Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Είναι πουτάνες αλλά δεν το παραδέχονται

Ο τύπος στο βίντεο που θα δείτε πραγματικά κατάφερε να αποδείξει ότι οι γυναίκες είναι πουτάνες αλλά δεν το παραδέχονται.

Είναι Τσέχος και έχει το κανάλι http://youtube.com/ViralBrothers

Kατάφερε να πείσει μια τύπισσα να πάει μαζί του...προσφέροντάς της χρήματα. Το βίντεο είναι 100% αληθινό αφού αν το προσέξετε, η προσφορά του στα αγγλικά είναι σπαστή ενώ η τουρίστρια είναι...native english speaker!


Δείτε πρώτα το βίντεο και διαβάστε την ανάλυση.

- Η γκόμενα καταρχήν πρέπει να είναι ένα HB9 εύκολα. Δεν διακρίνεται το πρόσωπό της, παίζει να είναι γύρω στα 30. Καθένας από εμάς πιστεύω θα ήθελε να πάει μαζί της.
- Όταν της προσφέρει το 2ο ποσό τότε μπορεί να κάνει ότι το απορρίπτει αλλά το ψιλοσκέφτεται. Επίσης η ατάκα "Iam not a bitch" ήταν απλά...το bitch shield της! Σε εκείνη τη φάση δεν περίμενε ότι ο τσέχος θα ανέβαζε την προσφορά οπότε ήθελε να φύγει κυρία.
- Μόλις όμως η προσφορά ανέβηκε τότε το πουτανάκι αμέσως τσίμπησε.
- Προς το τέλος που του λέει "Αρκεί να είναι γρήγορο" δείχνει ότι παίζει το ενδεχόμενο να την περιμένουν (ακόμα και ο γκόμενός της) οπότε δεν θέλει να καρφωθεί. Το κασέρι πάντως καθόλου δεν θα την χάλαγε. Δεν υπολόγιζε στην κάμερα και καλά θα κάνουν όσες αναγνώστριες διαβάζουν το blog να προσέχουν κάτι τέτοια.

Το email του τυπά που έχει το κανάλι είναι info@viralbrothers.cz .

Βέβαια αυτή η τακτική δεν πιάνει για εμάς τους κοινούς θνητούς (φτωχούς). Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλούσιοι θα έχουν σκίσει κάτι τέτοιες...αβέρτα.
Ασφαλώς να διευκρινίσουμε πως δεν είναι όλες οι γκόμενες έτσι αλλά με έναν ξένο μπροστά τους και εφόσον κανείς δεν θα το μάθαινε άνετα ενέδιδαν περισσότερες. Αν γινόταν κάτι τέτοιο στη γειτονιά της για παράδειγμα κατά 99% θα έλεγε όχι γιατί θα γινόταν ρόμπα.

4 σχόλια:

  1. Ψιλοάκυρο το ποστ.
    Έστω ότι συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδή μου έρχεται ένα μουνάκι έστω και μέτριο και μου ζητάει να πηδηχτούμε (πόσο μάλλον να μου δώσει και 1000 ευρώ για να την γαμήσω). Σε τι κλίμακα μετριέται μετά το πόσο μαλάκας θα πρέπει να είμαι για να της πω όχι;;; Σε ρίχτερ, μποφόρ, κελσίου ή ντεσιμπέλ;

    Οπότε γιατί να μην ισχύει και για τις γκόμενες αυτό; Δικαίωμά τους είναι να πηδιούνται όσο θέλουν, δεν με νοιάζει αυτό. Άλλες είναι οι μαλακίες τους και είναι ξενέρωτες, όχι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον Tizen ο οποίος έθεσε ένα λογικότατο επιχείρημα. Όσο για τον τύπο με το video που τόσο θαυμάζεις, απορώ αν έχει φάει καμιά μήνυση ως τώρα, γιατί παρόλο που με τη θολούρα προστατεύει την ταυτότητα των γυναικών, δεν παύει να τους ασκεί ψυχολογική βία, να τις ξεφτιλίζει. Συγχαρητήρια λοιπόν, ωραία πρότυπα έχεις. ΠΑΛΙΟΜΙΣΟΓΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο πολύ γουστάρεις το χρήμα που προσβλήθηκες?
      'Εντάξει ρε χαλάρωσε. Λεφτάδες υπάρχουν και για σένα.

      Διαγραφή
    2. Έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μυαλό πουτανάκι.

      Διαγραφή