Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Δυνατή 33άρα σε singles party ρίχνει άκυρα

Ναι, καλά διαβάσατε, πήγα σε singles party.

Λίγο πριν φάμε το 2ο lockdown, μου σκάει ειδοποίηση στο Facebook για ένα event που διοργάνωνε γνωστός μου. Λέω "Αφού είμαι single και θα φάμε πούτσα στη 2η καραντίνα, δεν πάω να δοκιμάσω;" Κοζάρω το event, λέω "φύγαμε". Οι κανόνες ήταν απλοί. Θα πάμε ο καθένας μόνος του.

Με τα πολλά η έξοδος ήταν σε ένα μπαρ. Η μόνη αξιόλογη που βρήκα κοντά στην ηλικία μου ήταν μία Κρητικιά 33άρα, ελεύθερη, HB8, μελαχρινή, με σωστές αναλογίες (σώμα κανονικό με λίγα πιασιματάκια, ότι πρέπει). Την ρωτάω με τι ασχολείται και μου λέει "Λογιστής αλλά το πάθος μου είναι αισθητικός και έχω κάνει το σπίτι μου γραφείο και δέχομαι πελάτισσες. Μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτριχώσεις κτλ".

Τώρα αναρωτιέμαι. Πως σκατά συνδύασε την λογιστική με αυτό; Γάμα τα. Μου θύμισε μάλιστα και μια Βουγλάρα μουνάρα με βυζάρες, χωρισμένη με παιδάκι, επίσης 33 η οποία είχε κάνει ακριβώς το ίδιο σπίτι της. Με αυτή (παρένθεση) είχα χωθεί πέρυσι, αλλά δεν έκατσε.

Τέλος πάντων το προσπερνάμε. Της είπα με τι ασχολούμαι και μετά μιλούσαμε για ενδιαφέροντα. Έλεγε ότι της αρέσει το σκι, οι αποδράσεις σε ταξιδιωτικούς προορισμούς και το Netflix. Μου έδειξε αρκετά IOI σε φάση "Είσαι επιτυχημένος σε αυτά που κάνεις" και ρωτούσε διάφορα πράγματα για μένα. Φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε και για το "Τι ψάχνεις σε μία σχέση". 

Όλο το βράδυ δεν μιλήσαμε με άλλα άτομα παρά μόνο προς το τέλος που σηκωθήκαμε για 2ο ποτό, ο καθένας σε ξεχωριστά σημεία. Αυτή μιλούσε με έναν 40άρη που δεν βλέπεται κι εγώ με μία 35άρα με παιδί που φυσικά ήταν out of my league. Και επειδή είχαμε κάποιους γνωστούς γύρω μας δεν έκανα κίνηση, για να είμαι διακριτικός και το πήγα αλλιώς.

Με τα πολλά ανταλλάξαμε FB και εκεί είδα ότι έχει 4.000 φίλους. Αναρωτιέμαι λοιπόν: Τι στο πούτσο γίνεται και έχει φτάσει 33 και με τόσους πολλούς φίλους είναι ελεύθερη; Τεσπά το προσπερνάω. Και επειδή ήταν Παρασκευή της είπα να κανονίσουμε οι δυο μας να τα λέγαμε την επόμενη ημέρα. Μου λέει "Ναι αμέ, ευχαρίστως" και ανταλλάξαμε και τηλέφωνα.

Day 2 (μπα)
Την επόμενη ημέρα συννενοηθήκαμε να την πάρω το μεσημέρι που θα σχόλαγε για να κανονίσουμε ώρα και τοποθεσία που θα την πάρω. Τελικά τι πιστεύετε ότι έγινε; Ναι, καλά μαντέψατε. Γύρω στις 14:00 μου στέλνει μήνυμα και μου λέει "Με συγχωρείς αλλά καλή η γνωριμία μας αλλά δεν μπορώ να πω ότι σε βλέπω ερωτικά". 

Οπότε της απάντησα επίτηδες: "Ευτυχώς που με έβγαλες από την δύσκολη θέση. Κι εγώ το ίδιο".

Τότε σκέφτηκα από μέσα μου: Φαντάζομαι και κανέναν από τους 2.000 άντρες που έχει στο Facebook δεν θα βλέπει ερωτικά. 

Δεν πειράζει. Καλό ράφι και σε σένα.

1 σχόλιο:

  1. Ξενερωμένε.
    Η σωστή απάντηση θα ήταν:
    «Φυσικά και δεν με βλέπεις ερωτικά, είναι γιατί σού έδειξα μόνο την καλή πλευρά του εαυτού μου και δεν σου είπα ποτέ, ότι τρελαίνομαι με την κολάρα που έχεις και θα ήθελα πολύ να στον χώσω όλο μέσα @!@ »

    Σε οποιαδήποτε απάντηση ακόμα και σε βρισίδια ή και σε μη απάντηση γράφεις.

    «Βλέπεις...;) Τώρα δεν πρόκειται ποτέ ξανά στην ζωή σου να με δεις ξανά φιλικά και (θεέ μου) ευτυχώς!»



    ΑπάντησηΔιαγραφή