Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Ο δονητής δημιουργεί πρόβλημα στις γυναίκες


Κατά τα άλλα είναι τόσο ξενέρωτες που τους χρησιμοποιούν αντί για τους άντρες!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η χρήση δονητή πάει την όλη πράξη σε άλλο… επίπεδο...αφού έχετε πιάσει αράχνες, ενώ σας βοηθάει να ζήσετε απίστευτες στιγμές ηδονής και απόλαυσης στο σεξ.

Όμως, η αρχαία ρήση «παν μέτρον άριστον» δεν προέκυψε τυχαία. Κι αυτό γιατί η χρήση του δονητή και των sex toys γενικότερα μπορεί να γίνει άκρως εθιστική και να σας δημιουργήσει πολύ μεγάλο πρόβλημα υγείας.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μια γυναίκας από την Αυστραλία, η οποία αφού χώρισε από έναν μάλλον κακό γάμο, αποφάσισε να προμηθευτεί έναν δονητή σε σχήμα κουνελιού, ώστε να… γεμίσει τα άδεια βράδια της και να ζεστάνει με κάποιον τρόπο το κρεβάτι της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ίδια μετά από κάποιες πρώτες έπαφές με τον δονητή της, στη συνέχεια «γλυκάθηκε» και άρχισε να τον χρησιμοποιεί πολλές φορές τη μέρα, προκειμένου να φτάνει σε οργασμό που τόσο της είχε λείψει. Μάλιστα, έφτασε να τον χρησιμοποιεί ακόμα και 6 φορές την ημέρα.

Αποτέλεσμα; Κάποια στιγμή ένιωσε έντον πυελικό πόνο. Αρχικά, απευθύνθηκε στον γυναικολόγο της, ο οποίος όμως δεν της είπε ότι είναι κάτι σοβαρό καθησυχάζοντάς την. Επειδή, όμως, κάθε φορά που πήγαινε να βάλει τον δονητή στον κόλπο της ο πόνος γινόταν ακόμα πιο έντονος, αποφάσισε να πάρει και μια δεύτερη γνώμη.

Από την επίσκεψή της αυτή στον γιατρό, προέκυψε ότι από τη συχνή χρήση του δονητή  – «κούνελου» η γυναίκα είχε υποστεί ρήξη κόλπου, εξού και οι έντονοι πόνοι που είχε.

Ηθικό δίδαγμα: ΚΑΝΤΕ ΣΕΞ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ-ΔΟΝΗΤΕΣ! ΜΙΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΜΙΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! ΑΙΝΤΕ.

Πηγή.

1 σχόλιο:

  1. Ωραία εποχή ζουμε. Οι αντρες εθισμένοι στο πορνό και οι γυναίκες εθισμένες στους δονιτές. Γαμω την καταντια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή