Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

"Τι θα γινει? Μας παραμέλησες!"

[Email αναγνώστη]

Αγαπητέ Ξενερωμένε,

Ειμαι μελος του blog καπου ενα χρονο,ενω το διαβαζω απο το 2012. Λαμβανω το θαρρος να επικοινωνησω μαζι σου ωστε να εκφρασω την αγανακτιση μου για το γεγονος οτι εχεις καιρο τωρα παραμελησει τo ιστολογιο σε πολυ μεγαλο βαθμο.

Διαβαζοντας τα αρθρα σου εμαθα πραγματα τα οποια δε χρειαστηκε να φαω το κεφαλι μου πρωτα για να κατανοησω.Ο σαρκαστικος,αμεσος,χιουμοριστικος και απαλλαγμενος απο καθωσπρεπισμους τροπος που γραφεις αποτελουσε-και ακομα αποτελει- απο μονος του ενα κινητρο να διαβασει κανεις τα αρθρα σου κατ'εμε.

Εαν δε συντρεχει καποιος σοβαρος λογος πχ.υγειας,οικονομικων κτλ. που δεν ασχολεισαι πλεον,καλο θα ηταν να το ξανασκεφτεις.Τα περι δουλειας και περιορισμενου χρονου εμενα δε με πειθουν.Οποιος θελει,βαζει ενα πλανο και βρισκει τον τροπο.Δηλαδη,δε μπορεις να οργανωθεις, να γραφεις π.χ. ενα αρθρο το μηνα?

Κλεινοντας,θελω να σου ευχηθω υγεια πρωτα απ'ολα και καλους αγωνες για πετυχεις τους στοχους σου.Ειμαι σιγουρος οτι θα λαβεις υποψην σου οσα επεσημανα παραπανω.

Με εκτίμηση,
Ένας απλός αναγνώστης.

1 σχόλιο:

  1. Οκ εχεις απολυτο δικιο. Επεστρεψα και θα συνεχισω. Απλα να ξερεις δεν ειχα πολλα emails σαν τα δικα σου για να επιστρεψω ολους αυτους τους μηνες. Ουτε καν σχολια στην κεντρικη του blog.

    Βεβαια αν εγραφα πιο συχνα τοτε πιθανοτατα θα ειχα περισσοτερα σχολια οπως στις αρχες.

    Πραγματικα με τοσα τρεξιματα ηδη αυτη τη στιγμη εχω αφησει τα κερατα μου πισω και λογω καλοκαιριου ξεμπερδεψα. Και για αυτο σας το ορκιζομαι οπου θελετε οτι τρεχω 24/7 ακομα και τα ΣΚ. Τεσπα τωρα με τις προγραμματισμενες δημοσιευσεις ολα κομπλε.

    Ριχτε και κανα share βρε μαλακες, ε? Να ενισχυσουμε το μαγαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή