Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Βόλτα με Ουκρανίδα = "Σκάσε μου χρήμα και φύγε!"

Η παρακάτω ιστορία που θα σας αφηγηθώ έγινε μέσω Happn.

Πρόκειται για μια εφαρμογή για κινητά που εμφανίζει ποιες γκόμενες είναι γύρω σας σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου κι έχουν και αυτές την εφαρμογή. Εδώ μήνες τώρα δεν είχα πετύχει κάποια.

Μέχρι που βλέπω μία 25άρα από Ουκρανία. Την βρίσκω μέσω Instagram και μετά στο Facebook. Της λέω ότι την πέτυχα στο Happn και ρώτησα αν είναι ακόμα Αθήνα.

Μου λέει "θα είμαι Αθήνα μέχρι αύριο για δουλειά". Συνολικά έκατσε μία εβδομάδα και θα έφευγε εχοντας κλείσει πτήση. Της λέω με τι ασχολούμαι, κοζάρει το προφίλ μου. Μου λέει κι αυτή με τι ασχολείται. Μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις. Μια χαρά θεσούλα είχε στην εταιρεία της.

Της λέω "Είσαι ελεύθερη για σήμερα?" Αφού με ψάχνει...μέχρι και στο Linkedin, παθαίνει μουνόπλακα με την δουλειά μου, ενθουσιάζεται και μου λεει "Ναι, φυσικά, θα μου δείξεις την πόλη?"

Με τα πολλά συναντηθήκαμε κέντρο και μου είπε αρχικά τάχα μου οτι "Εχω meeting σε μιάμιση ώρα". Τελικά την έπεισα από κέντρο να πάμε παραλιακή, παρότι η ίδια αρχικά ήταν δυστακτική να μπει σε αυτοκίνητο αγνώστου (στη χώρα της θα πετσοκόβουν αβέρτα).

Τάισε την τουρίστρια
Με ρώτησε αν έχει κάποιο καλό μέρος για παραδοσιακό ελληνικό φαγητό και μετά θα πηγαίναμε για ποτό παραλιακή. Λέω να την βγάλω λοιπόν σε παραδοσιακό εστιατόριο στα Νότια Προάστια. Για αρχή την πήγα σε ένα μέρος που είναι σουβλατζίδικο πολυτελείας, δηλαδή έχει πολύ καλά πιάτα με σουβλάκια, άφθονα έτοιμα φαγητά στη βιτρίνα και ωραία ατμόσφαιρα. Την χάλασε. Ξύνισε κιόλας. "Μάλλον ας πάμε καλύτερα κάπου αλλού" μου είπε.

Οπότε επέλεξα μία ταβέρνα μεγαλύτερου μπάτζετ με παραδοσιακά φαγητά γιατί ήθελε πιο...ποιότητα το ζώον. Παραγγέλνει με τεράστια άνεση χωριάτικη, τζατζίκια, μελιτζάνες, στη μουνάρα της όλα. Προς στιγμή αναρωτιέμαι "Είμαι με 150 ευρώ, άραγε θα μου φτάσουν ή θα παραγγείλει όλο τον κατάλογο?"

Της γυαλισαν αρνίσια παϊδάκια, χαλάστηκε που δεν είχε ρύζι και αρκέστηκε σε συνοδευτικό πατάτες με σπανάκι.

- Θα πιείτε κάτι?
- Όχι.

(Ευτυχώς καριόλα που δεν ξέρεις ελληνικά γιατί θα ζήταγες κάνα κρασάκι)

Την ώρα του φαγητού μιλούσαμε για δουλειές, για τις εταιρείες μας, για projects, για χίλιες δυο μαλακίες. Με ρώτησε αν είμαι διάσημος λόγω δουλειάς, της είπα κάποιες λεπτομέρειες, ενθουσιάστηκε. Πάμε στην Β' φάση.

Ποτάκι δίπλα στη θάλασσα
Την βγάζω για ποτό με θέα την θάλασσα. Παραγγείλαμε από ένα κοκτέηλ ο καθένας. Αρχίσαμε να μιλάμε για σχέσεις. "Ήταν και δεν ήταν" όπως είπε με έναν τύπο, ο οποίος έμενε μόνιμα σε άλλη χώρα και της είχε προτείνει να αρραβωνιαστούν. Αυτή δεν ήθελε γιατί θεωρούσε πως ήτανε νωρίς.

"Εγώ για να παντρευτώ θέλω άντρα πλούσιο. Που να μπορεί να μου εξασφαλίζει ότι θέλω, χωρίς να χρειάζεται να αγχώνομαι για το αν θα μου φτάσουν κάθε μήνα τα χρήματα".

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ!

Το σκηνικό βρωμούσε από χιλιόμετρο ότι δεν θα γαμήσω. Δεν είχα άλλωστε καμιά Ferrari, καμιά Porsche, καμιά Mercedes. Γιατί στανταράκι με κάτι τέτοια θα υγραινότανε μόνο.

Της έκανα το τεστ με τις πόρτες.
- Στην άσπρη που συμβολίζει οικογένεια είδε ένα club και τον κόσμο να χορεύει.
- Στην κόκκινη που συμβολίζει τις σχέσεις έβλεπε ζευγάρια να κάνουν swinging!
- Στη μαύρη που συμβολίζει θάνατο εβλεπε το σπιτι της στην Ουκρανία.
- Στη μπλε πόρτα που συμβολίζει τα παιδικά της χρόνια έβλεπε τον εαυτό της να έχει βγει στη σύνταξη και να είναι σε μια ήσυχη βίλα.

Ότι να ΄ναι τα αποτελέσματα. Μα swinging μωρή? Με ρώτησε αν έχω κάνει one-night stand. Της είπα αντί για μία φορά ότι έχω κάνει δύο φορές (γιατί αν έλεγα μία ή καμία θα με περνούσε για σοβαρό καληνυχτάκια και δεν ήθελα να με πάρει στα σοβαρά). Τελικώς μάλλον με ψάρωνε με όλα γιατί ούτε one-night stand είχε κάνει ποτέ της, ούτε swinging. Αντίθετα...είχε βρεθεί σε swinging party όπου απλά έβλεπε ζευγάρια ενώ είχε πάει ντυμένη με φίλο της καληνυχτάκια!

Παρά τα κοπλιμέντα για τα ωραία της μάτια κι ενώ είχαμε αρχίσει να πίνουμε το κοκτέηλ μας, αυτή όντας πτώμα και με την ώρα να κοντεύει 12, (το κοκτέηλ της δεν το ήπιε ούτε μέχρι την μέση) προφασίζεται ότι πρέπει να ξυπνήσει νωρίς στις 7 το πρωί, τινάζεται σαν ελατήριο από την θέση της και μου λέει να φύγουμε!

Προσπάθησα να την πείσω να έρθει από το σπίτι δήθεν για να δει κάτι που αφορούσε την δουλειά μας αλλά φυσικά εισέπραξα άκυρο.


Το κοντέρ του λογαριασμού έγραψε σύνολο 60 ευρώ.

Pickup Failed!

Καριολάκια μια χαρά την βγάζετε με τα λεφτάκια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου