Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Φλερτ με την γειτόνισσα

[Email του αναγνώστη Hellion]

Καταθετω προσωπικη εμπειρια.

Εχω γειτονισσα πραγματικα αστερι.ΗΒ9+ Yψος 1.70-1.73 γλυκο προσωπο ματαρες πρασινες ,ξανθες ανταυγιες με αφελλιες μακρυ καρε,πατο βαθμολογιας 9/10 , στηθος 4αρι μην πω 4.5 και πολυ καλα γυμνασμενη δηλαδη κορμοστασια τονισμενη πλατη χερια οσο ακριβως πρεπει ΠΟΔΑΡΕΣ.
Εν ολιγοις δε την κανεις για Ελληνιδα με τιποτα.
Για πολυ καλη περιπτωση Πολωνεζας λογω κομμης η ακομα και Tσεχα την κανεις. Τα καλα δε σταματουν ομως εδω. Η κοπελα εχεις 2 δουλειες εργαζεται δηλαδη σα το σκυλι με φουλ προγραμμα ειναι πολυ ευγενικη εχει χαμογελο ως τα αυτια οχι στημενο ευχαριστος ανθρωπος, δε ειναι δηθεν σνομπ και την εχω πετυχει να με κοζαρει και με ωραιο τροπο διακριτικα μια μερα που γυριζα απο γυμναστηριο και ημουνα και μες τους ιδρωτες. Επισης εχει θυληκοτητα επιπεδου Bellucci στα νιατα της να τριβεται στο μπαλκονι οταν καθεται με τις φιλες της για καφε με φυσικοτητα να παθεις πλακα.Βεβαια για να μην θεωρηθω οιδονοβλεψιας ειχα σχεση τοτε (ο θεος να την κανει) .Υποψην η πρωην μου HB8 καθαρο αλλα μπροστα σε αυτη εμφανισιακα σαν "αερας" και "αυρα" ουτε 5.

Συνεχιζω,με την κοπελα. Εχει 2 δουλειες, μια πρεπει να ειναι κτηνιατρος η βοηθος κτηνιατρου και η αλλη σε καποιο καταστημα γιατι φοραει φορμα εργασιας (κομψη οχι σκουπιδοσακουλα) μπορει κ super market η καταστημα πληροφορικης κινητης κλπ πιο πιθανο (σχολαει βραδια 10 η ωρα).
Οι γκόμενοί τους
Και τωρα ξεκιναει το fail της υποθεσης ενω οι φιλες τις ειναι καλες περιπτωσεις δηλαδη εμφανισιμες κοπελες χαμηλων τονων δε γνωριζω λεπτομερειες αλλα μαλλον συναδελφοι γνωριμιες απο το εργασιακο χωρο, οι αντρες ολοι ειναι ΓΑΜΑ ΤΑ. Μιλαμε για πρεζακια - βαπορακια εξαρχειων. 
Ο τυπος ο πρωην της κλασικος με φτιαγμενο αμαξι 50k+ euro απ τις πωλησεις κοκας ψευτομαγκας ισως και υιος καρτελ,απ τα γνωστα σκυλια που γαβγιζουν αλλα δε δαγκωνουν εχει ομως το τηλεφωνακι standby να καθαρισει κανα μπραβος του μπαμπα ,μαλλον γι' αυτη την θρασυδειλια τον χωρισε. Οσο τα χαν να την βριζει να κανει καυγαδες μπροστα σε φιλες της για ηλιθιους λογους φαση για τσαμπουκαδες τρίτων που δε χωθηκε αυτη μιλαμε σκηνικα που δε κανουν ουτε ανωριμα 13χρονα που εχουν χαζο γκομενακι διχως ιχνος αξιοπρεπειας.

Ο δε νεος κολλητος της γυναικοπαρεας για τον οποιο θα μιλησω αργοτερα , πρωην κολλητος φιλος του παλιου της. κλασικος καμμενος μπαφακιας. κοκκινο ματι. ψιλολιγνος στεγνος με απειρα tatoo φυλακης με κλασικο 600αρι οn off .

Η γκομενα στην παρουσα φαση φαινεται ελευθερη
Και παμε τωρα στο hint (αν και το πρωτο για ενα μαγκα PUA θα ταν η περιεργη κομμη + υπολοιπα τεκτενομενα δεδομενα). Εκανα μια μερα προσφατα ανοιγμα situational θεικο .Φυσικα ειχα 1-2 μηνες τωρα, δεν ειχα δει κανενα αντρα στο σπιτι απλα δουλευε μες το κατακαλοκαιρο αυτη παντα μονη αντε με καμια φιλη στο μπαλκονι οποτε λεω ιδανικη περιπτωση εποχη.

Ειχα χτυπησει το ποδι ασχημα διαστρεμμα 2ου με επιδεσμο και κουβαλουσα ενα βαρυ κιβωτιο και η πορτα του ασανσερ ανοιγε προς τα εξω.Την βλεπω να παρκαρει.Περιμενω 5-10 sec Και μπαινει αυτη μεσα. Την βλεπω να μπαινει μεσα σφαιρα και να παει προς τις σκαλες .
Αναγνώστης: Ε συγνωμη μπορεις να με βοηθησεις λιγο με την πορτα? Εχω χτυπησει το ποδι μου και δε μπορω να ανοιξω κλπ
HB9 (εχει ηδη ανεβει 6-7 σκαλια ) Πως ναι σιγουρα. Γυριζει τρεχει προς εμενα με βλεμμα παγωμενο αδιαφορα μου ανοιγει την πορτα εξαφανιζεται παλι πισω σφαιρα.

(Λες και βοηθουσε κανα πορνογερο. Ωπα λεω, πιασε ακυρο.)

Περνάνε 5-6 ωρες το ιδιο βραδυ 4+ ξημερωματα βλεπω τον πρεζακια να παραλληλει να εχει πρακαρει την μηχανη μες την μαστουρα να μην ξερει τι γινεται. Οι γκόμενες είναι: η γειτόνισσα, μια ακομα κοκκινομαλα ΗΒ8 και 2 ακομα HB 7.5 και 7 εμφανιζονται με τα ποδια απο την γωνια.Να κανουν σαν 14 χρονα που χουν πιει για πρωτη φορα στη ζωη τους ολα αυτα απο κατω στην εισοδο της πολυκατοικιας. Η γνωστη να τον παρακαλαει να ανεβει πανω ο τυπος ανετα μπορει να τις παρει παρτουζα ολες. Μαλλον ηταν πολυ stoned, φευγει με την κοκκινομαλα με τη μηχανη μετα απο 15 λεπτα με τα χιλια ζορια. Σε φαση δεν εβρισκε την μηχανη ενω ηταν απεναντι ακριβως απο τα ματια του.

Τα βλεπω ολα αυτα live και λέω "Χ και παμε για αλλα".

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ-ΠΡΕΖΑΚΙΑ.
Ότι λαμπει δεν ειναι χρυσος και η μυξα στο σκοταδι γυαλιζει.


(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου