Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Κάνε κονέ να δεις καλό!

Ένα κλασικό παράπονο που έχουμε. Τουλάχιστον όσοι τηρούμε τον κανόνα.

Στη ζωή μου έμαθα το εξής. Ότι όποτε πιάνω γκόμενα θα πρέπει να βολεύω και τους φίλους μου. Το θεωρούσα σαν "συναδελφική αλληλεγύη" ρε παιδί μου. Απ' τη στιγμή που όλες έχουν το μικρόβιο στο μυαλό τους και θέλουν να γνωρίζουν τους γκόμενους από παρέες, δεν υπάρχει άλλη λύση. Αν δηλαδή π.χ. η κοπελιά σου έχει μια ωραία φίλη, θα πρέπει να την "πασάρεις" στο φίλο σου. Θεωρητικά, αν κάνεις το καλό, αυτό θα σου έρθει πίσω. Δηλαδή αν τα παιδιά τα φτιάξουνε κι αύριο χτύπα ξύλο εσύ χωρίσεις, τότε θα έχεις τον φίλο σου να σου κάνει κονέ αντίστοιχα με τις φίλες της κοπελιάς του (ξέχωρα απ' τον κύκλο της πρώην σου φυσικά). Καλά όλα αυτά; Καλά, μόνο που η θεωρία από την πράξη διαφέρει.

Περίπτωση 1η
Είναι Αγίου Βαλεντίνου και είμαι με ένα φίλο στο Club 22. Απέναντί μας τρία μωρά. Εμένα δεν μου γυαλίζει καμία, ξέχωρα από ένα που το θεωρούσα απλά καλό. Ο φίλος μου δίπλα το θεωρούσε όμως πολύ καλό και δεν σταμάταγε να το καρφώνει. Τους είδα λοιπόν ότι "καρφωνόντουσαν" για αρκετή ώρα, ώσπου ο φίλος μου λέει "Μαλάκα, δεν μπορώ, αυτό απέναντι με κοιτάει τρελά, πες της κάτι". "Και γιατί δεν μιλάς; Πάλι εγώ θα βγάλω το φίδι απ' την τρύπα;" του απαντάω.

Με τα πολλά επειδή ο φίλος μου θέλει 3 ποτά στη χειρότερη για να πάει να μιλήσει, κάνω το πρώτο βήμα και πάω και της λέω "Sorry που ενοχώ. Να σε ρωτήσω κάτι; Γιορτάζεις απόψε;". Μου λέει "Όχι, γιατί;" "Γιατί ο φίλος μου απέναντι θα ήθελε να σε ρωτήσει αν θέλεις να χορέψετε μαζί ένα blues".

Τελείως ξενέρωτος τρόπος πεσίματος για το 2011, αλλά για το 2003 καλά ήτανε. Τέλος πάντων, πιάνουν την κουβέντα, ανταλλάσσουν τηλέφωνα, την άλλη μέρα βγαίνουν και τα φτιάχνουν. Η γκόμενα όμως έπρεπε να φύγει στο εξωτερικό, να πάει για λίγους μήνες Αγγλία για κάτι σεμινάρια και θα επέστρεφε. Είχανε πει και οι δύο ότι θα περιμένουνε. Μάλιστα η κοπέλα ήτανε παρθένα και ο φίλος μου περίμενε ότι θα γαμήσει μόλις επέστρεφε! Ε τελικά...στα πρώτα τηλέφωνα αυτή το σήκωνε, μετά σταμάτησε να το σηκώνει, ώσπου στο μήνα το σηκώνει...ένας άλλος και λέει "Ρε φίλε μην ξαναπάρεις τηλέφωνο σε αυτό τον αριθμό γιατί θα γίνει χαμός. Κατάλαβες;"

Είναι αυτό που λένε: Και στην Ανταρκτική να την πας την γυναίκα θα βρει να γαμηθεί!
Ε μάλλον η κοπέλα ήθελε να ξεπαρθενιαστεί νωρίτερα. Το φύσαγε και δεν κρύωνε το φιλαράκι. Και μετά όχι τίποτα άλλο, αλλά τα άκουγα κι από πάνω: "Εσύ φταις που μου την γνώρισες". "Γιατί ρε μαλάκα, την ήξερα κι από χθες;" Του απάντησα.

Η ουσία είναι ότι ο συγκεκριμένος φίλος μου πάντοτε κοιτούσε την πάρτη του. Σήμερα είναι παντρεμένος, πηδιέται εδώ και 4 χρόνια παράλληλα με μία άλλη παντρεμένη και στο καπάκι πάντοτε ψάχνει και για τρίτη γκόμενα να γαμήσει. Δηλαδή ότι κινείται εκτελείται! Επί της ουσίας, μας έχει κάνει μόλις ένα κονέ στη ζωή του κι αυτό με...την ξαδέρφη του! Οτιδήποτε άλλο θα το ξεκοκάλιζε άνετα απλά για να γράψει +1 το κοντέρ και να το γλεντήσει, χωρίς να σκεφτεί ότι το φιλαράκι του ψάχνεται.

Περίπτωση 2η
Με αυτό τον γνωστό βγαίναμε αραιά και που για κάνα καφέ. Κυρίως ερχότανε σπίτι μου για να του γράψω τότε κάνα CD για το αυτοκίνητο. Το θέμα είναι ότι 9/10 μόνο για CD μας θυμότανε. Όποτε έβγαινε για καφέ/ποτό/μπουζούκια, πάντοτε ούτε τηλέφωνο. Η αντίστοιχα όταν τον έπαιρνα εγώ να κανονίσουμε κάτι, όλο κάτι άλλο είχε να κάνει. Ήμουνα σαν να λέμε "ο φίλος του CD" (ο μαλάκας δηλαδή).

Σε κάποια φάση ήμουνα σε περίοδο που είχα σχέση, αλλά είχα και μια φίλη ψηλή ξανθιά 1.82 η οποία μου έριχνε κάτι πόντους, άρα για τον συγκεκριμένο φίλο στο 1.90 ήταν μια χαρά. Τον παίρνω τηλ. του λέω πως έχει το σκηνικό κι ότι ήθελα να βγούμε τετράδα να του κάνω κατάσταση...κι αυτός (ξαφνικά) αποφασίζει με χαρά να έρθει να μας βρει. Βγαίνουμε, την γνωρίζει, μέσα στις επόμενες μέρες τα φτιάχνουνε και πάει λέγοντας.

Ε λοιπόν από εκείνη την ημέρα άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Τηλέφωνα δεν σήκωνε, για ποτό δεν ξαναβγήκαμε, ούτε καν ήρθε στα γενέθλια και την γιορτή μου όταν τον κάλεσα. Δηλαδή "τον φτιάξαμε" κι αυτό ήταν το "ευχαριστώ". Από εκεί και πέρα έμαθα ότι αν κάποιος είναι απλά γνωστός, που σε θυμάται όποτε τον συμφέρει, τότε καλύτερα να μην ασχοληθείς καν μαζί του. Για την ιστορία το ζευγαράκι χώρισε μετά από κάνα χρόνο.

Περίπτωση 3η
Με τον συγκεκριμένο τύπο ήμασταν επίσης γνωστοί. Γνωριστήκαμε μέσω δουλειάς και βγαίναμε που και που, αλλά σε γενικές γραμμές σπάνια. Δεν έιχαμε και παρέες με κοινά ενδιαφέροντα ίσως. Μιλάγαμε όμως στο τηλέφωνο σε καθημερινή βάση για θέματα δουλειάς.

Η τότε πρώην μου είχε μία φίλη της γύρω στα 30. Σκέφτηκα λοιπόν ότι επειδή και ο φίλος μου είναι 30άρης κι είχαν ίδιες συνήθειες (π.χ. καπνίζανε και οι δύο, ίδιο υφάκι-μαγκιά κτλ.) είπα να τους κάνω κονέ. Όχι τίποτα άλλο, δεν είχα και φίλο κάτω των 30 τότε άρα δεν είχα και πολλές επιλογές.

Κανονίσαμε τετράδα, τους κάνουμε το κονέ και όλα οκ. Στην αρχή δεν της άρεσε κιόλας, την χάλαγε το παλικάρι. Οπότε, βάζω την δικιά μου να της πει μερικά λόγια να την "ψήσει" (τι άλλο θα κάνουμε ρε πούστη). Ε ψήσε, ψήσε, ψήσε, στο τέλος της άρεσε! (γυναίκες). Τα φτιάξανε και παρά τους τσακωμούς που είχανε αραιά και που, τελικά κατέληξαν να παντρευτούνε.

Να ζήσουνε τα παιδιά...αλλά ρε πούστη, το παιδί απ' τη μέρα που τα φτιάξανε, πραγματικά από τότε έχω να τον δω. Ούτε καν στο γάμο του δεν με κάλεσε. Σε όλα αυτά δεν υπήρχε κανένας λόγος. Έτσι απλά εξαφανίστηκαν, με δικαιολογία...την "έλλειψη χρόνου"! Η αχαριστία και η μαλακία στον υπέρτατο βαθμό.

Περίπτωση 4η
Εδώ δεν ήταν ακριβώς κονέ, αλλά στο περίπου. Είχαμε πάει διακοπές και μια φίλη από την παρέα είχε βάλει στο μάτι έναν barman κι όλο μας έλεγε γι' αυτόν πόσο της άρεσε. Επειδή με τον barman μιλάγαμε για μέρες, ήταν κι αυτός γνωστός της παρέας κτλ. σε κάποια φάση που βγήκαμε κι ήταν εκτός βάρδιας, του πετάω το: "Πως την βλέπεις την φίλη μας;" Μου λέει "Καλή, πως και ρωτάς;" Του λέω "Σαν να μου φαίνεται ότι σε γουστάρει. Σου προτείνω να χωθείς και θα με θυμηθείς".

Για να μην τα πολυλογώ, τα παιδιά τα φτιάξανε, είναι μέχρι σήμερα μαζί και το πάνε για σοβαρό. Απλά σε αυτή την περίπτωση, η φίλη μου επίσης εξαφανίστηκε και τώρα βγαίνει μόνο με τον γκόμενο. Θα μου πεις εδώ είναι άλλη περίπτωση. Δηλαδή ο τύπος "δεν με πάει" απλά, γι' αυτό και έχουμε ξεκόψει από παρέα. Αλλά όπως και να χει κι αυτό καταγράφεται στα πρακτικά.

Περίπτωση 5η (ο μαλάκας)
Εδώ έχουμε το εξής απίστευτο φαινόμενο! Έχω κάνει σε ένα φίλο ίσα με 15 κονέ (έχω χάσει το μέτρημα!), με εμφανίσιμες κοπέλες. Το παλικάρι είναι ψωνάκι Βορείων Προαστείων και δεν του κάνανε λέει "κλικ" οι περισσότερες. Με μία φασώθηκε, με μια άλλη πήδηξε και ως εκεί.

Η μαλακία όμως είναι ότι ενώ τον ξέρω από 10 χρονών, ούτε μια φορά δεν έχει φέρει κάποια στην παρέα, έτσι για το γαμώτο! Θα μου πεις, ελεύθερος κι αυτός, ελεύθερος κι εγώ, άρα δικαιολογείται να κοιτάει την πάρτη του. Αλλά βρε μαλάκα, δεν σου λέω να φέρεις γκόμενα που σου αρέσει. Φέρε έστω μια φίλη σου. Φέρε ένα μπάζο, μια φίλη πρώην σου που δεν παίζει κάτι. Φέρε ότι να 'ναι να δικαιολογήσεις ότι δεν είσαι μαλάκας! Είναι δυνατόν όποτε βγαίνουμε να σκας μύτη πάντοτε μόνος σου; Δηλαδή εδώ μιλάμε για rock καταστάσεις!

Τα συμπέρασματα είναι απλά:
- Πρώτον, ποτέ μην ξεχνάτε την φάση που ήσασταν μόνοι σας και κοιτάξτε να βοηθάτε και τους ελεύθερους φίλους σας.
- Δεύτερον, αν κάποιος φίλος/φίλη σας βοηθήσει, μην ξεκόψετε μαζί του. Να θυμάστε ότι του χρωστάτε κάτι, είτε σας βοήθησε εσκεμμένα, είτε κατά λάθος.
- Τρίτον, το ρητό είναι απλό και παίζουμε με τους κανόνες: "Γνωριμία μέσω παρέας θέλουνε; Γνωριμία μέσω παρέας θα έχουνε". Τα ξέρετε τώρα, μην τα ξαναλέω και γίνομαι κουραστικός.

12 σχόλια:

 1. Re file den leo gamatos eisai alla den paizei na einai oloi malakes kai na se grapsane meta to kone...mipos ftes kai esu???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. oxi re malaka to palikari gamaei kolous apokliete!!!sinexise etc!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. mou aresei pou sxoliases ena lepto argotera...asxeto!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν ήμουνα εγώ. Πάντοτε επώνυμα θα με δεις να γράφω.
  1)Ο συγκεκριμένος κάνει καλό χαβαλέ,ξέρω ότι θέλει να γαμάει ότι κινείται,αλλά επειδή είναι παντρεμένος όταν βγαίνω με φίλες φυσικά και δεν τον φωνάζω.
  2)Με αυτόν ξεκόψαμε όταν αφού με έγραψε σε γενέθλια-γιορτή, δεν σήκωνε τηλέφωνα για μέρες κ.ο.κ. αποφάσισε μια μέρα μετά από κάνα δίμηνο να πάρει τηλ. να ζητήσει συγγνώμη που δεν ήρθε στα γενέθλια. Ε κι εκεί άκουσε απίστευτα μπινελίκια γι' αυτό και ξεκόψαμε.
  3)Με τον συγκεκριμένο ήταν η 2η φορά που βγαίναμε.Βλέπεις,μόλις ένας ελεύθερος ακούσει για γκόμενες...αμέσως θα τρέξει.
  4)Εδώ η φίλη μου από τότε που τα έφτιαξε με τον γκόμενο...έχει ξεκόψει από όλους!Άντε με εξαίρεση την κολλητή της.Άρα δεν είμαι εγώ η ειδική εξαίρεση!
  5)Ο συγκεκριμένος έχει κάνει την μαλακία επιστήμη.Είχε 4 χρόνια σχέση κι ούτε ένα τηλέφωνο.Μόλις χώρισε και μπακούριασε μας ξέσκισε στα τηλέφωνα.Αν του πεις ότι κανόνισες για ποτό με γκόμενες θα έρθει τρέχοντας.Αλλιώς δεν έρχεται καν.

  Δεν είναι "όλοι" μαλάκες φίλε. Έχω άλλους τόσους που βγαίνουμε normal, γνωρίζουμε φίλες ο ένας στον άλλο κτλ. Απλά ανέφερα κάποιες περιπτώσεις.

  Τα συμπεράσματα δικά σας. :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. filaraki genika tora mou fenete apistefto pou vrika eptelous enan swsto antra na grafei ts pragmatikes apopseis tou gia tis gynaikes,kai leo 'pragmatikes' gt kapoia gatakia mounodouloi oute tn apopsh tous den mporoun na poun mipos kai stenaxorhsoun kapoia miksoparthena ts seiras...kai pali file sigxarhthria kai sinexhse na ta xwnei gt kapoies fores to na tous les tn laithia katamoutra kanei perissotero kalo apo na tous fouskoneis ta myala kai na nomizoun pos einai dives.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΤΗΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΛΕΕΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ. ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΩ.ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΕΡΩΤΑ, ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΜΟΥ ΛΕΙΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΩΝΤΑΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΑ.ΤΗΝ ΓΥΡΝΑΩ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΛΕΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΩ ΔΥΟ ΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΗΣ.ΚΑΤΑ ΤΗΣ 00:30΄ ΜΟΥ ΤΗΛ Η ΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ.ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΦΙΛΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΜΑΤΙΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΛΑΚΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΟ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΛΑΚΗΣ ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ.ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝ.ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ρε συ η γκόμενα είναι πουτανάκι, τι ψάχνεις να βρεις? Μία είναι η λύση. Πας και το λες στη φίλη της που τα έχει με τον φίλο σου και την ξεκόβει με τη μία από την παρέα.

  Και μην ασχοληθείς ξανά. Ούτε τηλέφωνο! Πες της "Εσύ πας για να την πέσεις στο φίλο μου, με πουτανάκια δεν ασχολούμαι".

  Κατευθείαν στην ψύχρα ρε! Τι παρακαλάτε τα μαλακισμένα? 2.000.000 γυναίκες έχει η Αθήνα, στις πουτάνες κολλήσατε? Να περάσει η επόμενη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Φίλε Συντάκτη είσαι κάτι παραπάνω από ολόσωστος και θα ξανατονίσω κι εγώ:
  "- Πρώτον, ποτέ μην ξεχνάτε την φάση που ήσασταν μόνοι σας και κοιτάξτε να βοηθάτε και τους ελεύθερους φίλους σας.
  - Δεύτερον, αν κάποιος φίλος/φίλη σας βοηθήσει, μην ξεκόψετε μαζί του. Να θυμάστε ότι του χρωστάτε κάτι, είτε σας βοήθησε εσκεμμένα, είτε κατά λάθος.
  - Τρίτον, το ρητό είναι απλό και παίζουμε με τους κανόνες: "Γνωριμία μέσω παρέας θέλουνε; Γνωριμία μέσω παρέας θα έχουνε". Τα ξέρετε τώρα, μην τα ξαναλέω και γίνομαι κουραστικός."
  Το κονέ με γνωστές παιδιά είναι το πιο σημαντικό από όλα, όταν τις έχετε να τις γνωρίζετε αβέρτα!

  Επίσης έχω κι εγώ κανα-δυο άτομα που τους έχω γνωρίσει γκόμενες αλλά αυτοί δεν έχουν φέρει κάποια φίλη ή γνωστή τους ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ (ο ένας κιόλας είναι φίλος και όταν του λέω φέρε καμιά γνωστή σου (γιατι λεει ότι βγαίνει συχνα με καινουργιες) όλο λεει δεν ειναι δικες μου αμεσες φιλες αλλα απο παρεες μου με αλλα αγορια και κατι τετοιες μαλακιες) και από όταν το πρόσεξα αυτό και μετά, ούτε που το διανοήθηκα να τους γνωρίσω άλλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @συντακτα δεν το εγραψες σωστα 2.000.000 ελληνιδες εχει η αθηνα και οχι γυναικες οπως το αναφερεις..με οτι σημαινει αυτο...

  @george77
  εχεις απολυτο δικιο φιλε..ακομα και εδω λειτουργει ο ευαυτουλης του ελληναρα...
  Δηλαδη οτι φαμε και οτι αρπαξουμε..να μας γνωρισει το φιλαρακι δηλαδη καμια φιλη και εμεις μετα στα παπαρια μας
  να τον ξεχασουμε εντελως.
  Αυτο που συμβαινει ομως συνηθως εαν καποιος "φιλος" ή γνωστος
  γνωρισει καποια κοπελα-φιλη-γνωστη γκομενας του ή γενικα καποια απλα φιλη ειναι να σκεφτει πρωτα την παρτη του...και χορτασμενος να ειναι θα κοιταξει εαν μπορει να το ζαχαρωσει πρωτα αυτος.ενω εαν δεν τον γουσταρει θα σκεφτει 'γιατι να το πηδηξει αλλος αφου εγω δεν το ευχαριστιεμαι'.
  Δυστυχως αυτα συμβαινουν και μεταξυ κολλητων,και εγω την εχω πατησει σαν και σενα και εχω γνωρισει φιλες σε αλλους και προσωπικα δεν ειδα ανταποδοση.
  ενω αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι οτι γενικα στην ζωη μου ζητημα να μου εχουν γνωρισει ενα δυο φιλες(μπαζοχοντρες) "κολλητοι"
  Οποτε μαθαινουμε...πλεον εαν ο αλλος δεν μου γνωρισει δεν του γνωριζω..και μου εχουν τυχει πολλες περιπτωσεις απο φιλες που με παρακαλανε να τους κανω κονε οποιοδηποτε αρσενικο..(και μιλαμε για καλα κομματια).
  Προσωπικα βασιζομαι στις δικες μου δυναμεις..και δεν παρακαλαω για "προξενεια".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ρε Ορέστη κι εγώ έχω τέτοιες φίλες. Δεν μιλάμε στο FB να κανονίσουμε καμια ανταλλαγή πληθυσμού?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ναι φιλε γιατι οχι..:)),αλλα οπως σου εχω στειλει σε email
  δεν εχω fb..(καλα ντε μην βαρας...χαχα)
  κατι θα κανουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Τι??? Καλά δεν ντρέπεσαι? :-)
  Τεσπά, καλά στείλε e-mail. Άντε για σένα κάνω σκόντο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή