Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ο ναυτικός κι ο φοιτητής

[Δύο σε ένα επιστολές]

Σήμερα δημοσιεύω δύο emails αναγνωστών γιατί μαζεύτηκε πράμα τόσο καιρό που έλειπα. Πρόκειται για μήνυμα ενός ναυτικού κι ενός φοιτητή που ξενιτεύτηκε στην Αγγλία. Τσιμπήστε.

[Email του αναγνώστη BDG]
Φίλε καλησπέρα,

Καταρχάς μπράβο για το μπλογκ. Γελάμε, μαθαίνουμε και τίποτα, περνάμε καλά.

Στο διαταύτα όμως. Είμαι 19 χρονών. Κοπέλες δεν είχα ποτέ πρόβλημα να γνωρίσω ( πάντοτε ωραίες, πάνω απο ΗΒ7- 7.5) και  να σχετιστώ, κανα φασωματάκι, άμα ήταν καλή η περίπτωση και κράταγε ερχόντουσαν και τα υπόλοιπα. Βγαίνοντας όμως από μία μεγάλη σχέση, και όντας πλέον φοιτητής και όχι μαθητής ( άλλη η φάση με τις γκόμενες, στο σχολείο λίγο να το χεις και να σου βγει και λίγο όνομα, έρχονται εύκολα τα υπόλοιπα) , φοβάμαι οτι έχει πέσει λίγο το παιχνίδι μου. Συχνά βλέπω γκομενάκια να με κοιτάνε 3, 4 φορές αλλά δε βρίσκω τι να πω και ... το αφήνω γι άλλη φορά. Τι να κάνω? Έχεις κανα καλό σάιτ/μπλόγκ/σειρά να συστήσεις?

Σημαντικο στοιχείο, δε ψάχνομαι για σχέση, μάλλον να πηδήξω πιο εύκολα και γρήγορα. Και αν προκύψει τίποτα καλό βλέπουμε.

Επίσης, μένω στην Αγγλία όπου μέχρι στιγμής οι γυναίκες φαίνονται πιο εύκολες ( γνωρίζοντας τις Ελληνίδες, ειναι κοπλιμέντο, όχι μειωτικός ο χαρακτηρισμός) και οχι ξενέρωτες.

Κράτα το μπλόγκ ζωντανό, γαμάει.
Χαιρετισμόυς.


[Email του αναγνώστη App03]

Τα συγχαρητήρια μου και από εμένα για το μπλοκ σου!

Είμαι ναυτικός στο επάγγελμα  29 χρονών και πλήρως ξενερωμένος όχι γενικώς με τις γυναίκες αλλά ειδικώς με τις Ελλεϊνίδες όπως τις αποκαλώ. Σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είναι ελάχιστες και με μεγάλες πιθανότητες να γίνουν και αυτές φορείς της ξενερωσιάς.

Ένα από τα καλά του επαγγέλματος μου είναι ότι ξεφεύγεις από όλη αυτή την παράκρουση για αρκετό διάστημα, έχεις άπλετο χρόνο να σκεφτείς-συζητήσεις και εν τέλη να φιλοσοφήσεις κάποια πράγματα καθώς βλέπεις το απέραντο γαλάζιο και αποτοξικόνεσαι!

Στα περισσότερα θέματα αν όχι σε όλα που έχεις γράψει θα με βρείς σύμφωνο. Δε ξέρω ακριβώς γιατί κατάντησαν έτσι οι Ελλεϊνίδες (με κεφαλαίο το Ε). Βέβαια δε θα αποσύρω ότι σε ένα βαθμό φταίμε και όλοι εμείς εννοώντας γονείς, παραδόσεις, τυπικούρες, καφρίλες κτλ. αλλά σε καμία περίπτωση δε τις δικαιολογώ!

Είναι δε τόσο ξενέρωτες που δε μπαίνουν ΚΑΝ στον κόπο να σε γνωρίσουν σαν άνθρωπο! Είναι που οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές από τους άντρες...κατάλαβες?
Και όλες τις παπάρες που πουλάνε εδώ και χρόνια όπως το ότι δεν κοιτάμε το πορτοφόλι σε έναν άνδρα. Πόσο νευριάζω με αυτό! Δηλαδή αν είχες 2 άντρες ολόιδιους
έναν φτωχό και έναν πλούσιο ποιόν θα διάλεγες;; Οπότε το σωστό είναι κοιτάμε και το πορτοφόλι γιατί αυτό είναι και το λογικό. Έχουν μάθει να λένε ψέματα στον ίδιο τους
τον εαυτό με αποτέλεσμα να έχουν μπερδέψει την πραγματικότητα από το ψέμα, να επικρατεί ένα χάος στο μυαλό τους και να μην έχουν ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Επίσης δε κατάλαβα ποτέ όλη αυτή την ιεροτελεστία του πεσίματος και για ποιό πούστη λόγω θα πρέπει εμείς να τις κυνηγάμε ώστε αυτή να βρεί εμάς που θα της αρέσουμε;
Και σου πετάνε το θεϊκό δεν υπάρχουν άντρες πια! Γιατί μωρή έψαξες να τους βρεις; Έριξες τα μούτρα σου, τον εγωισμό σου, βγήκες από την κοσμάρα σου ποτέ ώστε αυτό
που θές να το κατακτήσεις; Κατά τα άλλα θέλουν ισότητα εκεί που τις βολεύει.

Να πούμε για τα ταμπού και τις τυπικές ηλίθιες παπάρες που έχουν; Να μη του κάτσω απο το 1ο ραντεβού μη με πει και πουτάνα! Ναι από εκεί θα καταλάβουμε αν είσαι πουτάνα
ή όχι! Που κακώς χρησιμοποιούμε τη λέξη πουτάνα. Οι πουτάνες τουλάχιστον έχουν αξιοπρέπεια, χαρακτήρα, το κάνουν για επιβίωση και είναι ειλικρινείς. Εγώ θέλω να σε δοκιμάσω
από το 1ο βράδυ αν όλα πάνε καλά γιατί ζούμε στο 2013 και θέλω να ξέρω αν ταιριάζουμε και στο σεξ και όχι όπως μου έχει τύχει με στυλάκι “σου ανοίγω τα πόδια και κάθομαι γιατί
που σου έκατσα πολύ σου πάει!”

Λες και το σεξ είναι κάτι κακό! Ζώα! Είδους επικοινωνίας είναι και το σεξ και το κάνουμε για να ευχαριστήσουμε ο ένας τον άλλον. Δε μας κάνεις την χάρη που μας το δίνεις!

Τέλος πάντων μπορώ να γράφω τα άπειρα αλλά είναι ανούσια γιατί οι ίδιοι τα λέμε οι ίδιοι τα ακούμε. Λύση δεν υπάρχει διότι και οι άντρες καταντάνε κάφροι, λιγούρια κτλ δίνουν αξία σε
ξενέρωτες και μπάζα και είναι ένας φαύλος κύκλος που δε σταματάει. Εγώ τα πορίσματα μου τα έχω βγάλει, σίγουρα αν ποτέ παντρευτώ ΔΕ θα πάρω Ελλεϊνίδα τις έχω σιχαθεί πραγματικά!

Ευτυχώς που λόγω επαγγέλματος ταξιδεύω στο εξωτερικό και έχω αρκετές εμπειρίες και φιλίες με ξένες και ξένους. Το προτείνω σε όσους έχουν ξενερώσει με τις άθλιες του τόπου μας και θέλουν κάτι σοβαρό και ποιοτικό. Προσέξε μια διαφορά που με είχε βάλει σε μεγάλη σκέψη και αναθεώρηση πραγμάτων στο Βέλγιο οι γυναίκες θεωρούν προσβολή να τις κεράσει ο άντρας ποτό σε σημείο που και να έχουν παέι όλα καλά να σε παρατήσουν και να φύγουν! Μου συνέβει και δεν το ήξερα, ρώτησα και μου έιπαν ότι, το πέρνουν και καλά σαν να τις περνάς για γύφτισσες!Γιατί έχουν αξιοπρέπεια και χαρακτήρα!

Γενικά έχω βγεί Βέλγιο, Ρωσσία, Λιθουανία, Ουκρανία, Βραζιλία, Σιγκαπούρη, Ν.Κορέα, Κίνα, Νότια Αφρική παντού βρήκα κοπέλες ανοιχτές, με το χαμόγελο στα χείλη καθόλου σνομπ ψωνάρες, μπορούσες να πιάσεις πολύ άνετα συζήτηση αν ξέρει αγγλικά (το μόνο πρόβλημα), με άλλες έγινε φάση με άλλες όχι αλλά με όλες σχεδόν έχω κρατήσει φιλίες (με ελληνίδα ποτέ δε κατάφερα να κρατήσω φιλία), μάλιστα η Ρωσσίδα είχε έρθει με 2 φίλες της το προηγούμενο καλοκαίρι πήγαμε Κρήτη και περάσαμε αξέχαστα όχι μόνο απο θέμα σεξ αλλά ήτανε φοβερές στη παρέα δίχως κόμπλεξ και κολλήματα.

 Αφήστε τες λοιπόν να μείνουν με τους κάφρους και τα λιγούρια, έτσι και αλλιώς το πανυγηράκι θα τελειώσει σε μερικά χρόνια λόγω υπογεννητικότητας, λαθρομετανάστευσης και πάει λέγοντας. Δυστυχώς!

ΥΓ Διάβασα το άρθρο σου με εμπειρίες που είχες με κάτι ξένες νομίζω Ρωσσίδες. Πιστεύω έπεσες στη περίπτωση. Ορθά ένα παλικάρι σου είπε πήγαινε εξωτερικό Ρωσσία πχ θα δείς διαφορά ποιοτική!

8 σχόλια:

 1. τόσες πολλές κι όμως τόσες λίγες....!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έπρεπε να πεις: "Τόσες πολλές κι όμως καμία...!"

   Διαγραφή
  2. το ίδιο δεν είναι? το ίδιο νιώθω εγώ πάντως

   Διαγραφή
  3. Ξέρω πώς νιώθεις φιλαράκι γιατί κι εγώ αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο...

   Διαγραφή
  4. δυστυχώς έτσι είναι, πάνε οι καλές εποχές. τώρα και καθώς αλλάζει ο κόσμος θα πρέπει να αλλάξουμε και εμείς για να είμαστε μέσα στο κόλπο

   Διαγραφή
  5. Το να είσαι ευγενικός έχει καταντήσει πια μειονέκτημα...Όμως τώρα τέρμα πια οι ευγένιες

   Διαγραφή
  6. φίλε μου ή το έχεις με τις γυναίκες ή αποδέχεσαι το ότι μια ζωή θα είσαι μόνος από σχέση. η θεωρία διαφέρει πολύ από την πράξη αλλά στο μόνο που μπορώ να συμφωνήσω είναι στο ότι μπορούμε να κοιτάξουμε και λίγο τον εαυτό μας.

   Διαγραφή
 2. Το "παράσιτο" που ανέφερε ο προηγούμενος φίλος σβήστηκε.
  Iam back bitches.

  ΑπάντησηΔιαγραφή