Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Αμερικανίδα κάνει πεζοπορία γυμνή και δείχνει τον κώλο της στο Instagram για να ζηλέψουν οι πρώην


[Email του αναγνώστη Arkhon 666]

Μία 35χρονη ανέβασε φωτο με τα οπίσθιά της στο Instagram για να ζηλέψουν οι πρώην, πήρε μεγάλη ανταπόκριση και τώρα το έχει μόνιμο χόμπι.

Ναι τετοιο κορμι...πως το χασε ο τυπος? Χαρακι θα κανε!

Μία σειρά από αποτυχημένες σχέσεις ώθησαν μια 35χρονη γυναίκα από το Κάνσας να δει τη ζωή «αλλιώς» και να ξεκινήσει μια συνήθεια που εξελίχθηκε τελικά σε αγαπημένο χόμπι και «εθισμό». Μετά τον τελευταίο επώδυνο χωρισμό της το 2015, η 35χρονη Megan Marie πήρε την απόφαση να ταξιδέψει σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ και να κάνει πεζοπορία σε «δύσκολες» και απαιτητικές διαδρομές, ώστε να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της.

Την μαλακία αυτή την έκανε από προτροπή της αδερφής της. Βέβαια πλέον στα 35 της δεν έχει τις μετοχές της ψηλά. Κλασικά το ότι είχε τόοοοσες σχέσεις που απέτυχαν ε μαντέψτε ποιος φταίει για αυτό. Να την δούμε τώρα πως θα γλιτώσει το ράφι. Ε αν δείχνει τον κώλο της έτσι δύσκολο για τον επόμενο.

https://www.instagram.com/holdon2yerbutts






«Θα έλεγα ψέματα αν δεν παραδεχόμουν ότι απολαμβάνω την προσοχή. Αυτό όμως που με κάνει να νιώθω εξίσου καλά είναι το γεγονός ότι έχω μια πλατφόρμα επικοινωνίας με τον κόσμο, όπου μπορώ να μιλήσω για ζητήματα που με απασχολούν, όπως η ψυχική υγεία και άλλα κοινωνικά θέματα. Αυτό είναι θετικό, ακόμα και αν γίνεται με αφορμή τον κώλο μου» δήλωσε η κάρχια.

Instagram Followers > Sex

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου