ευχάριστη διάθεση και θετική ενέργεια. Όταν το νέτο περνάει καλά τότε της αρέσει η παρέα μας κι έτσι κερδίζουμε επιπλέον λεπτά. Βέβαια το λάθος που κάνουμε είναι ότι όταν την βλέπουμε λίγο ψυχρή, μιμούμαστε τις εκφράσεις προσώπου της και το χαμόγελο μας πέφτει μετά τα πρώτα λεπτά.

Το dating site OKCupid έκανε έρευνα και βρήκε ότι το χαμόγελο στις φωτογραφίες προφίλ των ανδρών δεν τράβαγε και τόσο τα θηλυκά. Για την ακρίβεια, αυτό που τραβάει περισσότερο είναι το να κοιτάτε μακριά από την κάμερα και να μην χαμογελάτε. Κι αυτό γιατί οι γυναίκες θέλουν μυστηριο. "Άραγε τι να κοιτάει αυτός"? Όσο για το ότι δεν χαμογελάει, ε θέλουν και λίγο βαρβατίλα.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση όμως. Τους αρέσει τόσο το χαμόγελο όσο και το μυστήριο. Οπότε αν πετύχετε κάτι το ενδιάμεσο τότε ακόμη καλύτερα.

Αυτό έχει να κάνει και με το φλερτ γιατί όταν μιλάτε σε κάποια δεν την κοιτάτε σαν stalker στη μάπα. Προτιμάτε να κοιτάτε αλλού και να της ρίχνετε που και που παιχνιδιάρικα βλέμματα. Αλλά κυρίως κοιτάτε αλλού.

Dont's:
Επίσης δεν θα πρότεινα την ίδια ακριβώς φωτογραφία σε Facebook-Insta εκτός κι αν δεν έχετε καλύτερη.
- Μην τραβατε φωτογραφίες με παιδιά και ακόμη χειρότερα μην τις βάζετε στη φωτογραφία προφίλ! Θα σας περάσουνε για μπαμπάδες! Και οχι δεν έχει σημασία ποσο ειστε! Εχω φιλο που έκανε παιδί στα 22 του. Φαντάζομαι στην επαρχία κάποιοι μπορεί να είχαν παιδί ακόμη πιο πριν. Προσέξτε λοιπόν γιατί μπορεί όσες σας γουστάρουν να νομίζουν το οτιδήποτε.
- Τραβήξτε φωτογραφία μόνος σας. Μόνο εσείς. Είναι το προφίλ σας. Και σε σχέση να είστε μην κάνετε την μαλακία εννοείται και βάλετε και το όνομα της άλλης. Το διπλό προφίλ είναι ότι πιο cringe. Σαν να βάζεις το όνομα της γκόμενάς σου σε ταυτότητα.
.

YΓ. Είχα σκοπό να σας μεταφράσω ένα κείμενο από το παρακάτω link ενός blog με συμβουλές για φλερτ αλλά απ' ότι φαίνεται το Wordpress έκλεισε το συγκεκριμένo site και εξαφάνισε όλα του τα posts.

"This site has been archived or suspended for a violation of our Terms of Service."

Αναρωτιέμαι πόσο γαμημένες καριόλες του κερατά μπορεί να οι γυναίκες moderators που δουλεύουν για το Wordpress, ώστε έσβησαν ένα ολόκληρο blog για Pickup Artists. Για καλή μας τύχη όμως, οι υπεύθυνοι του blog άνοιξαν το site Heartiste.net κι αυτό το βρήκα με αναζήτηση του παραπάνω link. Οπότε τις πληροφορίες της πήρα από εδώ.

ΥΓ2. Κατά τα άλλα υπάρχουν λεσβιακά sites ή sites για gay. Το διαφορετικό το αποδέχεται η σύγχρονη βιομηχανία. Στο straight πέσιμο κολλήσαμε. Γιατί και καλά "εξαπατάμε τις γυναίκες"? Βρε δεν γαμιέστε πρωί πρωί?

3 σχόλια:

  1. Το Heartiste ήταν το δημιούργημα του τεράστιου διανοούμενου και PUA Roissy, κατά κόσμον James Weidmann, ο οποίος όμως εδώ και αρκετά χρόνια είχε βάλει σε δεύτερο πλάνο το καμάκι και ασχολείτο με την πολιτική, με θέσεις ακροδεξιές και αντιδημοκρατικές. Όχι ότι αυτό στέκει σαν λόγος για να κλείσουν το blog βέβαια. Το νέο Heartiste πρώτη φορά το βλέπω και φαίνεται ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το όνομά μου είναι Ζαφειρία Αλέξανδρος, έρχομαι από την Αθήνα, αλλά μετακομίζω στη Σκωτία με τον σύζυγό μου, θέλω να μοιραστώ αυτά τα καλά νέα για τη ζωή μου με όλους και με όσους χρειάζονται βοήθεια στον γάμο / σχέση. Υποβλήθηκα για έξι χρόνια, ο σύζυγός μου με άφησε και συνέχισε να έχει άλλη γυναίκα μόνο και μόνο επειδή η οικογένειά του δεν με αγάπησε και επειδή δεν μπορούσα να του δώσω ένα μωρό, φώναξα για επτά χρόνια επειδή ο σύζυγός μου με χώρισε. Ψάχνα για το ξόρκι ότι το σύννεφο με βοήθησε στο διαδίκτυο συναντήθηκα τόσοι πολλοί μάγοι, όλοι έβαλαν χρήματα χωρίς να με βοηθήσουν, αλλά στις 3 Αυγούστου 2019, είδα μια ηλεκτρονική συνεισφορά ενός καλού μάγου ονόματι Drigbinovia. Αποφάσισα να έρθω σε επαφή μαζί του όταν έρχομαι σε επαφή μαζί του, μου είπε ότι το πρόβλημά μου είχε λυθεί επειδή ήρθα σε επαφή μαζί του, του είπα όλο το πρόβλημά μου και έκανε μια υπόσχεση ότι θα με βοηθήσει να επιστρέψω τον άντρα μου πίσω. Ο Drigbinovia με διδάσκει και μου έδειξε τι να κάνω, ακολουθώ όλες τις οδηγίες και κάνω αυτό που μου ζήτησε να κάνω μετά από τρεις μέρες μου είπε ότι ο σύζυγός μου θα με καλέσει πριν κοιμηθώ εκείνη την ημέρα και να ζητήσω συγγνώμη. Μόλις μου είπε τα πάντα, ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε και μου ζήτησε να τον πάρω πίσω μετά από έξι χρόνια διαζυγίου. σήμερα μοιράζομαι αυτό το μήνυμα γιατί θέλω να μάθει ο κόσμος και είναι καλή δουλειά και είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που είμαι έγκυος και για όσους από εσάς που χρειάζεστε βοήθεια, προβλήματα με την εργασία ή την προώθηση επικοινωνήστε με την Drigbinovia σήμερα και λύστε το πρόβλημά σας εδώ είναι e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com ή whatsapp τον Ι +2348144480768 Σας υπόσχομαι ότι το πρόβλημά σας θα λυθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή