Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Κέρατο μετά από 5 χρόνια σχέση

[Email του αναγνώστη Log]

Αγαπητέ ξενερωμένε,

Σε διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και είδα την ιστορία σου με την γκόμενα που αποδείχθηκε πουτάνα μετά από 3 χρόνια. Εχω κι εγώ να σου πω με συντομια τι συνεβη σε μενα που μπορει να μην εχει τοσο χοντρο σκηνικο σαν το δικο σου αλλα εχει ενδιαφερον.

Ημουνα 5 χρονια με μια κοπελα στην οποια εριχνα κανα τριαρι χρονια. Ιδανικη διαφορα ηλικιας. Περνουσαμε καλα, ειχαμε καλη συννενοηση σε πολλα θεματα και καλες δουλειες και οι δύο. Σε καποια περιοδο αποφασιζουμε να αρραβωνιαστουμε. Καπου στον 4ο χρονο. Στην αρχη ηταν λιγο δυστακτικη με τα πολλα την επεισα. Να σημειωσω 30 εγω τοτε, 27 αυτη.

Λιγους μηνες πριν τον αρραβωνα και αρχισα να την βλεπω καπως απομακρη. Θεωρησα οτι απλα περνουσε φαση πιεσης στη δουλεια. Περνανε καποιες εβδομαδες και την βλεπω να βγαινουμε με το ζορι ενα Σαββατο και να εχει γενικως μουτρα και κακη διαθεση. Την ρωταω τι της φταιει, μου λεει "Τιποτα" κλασικα.

Υστερα απο ενα διαστημα δεν αργησε να γινει το κακο. Μου λεει απο το τηλεφωνο να χωρισουμε. Στην ψυχρα. Της ζητησα εξηγησεις, μου λεει οτι δεν περναει καλα μαζι μου. Εν τω μεταξυ εγω ουτε σκηνικα ζηλιας της εκανα, ουτε κακος ημουν μαζι της, ουτε τιποτα. Μια ζωη το καλο παιδι. Καμια φορα μονο την ρωτουσα που θα παει και που θα βγει αλλα δεν εμπαινα ας πουμε στη διαδικασια να ψαξω Facebook οπως εκανες κι εσυ. Κακως βεβαια.

Ενα χρονο μετα με παιρνει τηλεφωνο ο αδερφος της! Και μου λεει "Φιλε θα σου πω ειλικρινα απο οσες σχεσεις ειχε η αδερφη μου μεχρι σημερα τελικα ησουν το καλυτερο παιδι. Λυπαμαι για οτι εγινε και που το λεω αλλα σε παρατησε για αλλο γκομενο! Σε παρακαλω μην της πεις οτι στο ειπα εγω."

Εκει φιλε ξενερωμενε μου κοπηκαν τα ποδια. Ανδρικη αλληλεγγύη εδειξε το ατομο. Ξηγήθηκε σπαθί. Εννοείται ότι δεν της είπα τίποτα. Οπως γενικα μετα τον χωρισμο δεν μιλησαμε. Χαθηκαμε ρε πουστη τελειως. Ειχα ξενερωσει τοσο που δεν ηθελα καν να της μιλησω.

Ύστερα από όλα αυτά έλα και πες μου μετα ποια να εμπιστευτεις. Εδώ σας μιλαω για ΠΕΝΤΕ γαμημενα χρονια απο την ζωη μου! Να μενω πιστός με την ίδια γκόμενα, να περνάμε καλά, να μην μου εχει περάσει καν απο το μυαλό ο χωρισμός και ξαφνικά στο άκυρο να την κάνει για έναν άλλο.

Πόσο ηλίθιες παίζει να είστε κάποιες? Αν δεν σας κάνει κάποιος γιατί τον κοροϊδεύετε και του τάζετε αγάπες και ιστορίες? Λήξτε το μια ώρα αρχύτερα να τελειώνουμε.

Κι όσοι βλέπετε κάποια που έχει σχέση με άλλον, αν καίγεστε τόσο πολύ να χωθείτε, τουλάχιστον μετά μην το πάτε για σοβαρά. Γιατί θα βρεθείτε κι εσείς στην ίδια θέση με εμάς.


(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου