Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Πάσχα με φίλους και ξενέρωτες


Έξοδος από την καραντίνα και ποτάρες.

Καλή εβδομάδα σε όλους τους συναγωνιστές. Ελπίζω να περάσατε το Πάσχα ευχάριστα. Σας στέλνω τις ευχές μου για υγεία.

Το φετινό Πάσχα το πέρασα με φίλους, κάτι αναμενόμενο. Είμαι σε φάση που εδώ και χρόνια ψάχνομαι για κάτι σοβαρό, οπότε με τα σόγια δεν είχα καμία θέση.

Βρέθηκα με παρέα 30-40, στην οποία τα στατιστικά ήταν τραγικότατα. Πάρτε βαθιά ανάσα:
- Φίλος χωρισμένος με παιδί, μας φιλοξένησε σπίτι του, μαζί με την γκόμενά του.
- 5 φίλοι, ο ένας με γκόμενα, οι άλλοι μπακούρια.
- Μία 30άρα HB6.5, μία 32άρα HB7, αδερφή της γκόμενας του φίλου, η οποία ήταν και η μόνη 100% ελεύθερη και μία 35άρα HB8.

Η HB6.5 και η HB8 "ψιλογαμιόντουσαν" με τυπάδες εδώ και ένα μήνα. Για την HB8, η οποία συστήθηκε ως "ελεύθερη", θα σας μιλήσω την άλλη Δευτέρα γιατί το story μπορεί να αλλάξει στην πορεία.

Τα στατιστικά είναι τραγικά ρε μαλάκες. ΑΥΤΗ είναι η σεξουαλική ζωή των 30-40? Είμαστε και καλά στην "καλύτερη φάση" μας και μαλακιζόμαστε? Θα μου πείτε "Οκ, το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό, είσαι μπακούρι, άρα με τέτοιες παρέες μπλέξεις" ή "Ξέρω άλλες παρέες που είναι ζευγάρια ή παντρεμένοι" και πάει λέγοντας.

Θυμίζω ότι έχουμε 1.3 δείκτη γεννήσεων και τρομερή υπογεννητικότητα και τα νούμερα τώρα αρχίζουν να βγαίνουν. Όπως επίσης τα τελευταία χρόνια βλέπουμε και τις πρώτες 40+άρες μουνάρες να μένουν στο ράφι γιατί δεν τους αρέσει κανένας!

Η φάση είναι ότι ο οικοδεσπότης και χωρισμένος με παιδί, είναι PUA. Έχει στείλει email το οποίο θα δημοσιευτεί την Παρασκευή και θα μείνετε μαλάκες όταν θα μάθετε το πως χώρισε. Άρα σας έχουμε ωραίες ιστοριούλες στο blog, για να δείτε την κατάντια μας ως Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο γενικότερα, αφού το φαινόμενο των ξενέρωτων έχει επεκταθεί.

Ένα άλλο παιδί από την παρέα είναι MGTOW. Δεν κάναμε κουβέντα γιατί ήταν οι φίλες μπροστά, αλλά σίγουρα θα έχουμε πολλά να πούμε. Ένας άλλος φίλος παντρεύτηκε με πολιτικό και έκανε ένα παιδί. Δεν είχε έρθει στο τραπέζι. Έτσι για τους λάτρεις των στατιστικών.

Να αναφέρουμε βέβαια ότι το Πάσχα βγήκαμε αρκετές φορές και σε γνωστό μπαρ που λειτουργούσε στην Αθήνα τις τελευταίες εβδομάδες, παρότι υπήρχε καραντίνα. Υπάρχουν 7-8 τέτοια να ξέρετε. Με ποτό takeaway. Εκεί έκανα καλό παιχνίδι με φίλους. Βγήκαμε για cold approach, πήραμε κάποια Facebook, δεν προχώρησε, αλλά το παλέψαμε.

Όπως και να έχει...Χρόνια μας Πολλά με υγεία και καλό κουράγιο!

5 σχόλια:

  1. Το θεμα ειναι οτι ΟΛΕΣ ψιλογαμιόυνται και μεταφορικα αλλα κυριως κυριολεκτικα οποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη! Κακώς ασχολείσαι με γκόμενες άνω των 30. Στο έχω ξαναγράψει, ούτε καν για πούτσο με άνω των 30. Ούτε χαριστικά, ούτε αν σε παρακαλάνε. Ούτε αν σε πληρώνουν. Άμα κάποια είναι "ΗΒ8" και έχει φτάσει τα 35, σίγουρα δεν είναι ελεύθερη επειδή "ατύχησε". Γεμάτος ο τόπος μπακούρια είναι, τόσες προσφορές παίρνει 20 χρόνια από παντού, όλο και κάποιος θα άξιζε. Αυτή αξίζει να μείνει μόνη γιατί δε ξέρει τι θέλει και είναι πρακτικά ανίκανη να κάνει οικογένεια. Και να ξεκινήσει κάτι θα το διαλύσει στη πορεία, μιλάμε για τελειωμένη, κατεστραμμένη. Άσε την στο ράφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά σε μερικά χρόνια που θα έχουμε περάσει τα 40, οι κάτω των 30 θα γυρνάνε μας κοιτάξουνε? Γιατί θα είναι λογικό να σκέφτονται για διαφορά ηλικίας.

      Και 2ον, οι κάτω των 30 θέλουν να ζήσουν την ζωούλα τους, δεν είναι για οικογένεια.

      Διαγραφή
    2. 1ον, όταν θα περάσεις τα 50, θα μπορείς ακόμα να βρεις 20άρες. Έχω γνωρίσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις προσωπικά. Στην ηλικία που είσαι είναι ανέκδοτο να σκέφτεσαι έτσι. 10-15 χρόνια διαφοράς δεν είναι τίποτα για ένα ζευγάρι, ποτέ δεν ήταν. Στο ίντερνετ μπορεί να τους κακοφανεί λίγο, γιατί οι γυναίκες είναι βλαμμένες και κολλάνε σε ασήμαντες λεπτομέρειες στο διαδικτυακό φλερτ. Κυρίως επειδή έχουν 200 προσκλήσεις τη μέρα και χρειάζονται γρήγορο ξεσκαρτάρισμα. Αλλά από κοντά μπορείς άνετα να φλερτάρεις και να ρίξεις όποια πιτσιρίκα θες.

      2ον, αν κάποια είναι ανώριμη πριν τα 30, είναι και μετά, κι αν κάποια είναι για οικογένεια μετά τα 30, είναι και πριν. Οι κωλοχαρακτήρες δεν αλλάζουν ποτέ. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ιδιαίτερα. Αυτές που σου λένε "θέλω να ζήσω πριν τα 30 και μετά να σοβαρευτώ", είναι αυτές που στα 40 κλαίγονται που δεν παντρεύτηκαν.

      Διαγραφή
  3. Χριστος ανεστη Ξενμαν & σε ολους τους συναδελφους! Βρε Ξενμαν, εαν (τωρα ή αργοτερα/οι γενιες μετα) οι κατω των 20-30 δεν κοιταζουν να κανουν οικογενεια, ας μην κανουν. Προβλημα τους. Δεν τους υποχρεωνει κανεις! Αυτο νομιζω λεει και ο @αλατι_της_γης, (που διαφωνω μαζι του καποιες φορες, το ψυλογενικευει λιγο, αλλα σε πολλα ειναι σωστος), οτι εαν ο αλλος / αλλη δεν ξερει τι θελει / δεν παιρνει την ευθυνη να παει μια σχεση στο επομενο λεβελ, καλυτερα να μην το κανει! κι εγω, ο αλλος, ο Χ ο Ψ, που θελει να βρει εναν ανθρωπο για να κανει μια οικογενεια, να εχει εναν ανθρωπο για ολα, να μοιραζεται, να δειχνεται σε φιλους και μη και να λεει, "μαλακες, να ρε'σεις, υπαρχει Η Συντροφικοτητα τελικα"!!!!! αυτος, ευχη... Θα ηταν καλο να ειχε, να μην πεσει πανω σε μια τετοια κοπελα!!! ηθελιμενα ή μη... Να μη συ μβιβαστει, να μην κανει εκπτωσεις μονο και μονο γιια να... Μην ειναι "μονος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή