Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Στον αυνανισμό ΟΛΑ επιτρέπονται!

Θα τραβάμε με όποια θέλουμε!

Πολλοί από εσάς έχετε φάει στη μάπα μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών που είναι τόσο ζηλιάρες σε βαθμό που να επεμβαίνουν στα προσωπικά σας μέχρι εκεί που δεν πάει.

Το λοιπόν έχω ακούσει από φίλους και μου έχει τύχει προσωπικά, γκόμενα να επεμβαίνει στο να βλέπει το...ιστορικό του που έμπαινα στο Internet και να ξεθάβει φωτογραφίες και βίντεο.

Ένα έχω μόνο να δηλώσω:
Θα τον παίζουμε με όποια θέλουμε, όποτε θέλουμε.

Οι άντρες είμαστε βάση της φύσης πολυγαμικά όντα. Πάρτε το χαμπάρι. Το κάτω κεφάλι σηκώνεται κάθε μέρα. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Minimum μία φορά τη μέρα πρέπει να "φεύγουν τα πολλά". Να ξεμπουκώνει η κάνουλα. Για να εκτονωθούμε λοιπόν έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε με όποιο τρόπο θέλουμε και όσες φορές θέλουμε. Άλλωστε δεν είστε καθισμένες πάνω στη μαλαπέρδα μας όλο το 24ωρο για να μας την εκτονώνετε. Ολο και σε καμιά δουλειά ή σχολή θα βρίσκεστε. Αφήστε δε που μετά από χρόνια σχέσης, για να μην μας γυρίσει και να μην σας τα φορέσουμε, ξεδίνουμε με μία masturbation ποικιλία καθε ειδους. Από girls next door φωτογραφιούλες μέχρι πιο...professional βίντεο.

Επειδή όμως δεν είναι όλες οι γκόμενες ίδιες, ας τις χωρίσουμε σε κατηγορίες με βάση το πόσο γκρινιάζουν για τον αυνανισμό.

Α)Δεν θέλει να τον παίζεις
Πολύ επικίνδυνη περίπτωση ζηλιαρόγατας που θέλει να μην τον παίζεις καθόλου. Ζηλεύουν τόσο που είναι 100% σίγουρο ότι αν σας πιάσουν να πνίγετε το φίδι θα συγκρίνουν αμέσως την τύπισσα που τον παίξατε με τον εαυτό τους για να δουν ποια είναι η καλύτερη. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχει κι ένα ποσοστό από γκόμενες που δεν αυνανίζονται μόνες τους. Ο uber ορισμός της ξενέρωτης και της αγάμητης. Για να γλιτώσετε υπάρχουν δύο λύσεις. Είτε τον παίζετε κρυφά και σβήνετε τα ίχνη από τον υπολογιστή σας, είτε από μακριά κι αγαπημένοι. 

Στην πρώτη περίπτωση, αν σας πετύχουν, να ξέρετε ότι άνετα θα ορμούσαν να τις ξεμαλιάσουν όλες σε ένα catfight μέσα στις λάσπες, ώσπου να τις πνίξουν και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Μέχρι να μην υπάρχει κανένα μουνάκι στον πλανήτη, πιστεύοντας ότι αν μείνουν σόλο θα αναπαράγουν κιόλας το είδος.

Β)Δεν θέλει να τον παίζεις με συγκεκριμένες
Ειδική κατηγορία. Οι γκόμενες αυτές ζηλεύουν σε βαθμό που πλησιάζουν την κατηγορία Α, καθώς δεν θέλουν να τον κάνετε λάστιχο με φίλες, γνωστές τους, συμφοιτήτριες, συναδέλφους, και γενικότερα ελληνίδες, κυρίως ίδιας ή μικρότερης ηλικίας. Άντε και κάποιες από το εξωτερικό που θα δουν τη φάση ανταγωνιστικά. Επιλεκτική γκρίνια δηλαδή. Συγκρίνουν και αυτές τον εαυτό τους με τις γκόμενες που θα τον παίξετε. 

Γ)Δεν γκρινιάζει για τον αυνανισμό
Παραδόξως η καλύτερη περίπτωση. Αυνανίζεται και η ίδια και μάλιστα συχνά. Δεν θα την νοιάξει αν βρει φωτογραφίες και βίντεο στο PC σου, δεν θα σε ρωτήσει και πολλά, θα καταλάβει ότι είσαι άντρας κι ότι έχεις ορμές. Εκτός κι αν σε δει να τον παίζεις με την αδερφή της. Εκεί το τερμάτισες ρε φίλε, πήγαινες γυρεύοντας.

Αυτές τι κάνουν?
Σύμφωνα με επίσημες έρευνες το 92% των γυναικών αυνανίζονται. Στην Ελλάδα το ποσοστό είναι μικρότερο. Η φάση κρατάει 10-15 λεπτά. Επίσης το 10% των γυναικών θα το κάνει τρεις φορές την εβδομάδα (δηλαδή 12 φορές το μήνα) και το 38% που είναι και το μεγαλύτερο μόνο μία φορά τον μήνα. Κοντά στο 10% είναι και το ποσοστό που θα βάλει δαχτυλάκια κάθε μέρα.

Σε σχέση με εμάς τα νούμερα διαφέρουν αρκετά αλλά για σταθείτε ρε κορίτσια. Αφού κι εσείς μέσα στο κόλπο είστε, σας ρωτήσαμε ποτέ με ποιους τον παίζετε, κάθε πότε, αν βλέπετε φωτογραφίες ή βίντεο και πάει λέγοντας; Άρα τι τα σκαλίζετε για εμάς; Σίγουρα οι γυναίκες μπορεί να κλείσουν τα μάτια και απλά να φανταστούν ή να δουν καμιά τσοντούλα. Ναι, δεν θα τσεκάρουν προφίλ στο Facebook και στο Instagram αλλά αυτό δεν τις "αθωώνει". 

Οπότε κορίτσια αφήστε τις μαλακίες και σταματήστε να ψάχνετε τους υπολογιστές μας γιατί η φωλιά όλων είναι λερωμένη. Ακόμα κι αν τον παίξαμε με την γειτόνισσα σας κι εσείς με έναν αφρικανό που τον είχε 25 πόντους, επειδή δεν τον ξέρει κανείς μας δεν σας δίνουμε κανένα ελαφρυντικό. Ίσα-ίσα που η φαντασία ποτέ δεν είναι κέρατο. Γιατί άμα ήταν τότε θα είχαμε γκαστρώσει όλες τις celebrities του πλανήτη και τα κέρατά σας θα είχαν φτάσει μέχρι την σελήνη.

2 σχόλια:

  1. Η τύπισσα που δεν θέλει να βλέπεις τσόντες? Κάπου σε αυτές τις κατηγορίες δεν παίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η κατηγορία Α. Είσαι μαζί της άρα απαιτεί να μην τον παίζεις με τίποτα.

      Διαγραφή