Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Να χωθώ?: Επεισόδιο 2 (HB9) - Μέρος Β'

Το κορίτσι των ονείρων μου!

Πριν διαβάσετε το σημερινό άρθρο δείτε πρώτα το Να χωθώ?: Επεισόδιο 2.

Περίληψη: Έχουμε λοιπόν μία 20άρα καστανόξανθη, HB9, με σχέση, η οποία δείχνει ή κάνει ότι δείχνει ενδιαφέρον. Ξέρω ότι έχει προβλήματα με τον γκόμενο αλλά μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα όταν συζητάμε διάφορα μου λέει ότι "Είμαστε οκ, τον αγαπάω κτλ." Ωστόσο έχουμε βγει 2 φορές και ειδικά την 2η το ζήτησε η ίδια.

Όπως καταλάβατε απ' την εισαγωγή του κειμένου αποφάσισα να χωθώ.

Κατά καιρούς στο γραφείο όταν δεν υπήρχαν άτομα γύρω συνεχίσαμε και κουβεντιάζαμε πολλά και διάφορα. Μια μέρα λοιπόν ενώ της έδωσα την συμβουλή μου για κάτι οικογενειακό μου λέει:

HB9: Ξέρεις κάτι; Είσαι μέσα στο Top 5 των πιο σημαντικών ανθρώπων που έχω γνωρίσει; (αυτο μου ακούστηκε σαν push-pull!)
Ξ: Το 5ο; Τα άλλα 4 ποιοι είναι; (φυσικά εδώ περίμενα να ακολουθήσει ο γκόμενος)
HB9: Ο μπαμπάς μου, η μαμά μου,  η γιαγιά μου που μου έχει αδυναμία και η μεγαλύτερη αδερφή μου που μου έχει συμπαρασταθεί.
Ξ: Κι ο δικός σου;
HB9: Αυτός δεν είναι πάντα καλός. Καμιά φορά αγριεύει και ζηλεύει, που και που αδιαφορεί και δεν βγαίνουμε. Τέλος πάντων, ας μην το συζητήσουμε.

Μπορεί να μην ήθελε συζήτηση αλλά όταν ήτανε να φύγει, σκέφτηκα να της προτείνω να την γυρίσω σπίτι (για καλή μου τύχη παίζανε απεργίες εκείνη τη μέρα). Κάναμε ευχάριστη κουβέντα για βόλτες, προσπάθησα να παίξω λίγο NLP λέγοντας για παραλίες, διακοπές κτλ. κι όταν την άφησα σπίτι σκέφτηκα το κατάλληλο SMS:
Ξ: Αφού είμαι πιο πάνω στη λίστα από τον άλλο, τότε γιατί είσαι μαζί του και δεν είσαι με μένα;
(Και η απάντηση στο SMS)
HB9: Κοίτα είμαι με κάποιον εδώ και πολύ καιρό. Τώρα απ' την άλλη πάνω απ' όλα η δουλειά μου. Και το τρίτο είναι ότι αν κάναμε κάτι μαζί πιστεύω ότι θα ήμουν κολλημένη μαζί σου επειδή είσαι πολύ όμορφος και μετά θα με έκανες ότι ήθελες
Ξ: Κρατάω το τελευταίο μόνο :-)
HB9: Οk :-)

Οι μέρες περνούσαν και παίζανε ψιλοχαμογελάκια στη δουλειά. Για καλή μου τύχη, μια ακόμη μέρα χτυπάνε οι απεργίες στο κόκκινο και της λέω πάλι να την γυρίσω σπίτι. Μετά από 10 λεπτά στο αμάξι της λέω "Τέτοια ωραία μέρα δεν πάμε για κανένα καφέ;" για να πάρω την απάντηση: "Εεε, πρέπει να πάω σπίτι βασικά γιατί θα πάμε επίσκεψη στην αδερφή μου...αστο για άλλη φορά".

Οκ, φάγαμε το άκυρο, σκέφτηκα. Ας το αφήσουμε κι αν θέλει ας προτείνει αυτή. Μη γίνει καμιά μαλακία και την χάσουμε από συνεργάτη στο τμήμα μας, γιατί όπως έχω ξαναπεί, βγάζει πολύ δουλειά. Αλλά και να μην έβγαζε, αφού είχε γκόμενο....αν γούσταρε ας χώριζε. Ακόμα κι ένας τυφλός θα έβλεπε ότι την γουστάρω. Άσε που είχε αρχίσει να βγαίνει βρώμα ότι τα έχουμε, ότι την φλερτάρω κι άλλα τέτοια (τουλάχιστον να την αξίζω τη φήμη ρε πούστη).

Πριν όμως την γυρίσω σπίτι, έπαιξα έναν άσσο απ' το μανίκι. Τις πόρτες (στείλτε email όσοι δεν τις ξέρετε). Ανοίγει σε κάποια φάση την κόκκινη και βλέπει τα εξής:
HB9: Βλέπω μια φλόγα. (θα μπορούσε να είναι η φλόγα του πάθους, αλλά αν δεν το αναλύσεις δεν θα μάθεις)
Ξ: Που είναι η φλόγα; Στην εξοχή; Στην αμμουδιά; Σε σπίτι;
HB9: Είμαι κάπου σε ένα μεγάλο χώρο. Πρέπει να είναι δωμάτιο ενός κάστρου.
Ξ: Η φλόγα είναι ήρεμη ή απειλητική;
HB9: Είναι πολύ μεγάλη...και τώρα καίει το δωμάτιο!
Ξ: Εσύ είσαι μέσα στο δωμάτιο; Θα καείς; Μπορείς να φύγεις;
HB9: Είμαι στην πόρτα του δωματίου και δεν ξέρω αν θα πρέπει να μπω ή να βγω.
Ξ: Τι θα συμβεί αν μπεις; Θα σε σκοτώσει;
HB9: Δεν ξέρω, η θα με σκοτώσει ή θα με κάψει άσχημα.

Της εξήγησα λοιπόν ότι η κόκκινη πόρτα συμβολίζει το πως βλέπει τις σχέσεις και ότι αφού έχει ήδη σχέση, το δωμάτιο του κάστρου που καίγεται δείχνει ότι η σχέση της έχει πάρει φωτιά κι ότι κινδυνεύει να κάψει την ίδια. Δεν το σχολίασε και απλά κατέβηκε απ' το αυτοκίνητο.

Day 3
Πέρασαν 10 μέρες μετά το άκυρο που έφαγα και αποφασίζουμε στο τμήμα μας να αναλάβουμε ένα project. Ρωτάω ποιος θα ήθελε να το αναλάβει για να του το εξηγήσω. Καμία προθυμία. Η μόνη που έτρεξε αμέσως ήταν αυτή! Στο τέλος της μέρας λοιπόν κι επειδή η δουλειά ήταν πάρα πολύ, έπρεπε να μείνουμε μόνοι στην εταιρεία για να της εξηγήσω τι πρέπει να κάνει.

Στο τέλος κι επειδή η ώρα είχε περάσει αποφάσισα να την γυρίσω πίσω παρότι αρχικά αρνήθηκε. Της λέω "Ολα οκ, στο δρόμο μου είσαι εξάλλου". Εκεί λοιπόν αποφάσισα να παίξω με NLP (νευρογλωσσικός προγραμματισμός για όσους δεν γνωρίζουν, δηλαδή την βάζεις να σκεφτεί μια δική σου κατάσταση, την βάζεις στον δικό σου κόσμο, ότι έγινε και με το παραπάνω τεστ).

Αποφάσισα να παίξω ταυτόχρονα και με Direct IOI:
Ξ: Πως τα περνάς γενικά, υπάρχει κάτι που να σε απασχολεί;
ΗΒ9: Ε, πολλά και διάφορα. Ας μην τα συζητήσουμε.
Ξ: Κατάλαβα. Σιγουρα θα έχει να κάνει και με την σχέση σου (cold reading).
HB9: Ναι, ένα από αυτά είναι κι αυτό.
Ξ: Κοίτα, αν το κάστρο κινδυνεύει να καεί, μην στέκεσαι απλά ως πριγκίπισσα να το βλέπεις. Φώναξε τον ιππότη να σε σώσει.
HB9: (Χαμογελάει). Ναι, οκ, απλά του έχω δώσει να καταλάβει (σ.σ. του γκόμενου) ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία κι ότι δεν πάει άλλο με την αδιαφορία του.
Ξ: Πρέπει να έχεις καταλάβει ότι αισθάνομαι κάποια πράγματα για σένα και δεν μπορώ να τα δείξω. Είμαι πάνω απ' όλα προϊστάμενός σου στο γραφείο. Αν δεν ήμουν κι αν δεν ήσουν αλλού, κανονικά θα έπρεπε απ' την πρώτη στιγμή να σου πω ότι "Είσαι απίστευτα όμορφη, είσαι πολύ συμπαθητικό και γλυκό άτομο" αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Απ' τη μία σου μιλάει κάποιος που του αρέσεις κι απ' την άλλη κάποιος με τον οποίο θα πρέπει να συνεργαστείς. (push-pull)
HB9: Ναι, το καταλαβαίνω.

Την άφησα σπίτι, γύρισε και με κοίταξε με χαμόγελο όπως άνοιγε την πόρτα και με χαιρέτησε, έπειτα ανέβηκε τις σκάλες. Είχα κάνει ένα μικρό βήμα πιο κοντά. Οταν την άφησα της έστειλα SMS "Σήμερα σε είδα πολύ χάλια και θα ήθελα να σε κάνω μια αγκαλίτσα" για να πάρω την απάντηση "Καλή ιδέα!"

Την επόμενη μέρα στο γραφείο της πρότεινα να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στο project για να της δείξω κάποια πράγματα. Την ρώτησα "Ο δικός σου ξέρει ότι κάθεσαι μαζί μου μετά την δουλειά;" για να πάρω την απάντηση "Όχι, it's a secret. Νομίζει ότι είμαι σπίτι". Γιατί άραγε να του το έκρυβε; Αν γούσταρε γιατί να έχει ενοχές; Δεν μπορεί, εδώ είναι προφανές ότι γουστάρει.

Day 4
Ενώ μιλάμε για δουλειές αποφασίζω να παίξω με ακόμη πιο Direct IOI. Ο τελευταίος άσσος στο μανίκι. Δεν πάει άλλο:

Ξ: Σε βλέπω..."κάπως" σήμερα. Σαν να μην έχεις διάθεση.
HB9: Ναι, γενικά δεν έχω και τόσο διάθεση.
Ξ:  Τι σε προβληματίζει;
HB9: Κοίτα, γενικά έχω διάφορα προβλήματα με τη σχέση μου όπως θα έχεις καταλάβει. Γενικά μου έχει ρίξει την ψυχολογία εντελώς.
Ξ: Εδώ και πόσο καιρό;
HB9: Στην αρχή ήμασταν καλά. Αλλά τους τελευταίους 6 μήνες δεν πάει άλλο. Όλο κάτι που κάνω θα τον ενοχλεί, μετά με συγκρίνει με άλλες και λέει ότι είναι καλύτερες από μένα και τέτοια.
Ξ: Εγώ νομίζω ότι δεν ξέρει να εκτιμάει. Γιατί είσαι από τα πιο όμορφα κορίτσια που υπάρχουν. Έλα δω να σε κάνω μια αγκαλιά
(και με αφήνει!)
Ξ: (Της πιάνω το μαλλί ελαφρά) Δεν θέλω να σε βλέπω να βασανίζεσαι. Και πρέπει να έχεις καταλάβει ότι αισθάνομαι πολλά για σένα. (Direct IOI)
HB9: Ναι, κάτι έχω καταλάβει. Απλά δεν ξέρω κι εσύ τι θέλεις. Είμαι σε πολύ μπερδεμένη κατάσταση. Του ζητούσα να δω τα μηνύματα στο κινητό του γιατί πολλές φορές ήμουν σίγουρη ότι μιλούσε με άλλες. Αλλά αυτός δεν ήθελε να τα δείξει.
Ξ: Και σίγουρα μιλούσε. Παρότι το κινητό του άλλου δεν πρέπει να το πειράζουμε εγώ πάντοτε ήμουν ανοιχτός σε κάθε έλεγχο στο κινητό, στο facebook, οπουδήποτε. Αν ο άλλος ήταν 100% σωστός τότε γιατί να σου κρύψει κάτι; Άρα δεν ήταν.
HB9: Δηλαδή μου λες ότι με έχει κερατώσει;
Ξ: Ναι. Μα δεν θα είχε λόγο να κρύψει κάτι διαφορετικά.
HB9: Δεν ξέρω, δεν θέλω να το πιστέψω καν. (στεναχωρημένη)
Ξ: Κοίτα... (το χέρι έχει μείνει στο μαλλί και με το άλλο χέρι της χαϊδεύω πολύ απαλά το πόδι, φορούσε τζην)...αυτό που θέλω να ξέρεις και που θα στο έχουν πει, είναι ότι αξίζεις κάτι καλύτερο. Κι αυτό το "κάτι καλύτερο" θέλω να είμαι εγώ. Τα έχω πάρει στο κρανίο για τον τρόπο που έχω καταλάβει ότι σου φέρεται ή για το ότι σε παραμελλεί. Αν εγώ ήμουνα στη θέση του θα φρόντιζα κάθε μέρα να σου φέρομαι άψογα σε όλους τους τομείς.
HB9: Λες ψέματα. Όλοι στην αρχή τα ίδια λέτε. Εξάλλου δεν ξέρω τίποτα για σένα (shit test)/
Ξ: Εννοείς για τις πρώην σχέσεις μου;
HB9: Ναι.
Ξ: Οκ τότε (κι αρχίζω να της απαριθμώ διάρκειες των σοβαρών σχέσεων που έχω κάνει, χωρίς να πω με πόσες έχω πάει. Στο τέλος έλεγα πολύ επιφανειακά αιτίες χωρισμού και βέβαια της έδωσα να καταλάβει ότι ποτέ δεν είχε πέσει το παραμικρό κέρατο).

Αλλοι δεν θα αποκαλύπτονταν για το τι έχουν περάσει. Εγώ επέλεξα να το κάνω. Στο τέλος αυτής της..."βιογραφίας" τονίζω το εξής:
Ξ: Ένα πράγμα ξέρω μόνο (και της πιάνω το χέρι). Ότι ενδιαφέρομαι πολύ σοβαρά για σένα κι ότι θέλω πάρα πολύ να είμαστε μαζί. Κι ότι θα κάνω τα πάντα για να σε κρατήσω. Κι αυτή τη στιγμή ρισκάρω πάρα πολλά. Ρισκάρω να σε χάσω γιατί είσαι πολύ καλή συνάδελφος και τόσο καιρό στην εταιρεία όλοι λένε τα καλύτερα. Και ρισκάρω και να χάσω και την δουλειά μου αν γίνει κάτι άσχημο μεταξύ μας και φύγεις!
HB9: Έχω σκεφτεί κι εγώ διάφορα. Ότι αν ήμασταν μαζί και μετά τα χαλάγαμε θα έλεγες τίποτα στο διευθυντή και θα με έδιωχνες απ' την εταιρεία!
Ξ: Τι είναι αυτά που λες; Το τμήμα μας σε χρειάζεται και το ξέρεις! Εγώ θα έπρεπε να είμαι αυτός που θα ανησυχούσε μην τύχει και πας σε (ονόματα ανταγωνιστών).
HB9: Δεν πρόκειται ποτέ να φύγω απ' την εταιρεία ότι και να γίνει!
Ξ: Είσαι 100% σίγουρη για αυτό που μόλις είπες τώρα;
HB9: Ναι.

(Την αρπάζω και την φιλάω!)

HB9: Γιατί το έκανες αυτό;
Ξ: Γιατί θέλω να είμαστε μαζί!
HB9: Ναι....αλλά τώρα....πριν κατηγορούσα τον άλλο για όσα μου έχει κάνει και τώρα είναι σαν να έχω κερατώσει εγώ.
Ξ: Δεν ενδιαφέρεται για σένα και το ξέρεις. Αν ενδιαφερόταν θα ήταν συνέχεια μαζί σου και θα σε άφηνε να τον "ελέγξεις". Μόλις έκανες αυτό που έπρεπε. Αυτό που αισθανόσουν. Κι αυτό είναι το σωστό. Και να σου πω και κάτι άλλο; Στην ίδια θέση που είμαστε εμείς τώρα έχουν βρεθεί πάρα πολλοί. Τόσο καιρό κρατιέμαι και πρέπει να στο πω. Ότι έχω αισθανθεί για σένα δεν το έχω νιώσει με καμία άλλη. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είμαστε ίδιοι σε τόσα πράγματα (της τα είπα αναλυτικά).

(2ο φιλί)

Συνεχίσαμε με τη δουλειά. Μετά από μισή ώρα έπεσε και 3ο φιλί. Φεύγοντας απ' την εταιρεία εννοείται ότι την γύρισα σπίτι. Στο δρόμο με ρώτησε:
HB9: Τι θα έκανες στη θέση μου;
Ξ: Θα τον χώριζα για να μην έχω κάτι παράλληλο. Βασικά...αν το πάρεις απόφαση, όπως το έχω πάρει κι εγώ απόφαση, είναι σαν να είμαστε μαζί από σήμερα. Άρα αν του το πεις αύριο και το ξεκαθαρίσεις τότε...είναι σαν να μην τον έχεις "κερατώσει" ποτέ.
HB9: Οκ θα δω τι θα κάνω. Γιατί κι εμένα με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση κι έπρεπε εδώ και πολλούς μήνες να το πάρω απόφαση και να το κάνω.

Την επόμενη ημέρα ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα. Παίξανε μηνύματα στο Facebook, καρδούλες, φατσούλες, όλα τα σχετικά. Ανησυχούσα γιατί πίστευα ότι θα παίζει σε δύο ταμπλώ κι ότι θα ψάχνει την κατάλληλη αφορμή να τον χωρίσει. Κι όσο παίζει σε δύο ταμπλώ εγώ θα είμαι ο παράνομος.

Ωστόσο, γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυκτα με παίρνει τηλέφωνο:
HB9: Μόλις τον χώρισα. Να ξέρεις ότι από αυτή τη στιγμή είμαστε μαζί.

PickUp: Success

15 σχόλια:

 1. Super. 20χρονη όμως; Χμ...

  Στην αρχή θα την απασχολήσεις αρκετά, μετά παίζει να θυμηθεί τον πρώην κτλ.
  Μπερδεμένη κατάσταση μου κάνει.

  Sorry αλλά ..οι γυναίκες δε ξέρουν τι θέλουν σε αυτή την ηλικία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @Master: Thanks.

  @Αθηναίος: Μέχρι τώρα δεν τον έχει θυμηθεί καθόλου κι ούτε πρόκειται. Βλέπεις όταν ο πρώην δεν πιάνει μία μπροστά στον επόμενο...δύσκολο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έτσι και παρατήσεις το site τώρα που βρήκες γκόμενα!:P.
  Συγχαρητήρια μεγάλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. πολύ γλυκούλης :)

  κατά τα άλλα ότι είπε ο doctorakos εμείς που δεν έχουμε προσωπική ζωή θέλουμε να διαβάζουμε των αλλονών.αν παρατήσεις το site θα βρω ποιος είσαι,θα κατέβω Αθήνα και θα σε δαγκάσω..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. jo, είσαι ΗΒ8φέυγα ή 9 που έλεγες και δεν έχεις "προσωπική ζωή"; Γιατί καλέ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. πρώτον 7 και φεύγα. και δευτερον.τι να σου πω :/ μάλλον δεν με πολυθέλει αυτή την περίοδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ρε ξενέρωτε μην παρατάς το μπλόγκ.Μην μας ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Φίλε ξενέρωτε...δεν έχει τύχει να σου ξαναγράψω,μιας και πριν κανένα μήνα βρήκα το blog σου,και καθόμουν και διάβαζα όλα τα post σου!!!
  Πραγματικά χάρηκα που τη κέρδισες τη κοπέλα,αλλά πάνω που βρήκα το blog σου,μετά από λίγο σε χάσαμε πάλι...
  Χαλάλι...εσείς να είστε και να περνάτε καλά είναι το ζητούμενο...
  Και πάλι συγχαρητήρια ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Παιδιά ο ξενερωμένος θα ξαναγράψει όταν χωρίσει πια. Μην ελπίζετε πιο νωρίς. Δεν έχει και τι να γράψει τώρα μιας και είναι μες τα σιρόπια και οι ξενέρωτες πλέον δεν τον απασχολούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Όλο μαλακίες λέτε αλλά χαίρομαι γιατί κουνήσατε τον κώλο σας μερικοί καινούργιοι και αφήσατε comment. :-)

  Το νέο άρθρο:
  http://ksenerotes.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή