Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Βρετανός παντρεύτηκε 2 γυναίκες και κάνει παρτούζες καθημερινά!


Πρώτος μάγκας.

Η παρακάτω ιστορία είναι αληθινή. Βρετανός κατάφερε και παντρεύτηκε...δύο γυναίκες, κίνηση που θα ζήλευε κάθε ξενερωμένος...με εξαίρεση μόνο το γεγονός ότι θα τρώει διπλή γκρίνια.

Η παρέα των...τριών παντρεμένων, αποτελείται από μία μελαχρινή HB7 και ένα καστανόξανθο υπέρμουνο HB 8.5-HB9 όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

Εκτός του ότι παρτουζώνονται στο κρεβάτι καθημερινά, ενίοτε λένε ότι καλούν και τέταρτο άτομο. Open minded όσο δεν παίρνει (φαντάζεστε το τέταρτο άτομο να είναι γυναίκα;) Οι τύπισσες άνετα είναι bi, μπορεί ακόμα και ο τυπάς, ο οποίος έχει κάνει το όνειρο πολλών πραγματικότητα. Μάλιστα η μελαχρινή έχει γεννήσει δύο παιδιά και πρόσφατα έμεινε έγκυος και η ξανθιά...Ρωσίδα παρακαλώ.

Η ιστορία
Βρετανός συζεί και... τεκνοποιεί με δύο γυναίκες - «Η οικογένειά μας είναι το μέλλον» δηλώνει.

Η σχέση αυτή μας κάνει πιο ευτυχισμένους ανθρώπους και καλύτερους γονείς, υποστηρίζει - Περιστασιακά καλούν και τέταρτο άτομο ως... guest στο κρεβάτι τους

Το παρατσούκλι «ο πιο τυχερός άνδρας στον κόσμο» δεν είναι κάτι που αποδέχεται αδιαμαρτύρητα ο Adam Lyons, ένας Βρετανός που συζεί με δύο γυναίκες στο Austin του Texas, με τις συντρόφους του όχι μόνο να «ανέχονται» η μία την άλλη και να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, η παρούσα ευτυχία του δεν είναι θέμα τύχης αλλά επιλογών και ο καθένας μπορεί να αναζητήσει την ευτυχία σε ένα αντισυμβατικό μοντέλο οικογένειας όπως το δικό του.

Ο 36χρονος άνδρας που κατάγεται από το Λονδίνο ζει στο ίδιο σπίτι και κοιμάται στο ίδιο (extra large) κρεβάτι με τις όμορφες ερωμένες του, Brooke Shedd και Jane Shalakhova. Η ιδιότυπη αυτή οικογένεια έχει αποκτήσει ήδη δύο παιδιά (καρπός του έρωτα του Βρετανού με την Brooke) και τώρα περιμένει το... πέμπτο μέλος της, αφού η bisexual Jane είναι επίσης έγκυος.

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν στη Mirror, τόσο ο Lyons όσο και οι όμορφες γυναίκες της ζωής του δηλώνουν πανευτυχείς και πιστεύουν ότι η αρμονική οικογενειακή τους ζωή θα γίνει ακόμα καλύτερη όταν γεννηθεί το μωράκι τον Ιούλιο.

«Είναι υπέροχο που μεγαλώνουμε όλοι μαζί τα παιδιά μας. Το συζητήσαμε εκτενώς μεταξύ μας και συμφωνήσαμε ότι δεν υπάρχει «δικό σου» και «δικό μου» σε θέματα μητρότητας και πατρότητας. Με τα παιδιά οι επίσημοι τίτλοι μας είναι «Μπαμπάς», «Μαμά» και «Μαμά». Στην περίπτωσή μας, η συμβίωση τριών συντρόφων είναι μακράν πιο λειτουργική από εκείνη των δύο», εξηγει ο 36χρονος.

Ο ίδιος θεωρεί ότι η αντισυμβατική οικογένεια που δημιούργησε με τις δύο ερωμένες του «ειναι το μέλλον», αφού πρόκειται για ένα μοντέλο που επιτρέπει στους εμπλεκόμενους να είναι καλύτεροι γονείς και σύντροφοι. Οι καθημερινές αγγαρείες, η τριβή μέσω της καθημερινής επαφής, η πλήξη στο κρεβάτι... όλα αυτά τα προβλήματα που χαρακτηρίζουν τις συμβατικές σχέσεις μετά από μερικά χρόνια, αντιμετωπίζονται πολύ πιο εύκολα όταν μπει και τρίτο άτομο στην εξίσωση!

Όπως αναφέρει ο Lyons, όταν άρχισε να συζεί με τις δύο γυναίκες του πριν από 5 χρόνια η κατακραυγή ήταν μεγάλη, ωστόσο οι τρεις εραστές έμαθαν να μη δίνουν σημασία στη γνώμη του κόσμου. Ζουν τη ζωή τους σύμφωνα με τα δικά τους ηθικά στάνταρ, προσκαλώντας μάλιστα περιστασιακά ως... guest και τέταρτο άτομο στο κρεβάτι τους.

Όσο για τα παιδιά τους, αυτά μεγαλώνουν «φυσιολογικά» (σύμφωνα πάντα με τον 36χρονο) απολαμβάνοντας τη φροντίδα τριών γονιών αντί για δύο, και χωρίς να γνωρίζουν περισσότερα απ' όσα πρέπει για την ιδιότυπη σχέση των γονιών τους. Όπως πιστεύει μάλιστα ο Βρετανός, αυτός ο... πρωτοποριακός τρόπος ανατροφής θα τα βοηθήσει να γίνουν πιο ανοιχτόμυαλοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι.


Απ' τη μία στεναχωριούνται κάποιοι που άλλοι δεν βρίσκουν μία γυναίκα κι αυτός έχει δύο κι από την άλλη ένα έχω να πω: ΓΑΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου