Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Η Ιταλοαμερικανίδα cock-teaser

Το DNA που προκαλεί...διχασμένη προσωπικότητα.

Στα τέλη καλοκαιριού ήμουν καλεσμένος στο γάμο ενός ξαδέρφου μου. Στην εκκλησία άργησα να φτάσω και δεν πρόλαβα να κάνω παιχνίδι με κανένα δυνατό νέτο, μιας και φύγαμε όλοι γρήγορα για τον χώρο της δεξίωσης.

Τόσο στην εκκλησία όσο και στη δεξίωση είχα πιάσει την πάρλα με ξαδέρφες και θείτσες που μου σύστηναν επίσης ξαδέρφες. ¨"Εντάξει γάμα τα, απόψε μόνο σόγια θα συναντήσουμε" σκέφτομαι. Ώσπου κάνοντας την συνηθισμένη βόλτα μου για να "κόψω κίνηση" πετυχαίνω δύο νέτα HB 7.5 και HB 6 στο τραπέζι της ξαδέρφης μου (αδερφής του ξαδέρφου που παντρευότανε).

Τα δύο νέτα ήτανε: Το HB 7.5 , 34-35άρα Αμερικανίδα, μελαχρινό με Ιταλούς γονείς (μικρόδειχνε για max 30 αλλά στα νιάτα της άνετα έπιανε και HB8) και ένα το HB 6 μια Αφροαμερικανίδα με καταγωγή κάπου από τα Barbados, ούτε που θυμάμαι.

Βάζω στόχο το HB 7.5. Οτι γράφω ειναι μετάφραση από τα αγγλικά:
Ξαδέρφη: Καλησπέρα, να σου συστήσω (μου τις συστήνει).
Ξενερωμένος: Καλησπέρα, χάρηκα. Από που είστε?
(Μου λένε και οι δύο από Αμερική, παλιές συμφοιτήτριες του ξαδέρφου μου).
Ξ: Πόσο καιρό θα μείνετε εδώ?
HB 7.5: Είσαι single? (ΙΟΙ)
Ξ: Ναι, αλλά βιάζεσαι εσύ! Κάτσε να πιούμε τίποτα! (neg)
HB 7.5: (Γελάει)

Με τα πολλά πιάνουμε την κουβέντα. Η τύπισσα δασκάλα χορού. Μελαχρινή, περίπου στο ύψος μου, που με τα τακούνια της με περνούσε. Με έπιανε, με σήκωνε για χωρό, έκανε τα παιχνίδια της. Μέχρι που έβαζε το χέρι της γύρω από τον ώμο μου όταν καθόμασταν. Πολλά IOI. Αλλά τα έπαιρνε όλα στην πλάκα. Χόρευε, με σήκωνε να χωρέψουμε, μετά χόρευε με φίλες της κι εγώ σαν να μην υπάρχω, μετά πήγαινε στον DJ κι έκανε παραγγελίες...τέτοια φάση. Αυτές είχαν σκοπό να γυρίσουν κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Παρά τα IOI, όταν την βλέπω ότι περισσότερο την νοιάζει να χορέψει παρά οτιδήποτε άλλο, πιάνω την κουβέντα με την HB6 που βαριότανε να χορέψει και μετά γυρνάω στο τραπέζι μου για να μην το παίξω needy ότι και καλά περιμένω το target μου. Επιστρέφω κάνα μισάωρο μετά με παγωτά. Εκεί το HB 7.5 μου αρπάζει το παγωγό από το χέρι κι αρχίσει να το τρώει! Και γελάει. Εγώ μένω λίγο μαλάκας και χαμογελάω. Ύστερα από κάνα δεκάλεπτο την αρχίζω στα πειράγματα. Σε κάποια φάση αρπάζει το δάχτυλό μου, το βάζει στο στόμα της και το γλείφει ολόκληρο!

Είχε γίνει γκολ η τύπισσα. "Βάλε μου κι άλλο κρασί. Μην με λυπάσαι" έλεγε! Ξανασηκώνεται για να χορέψει. Ρωτάω την φίλη της ηλικία και μου λέει "Είναι 34 στα 35. Αλλά μην της πεις ότι στο είπα".

Κι εκεί μένω μαλάκας. Την έκανα για 27-28. Καλά τόσο μεγάλη και να είναι ζαλισμένη από τα ποτά και να χορεύει όπως κάποια 10-15 χρόνια νεότερη; Γιατί; Για να δείξει ότι μετράει ακόμα και τώρα; Αν με κάτι μπορεί να ξενερώσει κάποιος σίγουρα είναι μια τύπισσα που "μπεμπεκίζει" και ξεφεύγει σε τέτοια ηλικία. Όταν γύρισε στο τραπέζι και μετά από αρκετή κουβέντα κι ενώ η αναπνοή της ήταν συνώνυμη του αλκοόλ, καταλήξαμε να ανταλλάξουμε κινητά και Facebook (το δικό της ήταν κλειστό από μπαταρία, άρα θα έπρεπε να την καλέσω σε σταθερό για να κανονίσω).

Θα έφευγαν με μία ξαδέρφη μου γιατί το είχαν κανονίσει, παρότι πρότεινα να τις γυρίσω. Μέχρι να τις συνοδεύσω μέχρι εκεί με είχε ταράξει στα φιλιά στο μάγουλο. Σκεφτείτε την εικόνα μιας μεθυσμένης τώρα και πως παραπατάει και φυλάει. Απαντούσα κι εγώ με ένα αντίστοιχο φιλί στο μάγουλο κάθε φορά. Σε κάποια φάση όταν της πετάω ένα κοπλιμέντο και κάνω κίνηση για φιλί στο στόμα απομακρύνεται. "Έλα τώρα, μην είσαι πέφτουλας" μου λέει πιωμένη.

Την επόμενη μέρα έλλειπε με την φίλη της για μπάνιο. Κατάφερα να την βρω το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Υποτίθεται ότι θα έφευγε σε 4 ημέρες, όμως τελικά μου λέει "Θα φύγω αύριο". Όταν της πρότεινα να βγούμε καθότι θα ήταν το τελευταίο βράδυ μου λέει "Θα δούμε τι θα κανονίσουμε με την φίλη μου και θα σου πω." Φυσικά δεν κανονίστηκε τίποτα ενώ αργά το βράδυ μου έστειλε στο Facebook:
"Τελικά ήθελα να σου πω συγγνώμη αν φάνηκα κάπως εκδηλωτική χθες αλλά δεν ενδιαφέρομαι για κάτι. Απλά περνούσε καλά την ώρα μου".

Όταν το εκδηλωτικό Αμερικάνικο DNA γνωρίζει το καριόλικο Ιταλικό αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου