Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Ξενέρωτες στο γραφείο

Όλες οι καριόλες που συναντάμε σε μία δουλειά σε ένα άρθρο.

Πραγματικά ο εργασιακός χώρος είναι για κάποιους ένα μέρος που ίσως μπορούν να χτυπήσουν γκομενάκι. Δε λέω, οι περισσότερες εταιρείες πάσχουν από το πρόβλημα έλλειψης γυναικών, αφού οι περισσότεροι από τους 1,5 εκ. άνεργους είναι...γυναίκες. Άρα εκ των προτέρων παίζουνε με μικρότερα ποσοστά.

Τα ποσοστά αυτά γίνονται πολύ μικρότερα όταν πετυχαίνουμε ξενέρωτες γκόμενες. Οι οποίες μάλιστα την είδαν...κάπως, επειδή έχουν μια δουλειά. Δουλεύει η άλλη σερβιτόρα στα Friday's και έχει τουπέ η καριόλα λες και δουλεύει προϊστάμενη στην Coca-Cola. Είναι αυτό που λέμε "Δώσε θάρρος στο μουνάκι να σου ανέβει levelάκι". Για να μην το καθυστερώ όμως σας παρουσιάζω αναλυτικά όλα τα είδη ξενέρωτων γυναικών που θα συναντήσετε στη δουλειά σας.

Το ξέκωλο
Ντύνεται ξεκωλέ και έχει μια φάτσα που είναι λες και βγήκε από τσόντα. Το ξέκωλο θέλει πάντοτε να χώνεται στις αντρικές συζητήσεις, είναι συνεχώς με ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά, ενώ αναζητά τον κλασικό φραγκάτο γκόμενο με όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στην εταιρεία. Λεφτά και να κερνάει.

Πολλοί στην εταιρεία θέλουν να την σκίσουν. Μπορεί να έχει γκόμενο, μπορεί και όχι, πάντως θέλει να προκαλεί το ενδιαφέρον αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η φάτσα και το σώμα της εμπνέει καύλες και τα ρούχα που θα βάλει είναι ανάλογα της καύλας αυτής. Αν π.χ. έχει μεγάλα βυζιά θα βάλει καλό ντεκολτέ, αν έχει ωραια πόδια θα βάλει μίνι νωρίς το καλοκαίρι κτλ.

Άλλωστε αυτή σου πουλάει το μουνί της. Εσύ τι βάζεις στο τραπέζι; Ε; Παλιομαλάκα.

Η αγάμητη χωρισμένη
Έχει 1-2 παιδιά από τον γάμο με τον πρώην άντρα της. Ο άνθρωπος αυτός έγινε ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο γιατί γλίτωσε από τη γκρίνια και την υστερία της φώκιας, αλλά ταυτόχρονα και ο πιο δυστυχισμένος γιατί πρέπει να της πληρώνει διατροφή, την οποία φυσικά αυτή τρώει και για την πάρτη της.

Η συγκεκριμένη αγάμητη έχει συνήθως ηλικία 30-50. Αν την πετύχεις στις αρχές την ξεσκίζεις στο πούτσο και θα βρει τρόπο να βγάλει το παιδί απ' το σπίτι. Αν την πετύχεις στα 40-50 οι ζάρες μπορεί να σε ξενερώσουν. Τέλος πάντων επειδή είναι και τα κουτσούβελα στη μέση, γάμησέ το το θέμα και μην ασχολείσαι. Αυτή έκανε μαλακία επιλογή. Είχε την ευκαιρία...πριν. Δεν την αξιοποίησε με το κατάλληλο άτομο...los poulos. Γλεντάς και πας σε καθαρό γήπεδο.

Να αναφέρουμε εδώ ότι το συγκεκριμένο είδος καριόλας μπορεί να ανατινάξει έναν ολόκληρο όροφο με τις κραυγιές της. Είναι που είναι χωρισμένη, έχει και τα ψυχολογικά της από το διαζύγιο, την παίρνει ο πρώην άντρας της και την τσιτώνει περισσότερο, την παίρνει ο γκόμενος την ρωτάει πότε θα βρεθούν, την παίρνουν από την τράπεζα για το δάνειο, τον παίρνουν από το νηπιαγωγείο ή το δημοτικό για να παραλάβει το παιδί της (γιατί ο γκόμενος δεν υπάρχει ή δεν μπορούσε στην προκειμένη περίπτωση), άρα η κατάσταση είναι γάμησέ τα. Κάντε την πάσα οπωσδήποτε σε κανέναν εκεί μέσα μπας και γλιτώσετε από τη μουρμούρα.

To cock-teaser
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ξενέρωτη περίπτωση που μπορεί να συναντήσεις! Το cock-teaser την πέφτει σε όλη την εταιρεία μέσω Facebook, Skype κτλ. αλλά στην τελική κοζάρει φάτσες. Δε γαμιέται με κανέναν ή απλά κωλοτρίβεται σε όλους, κανείς δεν την γαμάει και τελικά...μπορεί να την ρίξει ο πιο άκυρος. Ενίοτε βγαίνει και για καφέ με 5-6 άτομα από την εταιρεία, οι οποίοι την διεκδικούν (κάποιοι μπορεί να είναι ακόμα και αρραβωνιασμένοι ή παντρεμένοι, στα παπάρια τους βέβαια) αλλά τελικά μένουν με το πουλί στο χέρι.

Αγαπημένη της ατάκα το "Είσαι ωραίος σήμερα", "Πότε θα τα πούμε" , "Πως θα με φανταζόσουν στο σεξ" κτλ. Το συμπέρασμα; Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Πείτε της πολύ απλά "Με cock-teasers δεν ασχολούμαι, άσε τα chat και πες μου μέρα και ώρα που θα βγούμε για καφέ. Αλλιώς chatάρω αλλού".

Χύμα στο κύμα. Αλλιώς το πούλογλου.

Η ανασφαλής
Την κόβετε λίγο σαν μυξοπαρθένα αλλά κατά βάση η γκόμενα είναι τίγκα στην ανασφάλεια. Είναι λίγο ντροπαλή, αλλά ταυτόχρονα ζηλιάρα. Στην αρχή όταν πρωτοέρθει στην εταιρεία είναι ψαρωμένη και αργεί να προσαρμοστεί. Ζηλεύει τις άλλες γκόμενες γύρω της γιατί θέλει να είναι η πιο ωραία, αλλά δεν το δείχνει. Κάνει αγχωτικές κινήσεις, συνήθως με το μαλλί της, για να δείξει πιο όμορφη. Αν το δειτε αυτό τότε είτε θα πλησιάζουν πολλά αρσενικά γύρω της, είτε θα πλησιάζει ένα και μόνο θηλυκό. Αυτό είναι κλασική κίνηση γυναικών...όταν δύο γκόμενες πλησιάζουν η μία την άλλη, αρχίζουν και φτιάχνουν το μαλλί τους για το ποια θα φανεί η πιο μουνάρα. Πούτσες μπλε τώρα, λες και εμείς δεν ξεχωρίζουμε τη μουνάρα με τα μάτια, το τίναγμα του μαλλιού θα τις σώσει.

Μια ανασφαλής γκόμενα είναι ότι πρέπει για να της καλύψετε τις ανασφάλειες. Το θέμα είναι ότι δύσκολα μπορείτε να την ψυχολογήσετε. Πολλοί θα την περιτριγυρίζουν αν είναι καλό φιλέτο και συχνά αρκετοί θα της ζητήσουν να την γυρίσουν πίσω σπίτι ή να πάνε μαζί της σε μετρό/ηλεκτρικό. Αν είναι να την πλησιάσετε, βρειτε μια αφορμή (π.χ. στην κουζίνα της εταιρείας ή πηγαίντε στο γραφείο και καλά για να ρωτήσετε αν είναι αυτή που την προσέλαβαν για αυτό και αν θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε κάτι κτλ).

Η νορμάλ
Σπάνιο φαινόμενο γκόμενας. Συνήθως αν είναι όμορφη τότε δεν είναι ελεύθερη.

Αν είναι πιασμένη δεν δίνει δικαιώματα. Αν είναι ελεύθερη θα την δείτε θετική. Είναι κατασταλαγμένο άτομο που ξέρει τι θέλει και που δεν λέει μαλακίες ή προσποιείται. Θέλει βέβαια να είναι σωστή στη δουλειά της οπότε αν προσπαθήσετε να την πλησιάσετε με πλάγιο τρόπο τότε μπορεί να σας καταλάβει. Εδώ ο καθένας παίζει το παιχνίδι του και ανάλογα με τη φάση, τη διάθεση και τον τρόπο θα έχετε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Μόνο βιαστείτε γιατί άμα οι γύρω κηφήνες μυρίσουν μέλι ξέρετε τι ακολουθεί...

Η ψωνάρα
Ντύνεται με χλιδάτα ρούχα, έρχεται πάντοτε στη δουλειά με professional look, τακούνι που κάνει κλάτσα κλούτσα λες και περνάει άλογο και εμφάνιση αυτό που λέμε..."Πωωω, αλογο". Σε αντίθετη με το ξέκωλο, η ψωνάρα δεν θα ντυθεί ξεκωλέ αλλά κυριλέ. Απλά η ομοιότητά τους είναι ότι και οι δύο ψάχνουν το κασέρι. Μάλιστα η ψωνάρα διαθέτει συνήθως και αμάξι, συνήθως κάμπριο, άρα όταν σου βάζει κάτω ένα αμάξι Α αξίας, δεν μπορείς να είσαι Β. Θα πάρεις τ'@@ σου. Θα χρειαστεί έναν ΑΑΑ και ανεξάρτητο αρσενικό για να την καλύψει.

Απλά μακριά. Ο μόνος τρόπος να την ρίξετε έιναι με negs και να το παίξετε value, ιστορίες και εμπειρίες. Τίποτε άλλο. Απλά μόλις ανακαλύψει ότι δεν παίζει μαρουλάκι...θα την κάνει με ελαφρά.

Στείλτε πράμα
Στο κάτω μέρος του άρθρου μπορείτε να γράφετε τις δικές σας εμπειρίες ή κατηγορίες που θέλετε να προστεθούν.

Iam back bitches...

7 σχόλια:

 1. Χαχαχα! Οχι ρε, απλα εχω γαμηθει στη δουλεια πατωκορφα και τωρα βρηκα χρονο. Ελπιζω απο εδω και περα οταν βαλω τα πραγματα σε ταξη να τακτοποιησω σπιτι και να κλεισω καποιες δουλειες θα εχω πιο πολυ χρονο να blogαρω. Κανα αρθρο τη βδομαδα σε φαση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άσχετο με το άρθρο... μου πήρε κανα 3-4 μέρες να διαβάσω ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ιστολόγιο, μαζί και τα σχόλια φυσικά, αλλά... ΑΞΙΖΕ τον κόπο!

  Έμαθα πολλά πράγματα, αλλά το κυριότερο; Γέλασα με την ψυχή μου με κάποιες ατάκες και γκάφες, αλλά και τις μαλακίες που σκέφτονται/κάνουν/λένε ποιες άλλες; Οι ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ!!! Θυμάμαι από μικρός το έλεγα, αλλά τώρα έχει παραγίνει το κακό.

  Ξεκίνησα και γω τώρα κάποια δειλά βήματα στο χώρο του PUA, είμαι 29 ετών, δεν θεωρώ τον εαυτό μου εμφανίσιμο, αλλά ένα baby face όλοι μου λένε ότι το έχω και αυτό μου κόβει 2-3 χρόνια τουλάχιστο.

  Έχω πάει και εγώ στο εξωτερικό λόγω δουλειάς και όπως είναι λογικό είδα πως είναι τα πράγματα εκεί έξω.

  Έχω αγοράσει και το βιβλίο "Λύκος ή πρόβατο" αν το έχετε ακουστά, το έχει γράψει Έλληνας, βέβαια είναι ουσιαστικά αντιγραφή όλων των υπολοίπων βιβλίων όπως αυτό του "Mystery".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ολες αυτες οι κατηγοριες εργαζομενων γυναικων που περιγραφεις σαν αθροισμα δεν κανουν ουτε το 2% των συνολικων εργαζομενων γυναικων.
  Το υπολοιπο 98% δηλαδη σχεδων ολες οι εργαζομενες γυναικες, ανηκουν σε μια κατηγορια που δεν περιεγραψες:
  ''Οι ξινες'':
  Εχουν μια μουρη μεχρι το πατωμα, δε μιλανε σε κανεναν, δε λενε καλημερα σε κανεναν παρα μονο σε γυναικες συναδελφισες, δεν εξηπηρετουνε τους πελατες, διοτι εχουν τη νοοτροπια οτι ο πελατης θελει να αγορασει αρα εχει αναγκη αρα βρισκεται σε μειωνεκτικη θεση σε σχεση με αυτες. Ειναι ξινες οχι μονο με τους πελατες αλλα και με ολους τους αντρες συναδερφους, και προσπαθουν να τους κανουν να παραιτηθουν η να απολυθουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή