Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Shit Tests: Γιατί τα κάνουν οι γυναίκες και ποια η γνώμη των ανδρών


Πιστεύω πως ήρθε ο καιρός να γραφτεί ένα αναλυτικό άρθρο σε αυτό το blog για ένα σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζουν οι άντρες στην προσέγγιση των γυναικών, τόσο (κυρίως) σε cold approach, όσο και σε προσέγγιση μέσω κοινωνικού κύκλου.

ΟρισμόςTo shit test είναι ο τρόπος της γυναίκας στο να ελέγξει αν είσαι ή όχι ο κατάλληλος για αυτήν, κοινώς να σας ψυχολογήσει. Υποσυνείδητα στο DNA τους οι γυναίκες υποτίθεται ότι θέλουν ένα alpha male (άλφα αρσενικό). Έναν άνδρα ικανό να "μεγαλώσει τα παιδιά τους και να τις προστατέψει". Με αυτή τη λογική θα μπουν στη διαδικασία να σε τεστάρουν για το αν είσαι "αντάξιός τους". Το κάνουν υποσυνείδητα, ακόμα κι αν κατά βάθος δεν το θέλουν. Τα shit tests περιέχουν προκλητικές ερωτήσεις στις οποίες το θηλυκό θα τεστάρει τις αντοχές σας και το κατά πόσο μπορείτε να απαντήσετε σωστά. Αν είστε ή της μοιάζετε για άλφα θα προσπαθήσει να σας κάνει βήτα. Να σας βάλει "από κάτω". Αν τα καταφέρει τότε θα σταματήσει να ασχολείται μαζί σας. Αν όμως της αποδείξετε την αξία της και δει ότι δεν μπορεί να σας ελέγξει και σε συνδυασμό με την εμφάνιση και το χαρακτήρα της, τότε θα έχετε πετύχει μία μικρή πρώτη νίκη.

Η εξήγηση: Τα παλιά χρόνια όταν υπήρχαν συχνοί πόλεμοι οι άντρες είχαν ήδη αποδείξει την αξία τους. Στα μάτια των γυναικών από την στιγμή που επιβίωναν ήταν ήδη ήρωες. Πλέον, σε ειρηνικές εποχές, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των γυναικών θα τεστάρει τον υποψήφιο άντρα που θα την "καμακώσει". Για την ακρίβεια, όσο μεγαλύτερο HB βρείτε, τόσο πιο πολλά και σκληρά θα είναι τα shit tests. Σε γυναίκες με μέτρια εμφάνιση τα shit tests είναι τις περισσότερες φορές λιγότερα. Όσες είναι πιο όμορφες (τα υψηλότερα HB) κάνουν και πιο συχνά shit tests, ακριβώς για να δουν "Αν ο άντρας μασάει" αφού κάθε μέρα έχουν δεκάδες προτάσεις, άρα θέλουν τον πιο ισχυρό. Οι λιγότερο όμορφες δεν έχουν την αυτοπεποίθηση που διαθέτουν οι ομορφότερες γι' αυτό και τα shit tests τους θα είναι λιγότερα και θα είναι πιο δεκτικές στο φλερτ.

Πως αντιμετωπίζετε τα shit tests:
Α)Ψυχολογικά τα παίρνετε στην πλάκα και τα αγνοείτε σαν να μην υπήρξαν. Δεν αμύνεστε και δεν προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε.
Β)Δίνετε απάντηση που να δείχνει ότι δεν διαφωνείτε και ταυτόχρονα αυτοπεποίθηση, σιγουριά και ενίοτε χιούμορ.
Γ)Μεταφέρετε την κουβέντα αλλού ώστε να φύγετε από το frame της.

Υπάρχουν 4 ειδών shit tests:
Α)Κοινωνικό shit tests: Οι γυναίκες θέλουν να δουν αν είστε ανεξάρτητος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, χαρισματικός, γοητευτικός και γενικά αν "μασάτε". Θέλουν να δουν αν είστε ηγετική φυσιογνωμία ή όχι. Αν επιχειρήσετε να δικαιολογηθείτε ή να απαντήσετε αμυντικά ή να θιχτείτε από όσα θα ακούσετε, τότε το χάσατε το παιχνίδι γιατί θα δείξετε ανασφαλής. Π.χ.
HB: Την πέφτεις καθημερινά σε γυναίκες όπως τώρα?
Α)Εσύ μιλάς καθημερινά σε αγνώστους? (της το αντιστρέφεις)
Β)Ώπα κοπελιά, κάτσε, μη μου χαλάς το σενάριο τώρα! (εντελώς στην πλάκα σαν να της δείχνεις ότι λέει μαλακίες)
Γ)Μου την πέφτουν αυτές καθημερινά στη δουλειά, οπότε τώρα ανταποδίδω για να ισορροπήσει το πράγμα. (ώστε να σε ρωτήσει τι δουλειά κάνεις)
Δ)Πόσα χρόνια έχεις να βγεις έξω για να στην πέσουν? (neg)

HB: Γιατί με κοιτάς τόση ώρα?
- Τι ρωτάς? Είσαι ντροπαλή και σκαλώνεις?

HB: Με πόσες γυναίκες έχεις πάει στη ζωή σου?
- Δεν ήξερα ότι θα πρέπει να κρατάω κομπιουτεράκι.

HB: Ήρθες να μου την πέσεις?
- Τόσο καιρό έχουν να σου μιλήσουν που έχεις ξεχάσει πως είναι και ρωτάς?


HB: Δεν σου έκατσαν οι απέναντι που μίλησες και ήρθες και εδώ?
- Τόσο εύκολα ζηλεύεις και με θέλεις αποκλειστικό? (κι αν θέλετε προαιρετικά) Χρεώνω με την ώρα να ξέρεις.

HB: Σε όλες τα ίδια λες?
- Δεν χρησιμοποιώ κλισέ ατάκες. Αν το πιστεύεις τότε σε είχα για πιο έξυπνη (και αν θέλετε της κλείνετε και το μάτι).

HB: Ότι κάνετε οι άντρες έχει σκοπό το σεξ. Όλο εκεί είναι το μυαλό σας.
- Αλήθεια, πόσο καιρό έχεις να το κάνεις?

HB: Έχεις κοπέλα?
- Μου την πέφτεις?

HB: Ξέρεις να μαγειρεύεις?
- Εννοείται. Άλλωστε, η ποιότητα των delivery μου χαλάει την διατροφή.
(μην της ζητήσετε να έρθει σπιτι σας να της κάνετε το τραπέζι γιατί μόλις γνωριστήκατε)

HB: Θες να με βγάλεις (στο τάδε μέρος) για ποτό? Έχεις πάει κι άλλες εκεί?
- Την επόμενη φορά θα φέρω μαζί μου ένα χάρτη για να αποκλείσουμε μαζί τα ανεπιθύμητα σημεία.

HB: Έχω σχέση.
- Είχες. Τώρα βγήκες με τις φίλες σου ελπίζοντας ότι θα γνωρίσεις τον επόμενο. (αν επιμένει ότι έχει...)
- Και δεν τον κάλεσες Σάββατο βράδυ στην παρέα; Τσκ, τσκ, απαράδεκτη. (neg)

HB: Είμαι παντρεμένη με παιδί.
- Τέλεια. Βάλε τον άντρα σου να κρατάει το παιδί όπως σήμερα, για να βγαίνουμε και να τα λέμε.
(Προσοχή: Η ατάκα αυτή παίζει πολύ από την εποχή που άνοιξε το blog και μετά και την λένε γυναίκες που θέλουν να σας αποφύγουν. Παρότι κάποιες το εννοούν, σε όσες δεν ισχύει να ετοιμάζεστε για γερά shit tests από εκεί και έπειρα για να το πάτε σε day 2).

HB: (Τυχαίο shit test).
- Γιατί είσαι τόσο αγενής με αγνώστους; Δεν σου έχουν μάθει τρόπους;

Β)Πνευματικό shit test: Σας λέει κάτι ψαγμένο που θα πρέπει να γνωρίζετε την απάντηση ή σας βάζει στη διαδικασία να αλλάξετε το πρόγραμμά σας για να της κάνετε μια χάρη, π.χ. να πάτε να κάνετε μια δουλειά για αυτήν ή να βγείτε μαζί της σε ημέρα που ξέρει ότι δεν μπορείτε. Εδώ θέλει να ελέγξει αν είστε υποτακτικοί και χειραγωγίσιμοι. Π.χ.
HB: Άσε την εργασία που σου έβαλε το αφεντικό σου και έλα να με δεις στην παράσταση χορού που δίνω και μετά να πάω για καφέ.
- Θα με συγχωρέσεις αλλά η δουλειά μου είναι πολύ σημαντική. Θα σε βγάλω για καφέ την Παρασκευή που θα είμαι πιο χαλαρός.

Γ)Shit test φυσικής κατάστασης:
Εδώ θέλει να τεστάρει την φυσική σας κατάσταση. Για παράδειγμα αν έχετε παραπανίσια κιλά μπορεί να το κάνει εύκολα. Προσωπικά έχω φυσιολογικό σώμα και δεν έχω δεχτεί τέτοιου είδους shit test. Π.χ.
HB: Τον χειμώνα πηγαίνουμε για ski, snowboard και ορειβασία. Εσύ αντέχεις κάτι τέτοια;
Α)Για πλάκα. Το χιονοδρομικό του Παρνασσού το έχω χτίσει τόσες φορές που έχω πάει (ας έχεις πάει και μία φορά, θα το καταπιεί αμάσητο).
Β)Πάμε για χρονομέτρηση και στα τρία. Αν χάσεις κερνάς μπύρες στην Αράχωβα.

HB (αν έχετε παραπάνω κιλά): ...από χόμπι μου αρέσει επίσης το γυμναστήριο...κάτι που δεν βλέπω να ισχύει και για σένα.
- Δουλεύω όλη μέρα για να μπορώ να βγάζω καλά χρήματα, οπότε δεν έχω χρόνο. Έτσι κι αλλιώς προτιμώ να γυμνάζω μονοκέφαλο.

Δ)Shit tests οικονομικής φύσης: Εδώ θέλει καθαρά να τεστάρει το πορτοφόλι σας. Τέτοιου είδους γυναίκες είναι ακατάλληλες για σχέση. Βέβαια, όλες τους επιθυμούν να είναι με κάποιον που έχει έστω μια δουλειά και δεν είναι άνεργος για χρόνια. Που να μπορεί να συντηρηθεί μόνος του.
HB: Αχ τι ωραίο φόρεμα είδα στην Ερμού τις προάλλες.
Α)Α είσαι από αυτές που θέλουν τους άντρες για να τους παίρνουν δωράκια; (neg) Και δεν μου το έλεγες από την αρχή να μην χάνω τον χρόνο μου; (προαιρετικά διπλό neg)
Β)Και τι μου το λες? Για να το αγοράσω? Είμαι πολύ νέος για να μοιάζω με Sugar Daddy, δεν νομίζεις?

Προσοχή: Ακολουθεί παράδειγμα λάθος απαντήσεων:
HB: Θα πάμε βόλτα Γλυφάδα/Κεφαλάρι?
Χ - Ναι αλλά θα πρέπει να μου κεράσεις τις βενζίνες.
Χ - Ααα, θες high lux πράγματα εσύ.
Σε αυτή την περίπτωση αμφότερες οι απαντήσεις είναι λάθος, διότι το κόστος της βενζίνης ή ενός ποτού ακόμα και σε ακριβό μαγαζί είναι τόσο χαμηλό που αν δεν δείχνετε πρόθεση να προσφέρετε κάτι τέτοιο, τότε η γυναίκα θα σας κάνει αυτομάτως disquality ως "τσιγκούνη" χωρίς καν να σκεφτεί αν π.χ. είστε άνεργος αυτή την περίοδο. Η καλύτερη τακτική είναι είτε να συμφωνήσετε, είτε να προτείνετε ένα άλλο μέρος, π.χ. cinema, latin, καραόκε ή κάτι με πιο εύκολη πρόσβαση στο κέντρο με την αιτιολογία ότι θα χάσετε χρόνο από την έξοδό σας στο αυτοκίνητο λόγω απόστασης.

Shit tests μέσα στη σχέση

Αν νομίζατε ότι επειδή ρίξατε κάποια στο κρεβάτι σας τα shit tests σταματούν εδώ τότε κάνετε λάθος. Για ένα επίσης μεγάλο ποσοστό γυναικών, τα shit tests δεν σταματούν. Συνεχίζονται. Μέσα στη σχέση ή ακόμα και μέσα στο γάμο! Να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Ακόμα κι αν συνεχίσετε να περνάτε τα shit tests, δεν αποκλείεται η γυναίκα με την οποία είστε να συνεχίσει να τα κάνει. Αυτό αφορά κυρίως τον χαρακτήρα της αλλά και το που συγκαταλέγεται. Συνήθως HB8-10 το έχουν για συχνή τακτική τους με σκοπό να "εξάψουν το ενδιαφέρον σας και να το κρατήσουν αμείωτο ώστε να μην τις βαρεθείτε". Θεωρούν δηλαδή πως καθότι σκεπτόμαστε αρκετά με το κάτω κεφάλι, δεν θα πρέπει να μας έχουν για δεδομένους. Επομένως να είστε πάντοτε προετοιμασμένοι.
Παραδείγματα:
HB: Όλο για σεξ βρισκόμαστε/Όλο το σεξ έχεις στο μυαλό σου.
- Ναι, ε? Μέσα έπεσες (και της αρπάζεις και της ρίχνεις ένα).

HB: Τον τελευταίο καιρό δεν βγαίνουμε συχνά.
- Έχει πέσει πολύ δουλειά, οπότε κάνε υπομονή.
(ατάκες του στυλ "Πάλι γκρινιάζεις?" δείχνουν αδυναμία)

HB: Χωρίζουμε. (συχνά το λένε και δεν το εννοούν).
Α)Ωραία, καιρός να γαμήσω καμιά άλλη.
Β)Ωραία, καιρος να πηδηχτώ με μερικές που έχω στη λίστα μου.
(Εδώ θα αρχίσει να ρωτάει "Ποια?Πως?Πότε?" και ξαφνικά από εκεί που περίμενε να ρωτήσετε "Γιατί να χωρίσουμε?" θα αρχίσει να σας κυνηγάει.

HB: Τόσα χρόνια τα έχουμε και δεν με έχεις πάει (και λέει ένα μέρος).
A)Γιατί? Κάναμε κανένα συμβόλαιο ότι πρέπει να πάμε σε όλα τα μέρη?
Β)Χμμμ....ανικανοποίητη σε βρίσκω. Φαντάζομαι ότι ακόμα κι όταν πάμε εκεί θα μου ζητήσεις νέους προορισμούς.
Γ)Γιατί δεν τα φτιάχνεις με πιλότο να έχεις και δωρεάν πτήσεις? Όταν θα σου πω θα κανονίσουμε.

Η γνώμη των ανδρών
Προσωπικά μπορώ να πω ότι απεχθάνομαι τα shit tests για έναν απλό λόγο. Οι άντρες δεν κάνουμε shit tests προς όσες θέλουμε να καμακώσουμε, αλλά ερωτήσεις ώστε να γίνει το qualify. Εδώ λοιπόν συναντάμε το φαινόμενο του ότι εμείς πρέπει να κάνουμε την πρώτη κίνηση, εκείνες έχουν ένα σωρό προτάσεις, το βλέπουν σαν παιχνίδι, οπότε βάζουν μπροστά μας "εμπόδια" τα οποία πρέπει να παρακάμψουμε. Μπορώ να καταλάβω την τακτική τους μέχρι ένα σημείο γιατί αν τις περάσουμε για εύκολες τότε ίσως φοβούνται ότι παίζει ένας άγνωστος να...ορμήξει κατά πάνω τους και καθότι πιο αδύναμες δεν θα ήθελαν κάτι τέτοιο. Άρα προβάλουν μία άμυνα και ταυτόχρονα μας τεστάρουν.

Από εκεί και πέρα αν και ως ένα βαθμό τα καταλαβαίνω, από την στιγμή που αρχίζεις να γνωρίζεις την άλλη, τα shit tests καταντούν κουραστικά έως προσβλητικά. Σπάνε μπάλες. Ορισμένες στα κάνουν...πλανήτες με το θράσος τους. Κατά την άποψή μου δίνουν έναν τόνο "τσαμπουκά" στη γυναίκα και τους χαλάνε την θηλυκότητα. Σοβαρά αν είναι να μείνουμε πιστοί σε εσάς θα είναι στο χαρακτήρα μας και όχι επειδή θα μας σπάτε τ'@@ για να μην σας θεωρούμε "εύκολες". Αυτή η άποψη ότι από ένα σημείο και μετά "θα σας βαρεθούμε" και άρα πρέπει να "εξάψετε το ενδιαφέρον μας" δεν έχει καμία απολύτως βάση. Με τα shit tests το μόνο που κάνεις είναι να πρίζεις τον άλλο, να προσπαθείς από alpha να τον κάνεις beta και όταν τελικά τα καταφέρεις χάνεις το ενδιαφέρον σου γι' αυτόν. Διαφορετικά, αν δεν τα καταφέρεις, δυστυχώς υπάρχει ένα είδος γυναίκας που συνεχίζει να τεστάρει τον άντρα σε καθημερινή βάση. Μέχρι που όταν δει πως "δε μασάει" αποκτάει θράσος σε βαθμό που η μόνη επιλογή είναι να την στείλεις στον αγύριστο και να ησυχάσεις μία και καλή.

Αν κάποια έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της και θεωρεί την πάρτη της ως "μεγάλο τρόπαιο" τότε ειλικρινά μπορεί να σου πετάει τα shit tests σαν μπαλάκια του πινγκ-πονγκ. Έχω συναντήσει επίσης ακόμα και μπάζα στην ηλικία μου (στα 30+) που ενώ πλέον δεν μετράνε, δεν καταλαβαίνω τον λόγο που είναι μπακούρια στη ζωή τους και μας πρίζουν τις μπάλες στα shit tests λες και θα καταφέρουν κάτι. Αντί να αντιληφθούν ότι τους "απομένουν λίγα χρόνια" μέχρι να βρουν τον κατάλληλο, αλλιώς "στο ράφι" το παίζουν από πάνω και ιστορία. Αντικειμενικά πάντως, οι περισσότερες που κάνουν shit tests είναι μικρής ηλικίας. Στο 36+ όσες είχα γνωρίσει (που δεν θα καθόμουν με μεγαλύτερη που να με πλήρωνε) τους χτυπάει το "καμπανάκι" που λέγεται βιολογικό ρολόι και εκεί κατεβαίνουν οι ασπίδες και τελειώνει η ιστορία. Βέβαια το να συνεχίσει να σε τεστάρει μέσα στη σχέση, αυτό ειδικά το θεωρώ απαράδεκτο. Μου έχει τύχει γκόμενα να μου πετάξει shit test του στυλ "Θα βγω με τον τάδε" κι επειδή δεν το πέρασα με χώρισε επιτόπου, προφανώς γιατί θεώρησε ότι αργότερα θα την ελέγχω σε ότι κι αν κάνει.

Συνοψίζοντας
Τα shit tests γενικά έχουν να κάνουν με την ψυχολογία του alpha male και του κατά πόσο ο άντρας είναι κυρίαρχος. Η ψυχολογία σας θα πρέπει να αποπνέει αυτοπεποίθηση. Καμία γυναίκα δεν θέλει δίπλα της έναν άνδρα αδύναμο και κατά βάθος όσο σκληρή κι αν το παίζει δεν θέλει να είναι εκείνη αυτή που θα έχει το πάνω χέρι στη σχέση αλλά ο άντρας που θα είναι δίπλα της. Μπορείτε πάντοτε να καλιμπράρετε σωστά την γυναίκα κάνοντάς της quality ώστε να δείξετε ότι έχετε οι ίδιοι τον έλεγχο. Ότι δηλαδή εσείς οι ίδιοι την αξιολογείτε για το αν αξίζει να είναι δίπλα σας.

Κατά βάθος η αλήθεια είναι ότι αμφότερα τα δύο φύλα αξιολογούν τα άτομα με τα οποία φλερτάρουν. Η διαφορά του άντρα με την γυναίκα ωστόσο, είναι ότι επιλέγει σύντροφο με πρώτο και κύριο λόγο την εξωτερική εμφάνιση, ακριβώς διότι μία όμορφη γυναίκα (και όχι π.χ. μια χοντρή ή ξεδοντιάρα) κάνει εμφανές στον άντρα ότι τα παιδιά που θα κάνει μαζί της θα είναι όμορφα. Είναι στο DNA μας. Όπως επίσης είναι στο DNA της γυναίκας η ανάγκη να τεστάρει τα όρια του άντρα για να δει αν στην καθημερινότητά της (με την δουλειά του) θα μπορέσει να συντηρήσει την ίδια και τα παιδιά της, όπως επίσης αν σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης (πόλεμοι, πλημμύρες, ακραία καιρικά φαινόμενα) θα μπορέσει ως ηγέτης και έχοντας αυτοπεποίθηση να σώσει την ίδια και τα παιδιά της. Αυτό είναι επίσης στο DNA της γυναίκας βάση των προγόνων μας. Και ευτυχώς ή δυστυχώς, το DNA αυτό, έχοντας περάσει ως βάση σκέψης εδώ και εκατομμύρια χρόνια, βάση του καθημερινού τρόπου ζωής μας και έχοντας ως δεδομένο τον πλανήτη και τις συνθήκες όπου έζησαν οι πρόγονοί μας, δεν πρόκειται να αλλάξει με τις επόμενες γενιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου