Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Ο ρόλος της γυναίκας στις σχέσεις

Τον ξεχάσατε; Θα σας τον θυμίσω.

Με αφορμή το email του αναγνώστη KG την Παρασκευή περί μείωσης πληθυσμού στην Ελλάδα, θα ήθελα να πω το εξής. Θεωρώ Νο.1 παράγοντα για τις μειώσεις πληθυσμών τις ξενέρωτες γυναίκες. Η γυναίκα είναι φτιαγμένη από την φύση της για να κάνει παιδιά και να τα προσέχει. Όταν λοιπόν της δώσαμε την απόλυτη ελευθερία τα γάμησε όλα. Απέδειξε γιατί ο άντρας πρέπει εκτός από κυρίαρχο αρσενικό να είναι ο ηγέτης, ο στρατηγός. Γιατί όταν δεν ηγείται τα κάνουν όλα πουτάνα. Το παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα των όσων λέω. Η τύπισσα δίνει πόνο και σας βάζει όλες στη θέση της:



Σε χώρες με πατριαρχικό μοντέλο οικογένειας δεν τους περνάει καν από το μυαλό να καταλάβουν ότι προορισμός τους είναι ο γάμος και τα παιδιά. Αν αργήσουν πολύ να παντρευτούν τρώνε κατηγορίες από την οικογένειά τους και μην πάει το μυαλό σας στη Σαουδική Αραβία όπου πέφτει μπούργκα και βέργα, αλλά στις χώρες της Βόρειας Αφρικής που είναι πιο χαλάρες, υπάρχει μια χαρά συμπεριφορά και σεβασμός και μπορεί να δεις ελεύθερες μέχρι και στα 30, να ζουν την ζωή τους και μετά να παντρεύονται. Έχω πάει και γνωρίζω περί του θέματος.

Αντίθετα εδώ τα έχουμε γαμήσει όλα. Το μόνο που τις νοιάζει είναι να βγουν έξω και να ξεμουνιάσουν και να χαρούνε. Τους νοιάζει το σήμερα. Ότι φάμε κι ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας. Και το χειρότερο ξέρετε ποιοι είναι; Ότι αυτά που διαβάζετε αριστερά και δεξιά πως "Μετά τα 35 τρέχουν σαν λυσσασμένες να παντρευτούν" ΔΕΝ ισχύουν σε τεράστιο ποσοστό! Όχι απλά δεν τρέχουνε, αλλά είναι ΤΟΣΟ ξυνομούνες, που πλασάρουν τον εαυτό τους λες και ειναι HB 9-10 και δεν θέλουν καν να βγούνε με τον οποιονδήποτε. Νομίζουν ότι θα προσγειωθεί από ψηλά κανένας γκόμενος από κοινωνικό κύκλο που θα είναι ωραίος και θα τους τα παρέχει όλα.



Παραθέτω τα βίντεο των MGTOW χωρίς ωστόσο να ασπάζομαι την ιδεολογία τους που είναι ξεκάθαρα ταγμένη υπέρ του να μην παντρευτούμε ποτέ. Από γυναίκες έχουν καταντήσει "γκόμενες". Θα βαρεθούν μια σχέση πιο γρήγορα κι από έναν άντρα γιατί θα προσπαθήσουν από alpha να τον κάνουν beta με αποτέλεσμα να βάζεις σε μια ζυγαριά από την μία τις κουράδες που σου πετάνε για shit test και από την άλλη ένα μάτσο κωλοδάχτυλα που θα τους δίνεις ως ανταπόδοση όταν θα παίρνουν τ' αρχίδια σου και του κάθε διαβασμένου PUA. Και θα πρέπει να ισορροπήσεις την ζυγαριά γιατί αν γείρει προς το ένα μέρος είτε θα γίνεις beta (στις κουράδες), είτε θα τσαντιστεί και θα σε χωρίσει (στα κωλοδάχτυλα). Η 3 ετών σχέση μου κατέληξε να γείρει την ζυγαριά προς τα κωλοδάχτυλα, γιατί της έδειξα ότι δεν μασάω, την άφηνα να βγαίνει με φίλες, δείχνοντας ως alpha ότι δεν καίγομαι για το τι παίζει και ως εκ τούτου έφαγα το κέρατο από τον πλουσιοκαύλη πουρό που της παρείχε αμάξι και κάτι χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα.

Άλλο ένα παράδειγμα του ότι οι γκόμενες "τρέφονται και έρχονται σε οργασμό" από την επιβεβαίωση είναι η συμπεριφορά τους στο Tinder. Οι περισσότερες είναι εκεί γιατί ΔΕΝ θέλουν άντρες. Θέλουν απλά να ρουφήξουν επιβεβαίωση για το κατά πόσο μετράνε! Μιλάμε για επική αρρώστια! Σε πειράματα που έγιναν, βρέθηκε ότι οι άντρες έχουν καταλήξει τόσο λιγούρια ώστε κάνουν Like σε όλες προκειμένου να γαμήσουν, ακόμα κι αν μοιάζουν με ούγκανα. Η τέλος πάντων στο 90% του αντρικού πληθυσμού δεν κάνει καμία like και κάποιοι βαράνε like σε όλες στη σειρά μπας και γίνει κάτι.



Πολύ απλά η τακτική τους είναι να κερδίσουν Followers στο Instagram από τον κάθε λιγούρη που θα τους στείλει. Το inbox τους θα γεμίσει αλλά αυτές ούτε καν θα διαβάζουν τα μηνύματά σας.

Στην τελική λοιπόν ακόμα και μια γκόμενα του 7.5 είναι μη προσβάσιμη γιατί περιμένει τον κούκλο του 9.5-10 που, προσέξτε την παρακάτω φράση:
"Θα μου κάνει όλα τα χατήρια γιατί αν με χάσει έχει εκατοντάδες μαλάκες που με περιμένουν στην ουρά".

Φυσικά όλες οι γκόμενες θέλουν να κάνουν τον γκόμενό τους από alpha σε beta, ώστε να μην πάει να πηδήξει άλλες και τον χάσουν. Έτσι όμως, η διαδικασία αυτή (betalyzing) θα καταλήξει όταν ο άντρας τους γίνει beta, παντοφλάκιας και δεν τους χαλάει ποτέ χατήρι, να σταματήσει να είναι "αρεστός" σε αυτές με αποτέλεσμα να τον παρατήσουν και να τον χωρίσουν.

Αντίθετα, ο άντρας που είναι με μία HB 7.5-10 σε μια μόνιμη σχέση, του φέρεται καλά και δεν προσπαθεί να τον κάνει beta αλλά τον σέβεται, θα περάσει πολύ καλά και θα έχει έναν λόγο παραπάνω να κάνει παιδιά μαζί της. Ωστόσο, τέτοιες γυναίκες είναι σήμερα είδος προς εξαφάνιση. Για να είμαι πιο ειλικρινής, μετά τα 30 αν δείτε μια τέτοια θα έχει σχεδόν σίγουρα παντρευτεί. Όσο περνάνε οι γενιές, όπως οι γυναίκες επειδή είναι συναισθηματικές "μυρίζουν" από χιλιόμετρο αν είστε χορτασμένοι από σεξ ή όχι, έτσι και εμείς αρχίζουμε να αναπτύσσουμε άμυνες ελέγχοντας ποια γυναίκα είναι καβαλημένη ψωνάρα και ποια όχι. Τα όντα του πλανήτη και τα φύλα εξελίσσονται σε κάθε γενιά, αυτό να το ξέρετε.

Βέβαια δεν σας κρύβω και ότι μετά την ιστορία με τον φίλο ενός αναγνώστη που έφαγε διαζύγιο, 500€ διατροφή και την πρώην του να μένει στο σπίτι του μέχρι το παιδί τους να γίνει 18 και να τον πετάει έξω, έχω αρχίσει κάπως να αναθεωρώ τις απόψεις μου περί γάμου. Σε σχετική ερώτηση με τον πατέρα μου "Καλύτερα χωρισμένος με παιδιά ή να μην παντρευτώ ποτέ?" η απάντηση ήταν "Φυσικά να μην παντρευτείς ποτέ" χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάτι ήξερε ο μέγιστος PUA guru που με διδάσκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου