Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Μουνάρα HB10 με σχέση και φουλ κεράτωμα


Απίστευτα αίσχη σε πάρτι και fake IOI!


Πέρυσι έζησα μια απίστευτη ιστορία και έχασα αρκετά καλά φιλέτα μέσα από τα χέρια μου.

Ξεκινάμε με ένα HB8 ξανθό, αδύνατο με γαλάζια μάτια. Της πιάνω την κουβέντα σε ένα πάρτι στο άσχετο μιας και δεν της μιλούσε κανείς. Την χορεύω κάνα μισάωρο. Λέμε ονόματα, με τι ασχολείσαι ο καθένας κτλ. Σε κάποια φάση ρωτάγαμε για τις παρέες μας. Αυτή ήταν με μια φίλη και την είχε ψιλοχάσει, εγώ με ένα φίλο που με είχε χώσει στο πάρτι γιατί είχε αργήσει. Και είπαμε να ψάξουμε τους φίλους μας οπότε της πρότεινα να ανταλλάξουμε Facebook. Κλασική cock-teaser καθώς έφαγα άκυρο.

Λίγη ώρα μετά την πήρε το μάτι μου με την φίλη της και έναν άλλο τυπά που δεν κατάλαβα αν τον ήξερε ήδη ή αν τον γνώρισε εκεί (μάλλον το πρώτο). Βρίσκω τον φίλο μου ο οποίος μου λέει "Μαλάκα, παίζει ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πάρτι στον Ωροπό και κανονίσαμε να πάμε με αυτοκίνητα. Εσύ θα πάρεις μια κοπέλα που δεν την ξέρω κι εγώ δύο φίλες μου. Τους είπα ότι και καλά μπορεί να γυρίσουμε διαφορετικές ώρες, επειδή εγώ με ξέρεις ότι φεύγω νωρίτερα, οπότε ας ανέβουμε με δύο αυτοκίνητα".

Όταν ένα HB10 μπαίνει στο αυτοκίνητό σου
Είπαμε, έχω γαμήσει 2 HB9 και 1 HB 9,5-10. Καθαρόαιμο 10άρι όχι ακόμα. Σκάει λοιπόν μέσα στο αυτοκίνητο ΤΟ μουνί! Καστανόξανθη, 1.70, γαλάζια μάτια. Κοντράρει άνετα το μοντέλο 10άρι που είχα πετύχει στις διακοπές και μου ξέφυγε μέσα από τα χέρια.


Την είχα ξαναδεί άλλες 2 φορές σε ένα συγκεκριμένο μπαρ όπου συχνάζει, ήξερα ότι έχει γκόμενο, είχε καταλάβει ότι γούσταρα και είχαμε ανταλλάξει τηλέφωνα και Facebook. Βέβαια στο Facebook της έστειλα και δεν απάντησε ποτέ (έχει κάτι χιλιάδες λιγούρια που την ακολουθούν και σίγουρα δεν την ξέρουν αλλά δεν με ενδιαφέρει καν αν βρέχει μηνύματα, ας απαντούσε). Μετά ωστόσο επειδή δεν μου απαντούσε, όταν την έβλεπα σε κοινές παρέες που βγαίναμε άλλες 2 φορές (πάνω από 10 άτομα) δεν της μιλούσα ποτέ ακόμα κι αν καθότανε δίπλα μου. Έτσι για να σκυλιάσει.

Τεσπά, μπαίνει στο αυτοκίνητό μου:
HB10: Α εσύ είσαι? Τώρα σε θυμήθηκα.

(Και καλά. Αρχίδια. Μια χαρά με θυμόταν).


HB 10: Thanks που δέχτηκες να με πάρεις.

Ξ: (ήμουν έτοιμος να κολλήσω λογοπαίγνιο αλλά τέσπα) Ε, εντάξει μωρέ, είναι μεγάλη η διαδρομή (βάζω μουσική).
HB 10: Ωραία μουσική, ξέρεις να διαλέγεις. Θύμισέ μου, τι ζώδιο είσαι; (IOI)
Ξ: (της λέω). Εσύ;
HB 10: (Μου λέει). Κα με τι ασχολείσαι; (καπάκι 2ο IOI).
Ξ: (της λέω, μου λέει κτλ.)

Η κουβέντα πήγε σε διάφορα θέματα που με ρωτούσε για την δουλειά μου. Έβρεχε IOI. Φαινόταν μεγάλο ξεκωλίδι και σε θέμα κερατώματος θα το έριχνε κάργα. Απλά η παρέα μας όταν έχει φτάσει την αριθμό των 15+ ατόμων (μεγάλος κοινωνικός κύκλος) και ανά πάσα στιγμή κάποια φίλη μου μπορεί να σκάσει με φίλη της που να με ενδιαφέρει, δεν θα ήθελα να ειπωθεί κάποια μαλακία ότι "την έπεσα στην τάδε που έχει γκόμενο" ή ότι έκανα κάτι μαζί της και μετά γεια σας γιατί μετά θα χάσω ένα σωρό σοβαρές γκόμενες. Τα ξέρετε, τα έχετε πάθει, τα έχουν πάθει και φίλοι σας.

Της κάνω το τεστ με τις πόρτες. Στην κόκκινη πόρτα που συμβολίζει σχέσεις έβγαλε ότι βρίσκεται σε ένα δωμάτιο που είναι σαν απομόνωση

Ξ: Τι βλέπεις μέσα στο δωμάτιο;
HB 10: Ένα τραπέζι.
Ξ: Οκ πλησίασε και πες μου τι είναι πάνω στο τραπέζι.
HB 10: Μία μάσκα και δίπλα χειροπέδες. 
Ξ: Κοίταξε, απ' ότι καταλαβαίνω, όταν έχεις σχέση αισθάνεσαι σαν φυλακισμένη. Αυτό δείχνει η απομόνωση (μου είπε ότι δεν έχει καν παράθυρα και είναι σκοτεινή) και οι χειροπέδες. Την μάσκα μπορείς να την φορέσεις;
HB 10: Δεν θέλω φοβάμαι.
Ξ: Με την μάσκα θεωρώ ότι θέλεις να κρύβεις το πραγματικό σου πρόσωπο πολλές φορές, ειδικά στις σχέσεις. Δεν είσαι ο εαυτός σου. Μου βγάζει επίσης ότι λογικά θέλεις να κερατώνεις διότι υποκρίνεσαι.
HB 10: Χμμμμ, οκ, μάλιστα. Αυτό ήταν το τεστ; (ειπε, χαμογέλασε και άλλαξε θέμα).

Συνεχίσαμε να συζητάμε όσο φτάναμε στον Ωροπό. Με το που φτάνουμε σχεδόν ταυτόχρονα με τον φίλο μου και τις άλλες δύο φίλες του ενωνόμαστε με την μεγάλη παρέα. Το πάρτι ξεκινάει. Ποτάκια, χορός, της καριόλας. Έπιασα την κουβέντα με κάνα δυο γκόμενες. Η μία μου κωλοτρίφτηκε, έφευγε σεζόν στη Μύκονο λέει σε δύο εβδομάδες. Τον πούλο, επόμενη. Καμιά σοβαρή παίζει εδώ μέσα; Θα μου πείτε "Σε πάρτι όπου σκάνε 18-25 τι περιμένεις κι εσύ βρε μαλάκα; Σοβαρή γκόμενα;"

Μιλάω ξανά με το HB10. Της ξαναμιλάω μετά από μιάμιση ώρα. Σε κάποια φάση ενώ έχει γίνει γκολ από τα πολλά ποτά, μου λέει "Έχεις πολύ ωραία μάτια, στο έχω ξαναπεί; Ξέχασα να στο πω στο αυτοκίνητο." και μου γυρνάει καπάκι την πλάτη.

FakeIOI σκέφτηκα. Δεν έδωσα σημασία. Μετά από καμιά ώρα μου λέει "Πάμε να επιστρέψουμε;" Και εγώ ο μαλάκας λέω "Κάτσε, σε ένα τέταρτο θα φύγουμε!" Αντί να πω κατευθείαν. Δεν ήθελα να το παίξω άμεσα διαθέσιμος, κάτι που κάνουν οι PUA, αλλά μου γύρισε boomerang. Η γκόμενα δεν εμφανίστηκε ποτέ! Ενώ είχα την ευκαιρία όπως ήρθα να φύγω πάλι μαζί της, αυτή ξαφνικά εξαφανιζόλ. Την παίρνω στο κινητό και μου κάνει "Δεν μπορώ να σου μιλήσω τώρα" και μου το κλείνει στη μούρη! Ε στάνταρ θα φασωνότανε σε κανένα δωμάτιο!

Την ξαναπαίρνω μετά από καμιά ώρα (είχε περάσει μιάμιση ώρα εν τω μεταξύ), μου το κλείνει και λαμβάνω μήνυμα στο Facebook από την κολλητή της "Έλα, ρε συ, έχει πιει πολύ και δεν μπορεί να σου μιλήσει, άσε θα την γυρίσουμε εμείς".

Αρχίδια. Θα είχε γαμηθεί στην κόκα, θα είχε γίνει κωλοτρυπίδα από το ποτό, γαμήθηκε και με έναν και είπε στην φίλη της να την καλύψει μην τα μάθει ο γκόμενος. 

Την επόμενη ημέρα μου ζήτησε συγγνώμη στο Facebook που περίμενα άδικα και γύρισα ξημερώματα από τον Ωροπό και "δεν θα ξαναγίνει", "να κανονίσουμε πάλι καμιά παραλιακή" και κάτι τέτοια.

Γκόμενες μουνάρες σε εμφάνιση που ξεφτιλίζονται χωρίς λόγο.
Να σας χαίρονται οι γκόμενοί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου