Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Καμάκι από cock-teaser και κοκομπλόκο από αδερφό

Όταν οι γκόμενες ψάχνουν επιβεβαίωση.

Την παρακάτω ιστορία δεν θυμάμαι αν σας την έχω διηγηθεί αλλά πάει κάπως έτσι.
Είχα πάει ένα βράδυ σε γνωστό club με δύο φίλους και αρκετές φίλες. Είχαμε και ένα pre-selection status. Σε κάποια φάση βλέπω μια παρέα με ένα HB 7.5, ένα HB 7 και έναν τύπο με γκόμενα HB 8.5 δίπλα του.

Πραγματικό opinion opener
Συνήθως η τακτική PUA του Mystery περιλαμβάνει opinion opener. Αυτά τα στημένα μωρά του σ στυλ "Καλησπέρα, να σας ρωτήσω, ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει ένα δώρο για την κοπέλα του...
, και κλαίν μάιν πουτς εσώρουχα και παπάρια μάντολες. Σε εμάς εδώ το opinion opener ήταν ρεαλιστικό. Βγήκα με τον φίλο αναγνώστη του blog JK με τον οποίο είχαμε διαφωνία για τα παπούτσια μας. Οπότε πάμε σε μια παρέα 3set με HB 6.5, 7.5 και 8 και μπαίνουμε ως εξής.
Ξ: Καλησπέρα, έχουμε μια συζήτηση με τον φίλο μου από εδώ και θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε, ποιος πιστεύετε ότι έχει ντυθεί καλύτερα σήμερα;
(Οι δύο προτίμησαν εμένα που είχα παντελόνι και καλό παπούτσι παρά εκείνον με το σκισμένο τζιν και τα All-star παπούτσια με τα οποία έχει πάθος. Μα all-star; Ήμαρτον. Η τρίτη έμεινε ουδέτερη, δεν πήρε θέση. Πιάσαμε κουβέντα για 15 λεπτά ώσπου...έσκασαν μύτη οι φίλοι τους κοκομπλόκο! Και εκεί την κάναμε).

Όταν θέλει να σε φορτώσει η γκόμενα αλλά το σκέφτεται
Η HB 7.5 ήταν αδερφή του. Με πλησιάζει στο άκυρο και μου λέει :
HB 7.5: Καλησπέρα, γνωριζόμαστε;
Ξ: Μάλλον με γνωρίζεις λόγω (και της εξηγώ τι παίζει με την δουλειά μου).
HB 7.5: Α ναι, έχεις δίκιο. Και για πες ... (με ρωτάει κάτι σχετικό με την δουλειά μου).

Η κουβέντα κράτησε κάνα 5λεπτο max ώσπου μπαίνει σφηνόπουτσα ο αδερφός της, μεταξύ σοβαρού κι αστείου λέγοντας:
Bro: Καλησπέρα, τρέχει κάτι με την sister;
Ξ: Τίποτα μωρέ, εδώ μου έπιασε την κουβέντα.
(Ο φίλος μου):  (Μπαίνει για να σπάσει το obstacle και του πιάνει την κουβέντα. Ο τύπος ζούσε στο εξωτερικό και η τύπισσα δίπλα δεν καταλάβαμε αν ήταν η κοπέλα του στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Ο φίλος μου τον χαλάρωσε λίγο ώσπου μας ανοίχτηκε, λέγοντας μάλιστα "Παιδιά να την κάνετε από εδώ όσο μπορείτε").

Εν τω μεταξύ μιλάω άλλα 5-6 λεπτά με την κοπέλα, σύνολο 10-12 λεπτά max. Αρχίζω να την χορεύω κολλητά. Μου κωλοτρίβεται! Λέω "Οκ μπήκε πρώτη με opener, τώρα μου ήρθε κολλητά, ε τι φάση, λογικά ψήνεται". Ο αδερφός της όμως ξαναμπαίνει κωκομπλόκο στη μέση! Τι σκατά; Δεν έχω αδέρφια αλλά αν είχα αδερφή δεν νομίζω να φερόμουν έτσι μετά την ενηλικίωση γιατί δεν θέλω να είμαι αυταρχικός μαλάκας. Π.χ. με τις ξαδέρφες μου ας πούμε είμαστε προχώ, φέρνουν φίλες, φέρνω φίλους, παίζεται μπαλίτσα. Μπορεί ο τύπος να ήταν υπερπροστατευτικός μουνοβοσκός παλαιών αρχών.

Μιλήσαμε για δουλειές. Αυτή δούλευε σε καφετέρια. Είχε κωλάρα την οποία άνετα ξέσκιζα. Στο πρόσωπο καλή, κάπως άγρια, με σγουρό μαλλί σχετικά αφάνα έχανε πόντους γιατί τις θέλω με ίσιο. Αλλά καθότι πιπίνι 20χρονο ήταν ότι πρέπει. Τέλος πάντων έφυγε και καλά τουαλέτα αλλά έλλειπε κάνα 20λεπτο. Έτσι αποφασίσαμε να την κάνουμε. Με το που πάμε να φύγουμε εκεί την βλέπουμε να έρχεται με την φίλη της.

Είπαμε μια καληνύχτα και χαιρετηθήκαμε. Δεν γύρισα πίσω για να μην χάσω value. Μετά ο φίλος μου είχε πάρει Facebook από το παιδί. Τον έκανε add, αυτός δεν τον δέχτηκε κι έτσι δεν μπορέσαμε να δούμε στους φίλους του την αδερφή του. Δεν νομίζω να θυμόταν το ονοματεπώνυμό μου πάντως, λογικά από όσα έλεγε απλά θα με είχε δει φατσικά. Δεν ξέρω καν αν όντως ψηνότανε γιατί αφού έβλεπε τον αδερφό της κοκομπλόκο θα μπορούσε να μου πει να πάμε μια βόλτα...ή ήθελε μήπως να το προτείνω εγώ; Σε κάθε περίπτωση απλά περνούσε τον χρόνο της.

Δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω ως φουλ ξενέρωτη. Πάντως στάνταρ λόγω club και λόγω κουνήματος φάνηκε ολίγον τι ξεκολλίδι και της περιστασιακής σχέσης. Έκανε την πρώτη κίνηση και οφείλουμε όλοι οι συνάδελφοι γύπες να της βγάλουμε το καπέλο γιατί ηγείται των...κλαρινονυφών. Μακάρι κι άλλες να ακολουθήσουν τον δρόμο της, τουλάχιστον στο θέμα opener που εδώ στην Ελλάδα απλά δεν παίζει από θηλυκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου