Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Όχι στις γυναίκες υποκατάστατα!

 [Email του αναγνώστη Neo-R]

Χαιρετίσματα ξενερωμενε συτνάκτη

Μέχρι τώρα σου έστειλα μερικά κείμενα που είχα βρει ψάχνοντας και τα μοιραστήκαμε στη σελίδα σου. Τώρα πιστεύω ότι είναι σειρά μου να γράψω κάτι δικό μου και να δώσουμε λίγη τροφή για σκέψη.

Έχοντας φτάσει σε κάποια ηλικία πια και αποκομίζοντας μερικά αποστάγματα ζωής όλα αυτά τα χρόνια, θέλω να σε ρωτήσω ένα πράγμα.

Που πάμε ρε φίλε...; Τι πήγε στραβά μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια...; Στη δική μας τη γενιά δεν βρίσκαμε τόση ξενέρα και τόση πουτανιά ρε πούστη μου...Σαν παλιά καραβάνα που είσαι σίγουρα θα με καταλαβαίνεις...

Πάω να βγω μια βόλτα να ξεδώσω κι εγώ σαν άνθρωπος και πάντα καταλήγω να θέλω να κάνω εμετό από τα μάτια έχοντας σκυλομετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που βγήκα. Παντού μα ΠΑΝΤΟΥ βλέπω είτε ξενέρωτες είτε πουτάνες να κςλοτρίβονται είτε σε κλαρινογαμπρούς είτε σε κάτι μαλάκες που εκτός από ψευτομαγκιά δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε άλλο...Και σκέφτομαι τώρα εγώ ο αφελής αναγνώστης σου. Γιατί θα πρέπει να βγαίνουν χαμένοι αυτοί που είναι καλοί ε; "Γιατί είναι καλοί" μπορεί να μου πεις και θα έχεις και δίκιο.

Επίσης υπάρχουν κάποια γελοία και άθλια στανταρς που τα βλέπω όλα αυτά τα χρόνια της περιπλάνησής μου. Πέρα από τα λεφτά (classic) τα τελευταία χρόνια βλέπω και μερικά ακόμα, για να θεωρείσαι γκόμενος θα πρέπει να πίνεις τον αμπάκουλα, να καπνίζεις σαν αράπης, και να πουλάς μαγκιά σε όποιον βρθεί μπροστά σου, χαρακτηριστικό του Νεο-Ελληνα που θέλει να κάνει τη μπάζα του χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι του. Για να μην αναφέρω την τελευταία χιπστερομόδα με τα ούσια και τα τατουάζ. Και βέβαια μην ξεχάσω να αναφέρω ότι αν δεν έχεις μηχανάκι δε γαμάς ούτε σε μια χιλιετία...Όσο πιο μεγάλη είναι μάλιστα, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις.

Δεν ξέρψ πώς αλλιώς να διατυπώσω σε τι κςλοκοινωνία ζούμε ρε φίλε. Ειδικά εμείς που είμαστε παιδιά της δεκαετίας του 90 μάς έτυχε να πέσουμε πάνω σε παρ8ενοπιπίτσες που μετέπειτα εξελήχθηκαν σε απείρου κάλους ξεκωλιάρες. προσπαθώ να μιλήσω σε κάποιον γι αυτό αλλά κανείς δνε μπορεί να καταλάβει, θεωρούν ότι υπερβάλλω κι ότι τα λέω αυτά επιδή είμαι απογοητευμένος. και η αλήθεια είναι πως έχω απογοητευτεί...Έχω απογοητευτεί όταν τώρα πια το να είσαι ο εαυτός σου είναι μειονέκτημα κι όχι προτέρημα όπως έπρεπε να είναι. Με τους γονείς εννοείται ότι δεν τους αναφέρω τίποτα, μια φορά που το έκανα, το μετάνιωσα πικρά, δεν ξέρω από ποιον πλανήτη ε΄χουν έρθειι αλλά συνεννόηση δεν υπάρχει, γι αυτό προτιμώ να τα πω σε σένα που σαν ξενερωμένος θα με νιώσεις καλύτερα, ειδικά μετά την τελευταία φόλα που έφαγες με την πουτάνα πολυτελείας...

Το αστελιο όμως δεν είναι αυτό, το αστείο για να μην πω γελοίο της υπόθεσης είναι ότι μετά από την πετυχημένη προσπάθειά τους να σε πληγώσουν και να καταστρέψουν τα συναισθήματά σου, μπλέκουν με τον κάθε λογής ΜΑΚΑΛΑ και μετά κλαίγονται ότι όλοι οι άντρες είμαστε γουρούνια κι άλλα τέτοια χαριτωμένα. Και δε μου λες μωρή χλαμούτσα, έψαξες να βρεις κάποιον που να αξίζει; Μόνη σου διάλεξες το ρεμάλι το κλαρίνο και τώρα θες και τα ρέστα;!!! Υπάρχουν φυσικά άτομα που ντροπιάζουν εμάς τους υπόλοιπους αλλά κάποιον που το αξίζει...; Του έδωσες 10 λεπτάκια να σου μιλήσει; να σου εκφράσει ειληκρινά και κόσμια αυτό που αισθάνεται;!!! ΟΧΙ!!! Τι κλαις τώρα;!!! Αφού το καλό παιδί είναι μαλθακός για σένα, κάτσε με τους καραγκιόζηδες που σε γαμάνε από τα 13 σου. Αυτόν που σε θέλει αληθινά ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ κι όχι γι αυτό που ΘΑ ΗΘΕΛΕ να είσαι, τον θες για φίλο, παρηγορήτρα, να του λες πώς σε πηδάει ο τζάμπα μάγκας λες και τον νοιάζει τον άλλο πώς και πόσες φορές την τρως κάθε μέρα.

Θα τελειώσω με αυτό που επιθυμώ (για να μην πω απαιτώ...) και πάω στοιχημα ότι οποιοσδήποτε άντρας που σέβεται τον εαυτό του το θέλει κι αυτός...

Γουστάρω γυναίκες όχι υποκατάστατα.Γουστάρω γυναίκες με θέληση,και αφοσίωση.Όχι τσουλάκια,που έχουν μεγαλώσει με το μητρικό όνειρο,να βρουν ένα καλό γαμπρό,που πάντα ισούται με πλούσιο γαμπρό.Όχι κάποια τσουλάκια,που παντρεύονται από ανάγκη στα 25 και στα 30 ξενοπηδιούντε στα ξενοδοχεία όλης της χώρας.Γουστάρω το καλοκαίρι να μην πηγαίνουν για μπάνιο αλλά να ανεβαίνουν μαζί μου στο Βουνό,να φάνε χώμα από τα WRC.Γουστάρω το χειμώνα να μη λένε "κρυώνω" και να ανεβαίνουν στα βουνά.Οι περισσότερες από εσάς γουστάρουν να βλέπουν το χιόνι μέσα από τη θέρμανση του lux ξενοδοχείου καμακώνοντας τους άλλους.Γνήσια τσουλάκια.Και αν είναι να χρηματοδοτώ τις ανασφάλειες σας και τους παιδικούς σας εφιάλτες,προτιμώ να πληρώνω τις πουτάνες,που είναι πιο εξηγημένες από εσάς.Αν η μαμά σου σού έχει μεταδώσει το κατωχικό σύνδρομο,που της μετέδωσε η μαμά της,δε θέλω να το μεταδόσεις στο παιδί μου.Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το καρκίνωμα.Γνήσιες "κατίνες" είστε όλες σχεδόν οι Ελληνίδες.Δυστυχώς οι εξαιρέσεις δε φτάνουν για όλους.Μετά το πρώτο πήδηγμα τηλεφωνείτε στη μαμά σας στην αδερφή σας,και στην κολητή σας να αναγγείλετε το "χαρμόσυνο" γεγονός.Και αναλύετε τα πάντα.Ακόμα και πόσες μοίρες στραβή πούτσα έχει ο "τζουτζούκος" σας,και φυσικά μήκος,πάχος,χρώμα,και διάρκεια εκσπερμάτωσης.Κι επειδή είστε ανασφαλείς και ηλίθιες,για τη μη ύπαρξη οργασμού εκ μέρους σας,φταίει πάντα ο άνδρας,και ποτέ εσείς που με ανοιχτά τα πόδια σκέφτεστε αν θα σάς αγοράσει το κολιέ που είδατε στο κοσμηματοπωλείο.

Υ.Γ. 1 Ναι μόνο ο ψευτόμαγκας γαμάει σήμερα.
Υ.Γ. 2 Συζήτηση εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτη αλλά έτσι και δω τίποτα υβριστικά σχόλια σε βάρος μου και κλασσικές νεο-ελληνικές μαλακίες από μερικούς "άντρες" θα γίνει χαμός, δε θα αφήσω κανέναν να με κρίνει χωρίς να με ξέρει επειδή τρέχει πίσω από ένα μουνί ή πολύ απλά είναι βολεμένος τώρα

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Neo-R.


(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου