Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ξενέρωτες στην καραντίνα


Γιατί είστε μαθημένες να πιάνει αράχνες το μουνί σας!

Επέστρεψα! Είχα να γράψω άρθρο ιστορίας από τον Ιανουάριο, έτσι; Τελικά το blog κρατιέται με τα προγραμματισμένα email σας και με κάτι ειδησούλες. Σας ευχαριστώ αδέρφια συναγωνιστές. Από σήμερα προγραμματίζω νέα άρθρα Δευτέρας και emails! Θα σας πέσει το σαγόνι με αυτά που θα διαβάσετε!

Λοιπόν σας έχω ένα σωρό ιστορίες για τις Δευτέρες. Αλλά θα ξεκινήσω με κάτι επίκαιρο και αυτό δεν είναι άλλο από την καραντίνα.

Για πρώτη φορά μας λένε #ΜένουμεΣπίτι. Κλείνουν καφετέριες, μπαρ, club. Οκ αν κρίνουμε από την Ιταλία, την Ισπανία και την Αμερική σωστά έγιναν αυτά γιατί θα πέθαινε κόσμος. Άρα τι μας έμεινε για να φλερτάρουμε; Facebook, Instagram, Tinder, Badoo και λοιπές μαλακίες.

Facebook: Εδώ το φλερτ είναι τόσο εύκολο, όσο και δύσκολο. Στο Facebook από τη μία μέσω κοινών φίλων μπορείς να φλερτάρεις, από την άλλη αν δεν κάτσει το νέτο μπορεί και να εκτεθείς σε αυτούς τους κοινούς φίλους. Και ενώ θα σε φλερτάρει και η γκόμενα, τελικά να μην σου κάτσει και να καταλήξει να σε λέει "λιγούρη". Οπότε ποια λύση μένει;

Να φλερτάρετε από ομάδες (groups)! Βρείτε ομάδες με ανέκδοτα, κάντε έξυπνες δημοσιεύσεις (για να είστε σε αυτό το blog ξέρετε να ψάχνετε καλά στο Google, άρα είστε ήδη έξυπνοι), μετά πιάστε την κουβέντα με 2-3 μηνύματα δημόσια και ύστερα στείλτε της αίτημα φιλίας και καπάκι μήνυμα. Σε μια γκόμενα που έμενε σε νησί (ψιλομακριά κιόλας) έστειλα μήνυμα, δεν το διάβασε ποτέ, μετά όταν έστειλα αίτημα φιλίας και μετά μήνυμα το διάβασε. Μιλούσαμε για σχεδόν ένα μήνα! Κάναμε 3 βιντεοκλήσεις (αν έχει τον Θεό της) και ξαφνικά μια μέρα στο "Πως ήταν η μέρα σου" δεν απάντησε ποτέ. Εν τω μεταξύ η τύπισσα πιστεύει στις μαλακίες περί "Εμφύτευμα τσιπάκι", "Το 5G θα μας ξεσκίσει τον κώλο", "Ο κορωνοϊός είναι το ίδιο όπως και η γρίπη" κι άλλες τέτοιες μαλακίες. Εγώ δεν τα πίστευα και της έδειχνα άρθρα και βίντεο να της αποδείξω το αντίθετο. Ε παίζει να την έκανε είτε για αυτό, είτε για άλλο λόγο. Δεκάδες χαμένες ώρες.

Μετά μιλάω με γκόμενες από την περιοχή μου, οι οποίες επίσης από ένα σημείο και μετά εξαφανίζονται. Κάποιες ξέρω ότι είναι ελεύθερες, κάποιες δεν γράφουν status. Γενικά ξεραϊλα. Μιλούσα με φίλο PUA και μου λέει "Οι γκόμενες είναι μαθημένες να μένουν καιρό χωρίς σεξ, δυστυχώς". Τώρα μιλάω με μία 27άρα από Αγγλία που θέλει να επιστρέψει και μία 29άρα από Αθήνα και περιμένουμε να λήξει η καραντίνα. Θα δούμε, πάντως κάπου τώρα στο μήνα που δεν έχουν πάρει επιβεβαίωση αρχίζουν να μιλάνε. Πριν στη μουνάρα τους.

Instagram: Καμία ελπίδα! Οι γκόμενες δεν απαντάνε καν στα μηνύματα που τους στέλνετε! Και εδώ η τακτική είναι πρώτα να τις κάνετε follow και μετά να στέλνετε. Αλλά κλασικά είτε δεν θα τα διαβάσουν (90%), είτε θα πουν πέντε πράγματα και μετά θα κόψουν επικοινωνία. Παρότι το Instagram μου δείχνει status και το προσέχω εξίσου με το Facebook...@@ κι εκεί.

Tinder: Έχω Tinder Plus και δεν κάνει τίποτα. Άντε να κάνω κανένα Match παραπάνω. Μετά στην κουβέντα από ένα σημείο και έπειτα η επικοινωνία κόβεται. Πριν 2 εβδομάδες έκανα Match με χωρισμένη με παιδί που δεν έλεγε και τίποτα τρελό σε εμφάνιση και την προσπέρασα παρότι φάνηκε να γούσταρε. Οι γκόμενες εκεί κάθονται μόνο αν έχετε εμφάνιση top model ή πολύ χρήμα.

Hot tip: Η  συμβουλή μου είναι βάλτε όλα τα όρια ηλικίας και χτυπάτε Χ σε όποια δεν γουστάρετε. Π.χ. εγώ 18-19  δεν θέλω γιατί μου πέφτουν μικρές και 35+ γιατί μου πέφτουν μεγάλες. Οπότε βάζω επίτηδες 18-45 (θα μπορούσα και παραπάνω) και ρίχνω Χ σε όσες είναι σε ακατάλληλη ηλικία. Έτσι, ξεγελάω τον αλγόριθμο του Tinder και εμφανίζομαι σε όσες κάνουν το ίδιο ποσοστό Likes-Dislikes. Έχω φτάσει και φορές να κάνω 1 στα 10 προφίλ Likes. Άρα εμφανίζομαι σε όσους κάνουν το ίδιο. Το Tinder Plus μου δίνει 5 Super Likes την ημέρα και ένα Boost στην αρχή όπου λέει ότι εμφανίστηκα περισσότερο για λίγη ώρα (ψιλοάχρηστο).

Badoo: Από Badoo τον τελευταίο χρόνο έκανα σχέση με δύο γκόμενες, αλλά και οι δύο ξένες. Πολύ καλό αλλά όχι για Ελληνίδες. Μπορείτε να κάνετε Super Like βλέποντας διαφήμιση 30 δευτερόλεπτα και θα έρθει  στο νέτο ειδοποίηση ότι την γουστάρετε. Βρείτε έξυπνες πρώτες ατάκες όμως γιατί το έχουν βρει όλοι σύστημα και υπάρχουν πολλά μηνύματα και ανταγωνισμός. Επίσης στο Badoo να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά μπάζα. 2 ελληνίδες βρήκα, HB 7.5, με τις οποίες μιλούσαμε για μία εβδομάδα και μετά κλασικά εξαφανίστηκαν.

Αυτά ως μια πρώτη εικόνα από την καραντίνα του πρώτου μήνα. Μακάρι να τελειώσουν όλα γρήγορα γιατί η κατάσταση δεν παλεύεται. Το φλερτ από social media τελικά το είχα υπερτιμήσει. Όταν έχεις μια γκόμενα από κοντά δεν μπορεί να σε αποφύγει το ίδιο εύκολα. Από τα social media απλά διαβάζει μηνύματα και  σε αγνοεί. Κι έχει κι έναν κουβά από AFC μαλάκες που μας χαλάνε την πιάτσα.

Καλό κουράγιο...και καλούς αυνανισμούς. Όσοι έχετε γκόμενα αυτή την περίοδο είστε οι τυχεροί.

1 σχόλιο: