Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Αναμουνί

Η τέχνη του "στ' αρχίδια μας".

Εχετε καθε λογο να με πείτε μαλάκα που έχω να γράψω 6 μήνες στο blog, αλλά έχει γαμηθεί ο Δίας πατόκορφα το τελευταίο εξάμηνο. Από τη μία οι δουλειές, από την άλλη η γκόμενα, χρόνος μηδέν. Και πραγματικα δεν ειναι ψεμα να πω οτι ακομα και τα λεπτα αυτα που γράφω ειναι τεραστια πολυτέλεια και ότι δεν σας έχω γράψει στ'@@ μου ούτε σκοπεύω να κλείσω το blog.

Θα εκμεταλλευτώ την δυνατότητα που δίνει το Blogger να μπορούμε να προγραμματίζουμε τις δημοσιεύσεις μας και τώρα που βρήκα χρόνο σκοπεύω να προγραμματίσω μερικές. Ξεκινάμε λοιπόν.

Α, επίσης απάντησα σε όλα τα emails σας. Τα παλιότερα ήταν 26 Ιανουαρίου. Αν έχετε στείλει κάποιο άλλο και δεν το ξέρω μη φοβηθείτε να σπαμάρετε στο ksenerotes@gmail.com .

Αναμουνί
Από το "Αναμονή" και το "Μουνί". Σύνθετη λέξη που προσδιορίζει την ικανότητα του άντρα να περιμένει μια γκόμενα και να μην την πέσει απευθείας στο ψητό ώστε να μην δείξει λιγούρης.

Υποσημείωση: Η αναμουνί απαγορεύεται ρητά σε περιπτώσεις όπου δεν έχετε μπόλικο χρόνο στη διάθεσή σας. Π.χ. αν δείτε γκόμενα στο μπαρ, καθίσετε δίπλα και πέσουν μερικές ματιές, αν όχι κατευθείαν (ετοιμόλογοι) το πολύ στο 10λεπτο πέσιμο. Αμα την πέσετε μετά από μία ώρα, τι αναμουνί και μαλακίες...μουνί δεν θα δείτε. Η γκόμενα μπορεί να είναι ήδη 1 ώρα εκεί. Θα χάσει άλλη 1 ώρα και κλείνοντας δίωρο θα περιμένετε να σας μιλήσει για πολύ πριν την πρίξουν οι φίλες της να φύγει?

Παράδειγμα: Είστε σε ένα πάρτι και κοζάρετε ένα γκομενάκι. Μιλάτε, σας συστήνει ο οικοδεσπότης, μιλάτε καμιά ώρα, ανταλάσσετε κινητά και facebook και πάτε σπίτια σας. Ποια θα είναι η επόμενή σας κίνηση?

Περίπτωση 1η - Είστε διαθέσιμος: Θα πάρετε την γκόμενα την επόμενη ημέρα τηλέφωνο ή θα την κάνετε add στο facebook το ίδιο βράδυ. Το πολύ πολύ να μπει, να σας δεχτεί ή να μπει την άλλη μέρα το μεσημέρι αφού θα έχει καυλαντίσει για καφέ με φίλη της και θα βρει το αίτημα...έτοιμο. Θα σας μιλήσει λίγη ώρα, θα σας διακόψει για να συνεχίσει το διάβασμα, τις δουλειές, ότι έχει, και πάει λέγοντας. Μετά από όλα αυτά θα περιμένετε να βγείτε για καφέ με το νέτο. Θα δεχτεί?

Περίπτωση 2η - Έχετε γκόμενα: Δεν την φέρατε μαζί σας. Σας άνοιξε η όρεξη, ε? Έχετε κλάσει το γκομενάκι, περνούν 2-3 ημέρες και στο τέλος...σας κάνει αυτή Add στο Facebook. Έτσι για να τα πείτε. Εσείς βέβαια αφού τα έχετε ήδη φοβάστε μην δει τίποτα η δικιά σας στα μηνύματα. Οπότε της απαντάτε μονολεκτικά ώστε να μην καρφωθείτε ότι γουστάρετε. Αν η δικιά σας δει τα μηνύματα της λέτε κάτι σε φάσηι "Είναι φίλη μου καιρό απλά δεν την είχα στο Facebook, βγαίναμε παρέα με τον τάδε που γιόρταζε, ασχολείται κι αυτή με τις τάδε μαλακίες και απλά μιλάμε".

Τι έχουμε στην πρώτη περίπτωση? Η γκόμενα θα καταλάβει ότι το ψήνετε. Πιστέψτε με. ΤΟ ΞΕΡΕΙ ότι ψήνεστε. Το γράφει στο μέτωπό σας.

Τι έχουμε στη δεύτερη περίπτωση? Η γκόμενα βλέπει ότι την έχετε γραμμένη στα παπάρια σας, ψαρώνει και νομίζει ότι δεν ενδιαφέρεστε, ότι βγαίνετε με κάποια άλλη, ότι κάτι τρέχει με κάποια και είστε στα ψιλοχωρίσματα αλλά μπορεί να βγαίνετε ακόμα κτλ. Και σκέφτεται ότι αν δεν κάνει μια ψιλοκίνηση τύπου "Είμαι εδώ, μίλα μου" ότι θα σας χάσει. Οπότε? Σας κάνει αυτή Add στο Facebook 2-3 ημέρες μετά. Μπορεί να μην σας στείλει καν πρώτη μήνυμα. Να περιμένει το Accept και μετά να της στείλετε εσείς. Αν ενδιαφέρεται τότε αν την κλάσετε μετά το Accept θα κολλήσει περισσότερο, αλλά δεν θα το δείξει γιατί θα σας στείλει π.χ. την επόμενη ημέρα.

Τι συμπεραίνουμε από τις δύο αυτές περιπτώσεις? Στην 1η πέσατε στο ψητό με τα μούτρα. Στην 2η το παίξατε άνετος και στ' αρχίδια σας σε αντίθεση με τόοοσους άλλους (ναι ρε μαλάκες, είναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ άλλοι) που της την έχουν πέσει. Οπότε η γκόμενα έχει καταλάβει ότι "δεν την έχετε ανάγκη" και ότι μετράτε. Βέβαια αν η γκόμενα γουστάρει τότε θα πέσει και με την πρώτη περίπτωση.

Το θέμα είναι ότι εσείς έχετε το όπλο και θα πρέπει να πυροβολήσετε την κατάλληλη στιγμή. Άμα το κάνετε από μακριά το ελαφάκι σας θα την κοπανήσει. Αν δεν πυροβολήσετε και το αφήσετε να πλησιάσει τότε οι πιθανότητές σας αυξάνονται. Ο σωστός κυνηγός ξέρει πότε θα πυροβολήσει. Κι αν αφήσατε καλές εντυπώσεις, τότε η γκόμενα και την μεθεπόμενη ημέρα θα είναι εκεί να σηκώσει τηλέφωνο ή να απαντήσει στο Facebook. Δεν θα πάθει άνοια, μην αγχώνεστε.

Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι καριολάκι!
Δεν ορμάμε! Θα φας το προβλεπόμενο γράψιμο.

2 σχόλια:

  1. Και άμα δε σε κάνει ποτέ add, απλά θα έχεις αφήσει μία ευκαιρία να έχει πάει χαμένη. Και θα αναρωτιέσαι μετά "κι άμα της είχα στείλει? και το χε σηκώσει? μήπως έκανα μαλακία?".

    Ο σωστός κυνηγός κυνηγάει όποτε θέλει. Άλλο να μην ορμάς σα λιγούρης, κι άλλο να μη χώνεσαι όποτε θες εσύ και να περιμένεις να θέλει αυτή. Αυτή θα θέλει αυτό που θες εσύ. Και άμα δεν μπορείς να της το περάσεις αυτό, τότε τσάμπα έχουν πάει και τα βιβλία, και τα βιντεάκια, και όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πιστέψτε με. ΤΟ ΞΕΡΕΙ ότι ψήνεστε. Το γράφει στο μέτωπό σας."

    Και πού είναι το πρόβλημα? ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει ότι ψήνεσαι. Και να της το περάσεις με ωραίο τρόπο, ώστε να ψηθεί κι αυτή. Και άμα χρειαστεί και ταιριάζει στη στιγμή, της το λες κιόλας. "Μ αρέσεις". "Θέλω να σε φιλήσω".

    Υποσημείωση: "Ψήνομαι" δε σημαίνει ότι θέλω να κάνω κάτι μαζί σου με κάθε κόστος και ανεξαρτήτως συγκυριών. Το "ψήνομαι" ισχύει πάντα υπό προϋποθέσεις. Π.χ. εάν είσαι αγενής καριόλα ή εάν είμαι σε πολύ απαιτητική και busy φάση της ζωής μου και δεν έχω χρόνο, τότε δεν ψήνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή