Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Άγιος Βαλεντίνος: Η μισή Ελλάδα ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ!

Άγιος Βαλεντίνος

Έχω να γιορτάσω Άγιο Βαλεντίνο από την τελευταία μου σοβαρή σχέση. Από το 2016 όταν γιόρτασα, πήρα το δωράκι και την επομένη την χώρισα!

Στα 5 χρόνια που μεσολάβησαν δεν θυμάμαι καν τι έκανα του Αγίου Βαλεντίνου! Σχέσεις του ενός μήνα, κυρίως με καριόλες, που επειδή τεχνητά έχουν αλλάξει τα δεδομένα της προσφοράς και της ζήτησης, κατά βάση μένουν αγάμητες έχοντας μια ουρά από AFC να τις παρακαλάει στο Φουμπού, περιμένοντας τον κάθε μουνοζητιάνο με 2-3 νούμερα HB πάνω από αυτές (+ λεφτάκια ή έστω κερασμένα όλα), που θα βαρεθεί να τον παίζει και θα υποκύψει στο να τα φτιάξει με την κάθε μπαζόλα.

Βαλεντίνοι και μαλακίες. Από εκεί που ξοδεύαμε ένα 50άρικο σε δωράκια, τώρα μας τα τρώνε οι πολυεθνικές. Φεύγει το χρήμα στα Ebay και Amazon επειδή λόγω κορωνοϊού φάγαμε τον λουκέτο στον κώλο. Και δεν φάγαμε μόνο το λουκέτο στον κώλο, φάγαμε και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΞΕΝΕΡΩΤΩΝ στον πλανήτη Γη! Γιατί όσοι έχουν λιώσει τα δάχτυλά τους σε dating εφαρμογές ΜΠΑΣ και γαμήσουν, που έχουν δει ότι διαφήμιση υπάρχει στο Badoo για το Super Like, που έχουν φάει ΣΚΑΤΟ κι έχουν αφήσει δουλειές πίσω για να ξοδέψουν ΔΕΚΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με την κάθε σκατοκαριόλα, η οποία έχει ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕΖΟΝ σε dating εφαρμογή και ΔΕΝ λέει να βρει γκόμενο γιατί ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΝΕ (τι έλεγα?), α ναι, ε αυτοί ξέρουν.

Ξέρουν ότι οι καριόλες ελλε(η)νίδες είναι η χειρότερη φάρα γιατί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα άλλα 200+ έθνη (βαριέμαι να τα μετρήσω) ΞΕΡΟΥΝ ότι μία στο τόσο ΠΡΕΠΕΙ να γαμηθούν! Δεν έχουν πιάσει αράχνες στο μουνί τους! Ούτε ικανοποιούνται με το να γαμιούνται μία φορά τον χρόνο με έναν τυπά εμφάνισης μοντέλου ΑΠΛΑ γιατί ήθελε να ξενογαμήσει! Οι ξένες τουλάχιστον ΔΕΝ τρέφουν ψευδαισθήσεις για το τι τους αξίζει και τι όχι.

Ναι στα μυαλά οι περισσότερες ελεύθερες γκόμενες παγκοσμίως έχουν πειραγμένο εγκέφαλο. Γι' αυτό και είναι ελεύθερες. Άλλες δεν θέλουν να παντρευτούν, άρα κάποια στιγμή χωρίζουν. Άλλες δεν θέλουν παιδιά, πάλι θα χωρίσουν, ο άλλος θέλει να κάνει απογόνους βρε ζώο. Και στον αντίποδα ο άντρας, τι; Και αυτός δεν θέλει να παντρευτεί -μάντεψε- ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΡΩΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Γιατί η ελληνική δικαιοσύνη είναι και αυτή γυναίκα και είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ! Γιατί είναι έτσι το σύστημα που αν ο άντρας πάρει το παιδί η γυναίκα στο μουνί της, αλλά αν πάρει αυτή το παιδί, ο άντρας θα πληρώνει διατροφή...στην ΠΡΩΗΝ του!

Άρα για ποιον Άγιο Βαλεντίνο να μιλήσουμε; Το blog στις 24 Απριλίου 2021 κλείνει 10 χρόνια! 2021, ε? Κλείσαμε 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση. Η επανάσταση όμως από τους άντρες έχει γίνει εδώ και μία δεκαετία στο τελευταίο αυτό προπύργιο. 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! 

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ γιατί σε ΚΑΘΕ Βαλεντίνο, σε ΚΑΘΕ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά, σε ΚΑΘΕ γενέθλια και γιορτή, θέλουμε να μπαίνετε εδώ μέσα και να θυμάστε πόσο πολύ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ είστε!
- Γιατί έχετε απαιτήσεις να βρείτε γκόμενο που θα είναι 1-3 επίπεδα πάνω από εσάς σε εμφάνιση. Και είστε διατεθειμένες να ανεχτείτε μέχρι και κέρατο για να τον έχετε.
- Γιατί θέλετε να σας τα κερνάει όλα και κλαίγεστε στο TYN.
- Γιατί δεν σας πειράζει που είστε αγάμητες χρόνια, αφού έτσι "ανεβάζετε τις μετοχές σας" στα social media.
- Γιατί έρχεστε σε οργασμό περισσότερο όταν κάνετε shopping κι όταν παίρνετε επιβεβαίωση, για να φλεξάρετε στις κολλητές σας, παρά όταν βρείτε (επιτέλους) γκόμενο.
- Γιατί θέλετε να έχετε και τον γκόμενο και να βγαίνετε και να φλερτάρετε με άλλους στα γαμωκλαμπα.
- Γιατί θέλετε να ασκείτε έλεγχο στον μουνίντζα που θα σας ανεχτεί στο ποια του μιλάει και ποια του κάνει like, αλλά εσείς θέλετε να μιλάτε με όλους!
- Γιατί μάθατε το παραμύθι: "Εμείς είμαστε σοβαρές, εσείς σκέφτεστε με το κάτω κεφάλι" αλλά ναι, στο πρώτο μήνυμα στο Messenger από έναν ωραίο ή φραγκάτο, θα του τα φορέσετε του μαλάκα τα κέρατα.
- Γιατί κοιτάτε το 10% που έχουν εμφάνιση και σχέση κι αν δεν το θέλετε, περιμένετε να το βρείτε μέχρι να ΣΑΠΙΣΕΙ το μουνάκι σας.
- Γιατί ΑΝ (σπάσει ο διάολος του ποδάρι του) και κάνετε σχέση, θέλετε να σας τα κερνάει σχεδόν όλα.
- Γιατί ΑΝ δεν συμφωνήσει με όλα τα παραπάνω, τότε του λέτε "Να δες εδώ στο Messenger, έχω μια ουρά που με περιμένει. Δεν έχω ανάγκη". Την οποία φυσικά και συντηρείτε.
- Γιατί όταν έχεις κλείσει ένα χρόνο καραντίνας σε εφαρμογή dating και έχεις χάσει ΜΗΝΕΣ στα chat, έπρεπε ΗΔΗ να έχεις καταλάβει ότι ΔΕΝ φταίνε οι άντρες που δεν βγαίνεις με γκόμενο. ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ που είσαι μια ΚΑΡΙΟΛΑ ΞΕΝΕΡΩΤΗ!
- Γιατί στην τελική...ακόμα κι αν περάσετε τα 40 θα μείνετε ΤΟ ΙΔΙΟ ξενέρωτες, με ατάκες του στυλ "Έλα μωρέ και η τάδε διάσημη έκανε παιδί στα 48 της, προλαβαίνω"!

Σε όλες εσάς ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΡΑΦΙ!

2 γενιές γεμάτες ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ! Πάμε ολοταχώς για περισσότερες και για αφανισμό!

Καλό Άγιο Βαλεντίνο σας εύχομαι και γαμώ το μουνί που σας πέταγε.

23 σχόλια:

  1. Μας δουλεύετε ρε? Ποιος Βαλεντίνος και μαλακίες? Τότε θυμάστε όλοι ότι είστε ερωτευμένοι ενώ τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου πλακώνεστε κανονικά? Σταματήστε να παίζετε με τη νοημοσύνη μας επιτέλους και κόψτε την πίεση που δημιουργεί αυτή η μέρα (ειδικά) σε όσους είναι ελεύθερη και δεν μπορούν ή δεν ενδιαφέρονται να κάνουν σχέση. Τα έχω ξαναγράψει άλλωστε σε κείμενό μου εδώ πριν από λίγα χρόνια. όσο για σχέσεις και τρίχες, οι περισσότεροι έχουν τραβήξει ήδη το δρόμο τους και δε νοιάζονται πια να επιβραβεύουν τις γυναικοκεντρικές παπάρες. Οι μόνοι που δε φαίνεται να βάζουν μυαλό είναι οι Έλληνες μπονόμπο αλλά τώρα θα δείτε τι θα γίνει και τη δική σας σιχαμένη πάρτη, έρχονται οι καταγγελίες για παρενόχληση και για σας...Καλά ξεμπερδέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις κουράσει λίγο με τους μπονόμπο. Τους βλέπεις και στον ύπνο σου. Οποιοσδήποτε βγάζει γκόμενα ή πλησιάζει κάποια, δεν είναι υποταγμένος. Αυτό είναι κάτι που έχεις πλάσει στο μυαλό σου, σαφώς για να χρυσώσεις το χάπι της μοναξιάς.

      Διαγραφή
    2. Από τη στιγμή που ρίχνεις τον εγωισμό σου ως άντρας και ξοδεύεις λεφτά και χρόνο σε γυναίκες είσαι υποτακτικός και γυναικοκεντρικος. Κανένα αρσενικό θηλαστικό στη φύση δε το κάνει αυτό. Όλα έχουν λίγο περηφάνεια ρε μαλακες.

      Κλάμα και λύπηση για τα άτομα που θεωρούν ότι το να κυνηγάς γκόμενες είναι επίτευγμα ακόμα και εάν αυτές είναι σκουπιδιαρικα.

      O καθε απλυτος και απορος προσπαθει να γαμησει

      Αν δεν εχεις λεφτα και στοχους, το μουνι σκεφτεσαι μονο

      Διαγραφή
    3. Άλλα ντάλα κουτρουβάλα φίλε μου. Τι σχέση έχει ένας που έχει γκομενα (μπονομπο όπως τον αποκαλεί ο παραπάνω) με τον τύπο που από το πρωί έως το βράδυ στέλνει γεια σου κούκλα σε όποια βρει στα σοσιαλ; Με τη λογική αυτή ο πατέρας σου είναι γυναικοκεντρικος επειδή αφιέρωσε κάποιο χρόνο για να γνωρίσει τη μητέρα σου. Κάνεις και πουθενά δεν είπε ότι είναι επίτευγμα να κυνηγάς γυναίκες. Απλά είναι η φύση. Αρκεί να γνωρίζεις που να κάνεις κίνηση και να μην είσαι σαλιάρης παρακαλετός.

      Διαγραφή
    4. Άλλα ντάλα κουτρουβάλα φίλε μου. Τι σχέση έχει ένας που έχει γκομενα (μπονομπο όπως τον αποκαλεί ο παραπάνω) με τον τύπο που από το πρωί έως το βράδυ στέλνει γεια σου κούκλα σε όποια βρει στα σοσιαλ; Με τη λογική αυτή ο πατέρας σου είναι γυναικοκεντρικος επειδή αφιέρωσε κάποιο χρόνο για να γνωρίσει τη μητέρα σου. Κάνεις και πουθενά δεν είπε ότι είναι επίτευγμα να κυνηγάς γυναίκες. Απλά είναι η φύση. Αρκεί να γνωρίζεις που να κάνεις κίνηση και να μην είσαι σαλιάρης παρακαλετός.

      Διαγραφή
    5. Άλλα ντάλα κουτρουβάλα φίλε μου. Τι σχέση έχει ένας που έχει γκομενα (μπονομπο όπως τον αποκαλεί ο παραπάνω) με τον τύπο που από το πρωί έως το βράδυ στέλνει γεια σου κούκλα σε όποια βρει στα σοσιαλ; Με τη λογική αυτή ο πατέρας σου είναι γυναικοκεντρικος επειδή αφιέρωσε κάποιο χρόνο για να γνωρίσει τη μητέρα σου. Κάνεις και πουθενά δεν είπε ότι είναι επίτευγμα να κυνηγάς γυναίκες. Απλά είναι η φύση. Αρκεί να γνωρίζεις που να κάνεις κίνηση και να μην είσαι σαλιάρης παρακαλετός.

      Διαγραφή
    6. Όσα ξέρεις περί φύσης ξες και περί γυναικών φίλε μουνιτζα

      Διαγραφή
    7. Επίσης ο πατέρας μου δεν αφιέρωσε καν χρόνο. Εκείνη τον πλησίασε όπως αντίστοιχα το ίδιο έγινε και σε δικές μου σχέσεις. Ουδέποτε επιδίωξα να κάνω ζογκλερικα σαν κλόουν για να πλησιάσω μεταχειρισμένες τρύπες. Εκείνες ήρθαν, κ αν δεν έρθουν στα παπαρια μας. Ένας πραγματικός άντρας προτιμάει να μείνει μόνος αιώνια παρά να συμβιβαστεί και να αλλάξει για να έχει περιορισμένη η ακόμη και άφθονη πρόσβαση στο ξεχειλωμένο αιδοίο. Είναι θέμα περηφάνιας, ένα αρσενικό δεν συμβιβάζεται.
      Όπως οι λύκοι με τις αγέλες, αν ο αλφα λύκος εκτοπιστεί από άλλον, τότε απομακρύνεται από την αγέλη δεν την ακολουθεί διότι θα αισθάνεται ταπεινωμένος.

      Αυτό που λες " να γνωρίζεις που να κάνεις κίνηση ". BULLSHIT
      πολύ απλά προσπαθείς και βαπτίσεις στο απελπισμένο μυαλό σου επιτυχία τη μια "επιτυχία" μπροστά στις 200 ακυραρες. Δεν θα στο πει φυσικά μια γυναίκα αυτό, αλλά σιχαίνονται τους εύκολους, καταφατικούς, άπορους (πνευματικά) άντρες που ζητάνε γυναικεία προσοχή. Φαίνεται είναι το οξυγόνο σου, να εξαρτάσαι από την αποδοχή των γυναικών. Κι αυτό δεν είναι αρρενωπή συμπεριφορά.

      Αν θες να πλησιάσεις για να χωσεις μπορείς να το κάνεις αλλά μη το σοβαρευεις το θέμα, μην επενδύεις συναισθηματικά διαφορετικά την έκατσες.

      Διαγραφή
    8. Ναι εσένα και τον γέρο σου σας κυνηγάνε τα μουνια. Γνωστό το παραμύθι. Δεν την πέφτω μου την πέφτουν. Αμε να περάσεις καμία πίστα στο PS4 γιατί αυτά που λες είναι για γέλια.
      Προϋποθέτεις ότι ο καθένας που γαμαει ή έχει σχέση (πλην εσένα) είναι μουνόδουλος γιατί απλά εσυ δε γαμας. Και δεν γαμας γιατί οι γυναίκες καλώς ή κακώς σε διαβάζουν πριν καν ανοίξεις το στόμα σου. Και αυτό που βλέπουν είναι ένα αγοράκι που μόνο λόγια είναι. Και ξεβρακώνεσαι.
      Φυσικό να σε πονάνε μετά όσοι έχουν στάνταρ γκομενα και αναπτύσσεις θεωρίες για εκείνους για να χρυσώσεις το χάπι της μπακουριας σου, προσπαθώντας να βγάλεις εκείνους υποτακτικούς.
      Αιώνια θα μένεις μόνος γιατί είσαι κομπλεξικός. Από επιλογή των γυναικών. Σε ασανσέρ με 5 νυμφομανείς να σε βάλουν, παλι θα καταφέρεις να μη γαμήσεις.

      Διαγραφή
    9. Ξεσκονισου απ τη στάχτη. Ποιος σου είπε ότι το να μείνεις μόνος είναι κακή επιλογή; Ποιος σου είπε ότι με ενδιαφέρουν άτομα γύρω μου ή έχω ανάγκη να έχω άτομα γύρω μου; Επίσης δεν έχω PS4.
      Υ.Γ. Μένω εξωτερικό και για καιρό έμαθα να μην χρειάζομαι 2α χέρια για βοήθεια. Έχετε καταντήσει αβουλα όντα που σέρνουν τη ταλαιπωρημένη ψυχούλα τους από μπαρ σε μπαρ και καφετέριες σε καφετέριες μπας και σας λυπηθεί και σας κάτσει κάποια. Και αν αυτό γίνει θα είναι με κάποια που δε θα σας αρέσει καθόλου. Ο πιο άθλιος συμβιβασμος που βλέπω συνεχώς εκεί έξω από άντρες που βλέπουν την κάννη μιας καραμπίνας από το πρωί έως το βράδυ που θα κοιμηθούν. Καλό δρόμο

      Διαγραφή
    10. Κανένας δεν έχει καμιά κάνη να τον σημαδεύει. Κανένας επίσης δεν σέρνει την ταλαιπωρημένη ψυχή του από μπαρ σε μπαρ για να τον λυπηθεί κάποια. Όλα επιλογές μας είναι και καθένας κάνει το κουμάντα του κατά βούληση. Αν πραγματικά λες ότι είσαι ευχαριστημένος με τον τρόπο ζωής σου, δεν ασχολείσαι με το τι κάνουν οι υπόλοιποι.Εσύ ασχολείσαι υπέρμετρα για ευχαριστημένος, προδικάζοντας ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.
      Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    11. Κανένας δεν έχει καμιά κάνη να τον σημαδεύει. Κανένας επίσης δεν σέρνει την ταλαιπωρημένη ψυχή του από μπαρ σε μπαρ για να τον λυπηθεί κάποια. Όλα επιλογές μας είναι και καθένας κάνει το κουμάντα του κατά βούληση. Αν πραγματικά λες ότι είσαι ευχαριστημένος με τον τρόπο ζωής σου, δεν ασχολείσαι με το τι κάνουν οι υπόλοιποι.Εσύ ασχολείσαι υπέρμετρα για ευχαριστημένος, προδικάζοντας ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.
      Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    12. Το εξωτερικό είναι τελείως διαφορετικό από την ελληνική πραγματικότητα. Στο εξωτερικό και παρθένος μέτριος να είσαι θα γαμήσεις. Δεν λέω ότι θα κάνεις σοβαρή σχέση ή θα παντρευτείς. Αλλά θα γαμήσεις σίγουρα. Και ναι στο εξωτερικό οι γκόμενες θα στην πέσουν σε αντίθεση με τις δικές μας. Οι PUA του blog μπορούν να στο επιβεβαιώσουν εδώ πέρα το τι γαμήσια έχουν πέσει στις διακοπές σε Κρήτη, Σαντορίνη, Ίο και άλλα νησάκια. Απλά θέλει μπλα μπλα και να χώνεστε σε γκόμενες κοντά στην ηλικία σας. Σε αντίθεση με τις ελληνίδες που στις διακοπές πάλι περιμένουν να βρουν κανέναν επιπέδου Ρουβά για να γαμηθούν.

      Διαγραφή
    13. Ε ρε γλέντια...Πονάνε τόσο οι αλήθειες που μου επιτίθεστε κατά μέτωπο ε? Ανθρωπάκια είστε πάρτε το απόφαση. Τρέχτε πίσω από την καθεμιά και πετάχτε αυτή τη λίγη αξιοπρέπεια που σας έχει απομείνει...Τέτοιο που είστε τέτοιες θέλετε.

      Διαγραφή
  2. Είναι ανοιχτά τα δικαστήρια σήμερα?
    Νόμιζα ότι είχε καραντίνα και λουκέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ξενερωμένε, βλέπω πολλές φορές στα άρθρα σου γράφεις κάτι που είναι απόλυτα ψευδές, και παρόλα αυτά επιμένεις λες και είναι θέσφατο. Και εξηγούμαι:

    Λες πως οι Ελληνίδες μένουν αγάμητες για χρόνια. ΛΑΘΟΣ! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Οι Ελληνίδες φίλε, από ηλικίες 14 άντε 15 μέχρι τα 40-45, γαμιούνται όλες τακτικά, ανελλιπώς, χωρίς διαλύματα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Δε σου λέω πως έχουν σχέση απαραίτητα, αλλά όλο και κάποιος τις πηδάει. Ειδικά οι όμορφες γαμιούνται καθημερινά. Μπορεί να είναι ο παντρεμένος προϊστάμενός τους στο γραφείο. Μπορεί κάποιος πρώην. Μπορεί ο άντρας της αδερφής τους. Ή ο πιτσιρίκος γείτονας. ΚΑΠΟΙΟΣ τις γαμάει πάντως, ανά πάσα στιγμή.

    Η γυναίκα φίλε όταν είναι νέα έχει πολύ μεγαλύτερη βιολογική ανάγκη από σεξ, σε σχέση με τον άντρα. Άμα μείνει αγάμητη για καιρό τρελαίνεται. Δε τη παλεύει. Τα αυγά της τη τρελαίνουν για γονιμοποίηση, είναι ορμονικό. Καμία δε μπορεί να κάτσει πάνω από μήνα χωρίς πούτσο. Ό,τι παραμύθια κι αν σου λέει πως τάχα μου έχει χρόνια να πάει με κάποιον. Προφανώς δε θα διατυμπανίσει δημόσια πως έχει κάποιον για να τη καρφώνει, όταν δεν έχουν σχέση, γιατί είναι υποτιμητικό, και γιατί προφανώς θα την εμποδίσει να βρει και κάποιον άλλον για κάτι πιο μόνιμο. Μη περιμένεις να το μάθεις, ακόμα και από την αδερφή σου, που λέει ο λόγος, ούτε αυτή θα στο παραδεχόταν.

    Αυτό που βλέπεις με τις γκόμενες που δείχνουν αδιαφορία, δεν είναι ξενέρωμα, είναι απλά ΧΟΡΤΑΤΕΣ και δε καίγονται. Μπαίνουν στις εφαρμογές να ψάξουν για κανά μαλάκα, αλλά ΔΕ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, γιατί πριν 10 λεπτά τις γαμούσε ο πηδήκουλας. Έχουν όλη την άνεση να στο παίξουν δύσκολες, και να είναι απαιτητικές, και να περιμένουν, γιατί νιώθουν πως έχουν εναλλακτικές. Αν πραγματικά ήταν αγάμητες για χρόνια, όχι μόνο δύσκολες δε θα στο έπαιζαν, αλλά θα σε έστηναν σε ένα δωμάτιο και θα σε βίαζαν φίλε μου...

    Αυτός είναι και ο λόγος που δε πρέπει ποτέ να κυνηγάς γυναίκες σήμερα. Είναι χαμένος χρόνος. ΟΛΕΣ έχουν κάποιον. Η μόνη περίπτωση να είναι κάποια ελεύθερη, είναι να έρθει ΑΥΤΗ σε σένα. Οπότε άραξε, κάνε τη δουλειά σου, φτιάξε το σώμα σου και τα λεφτά σου και τη ζωή σου, και άσε τις προσφορές να έρθουν. Με το να τρέχεις πίσω από τις καργιόλες, απλά τους δίνεις αξία.

    Σε μια διαπραγμάτευση, αυτός που έχει τη δύναμη είναι αυτός που νοιάζεται λιγότερο. Και οι Ελληνίδες νοιάζονται λιγότερο, γιατί όλες τρώνε αβέρτα πούτσο. ΕΜΕΙΣ είμαστε οι πεινασμένοι που καιγόμαστε γιατί δεν έχουμε επιλογές, όχι αυτές. Τώρα ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Ίσως και να ισχύουν όσα λες, το θέμα είναι ότι οι γυναίκες πέφτουν σε μια λούμπα που τους κοστίζει στο τέλος.
      Μπορεί άνετα να αλλάζουν άνδρες σαν τα πουκάμισα και να μην έχουν κάποιο θέμα κορεσμού των ορέξεων τους, όμως εξαιρετικά δύσκολα θα βρουν σύντροφο. Σύντροφο να κάνουν οικογένεια. Να ταιριάζουν, να να να... κι εκεί είναι η κατάρα για όσες έχουν αυτή τη δήθεν ευκολία. Επαναπαύονται. Νομίζουν ότι θα είναι εσαεί καλυμμένες με αρπαχτές. Και που λες κάπου εκεί στα 40+ αντιλαμβάνονται ότι έχουν κάνει μια τρύπα στο νερό. Βλέπουν φίλες τους να είναι ευτυχισμένες μητέρες, έχοντας κάνει σωστές επιλογές αναζήτησης συντρόφου κι όχι κρέατος. Αλλά είναι αργά για εκείνες.
      Βέβαια θα τις ακούσεις να χρυσώνουν το χάπι της αποτυχίας τους με διάφορες δικαιολογίες. Ότι ξοδεύουν το χρόνο και τα λεφτά τους όπως εκείνες θέλουν κλπ. Μόνο που ο χρόνος τους δεν γεμίζει με τίποτα και τα και τα λεφτά τους, όσα κι αν είναι, δεν γεμίζουν το άδειο κρεβάτι.

      Διαγραφή
    2. Αδερφέ, αυτά που λες σωστά μεν, παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του δε... Σωστά όλα εκτός από το άδειο κρεβάτι στα 40+, όχι, το άδειο κρεβάτι έρχεται στα 60+, όχι στα 40+. Και στα 50 και στα 55 το γεμίζουν το κρεβάτι, μη γελιέσαι. Έχω γνωρίσει γυναίκα στα 50, ΧΟΝΤΡΗ, με άσπρα μαλλιά, φάτσα που μοιάζει 10 χρόνια μεγαλύτερη μη πω 20, με ψυχιατρικά προβλήματα, άνεργη, χωρίς παιδιά ή πρώην γάμο αλλά με λεγεώνα πρώην ερωτικών συντρόφων (στάνταρ πάνω από 100), και μου έδειξε φατσοβιβλίο με ένα σωρό τύπους, και πιτσιρικάδες ακόμα, να της κάνουν ψηστήρι.... Όταν το δεις, δε το "ξεβλέπεις" με τίποτα, στο εγγυώμαι. Άρα μην ελπίζεις πως στα 40 θα μείνουν αγάμητες, δε παίζει. Μπορεί να μη τις γαμάει πια ο "alpha male" αλλά υπάρχουν ένα σωρό άλλοι που θα τις γαμάνε συνέχεια.

      Κι επίσης ένα άλλο που πρέπει να ξέρεις, είναι πως ελάχιστες Ελληνίδες θέλουν να κάνουν οικογένεια. Κάποιον να τις γηροκομήσει θέλουν, όχι παιδιά και οικογένεια. Τα παιδιά τα θέλουν για να τον δέσουν αυτόν τον κάποιον, όχι για τα ίδια τα παιδιά. Δε τις ενοχλεί καθόλου να μη κάνουν παιδιά. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ θέλουμε τα παιδιά, όχι οι γυναίκες. Αν μετανιώσουν για κάτι μετά τα 40, είναι γιατί δε θα έχουν διαπραγματευτικό χαρτί για κάποιον καλό άνδρα να τον κρατήσουν όταν θα σταφιδεύσουν για χάρη των παιδιών. Νιώθουν αδύναμες γιατί η εμφάνιση φεύγει, και χωρίς παιδιά δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα να σε κρατήσει με αυτές αν είσαι άνδρας με επιλογές, εκτός αν έχουν φράγκα.

      Διαγραφή
  4. - Γιατί έχετε απαιτήσεις να βρείτε γκόμενο που θα είναι 1-3 επίπεδα πάνω από εσάς σε εμφάνιση. Και είστε διατεθειμένες να ανεχτείτε μέχρι και κέρατο για να τον έχετε. Ακολουθει 100% real story :

    Πριν απο καποια Καλοκαιρια ειχα γνωρισει μια HB6 γεματουλα, η οποια πηδιοταν με εναν HB9 ο τυπος ηταν ιδιος ο Slash των Guns & Roses πολλα πολλα level πανω απο αυτην...και που και που οταν βαριοταν της τον εδινε, ετσι για αλλαγη..λοιπον μου εδειξε μηνυματα που του εστελνε η γκομενα του...και του ελεγε "να βαλεις προφυλακτικο" φανταστειτε σε τι σημειο εχουν φτασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είναι κλασσικά. Οι γυναίκες προτιμούν να μοιράζονται τον ίδιο σούπερ γκόμενο παρά να έχουν έναν μέτριο για τον εαυτό τους. Για αυτό έγραψα πιο πάνω, όταν ο "Ξενερωμένος" γράφει πως είναι ξενέρωτες και μένουν αγάμητες, δε ξέρει τι λέει. Οι γυναίκες μέχρι κάποια ηλικία κάνουν σεξ κάθε μέρα, χωρίς να έχουν κάποια (φανερή) σχέση με κάποιον. Ακόμα και ραντεβού να βγαίνουν με σένα, παίζει να έχουν πηδηχτεί και την ίδια μέρα πριν έρθουν να σε δουν. Ή μετά το ραντεβού με σένα, να σε καληνυχτίζουν με ένα φιλάκι στο μάγουλο και να φωνάζουν στο σπίτι τους το γαμήκουλα.

      Δεν είναι ξενέρωτες. Πουτάνες είναι. Έχει διαφορά. Και ο λόγος που οι μέτριοι άντρες τραβάνε μεγάλα ζόρια ακόμη και να τις πείσουν να πάνε για καφέ, δεν είναι επειδή είναι ξενέρωτες, αλλά επειδή έχουν να γαμηθούν και το μόνο που ελπίζουν είναι να πείσουν κάποιον από τους γαμιάδες να τις αγαπήσει και να μείνει μόνιμα και αποκλειστικά μαζί τους....

      Διαγραφή
  5. Απόλαυσε μαζί μου sex chat σε ροζ τηλεφωνα και sms sexting και παίξε μαλακία για μένα κάνοντας το σεξ στο τηλέφωνο της ζωής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή