Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Οι ωραίες γκόμενες είναι ξενέρωτες και τα μπάζα παρακαλάνε

Με αφορμή πρόσφατα σχόλια αναγνωστών σχετικά με το ότι η εμφάνιση μιας γκόμενας δεν παίζει ρόλο για το κατά πόσο είναι ξενέρωτη, σήμερα θα αναφερθώ εκτενώς στο θέμα εμφάνισης και ξενέρωτης γκόμενας.

Πόρισμα
Η εμφάνιση μιας γκόμενας είναι ανάλογη του πόσο ξενέρωτη είναι.

Ξεδιπλώνω λοιπόν τα επιχειρήματά μου.

Η όμορφη
Έστω ότι έχουμε νέτο HB9 ή 9.5 ή 10. Και της την πέφτεις εσύ που με διαβάζεις; Πόσο πιθανό είναι να την ρίξεις; Δύσκολο. Και ξέρεις γιατί; Γιατί της την πέφτουν κάθε μέρα δεκάδες άτομα. Στο χρόνο πάνω εκατοντάδες, σε ορισμένες μάλιστα χιλιάδες.

Άρα γιατί να πάει "με τον πρώτο τυχόντα"; Σαν εσένα να...άλλοι τόσοι. Το νέτο θα εξετάσει την καλύτερη επιλογή και θα πάει κατά εκεί. Όπου καλύτερη επιλογή βάλε:
Α)Χρήμα
Β)Εμφανίσιμος
Γ)Value/Καλή δουλειά
Δ)Καλός χαρακτήρας
Ε)Κοινά ενδιαφέροντα

Θα προσπαθήσει λοιπόν να βρει έναν που να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά τα πέντε στοιχεία. Μάλλον κάποιον που να έχει δυνατά 4 ή 5. Κι όσο δεν τον βρίσκει συνεχίζει να ψάχνει. Και ο καιρός περνάει. Όταν περάσει τα 30 τότε το βιολογικό της ρολόι χτυπάει κόκκινο γιατί οι προτάσεις από γκόμενους λιγοστεύουν! Η μπογιά της περνάει άρα ή θα "τυλίξει" κάποιον (θα αποφασίσει ποιον μαλάκα θέλει τέλος πάντων) ή θα μείνει στο ράφι!

Η άσχημη
Πάμε λοιπόν στο αντίθετο από την όμορφη. Σε αυτή που είχε την ατυχία να μην γεννηθεί ωραία, ούτε καν στο πρόσωπο (για να μπορείς να πεις ότι θα αδυνατίσει και θα "το σώσει"). Αυτή έχει το πιο δύσκολο έργο μάγκες μου.

Δεν θα της την πέσει κανείς. Η ψυχολογία της θα πάει στον πάτο. Θα βγαίνει με φίλες της και θα είναι η τελευταία που θα γυρνάει να κοιτάξει κάποιος! Η μόνη της ελπίδα είναι να γνωρίσει πολλές παρέες, να μάθουν οι άντρες ότι είναι ελεύθερη και αφού μάθουν ότι οι φίλες της είναι δεσμευμένες, όταν τελειώσουν το ψάξιμο να καταλήξουν σε αυτήν!

Φέξε μου και γλύστρισα. Άρα τι κάνει αυτό το νέτο; Κυνηγάει! Ναι σωστά ακούσατε. Τέτοιες μου την πέφτουν κάθε μήνα. HB6 και κάτω (ειδικά HB5 και κάτω δεν το συζητάω). Έχουν πιάσει αράχνες για μήνες, ίσως και χρόνια. Θέλουν να το κάνουν. Έχουν κι αυτές ορμές. Άρα θα στην πέσουν. Θα σου προτείνουν μέχρι και να βγείτε για καφέ. Θα σε βρουν στο Facebook, θα ρωτήσουν φίλο σας, θα το "τρέξουν" το πράμα

Τι ζητάνε:
Α)Καλός χαρακτήρας

Και εκεί τελειώνει το πράμα. Ποιο χρήμα; Θα παρακαλέσουν τον μπαμπά. Ποια εμφάνιση; Αφού ούτε αυτές έχουν. Ποιο Value; Μα αν το αγόρι τους έχει value θα τον θέλουν κι άλλες. Ποια κοινά ενδιαφέροντα; "Θα τα βρούμε μωρέ, εκεί θα κολλήσουμε?"

Εκεί όλοι η κοσμοθεωρία της ξενέρωτης πάει χαμένη. Όταν μιλάνε οι αριθμοί στα HB όλα τα άλλα είναι περιττά. Αγαπάμε εξωτερικές εμφανίσεις και όχι ψυχές. Και σας το λέει ένας που κάτω από HB8 δεν πέφτει στα γούστα του. Άντε βαριά βαριά HB 7.5 και το μάτι να λοξοκοιτάει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Αν είναι να την έχουμε για το υπόλοιπο της ζωής μας, θέλουμε μία που να μην την βαριόμαστε από εμφάνιση. Να μας τρελαίνει Αλλιώς θα την κερατώνουμε. True story εστω για τους περισσότερους.


Και κάπως έτσι αποδείξαμε ότι όσο πιο όμορφη τόσο πιο ξενέρωτοι. Όσοι έχουν την λογική "Ο καλός μύλος όλα τα αλέθει" σας το λέω δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

ΥΓ1 Σημείωση: Τα παραπάνω αφορούν νέτα που ζουν υπό ιδανικές συνθήκες, δηλαδή έχουν έναν φυσιολογικό κοινωνικό κύκλο. Δεν εξετάζουμε περιπτώσεις όπου HB6-7 μπορεί να έχουν μεγάλο κοινωνικό κύκλο (π.χ. barwoman) ή το αντίστροφο, δηλαδή HB9-10 με σχεδόν μηδέν κοινωνικό κύκλο, χωρίς προφίλ στο Facebook κτλ.
ΥΓ2. Δεν πρόλαβα να ανεβάσω Facebook page και αμέσως αναφορά πάλι; Ε γάμα το, κλείσαμε οριστικά από εκεί. Τρίτη φορά δεν έχει. Twitter, Google+ και Instagram μονο θα με βρείτε. Links πάνω δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου