Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Τον χώρισε στα 40 της και θέλει να είναι μόνη και αγάμητη

Παρέα με το σκυλάκι της.


Η συγκεκριμένη ιστορία αφορά μία Ρουμάνα που είναι κολλητή φίλη μιας ξαδέρφης μου.  Η Ρουμάνα αυτή είναι 40 ετών και πριν λίγες εβδομάδες χώρισε τον άντρα της.

Τον άντρα της τον γνώρισε σε ένα πάρτι πριν 10 χρόνια. Αυτός τα είχε πιει και λίγο, της την έπεσε, ανταλλάξανε τηλέφωνα, αυτός το σημείωσε λάθος κι αυτή δεν τον κάλεσε. Δεν της άρεσε λέει και τόσο! Της έστειλε μήνυμα στο Facebook και πήγε στα "Άλλα μηνύματα" και το είδε μετά από μήνες.

Ε με τα πολλά μίλησαν, βγήκανε, τα έφτιαξαν, παντρεύτηκαν. Αυτή δούλευε γραμματέας και αυτός σε δουλειές του ποδαριού. Σεκιούριτι, μεταφορέας, ότι έβρισκε. Τίμιο λαϊκό παιδί. Ρουμάνος και αυτός.

Παντρεύτηκαν και μετανάστευσαν στη Γερμανία για 5 χρόνια. Δούλεψαν και γύρισαν πρόσφατα. Αυτή βρήκε δουλειά με τη μία. Αυτός λόγω της κρίσης δυσκολευόταν. Ε με τα πολλά η καριόλα δεν περίμενε! Στο τρίμηνο πάνω που επέστρεψαν Ελλάδα τον χωρίζει!

Ρωτάω την ξαδέρφη μου "Καλά δεν ήθελε ποτέ της αυτή να κάνει παιδιά? 40 χρονών μουλάρα πήγε!" Και μου λέει "Μπα, έχει το σκυλάκι της. Και μου λέει ότι το έχει σαν παιδί της. Τον άλλο τον είχε βαρεθεί. Δεν έπαιξε ποτέ κέρατο. Απλά τον βαρέθηκε. Τρεις σχέσεις είχε κάνει στη ζωή της όλες κι όλες. Ήθελε λέει να είναι ελεύθερη γιατί ενώ ήταν παντρεμένη αισθανόταν ότι κλεινότανε! Τον έλεγε τεμπέλη βέβαια γιατί δεν έβρισκε δουλειά κι αυτός, αλλά τουλάχιστον το προσπαθούσε".

Κυρίες και κύριοι καλώς ήρθατε στο 2020!

Εκεί όπου οι γυναίκες έχουν ΓΑΜΗΣΕΙ κάθε έννοια οικογένειας!

Λογικά ήταν με το τίμιο λαϊκό παιδί και μάλλον απογοητεύτηκε που δεν έβρισκε τον χορηγό και οι φίλες της μπορεί να τον είχαν βρει. Άχου τη μωρέ.

Είπατε ότι οι Ρουμάνες είναι καλές για σπίτι ε? Χαχα. Και που είστε ακόμα. Σας έχω πρώτο πράμα και στη συνέχεια.

1 σχόλιο: