Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Γιατί έχετε απαιτήσεις να βρείτε γκόμενο που θα είναι 1-3 επίπεδα πάνω από εσάς σε εμφάνιση?

[Email του αναγνώστη JohnM]

Μόλις διάβασα τον τίτλο του άρθρου μου, άρχισα να γελάω και ύστερα να κλαίω ταυτόχρονα. Γιατί θυμήθηκα μια πολύ τρελή ιστορία. Ο κόσμος έχει χαζέψει απίστευτα με τα dating apps (και δεν φταίει μόνο αυτό θα μου πεις....).

 Έτυχε κάποια στιγμή -λόγο της τότε δουλειάς- να συναναστραφώ με μια τύπισσα ….. ας πούμε πως όταν βγει η βαθμολογία με άριστα το 10 και στην αρνητική έκδοση, θα βρίσκεται σίγουρα μέσα στις πρώτες αιτίες.

Σου έβγαζε ώρες-ώρες, μι’ ανεξήγητη αυτοπεποίθηση. Την ίδια στιγμή, που εσύ, εμφανίσιμος, ξυπνάς το πρωί και είσαι σε φάση να κόψεις φλέβα με σκέψεις πλήρης απελπισίας. Την ίδια στιγμή που ένας σχετικά εμφανίσιμος νέος άντρας του κόβονται τα πόδια και μόνο στην ιδέα ότι θα πρέπει να προσεγγίσει μία άγνωστη κοπέλα και φοβάται πως θα "ξεφτιλιστεί". Την ίδια στιγμή, που άλλες πολύ πιο εμφανίσιμες ντρέπονται να κυκλοφορήσουν στην παραλία!

 Κλασικές μαλακίες, έπαιζε μέσω internet αβέρτα σε διάφορους ιστότοπους φτιαγμένους γι’ αυτό τον σκοπό. Η νεαρής ηλικίας "πλάσμα"(για να μην πω τίποτ' άλλο). Παρόλο που ούτε φατσικά δεν υπήρχε τίποτα το ιδιαίτερο (το αντίθετο ίσως), τον περισσότερο καιρό είχε μια διάθεση ρε φίλε που πετούσε στα ύψη. Και να πεις πως τα περιττά κιλά τα είχε και ομοιόμορφα «τα πάχοι τσι, τα κάλοι τσι», "κ' εντάξει, υπάρχει και μια μειοψηφία που καυλώνουν με αυτό", ούτε καν! Ό,τι να ναι, δεινοσαυρίσια κουράδα μαλάκα μου.


Σε κάποια φάση, θυμάμαι πως είχε ισχυριστεί, πως έπαιζε με τους άντρες, διότι και εκείνοι έπαιζαν μαζί της. Την πιστεύω άνετα, μη σου πω πως και καλά τους έκανε, διότι υποψιάζομαι πως βρωμάγανε απελπισία (κι αυτή ηλίθια δεν ήταν). Δεν είναι απίθανο το σενάριο να έταζαν γη και ουρανό("Εγώ; Το καλύτερο παιδί και ΜΟΝΟ σχέσεις, αρκεί να μου δώσεις λίγη σημασία.") Τρομακτικό βέβαια το πώς καταντήσαμε έτσι. Κανονικά κάτι τέτοιες θα έπρεπε να βλέπουν το καυλί μέτριου άντρα σε φωτογραφία και να δακρύζουν από συγκίνηση λέγοντας κ' ευχαριστώ.

Ενώ λοιπόν βρισκόμουν σε μια δουλειά όπου έκανα σεζόν, μπαίνει ένας γνωστός μου σαν πελάτης.
Εν τω μεταξύ, από πρόσωπο και σώμα μετρούσε πολύ ο τύπος! Και μιλάμε για στοιχεία κ' αύρα κινήσεων δυναμικά, όχι κάνα τσουτσέκι ή απελπισμένο παιδάκι(natural καταστάσεις).
Ήταν κάτι στιγμές που και μόνο το βλέμμα του, ήταν σαν να έδινε σφαλιάρα και να έλεγε :

«Καλημέρα, ήρθα να δείρω και να γαμήσω!»

Αφού με είδε πως χαιρετηθήκαμε με τον γνωστό, μου λέει διακριτικά: 
«Θύμισε μου μετά να σου πω» (την υποψιάστηκα την παπαριά που θα μου έλεγε βέβαια)

Αργότερα :
«Έχει κοπέλα ο φίλος σου;» (και να νιώθω πως μου μιλάει με ρίγος καύλας. Αφού πρώτα η άκρη της γλώσσας της άγγιξε ασυναίσθητα για ένα δευτερόλεπτο το πάνω χείλος).

Αφού είδε την αντίδρασή μου, είχε απέναντί μου ένα ύφος έτοιμη να μου βάλει και στοίχημα πως θα τον έριχνε.

Και για να προλάβω μερικούς, όχι, αν έβλεπες τον τρόπο που μίλησε, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ. Το πίστευε πως είχε σοβαρές ελπίδες!
Που πας ρε αιμορροΐδα του KingKong γαμώτοσπίτισου;;

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.


Δηλαδή, με τέτοια λογική, κάτι άντρες της δικιάς της κλίμακας, δε θα έπρεπε να καρφώνουν ούτε μεταλλαγμένο βοδινό πτώμα (που μόλις άρπαξε μπουκέτο του Rocky). Εντάξει καλά κάνουν, κατά βάθος και -σε μια προηγούμενη ζωή- είναι ωραίες κοπέλες. Τους έμεινε συνήθειο από τότε που ήταν θεές στον Όλυμπο ή αγγελάκια στον παράδεισο. Απλά να μωρέ, καθώς έπεσαν στην γη με την μάπα, πήραν σβάρνα μετά την οροσειρά της Πίνδου με το υπόλοιπο σώμα χτυπώντας και σε άλλα σημεία. Με αποτέλεσμα να πρήζονται και να γεμίσουν οιδήματα παντού.

Μάλλον είχε να βγει και να φλερτάρει σε κάνα μπαρ τίποτα χρόνια και την έβγαζε με την τεχνολογία.
Μια το μακιγιάζ, δυο οι σωστές πόζες και γωνίες, 
τρία οι επεξεργασμένες φωτογραφίες.
Τέσσερα οι περισσότερες φωτογραφίες να χρονολογούνται πριν πέντε χρόνια(που είχε και λιγότερο περιττό βάρος),
πέντε οι άντρες που δεν κοιτάνε καν προφίλ και δίνουν θετικές ψήφους μπας και μιλήσουν με καμία,
έξη οι άπειροι απελπισμένοι που παρακαλάνε για ένα ραντεβού.

Ξαφνικά σα να μου λείπουν κάτι ρομαντικές εποχές που έβλεπα άντρες να σχολιάζουν το συγκεκριμένο φαινόμενο σε mgtow κανάλια και θεωρούσα πως ήταν υπερβολικοί. Θα μου πεις: "Εντάξει ρε John, δεν ήταν και η πρώτη φορά που το ζούσες σαν φαινόμενο, ποια η διαφορά, τι σε σόκαρε;". Σε τέτοιο βαθμό, πρώτη φορά το ζούσα. Φίλε, έβλεπες πάνω της μια σαύρα ... εεε συγνώμη, ΑΥΡΑ που το πίστευε. Οι άλλες περιπτώσεις φαινόντουσαν πως το έκαναν μόνο για να πουλήσουν μούρη ή κάπως έτσι. Δηλαδή κατά 80% ήξεραν κατά βάθος την πραγματικότητα. Μου θυμίζει λίγο κάτι μαλάκες που πάνε και την πέφτουν σε υπέρμουνα, αλλά κατά βάθος το κάνουν για να πουλήσουν ιστορία πως το έκαναν. "Κοιτάξτε με όλοι, είχα τ' αρχίδια και μίλησα". Σα να προσπαθεί ν' ανεβάσει την αξία του μόνο και μόνο επειδή πήγε σαν το μαλάκα στο άσχετο και μίλησε πρήζοντάς τους τις ωοθήκες. Δεν αγωνιούν για το αποτέλεσμα, το ρίσκο μειώνεται αφάνταστα ή και εξαφανίζεται από την ψυχολογία, την έχουν σίγουρη την απόρριψη. Κατά βάθος, δεν το πιστεύουν, ούτε έχουν την αυτοπεποίθηση πως θα άξιζαν την σημασία τους.

Καταλαβαίνεις πως ζεις σ’ έναν κόσμο απίστευτα άρρωστο και πως κάτι δεν πάει καλά, μόνο και μόνο με την εικόνα εμφανίσιμων νέων αντρών, με σωστό σωματότυπο, χαμόγελο αλφάδι να έχουν ψυχολογία κουράδα.
Και η κουράδα (νέα κοπέλα, υπέρβαρη, άσχημη), να έχει συναισθήματα εφορίας και αυτοπεποίθησης.

Μετά μου λες πως οι άντρες αυτοκτονάνε, με αυτά που βλέπεις και ζεις ρε φίλε, ποιος άνθρωπος να θέλει να ζει σ’ αυτό τον πλανήτη ; (μην πάρει κανείς καμιά περίεργη ιδέα ε;  ειρωνικά το λέω....)... και μην πεταχτεί κανένα μαλακιστήρι να μου πει πως γίνομαι ρατσιστής και μαλάκας. Τέτοια προβλήματα δεν τα έχω με κανέναν και με καμία. Τα θέλει ο κώλος τους. (Που και να τις κράξεις, χάρη θα τους κάνεις μπας και συνέλθουν και βρουν ηδονή και γκόμενο να πορευτούν στο υπόλοιπο της ζωής τους. Φιλικά από μένα, με πολύ αγάπη).

 Αυτές γίνονται ρατσίστριες και καριόλες με την ίδια τους την πέτσα που δεν λένε να καταλάβουν και ν' αποδεχτούν τη θέση τους στο ζωικό βασίλειο. Αυτές είναι ρατσίστριες με την ομορφιά άλλων ανθρώπων, που περιμένουν άντρες πέντε φορές καλύτερους από κείνες. Ναι, βλέπεις βαρεθήκανε να γαμάνε μουνάρες και είπαν να κοιτάξουν εσένα. 

Αυτές γίνονται ρατσίστριες και καριόλες που θ' απορρίπτουν με το καλημέρα και με τον χειρότερο τρόπο άλλους που είναι κοντά στην δική τους κλίμακα. Καταρχάς, εάν κάναμε τα ίδια και είχαμε άσχημη συμπεριφορά με τις γυναίκες, μισογύνηδες θα μας ανέβαζαν, γκέουλες θα μας κατέβαζαν. Γυναίκες μαλάκα, σε κατακρίνουν, σε θάβουν και σου γαμάνε την ψυχή.
Μα μην
 τολμήσεις να τους πεις το παραμικρό, θα βάλουν τα κλάματα μωρέ οι καημενούλες (ρίξτε μια ματιά στο 4:30).

Και μάντεψε, τις έχω ικανές, ακόμα κι ένας τέτοιος άντρας να τους την πέσει, να ρίξουν και άκυρο για να πουλήσουν ιστορία ταΐζοντας τον κωλογυναικοναρκισσισμό τους! 

Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση, τέτοιες σπίθες ναρκισσισμού είναι αρρώστια κ' ανεπιθύμητες απ' όπου κι αν προέρχονται. Για την ακρίβεια τα social media έχουν ευνοήσει ένα κάρο ψυχικές ασθένειες στην εποχή μας. Σε σημείο που έχει αποτελέσει αντικείμενο προβληματισμού ή και μελέτης, με τον Ναρκισσισμό να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, τσέκαρε π.χ. αυτό το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου